|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Super wiadomość!
To także oznacza, że nasi Wodzowie uznali, że nas na to stać!!! |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Sarapata tez uznała ze nas stać na 3 trenerów jednocześnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Póki co nie widać przesłanek że porównanie obecnego zarządu do Państwa M.S. i D.D. ma jakiekolwiek sens.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Poza tymi którzy już debiutowali:
Kasia - najlepszy drybling wśród naszych juniorów, dobry strzał Broda - super warunki fizyczne i solidna gra Korczyk - 2 lata temu było o nim głośno gdy Junco widział w nim zastępcę Pietrzaka, obecnie w odwrocie Wyjadłowski j.w. kiedyś głośno się o nim mówiło, teraz regres Moskiewicz - prawa obrona/defensywny pom solidny Może jeszcze Bentkowski - brat Mątczyńskiego, nawet ta sama pozycja, ale mniejszy talent Reszta raczej do pożegnania, choć sztab wie lepiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Wywiad z Prezesem Wisłockim
https://sport.interia.pl/klub-wisla-...og,nId,2967303 Jest ktoś chętny jako "czwarty do brydża" |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Odpowiadało by mi to,można było by tak to zostawić
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest przepisane z wywiadu z interii.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
stary news , a nie było
https://www.rmf24.pl/fakty/news-rmf-...ia,nId,2977697 ciekawe jaki bedzie dalszy bieg ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Cisza w tym temacie, jakby większość komentujący siedziało za kratkami
Wjechał dzisiaj wywiad z Piotrem Obidzińskim przeprowadzony przez Mateusza Migę: https://sport.tvp.pl/42674952/wisla-...otr-obidzinski Można w nim przeczytać, że krakowski biznes nadal nieprzychylnie patrzy na Wisłę. Nie ma na horyzoncie żadnego poważnego inwestora, a także to, że nadchodzący sezon to tak naprawdę będzie walka o wszystko. Mówi się o odejściu nadchodzących piłkarzy: - Pietrzak - Peszko - Wojtkowski - Weintzell Szczególnie martwi poniższy cytat... Cytat:
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Pietrzak na zasadzie wolnego transferu mialby odejsc?
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ale jak to brak ? Przecież inwestorzy patrzyli na flagi, których aktualnie nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszyscy wymienieni minus Wojtkowski. Kontrakty kończą się jeszcze Drzazdze, Burlidze, Palciciowi i Bashy.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Bardzo naiwnie do tematu podejdę...ale tyle się na Wiśle wypromował, że korona z głowy by mu nie spadła jakby jeszcze rok z nami został. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Myślę, że drugiej szansy na wyjazd zagraniczny nie będzie miał. Myśle, że to nawet ważniejsze dla niego w tym momencie od kasy.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
mnie zastanawia ta cisza wokol Krolewskiego - tak pieknie mowil - takim byl wizjonerem - byl codzien w kazdej mozliwej tv , kazdym mozliwym programie - wszedzie ....duzo mowil , bardzo duzo .....i od dawna cisza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Sam o tym mówił, że nie zamierza się już aż tak afiszować, więc to żaden temat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Zrobił sobie już wystarczającą reklamę nie ponosząc żadnych strat i ryzyka, to teraz siedzi spokojnie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Co chwile jest w jakims programie- teraz byl w podcascie u WAndzla- bedzie do odsłuchu w przyszlym tygodniu Zauwazam, ze cierpliwosc kibica Wisły jest bardzo krótka nie mineło jeszcze pol roku a klub został postawiony na nogi i jest w stanie zarobic na pokrycie kosztów biezacej dzialanosci, splaconych zostalo tez 2,5 mln dlugow (zrodlo: wywiad z Obidzinskim i twitter) A ze wciaz ciazy nam 35 mln garb? No ciazy i jeszcze przez kilka lat bedzie ciazyc, chyba ze sprzedamy nagle kogos za 10 mln E ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2017
Offline |
|
|
Odnosząc się do tych dzisiejszych rewelacji wlascicielskich; ciekawi mnie co ma na myśli Sosnowski w artykule na Sport pl gdzie pisze o konsorcjum małopolskich biznesmenów a potem stwierdza że liczba darczyńców może się powiększyć z trzech do czterech, a nawet pięciu. To ile tych podmiotów uczestniczy w tych rozmowach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
http://twitter.com/piotr_obi/status/1129605388117127170
Krotko mowiac, nie jest ciekawie. Mowiono ze ten dlug TF byl wirtualny a okazuje sie ze w tym tygodniu zajeli 500,000 zl na koncie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
To w końcu ten dług wobec Telefoniki stał się wymagalny? Może ktoś wyjaśnić o co kaman?
Edit: dzięki za wyjasnienie
Ostatnio edytowane przez Slash : 18.05.2019 o godz. 07:45.
![]()
Nie pozdrawiaj antypolskich ruchów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Mylicie "dlugi". Dlug wobec TS 40 baniek, to zniknie w czasie pp kawałku. Dlug wobec TF bodajże 5 baniek, jak najbardziej rzeczywisty i zabezpieczony cesja.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|