|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
O maszyna ruszyła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Przecież Marzena była tak zapracowana, że dopiero teraz ma czas na pozwy. Od szymonka chyba będzie chciała 1 mln.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No co, w trójkącie kazdy swoje dostanie
i to bez kolejki![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tak mi się przypomniało - wiadomo czy Meresiński oddał Wiśle tyle ile miał oddać? Jakiś dziennikarz drążył ten temat?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Online |
|
|
Właśnie trafiłem na wywiad z prezesem:
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...owa_29817.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Doszło do rozmów, efektem porozumienie.
✔️Wracają flagi, wracają oprawy, wraca doping, wraca UW! 👏 https://t.co/IIXuXtPWN3 -Krzysiek Kiewicz na Twitterze Pisałem, że flagi wrócą szybciej niż myślicie Brawa dla UW i zarządu. OGIEEEEEEŃ ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Skąd są te cytaty Ultra Wisła? Bo ja na ich fb nic takiego nie widzę...
|
|
|
|
Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
z fb Ultra Wisła w komentarzu pod ostatnim postem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Szacunek dla UW za decyzje o dopingu. W jedności siła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Now, oczywiscie. Przeciez, wszystkie firmy maja w dupie takie popierdulki jak wizerunek.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Sarapata wystawiła jakiś czas temu mieszkanie na sprzedaż. kolega miał ofertę. nie wiem co dalej z tym mieszkaniem, cena poniżej 300 tys była. co w sumie było niską ceną jak na Złotą Podkowę.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Hahaha, dobra przychodzi gościu z kasą, kupuje klub i nim rządzi. TVN robi materiał że na stadionie wisi flaga Wisła Sharks i co wtedy? Biznesmen bankrutuje bo o nim paralityk zrobił materiał że ten dał wywiesić flagę haha. Klub nie był na skraju upadku bo wisiała flaga WSH czy dlatego że paralityk zrobił materiał tylko dlatego że jakaś tępa baba zajebała hajs z innymi osobami ( WSH to ponad 100 osób a nie te 5 czy 10 co było w to wszystko zamieszane). Właściciel który byłby wstanie kupić klub i go utrzymać mógłby kupić cały tvn i go usunąć a nie przejmować się co napisze jakiś paralityk w okularach
Ostatnio edytowane przez Now : 29.03.2019 o godz. 15:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
Ostatnie napisane przez Ciebie zdanie to tylko pokazanie niskiego poziomu IQ. Dlaczego ktoś kto ma dużo kasy i kupi np. Wisłę ma kupić TVN i go rozwiązać? Bo ktoś się na ulicy krzywo popatrzył/ Bo ktoś coś o nim napisał? ŻADEN normalny biznesmen takiego czegoś nie zrobi bo używa czasem mózgu! Niestety jak widać nie wszyscy to potrafią... Podsumowując krótko i na temat... Polecam barana o ścianę. Ewentualnie kontakt z lekarzem lub farmaceutą.
Ostatnio edytowane przez Arek95 : 29.03.2019 o godz. 15:16.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Makaveli
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Takie głupie pytanie na rozkminę wieczorną -- skoro prezes Wisłocki był w Szwajcarii i BRAŁ czynny udział w szwindlu pod tytułem "skośnooki" a ostatnio po turnieju bajeruje i przybija piątki z "ekipą" jak gdyby nigdy nic to dlaczego teraz nagle zmienił front? Dostał pozwolenie? Poczuł się bezpiecznie? Gra pod publiczkę? Jakieś pomysły?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Makaveli
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Na wstępie zaznaczę, że mimo iż nie zgadzam się z kilkoma decyzjami obecnego zarządu to chwała im za to, że wszystko poogarniali i mamy na jakiś czas spokój. Także spokojnie kolego, bo nikogo nie oskarżam tylko spytałem spokojnie o waszą opinie co prezes Wisłocki robił w Zurychu? Jakoś trudno mi uwierzyć w to, że nic mu wcześniej nie powiedzieli, że szykują wałek, że nic nie wiedział. Teraz odcina się od wszystkiego i wybiela. Ja tylko zresztą chciałbym poznać prawdę - tak samo jak prezes:
Wisłocki napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
|