|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Brawooooooooooooooooo drużyna.
Kuba wreszcie na miarę oczekiwań, super meczycho, ale show mu skradł Krzysiek, który zabił trzy Drzazgi )))Ja w niego zawsze wierzyłem i doceniałem jego grę w pierwszych meczach, gdy wielu go krytykowało - to tym bardziej jego rewelacyjny mecz był jak miód na moje serce Cała drużyna zagrała świetnie, jedynie do Lisa mógłbym mieć drobne anse, że nie pomógł za bardzo. Drzazga +++++ Kuba +++ Savicevic +++ Basha +++ Bury +++ Peszko ++ Jedyny niewidoczny Kolar, ale przebiegł najwięcej, więc nie ma co się czepiać ![]() Widać rękę Stolara, dostał drugiego pomocnika do Bashy i od razu zmiana gry o 180 stopni. Super prognostyk przed derbami! Malkontenci przestańcie deprecjonować Koronę, bo w tabeli jest wyżej niż my, a w Kielcach nie wygraliśmy od lat! Trzeba to docenić, a nie pieprzyć trzy po trzy o słabej Koronie.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 09.03.2019 o godz. 20:07.
|
|
|

|
||||||
|
|