|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Gdzieś było,że był u kilku lekarzy i żaden nie potrafi postawić diagnozy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A jest już zdrowy?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
mam nadzieje ze z Piechem to fejk.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
O widzisz. Ja właśnie się o Piechu dowiedziałem i wpadłem zapytać czy to prawda i kogo pojebało?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
eee , mi tez to umkneło
niech ktoś przbyliży temat , naprawde jest opcja żeby jeden z najlepszych napastników ekstraklasy z przed kilku lat u nas zagrał ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież idzie do Widzewa pierwsze miał być Robak
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Od jakiegoś miesiąca nie jestem w temacie, nie mam czasu na forumowanie, więc krótko, konkretnie i na temat:
STANOWCZE NIE DLA PIECHA - jeden z licznych piłkarzym, który dostawał wrzuty za swoj krwsk... charakterek. Do jednego wora co grodzicki, cabaj, radovic, vukowic itd Wole Bukse kopiącego się po czole, którego przepchnęłaby moja 45cio kilowa żona, czy choćby nawet Zachare.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Sadzisz, ze Sobol ze Stolarem by sobie z nim nie poradzili?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym ściągnął z wypożyczenia Balaniuka i dał mu szansę, skoro stolar potrafi ogarnąć piłkarzy to czemu nie ? Żadnych Robaków,Piechów itp.Btw podobno chcemy Nico Varele
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 14.06.2019 o godz. 19:57.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
2 też bierzemy?
http://www.90minut.pl/news/296/news2...-z-Piasta.html ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A co do drugiego Maka to byłbym zaskoczony, gdyby do nas nie trafił.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 17.06.2019 o godz. 07:55.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Kolar sprzedany. Pytanie jaka była ta klauzula?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję tylko że zanim postawimy na Balaniuka to dogadamy przedłużenie kontraktu
W przeciągu roku za Carlitosa, Ondraska, Imaza i Kolara w sumie dostaliśmy pewnie mniej niż 1mln E a każdy z nich odchodził z dwucyfrowa liczba goli ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Janex twierdzi że 650 tys euro
Ondraszka bym w to nie wliczał, bo co okno to my kibice najchętniej byśmy się go pozbyli z klubu.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 17.06.2019 o godz. 18:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli faktycznie te 650 000 jest prawdziwe to zmienia postać rzeczy
Adekwatna kwota Btw w prognozie licencyjnej wpisalismy 5,5 mln zł z transferow Czyli patykiem po wodzie to nie było pisane, Kolara w to wliczali, drugi podejrzewam po Euro u-21 za podobną kasę pójdzie Lis To by tłumaczyło dlaczego slychac, że szukamy bramkarza ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Do tego Lisa w tym okienku opchnąć + jakaś klauzula od kolejnego transferu w jego przypadku i był by git. potem znów postawmy na któregoś z młodych bramkarzy o których mówimy w skali talentów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A nie zastanawia Was skąd takie FC Emmen ma 600k na jednego zawodnika ? jak oni srednio wydaja 50k na cale okienko ? Ja sie nie orientuje czy oni moze maja jakiegos nowego Cupiala czy cos ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Emmen ma za sobą dopiero pierwszy sezon w Eredivise, czyli dopiero pierwszy raz dostali większą kase za prawa telewizyjne i stąd mają pieniądze na transfer gotówkowy. 600k euro na warunki ligi holenderskiej to nie są wielkie pieniądze.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Kasa adekwatna.
Pytanie co dalej. Drzazga - szału ni ma. Brozek - cień dawnego zawodnika. Balicki - zagadka. Buksa - zagadka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ale dlaczego żart? Stolar jeszcze może coś z niego wykrzesać, jest młodszy od Robaka, a to tylko nasza liga. Żydów spokojnie może uciszyć w kauflandzie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
A na wuj nam Piech? Mam nadzieję, że przyjdzie Mateusz Mak - powinien być podstawowym napastnikiem, jest Buksa, Bałaniuk, Brożek, Balicki. Przecież połowa z nich będzie na trybunach. Nie mówię, że to królowie pola karnego, ale ta ilość....
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|