|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Plotki... Jak mu kontraktu nie zaoferujemy takiego jak chce, to nie będą plotki.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jakby ludzie dołączali i płacili na Socios regularnie, to może i można by o takiej zrzutce na opłacenie kontraktu pomyśleć
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Na skrzydło Mak do ataku Mak pomocnik Mazek . Nie mam pomysłu na środkowego obrońcę ani na lewego obrońcę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Urydze się kończy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
jeszcze Czekaja do tego...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Okienko transferowe bez poruszenia tematu Maków w Wiśle okienkiem straconym.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A JAK
Tak naprawdę nie zaistnieli jeszcze w polskiej piłce, mamy teraz super trenera, którzy może i z nich uczyni BOHATERA/óW ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Cel na to okienko to : przedluzyc kontrakt Kuby Bashy i Pietrzaka, nie stracic Vukana + zakontraktowac 3 solidnych graczy : napastnika, skrzydlowego i stopera. Tyle wystarczy. No i fajnie jakby Wasyl przedluzyl swoje granie o rok jeszcze
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ja tam bym Maczków przyjął z otartymi ramionami.
Szkoda ze sosnowieckie tematy padły. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Maki sami w L+ mówili że chcieliby kiedyś zagrać razem w Wiśle. Potencjał obaj mają/mieli niewątpliwy, a zważając na to co nasz sztab wydobywa ze swojej kadry, mogłoby to się udać. Co do postu powyżej, Pawłowski byłby super, ale tylko jeśli nie ma szansy na Peszkę dalej. To jest za bardzo podobny typ żebyśmy mogli mieć 2 takich zawodników w kadrze. Co nie zmienia faktu, że Pawłowski wg mnie wpasowałby się w taktykę Stolara idealnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Hammrol ma już kontrakt z nowym klubem (Lech?)
Udovicic i Gajos maja oferty z Lechii więc nie dla nas Maki są co chwilę kontuzjowany, jeżeli zeszliby z zarobków to moze(ten w Lechii jakieś abstrakcyjne kwoty zarabia) Ktoś tu Mazka proponuję, wezmy jeszcze Przybeckiego i sekcja lekkoatletyczna gotowa ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mazek wcale nie jest takim kaleką jak Przybecki. Przy Stolarczyku mógłby wrócić do poziomu z Ruchu Chorzów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mazek na ten moment to odbija się od ściany od Wisły 1 ligi czyli Stomilu Olsztyn. Jeżeli tam nie gra to tym bardziej nie ma czego szukać u nas.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
3 goli i 4 asyst w 46 meczach ligowych? 25 letni Zawodnik którego największym (jedynym?) atutem jest szybkość ma się odbudować w drużynie która gra kombinacyjnie, krótkimi podaniami? Nie róbmy ku.rwy z logiki
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 06.05.2019 o godz. 13:46.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
z Płocka bym zabrał Szwocha i Rasaka (chociaz najbardziej Merebaszwiliiego, tyle ze mu cos odjebalo z formą)
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
A ja bym obstawal za przetrzesywaniem rynku Slowackiego bo z tamtad mozna wyciagnac naprawde dobrych grajkow za pol darmo lub z konczacymi sie kontraktami. A wiekszosc sie u nas sprawdzala z tamtąd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Pytanie KIM przetrzasac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
I najważniejsze: co to znaczy "przetrzesać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pytanie kim, pytanie za co i po co. Jak nawet się znajdzie perełkę to i tak nie ma za co kupić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
U nas to scauting już tylko po znajomościach. Bo narazie stwierdzono że takie coś w klubie niepotrzebne.dyrekor sportowy tez.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po znajomości juz tez nie bardzo bo kto te znajomosci ma obecnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A jaki jest problem w scautingu po znajomości?
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Stilic to wogole jeszcze gra w tej Petrochemii ?
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Choćby trener Stolarczyk, jeszcze do niedawna dyrektor sportowy Pogoni Szczecin, czy Arek Głowacki.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trener nie chce laczyc zadań. Arek nie bardzo chce być dyrektorem sportowym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Prezes Wislocki stwierdził że niestety ale nie ze wszystkimi zostana przedłużone umowy, a kończą się one:
1. Jakub Błaszczykowski - przedłużyć, 2. Vullnet Basha - przedłużyć, 3. Rafał Pietrzak - podziękować, 4. Rafał Boguski - podziękować, 5. Matej Palcic - przedłużyć, 6. Łukasz Burliga - przedłużyć, 7. Jakub Bartosz - podziękować, 8. Paweł Brożek - przedłużyć, 9. Marcin Wasilewski - przedłużyć, 10. Sławomir Peszko - ponownie wypożyczyć, 11. Krzysztof Drzazga - przedłużyć, 12. Wojciech Słomka - przedłużyć, 13. Tobiasz Weinzettel - podziękować. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|