The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2019, 21:49
Chciałem jeszcze ocenić mecz, żeby nie było wątpliwości, bo parchate myślą, że są drugim Ajaxem...

OTÓŻ byliśmy zdecydowanie LEPSI pod każdym względem - nie robią na mnie wrażenia strzały parchatych walone w trybuny... Nie... a takich było wiele.

Znałem tam dwóch grajków: Gola z ległej i tego Kabrere jakiegoś bo z korony - reszta to zbieranina noł nejmów z dupy wymamłana.

W ten dzień byliśmy o wiele lepszą drużyną. Obecnie dzieli nas JEDEN punkt, ale biorąc po uwagę z jakimi problemami zmagaliśmy się to parchate będąc w podobnej sytuacji szorowaliby dno.

Od kilku kolejek grają trochę lepiej niż ich padaka i myślą, że świat zawojują haha

To było pewne, że przy stanie 2:0 cofniemy się - w 90% w każdym meczu tak jest. Drzazga miał setę, Peszko również.

Sprawiedliwy wynik to 4:0 - dwie bramki w końcówce to efekt rozluźnienia.

Tym się różnimy od parchatych, że u nas tacy zawodnicy jak min WASYL chcąc grać, wiedząc, że jest problem z wypłata a u nich nie grałby nawet za dwukrotnie wyższy hajs - min tym się różnimy.

Kolejna sprawa ... parchate kwestionują, że dodajemy kolorytu lidze i jesteśmy jednym z najwazniejszych zespołów mimo, że gramy słabo od kilku lat...Proponuje parchom podliczyć ilu widzów przyszło na stadion kiedy graliśmy na wyjeździe a ile na ich żałosny klubik... wyjdzie obraz - ale to durnie nawet tego nie potrafią skumac.

Covilo legendą parchów wuahahah jakiś roztropek - takich jak on było u nas przynajmniej 20stu od Cupiała, a u nich jeden gar przez 20 lat nazbierał się, który finalnie olał ich moczo-kałem.

Nigdy tego nie robiłem, ale przełamałem się - poprosiłem o link i wlazłem na to parchate forum (wk... mnie strasznie wycieranie sobie gęby JPII przez tych gnojów to taki off top) aby pośmiać się i przekonać, że mają orzeszki zamiast mózgów.. Aż nosiło mnie, aby sie zalogować i odpisac, wiec wklejam tutaj może ten ktoś z nich przeczyta:

"Ja wierzę. Zawsze. Do ostatniej minuty. To sport, a Cracovia znaczy dla mnie w życiu tyle co moja mama i rodzina." --- >Bardzo ładnie debilu, właśnie przyznałeś się, że masz matkę ku..wę...

ZAWSZE NAD WAMI!
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 18.03.2019 o godz. 22:22.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów