|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 04.2019
Offline |
|
|
Cześć! Mam takie nietypowe pytanie...
Od paru lat mieszkam i pracuję w Warszawie, ale kibicuję Wiśle Kraków. Przede wszystkim ze względu na sentyment do Kosowskiego, to był ulubiony piłkarz z dzieciństwa. Ostatnio wpadłem na pomysł, żeby pójść do studia JI https://juniorink.pl/ wytatuować sobie herb Wisły... tylko "trochę" się cykam pokazywać z nim w Warszawie Co myślicie, dziarać czy jeszcze dać sobie spokój
Ostatnio edytowane przez TidyHipa : 20.05.2019 o godz. 07:09.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
na czole sobie zrób.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
W bravo girl kiedyś byl artykul na ten temat.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zrób sobie oba, Wisły i Legii. W razie niebezpieczeństwa będziesz odkrywał właściwy do obecnego położenia herb i będzię po problemie. Powodzenia!
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Jeśli chcesz być w 100% bezpieczny jebnij jeszcze Polonię Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja polecam flagę Unii Europejskiej na czole - zapunktujesz prawie wszędzie!
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 11.05.2019 o godz. 18:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a jakby tak całą ekstraklasę i pierwszą ligę wytatuować...no bo nigdy nie wiadomo kto spadnie,kto awansuje...
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|