|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Bo, że klub nieważny to ok, ale dla nich nie ma żadnych wartości. Na każdego przyjdzie pora żeby krzyczał "przepraszam, nie bijcie", żeby spierdalał przez inna ekipą albo chwila, że się rozjebie w końcu. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Za 10 lat ma stadionie bedzie 20 tys osób zajmujących się takimi .......ami jak doping, oprawy, czy "piknikowanie" - innnymi rzeczy coś czym prawdziwy kibic się zajmuje. Dragi, burdele, dyskoteki, będą należeć do nie mających powiązania z kibicami gangsterów. Dramat. Nie chce takiej przyszłości... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Konrad, obstawiam, że tych opraw nie będzie nawet miał kto robić.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Ludzie ja nigdy nie pojmę jak można było buca który wywalił Wisłę z pucharów kiedykolwiek wpuścić na stadion. Gdyby byli prawdziwi kibole którym na sercu leżało dobro klubu to ukrzyżowali by tego waszego zbawce miśka za ten wyczyn. Może i ja stary uparciuch jestem, ale wywalone mam całkowicie na wasze gówniarskie kibolskie "zabawy" race-srace, transparenty przez które robi się malarnie w wiadomym miejscu i uniemożliwia np. dzieciakom zajęcia. Kij z wami wszystkimi jak się obraziliście i nie było tzw. zorganizowanego dopingu to było nawet lepiej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Ja .......e, nawet a klasowe kluby robią oprawy...
Nie, w Wiśle nie będzie opraw, przez aresztowania cbs. A doping będzie? ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie mówimy o teraźniejszości tylko o przyszłości. Dzisiaj każdy czeka na gotowe, a mało kto chce coś dać od siebie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
I nie mieszajmy z tym dopingu UW bo to zupełnie nie ma związku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Widzę, że do niektórych dalej nie dociera co działo się w Naszym klubie i kto tym rządził.
To jest kuerwa nie pojęte... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Ale dali nam sporo radości, Lonch, Carlitos ...
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Ej, to mówicie, że jak gangusy pójdą za kratki, to nie będzie dopingu? To ja wolę, żeby wrócili, a wraz z nimi ryzyko otrzymania kosy pod żebra. Dzięki temu przynajmniej ktoś będzie darł mordę na trybunach, a moje dziecko będę mógł nauczyć wszystkich możliwych wulgaryzmów w ujęciu praktycznym.
Pogódźcie się z tym, era patologii na stadionach musi się skończyć, bo inaczej normalnie w tej naszej piłce nie będzie, a jeżeli nie chcecie "pikników" na trybunach, to głosujcie portfelem i wykupujcie więcej miejsc na stadionie, tyle. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
poszukaj informacji u źródła zamiast sieć ploty https://twitter.com/OldTrafford1964/...9oo-9ROgTXBfbI Polecam przeczytać 3 ostatnie odpowiedzi z tego "artykułu" z 2002 roku |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
StarożytnyWiślak napisał(a):
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Hmm, niecale trzy lata temu, bo 2016-08-26, kibice Śląska wywieszają:
https://www.stadionowioprawcy.net/ga...26_08_2016.jpg czyżby teraz era "rybna" dobiegła końca na R22? Rozum podpowiada, że tak, że jeżeli ktos chce się jeszcze bawić w temacie "hools", to po powinien zacząć robic już pod innym szyldem, z innymi ludzmi, ... no ale w tym temacie rozum rzadko decyduje... Obecny czas to też test dla zwyklych kibiców, czy potrafią sie nadal mobilizować i wyciagnac ten klub na prostą. Powód: bład w dacie
Ostatnio edytowane przez DoggTS : 17.04.2019 o godz. 10:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kibice już wyciągnęli ten kub na prostą. Teraz zarząd musi mu zapewnić finansowanie.
Na dłuższą metę nie da się jechać na kibicach. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Srednia 20k-30k ludzi na mecz plus inne zrodla dochodu i mamy szanse na zdrowe funkcjonowanje. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Zobaczysz te 20 -30 tysięcy ludzi najbliższym meczu...
Nawet jak media podadzą że było 20 tysięcy to popatrz dokładnie po stadionie i oceń czy naprawdę jest tyle ludzi ile podają oficjalne statystyki. Musi być dobra gra inaczej ludzie nie przyjdą w takiej ilości jak ostatnio. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie ma znaczenia ilu pojawi się na stadionie, liczą się sprzedane wejściówki. Dlatego zawsze trzeba cisnąć kibiców na karnety.
Z Płockiem mamy już 15k z karnetów + liczę na jakieś 2k z biletów, czyli 17k. Dobry wynik jak na przeciwnika i tę ligę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Oczywiście, że ma znaczenie. Jak klub poda, że na meczu jest 25tys ludzi a jeden rzut oka wystarczy, żeby stwierdzić, że jest 15 to się ośmieszy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W tym wywiadzie z Dukatem najbardziej bawi mnie ten fragment
-Wiedział pan czy zajmują się âSharksiâ? -Powiem szczerze: nie. Grubo było, ale myślę że najlepsze jeszcze przed nami. Czy Sharks upadnie? Nie sądzę, nadal wielu jest na wolności a przecież za chwilę wyjdą ci od Człowieka. Niemniej Misiu zachował się niezwykle przyzwoicie wobec swoich kolegów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wrzucę maleńki offtop... Wyobraźmy sobie sytuację, w której oskarżony nie chce współpracować. Równocześnie udaje się przeprowadzić udaną akcję w oparciu o dane z alternatywnego źródła. Co robi prokurator ? Wypuszcza delikatny przeciek do mediów, które podchwytują i rozdmuchują temat. Potem taki prokurator idzie do oskarżonego, pokazuje mu artykuły i mówi: No to misiu, albo współpraca, albo podtrzymujemy wyrok i dostajesz wspólną celę.
W zalewie powyższych rozważań, fantastyka daje sporo frajdy... ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
W całej ekstraklasie kluby podają statystyki wg sprzedanych biletów i taki jest "standard" w naszej lidze |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Wiesz dobrze jak z tymi karnetami było - ludzie brali po kilka żeby wspomóc klub - wiec wg Ciebie jeśli sprzedano 15 tysięcy karnetów a na stadionie jest 10 tysięcy ludzi to ma isc przekaz medialny ze na stadionie jest 15? Przecież to zakłamywanie rzeczywistości gdy gołym okiem widać ze tyle nie ma. Podobnie frekwencje podaje Legia to nawet z perspektywy tv widać ze ich tam tyle na stadionie nie ma.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Widać to było choćby w meczu z Legią, gdzie może faktycznie 500-1000 miejsc było wolnych, jak nie mniej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Wystarczy podać info "Wejściówki kupiło ... kibiców, na meczu jest ... kibiców". Frekwencja powinna być liczona od faktycznej ilości osób na stadionie, ale mnie np bardziej interesuje ile klub sprzedał biletów i byłem trochę w....iony kiedy nie dostałem takiej informacji na Pogoni i derbach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Istnieje jedna złota zasada, dopóki nie ma papieru, to nie rzuca się oskarżeń o 60tke.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Standard nie standard. Jak widać.klub ma możliwość pokazać ile osób przeszło przez kołowrotki i wg mnie tak powinien robić. A finanse klubu to już inna sprawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie ma szans na średnią 20 tys. w najbliższym czasie. Żadnych.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|