|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No cóż karma wraca przekonał się o tym Krzysiu,Radek,a teraz Carlitos.Kiko dawaj do Legii
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
A czym Ci Kiko zawinił?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Smuda pogoniony z Łecznej, nawet poł roku nie wytrwał
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Szczerze? na miejscu prezesów, kibiców itp to bym ich zjebał za dziś, bo wychodzi że z Nawałką to był sabotaż. Niesportowe zachowanie. Tfu!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
U nas kiedyś bywało podobnie
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No i chyba nikt nie jest z tego dumny. Zwłaszcza, że poleciał Petrescu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dlatego piszę, że jeśli faktycznie sabotowali grę z Nawałką, to po prostu wstyd. Jeśli mają jakiś dołek i akurat wczoraj im wyszło, to inna sprawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Piłkarze Amici co sezon odnoszę wrażenie że sabotują grę. Raz, że nie trafiają z transferami. Ale przecież oni i tak skład maja na 3 spokojnie i tak co sezon.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kibice Amici wywiesili transparenty m.in. jadące po zespole, że zwalnia trenerów i po wybranych piłkarzach. Tam już nikt chyba nie ma wątpliwości że piłkarze i zarząd są źródłami problemu, nie n-ty trener.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
A u nas to kiedys jak bylo... wypisz wymaluj Dan Petrescu. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Śmiem twierdzić że gdyby zarząd wy3mał wtedy presję i zostawił Dana Petrescu jako trenera, to dziś bylibyśmy stałym uczestnikiem LM.
Piłkarzykom było za ciężko.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Każdy o tym wie.... Najlepszy trener zagraniczny i nas
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Jacek Paszulewicz trenerem Widzewa.
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Carlitos w wywiadzie dla SE:
Byłeś mocno wygwizdywany przez kibiców Wisły. Zabolało? - Trochę zabolało. Po tym ile strzeliłem dla Wisły goli, ile miałem asyst, jak pomagałem klubowi. Skoro ja zasłużyłem na takie powitanie, to jak kibice Wisły przywitaliby innych, którzy nic albo niewiele zrobili dla klubu i odeszli za darmo? Ciekaw jestem. Natomiast nie odbieram nikomu prawa do zachowywania się jak uważa za stosowne. Skoro uznali, że tak mnie przywitają to ich sprawa. Jak mówię, z punktu widzenia ludzkiego trochę zabolało, ale nie miało wpływu na moją grę. Takie rzeczy nie mają dla mnie znaczenia na boisku. - A byłeś kiedyś aż tak głośno wygwizdany jak w Krakowie? - Nie. Nikt nigdzie tak mnie nie wygwizdał jak na Wiśle. https://sport.se.pl/pilka-nozna/ekst...uFqL-YRrQ.html ![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Gra już 2 sezon w Polsce, ale niczego się jeszcze nie nauczył. W dodatku ego ma co raz to większe.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Skoro taki ciekawy,to niech obejrzy powtórkę meczu i reakcje kibiców na Cierzniaka,gdy ten był przy piłce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
To malo lepsze bylo
Dolha+kasa= zdrada a gwizdy to byly na niego takie ze gosc chyba wpuscil 3 bramki w jednej połowie. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
oj pamiętam
siedziałem jeden rżad niżej pod tym transparentem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Cztery. 4:0 do przerwy, na drugą połowę już nie wyszedł.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Piotr Żemło gol dla Odry Opole w meczu ze Stomilem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiko Ramirez:
Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
plotki, ploteczki
https://gazetakrakowska.pl/maor-meli...ar/c2-14053901 https://gazetakrakowska.pl/kalu-uche...57/zd/33850887 https://gazetakrakowska.pl/zdenek-on...ia/ga/14003377 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dobry kolega z Damiana D. Załatwił byłej koleżance z pracy robotę. W końcu narzekała na brak zleceń
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
I pomyśleć, że tacy ludzie przez ponad dwa lata niszczyli Wisłę (oficjalnie, bo już wcześniej były sygnały) i to przy bardzo dużym poparciu.
Okazało się, że to dziennikarze mieli rację, że Wisła miała bardzo ścisłe relacje ze światem przestępczym, a właściwie ten świat przestępczy rządził klubem po wywaleniu Cupiała. Kariera tego pana od dawna była zaskakująca i to było dziwne, że ktoś taki mógł być wiceprezesem klubu. Ciekawe, że milczą teraz upadłe ,,autorytety" tego forum powiązane z tymi ludźmi, którzy przez ponad dwa lata wmawiali, że TS jest krystalicznie czysty, a patriotyczne środowiska kibicowskie niesłusznie atakowane przez wrogów. To było łatwe do zrozumienia, że coś takiego nie może mieć miejsca (łącznie z siłownią i szkółką walk, które były tylko pretekstem do działania zorganizowanej grupy przestępczej). Okazało się, że największym wrogiem Wisły był wróg wewnętrzny, a nie jak propagandziści przestępców wmawiali, że zewnętrzni. Mam nadzieję, że temat ten też zostanie wyjaśniony - działanie płatnych użytkowników na tym forum i na drugiej stronie. ,,Zewnętrzni wrogowie" uratowali Wisłę od upadku.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 16.04.2019 o godz. 11:01.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jak zostać płatnym użytkownikiem i dlaczego nikt mi nie powiedział, że mogę zarabiać na pisaniu tych głupot?
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|