|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Piekny mecz, oby Drzazga byl OK.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Podobno tylko sharki trzymaja z ruchem itp... sharkow podobno nie ma juz na stadionie a z trybun leca pozdrowienia... czegos tu nie kumam
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Syn do ojca - Tato, opowiedz mi jakiś dowcip. - Cycki. - Nie łapię... - I nigdy nie złapiesz. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dawno w koncówce nie czulem takich emocjii........Krzysiek,Kuba piekne gole palce lizać.3 pkt bezcenne.
Zawsze nad Wami. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
panowie Marlowe , dogadajcie sie co do avatara bo zmylacie
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czy gol na 3-1 sprezentował stratą Plewka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Coż, myliłem się, z Drzazgi i Kolara ewidentnie nic nie będzie, tak samo z Kubą i Peszko. Wszyscy do tarcia chrzanu.
Dużo emocji na koniec na własne życzenie, ale widać że wreszcie dobrze funkcjonuje gra ofensywna. Tak naprawdę wszystko posypało się po zejściu Drzazgi, mam nadzieję że kontuzja nie jest poważna. Kuba widać że technicznie i inteligencją przerasta tą ligę o kilka poziomów, każdy inny piłkarz tej ligi na jego miejscu załadowałby w obrońcę Cracovii albo obok bramki. Nawet nie muszę tego argumentować, wystarczy mecz Cracovii... Probierz widać że starał się trzymać nerwy na wodzy. Już zapomniałem jak źle gra nogami Buchalik. Brawo Wisła! Właśnie się zastanawiałem do kogo się teraz będziecie dopierdalać. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Siedliśmy na nich na początku i szybko 2 bramy padły. To pozwoliło nam na cofnięcie się i gra z kontry. Stąd cracovia miała optyczną przewagę. Po 3:0 już wgl na spokojnie do obrony. To zgubiło nas. Ważne, że zwycięstwo mimo nerwowej końcówki.
Podobało mi się jak walczyliśmy na boisku. cracovia standardowo dla statystyk mnóstwo strzałów z dystansu i wrzutek stąd przewaga w strzałach. Brawo Wisła Wisła Pany! |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Humphrey'a nigdy nie za wiele. ps. Zawsze nad Wami !! ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Podzielam opinie wyzej
![]() TIME TO SAY GOODBYE,jakie to piekne ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mgła z piro przysłoniła mi obraz )
ogólnie mecz na plus ale zrobiliśmy to co pogoń w meczu z Nami- za szybko uwierzyliśmy że jest po meczu. graliśmy swoje a raptem walka o życie. Zawodnik meczu- Janusz Gol. Taki gracz u Nas i mamy rewelację w środku pola. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Co Kolega wygrał? ![]()
Nie pozdrawiaj antypolskich ruchów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Super mecz ale czy ktoś wie dlaczego Balickiego znów nie ma? Widać było co się działo na koniec spotkania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tylko Wisła
!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
@szneka
stratę zrobił nie Plewka tylko Savicevic. Zamiast kontry na 4-0 zrobiło się 3-1. Co nie zmienia faktu, że Vukan zagrał bardzo dobry mecz. Kolejny. Nasze brakujące ogniwo w drugiej linii. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Po takich meczach nie ma sensu nikogo indywidualnie oceniać. Brawa dla całej drużyny i nawet dwie głupio stracone bramki tego nie zmienia.
Bardzo szkoda Buchala.... Która to już jego tego typu kontuzja ..? Człowiek ze szkła. I słowo na temat Drzazgi... rośnie nam mega napastnik. Niech przedłużają kontrakt ze sporą podwyżka , bo na takich ludziach trzeba budowac Wisle. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Oby Drzazga w tak dobrym dla siebie okresie nie załapał jakieś poważnej kontuzji... naprawdę złapał wiatr w żagle..
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Szkoda ze pedały z K1 doznały podniecenia w końcówce ale licza się 3 pkt! Jebac Żydów!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
@staszek2309
fakt, mecz w wykonaniu Naszym bardzo dobry. Drzazga z przodu okazuje się być zagrożeniem równie dużym co był Ondraszek |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Ciekawe czy kur.wa* wypatrzyła flagę jg i race? Patrzy się ch.ujek zupełnie w innym kierunku niż pozostali ludzie. * Jakby ktoś nie poznawał to niejaki cwel jadczak. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Powiedzny sobie szczerze ten inwigilator z lornetka ma jakas paranoje albo cos nad czym powinien sie pochylic jakis lekarz specjalista. Mam nadzieje ze to czyta. Co do meczu: piekny wynik, cudowne emocje i niesamowity doping caly stadion sie wlaczal spiewajac bylo ich 6... a na koniec nasza tradycja time to say goodbye..i Jaro na c wsrod kibicow chwalacy atmosfere a nie bunkrujacy sie w lozach
![]()
Ostatnio edytowane przez rasel1906 : 17.03.2019 o godz. 22:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mnie to "time to say goodbye" ucieszyło raz. Spontaniczne, wtedy gdy zwycięstwem spuszczaliśmy pasiastych do I ligi. Od tej pory to takie naciągane jak guma w majtach, pod "januszy" trochę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak jak Jadczak ma obsesję na punkcie Wisły tak Wy macie na jego punkcie.
I co napisał po tym meczu? Pochwalił kibiców Wisły i zganił panienki.. i kto szuka dziury w całym? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|