|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
abcabc napisał(a):
O ....a ![]() ![]() Idź do lekarza czy coś, może nie jest za późno jeszcze![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Znów tajemnice? Znów lawirowanie i zasłanianie się "tajemnicą handlową","negocjacyjną" "ciszą, którą lubią pieniądze" ect.? A może po prostu złe intencje? ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Co za bzdury, życzą im najlepiej, ładne zakrzywianie rzeczywistości. Sharksi to grupa którą kibice cracovii nienawidzą najbardziej, i mają ku temu wiele powodów, wierz mi. Czemu kibice cracovii mają czuć niechęć do pikników chociażby, którzy nie stanowią dla nich żadnego zagrożenia, a wręcz przeciwnie, wtedy mogą włączyć swoją propagandę o cracovii jako klubie gangsterskim a Wisła klubie pikników, wieśniaków i lamusów, w taki właśnie sposób tam się myśli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wehrmacht, ale UW już stoi pod ścianą, a klub jakoś nie bardzo ma ochotę na rozmowy, a gdy już do czegoś dojdzie, to nie wywiązuje się z tego. Powtórzę kolejny raz, że wyszli nawet do klubu z propozycją nie wieszania chociażby PDW.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Kuźba i Głowa odchodzą. Ciekawe czy odwiedzili ich wcześniej panowie w krótkich spodenkach żądając prawa do flag ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bez wątpienia.
![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Leśnodorski i Mioduski przejęli Legię od ITI. To była taka akcja jak prywatyzacja jak za czasów Balcerowicza, kiedy to esbecy kupowali bank za pieniądze z pożyczki od tego samego banku, który kupowali (dosłownie). Cupiał podobnie przejmował Telefonikę. Komu by dano taki klub futbolowy w ten sposób? No chyba tylko samym swoim. Na pewno nie osobom przypadkowym. Meresiński lubi to, a Hartling się z tego śmieje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
To forum powinno się zamknąć, a każdemu, kto nie pamięta, co się działo niedawno, proponuję się cofnąć o kilkadziesiąt stron wcześniej, do postów z połowy grudnia.
Pozdrawiam. ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
generalnie zbierajac niektore wypowiedzi to
"IV liga bylaby lepsza bo przeciez teraz marazm i trwanie w ekstraklasie. " Tylko celem marszu z IV ligi by byla ektraklasa w ktorej teraz jestesmy. Geniusze Krolewksi to pozyczyl male piniadze i jeszcze na tym zarobi Spoko. Male pieniadze Ci co to pisza na pewno maja wieksze i nie pozycyzli bo przelew szedl za dlugo. "Nowe wladze Wisly szkodza niealeznemu ruchowi kibicowskiemu" Czyli przychdozi ktos na stadion wynajety przez Wisle, kupujac bilet mowi ze zgadza sie na regulamin ale potem chce niezalenosci i robic co chce. Jak gosci wpuszczam do domu to wole aby mnie sluchali. "Wisla musiala dograc do konca sezonu, przeciez to farmazon ze uratowali" Jasne. A lincje PZPN zabral dla jaj aby hucznie obchodzic 3 kroli. czekam az pojawi sie teoria, ze Krolewki przeszkadza w odbudowie WIsli a byl plan dobry. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Proszę adminów o rekację wobec tego kwiatka abcabc... coś mocno w głowie się podziało, notorycznie kompromituje nas kibiców Wisły takim bełkotem. A nie, zaraz, przecież on nie jest kibicem Wisły, ok niech se pisze... ===== Byłem jednym z pierwszych, którzy wyśmiali go 2-3 lata temu vide "Videmont to super piłkarz, z dobrze ułożoną noga".
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 06.03.2019 o godz. 19:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kolega żyje w świecie gangusów i patologi, więc się nie dogadacie. Dla niego liczą się porachunki nie sport. Przeciętny kibic żydków chce WSH na Wiśle, bo wtedy klub upadnie sportowo, a oni się wybiją. Ich patus nie chce na Wiśle WSH bo będzie to oznaczać, że ta organizacja jest nadal silna.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Ostatnio edytowane przez Flinston : 06.03.2019 o godz. 20:06.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Bo liczy się tylko tu i teraz. Flagi albo śmierć. Królewski chce zniszczyć Wisle. Legia chce rozsadzić Wiśle. A dojdziemy do tego że Kuba wszystko widzi o milczy. I w ogóle za mało kasy wyłożył a zarząd za mało dziennie pracuje. I choćby przez pryzmat tego gościa, który jest w praktyce właścicielem 1/3 Wisły moglibyście sobie choćby dać na wstrzymanie do końca sezonu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No i prosze długo czekać nam nie kazano.... Królewski out ,Sarapata,Dukat,Hartling ,WSH z wami nawet w 4 lidze Wisełki sie nie wstydzę! serio czytam niektorych i nie wierze.W głowach cos wam sie poprzestawiało.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 06.03.2019 o godz. 20:15.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
UM to stan umysłu, ale nie wiem, może wspiera osoby upośledzone i niedorozwinięte? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
tyk tyk tyk
abcabc zaraz wystrzeli i nawrzuca wszystkim od masonów... heh on sie smieje, ze uderz w stół, pare miechów temu to samo napisałem: wszystko według niego to spisek, zydow, warszawiakow, masonow , bezpieki Dokładnie w ten sam desen do mnie pisał |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Myślę, że lepiej Głowa się czuł, kiedy przekazywał piłkarzom kolejne terminy wypłat od Marzenki i Damianka.
Kuźbie też łatwiej było, kiedy kolejnym agentom powtarzał, że kasa wkrótce się znajdzie. ![]()
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zastanawiam się, czy Wy się w ogóle czytacie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ale z Was łby. Patrząc jak klub potraktował kibiców (pełna olewka, odpowiedzialność zbiorowa, etc.), pracowników klubu, którzy byli tam dużo dłużej niż ostatnie 2 lata (wy.bał) i czytając choćby wypowiedź Kuźby nt syt w dziale sportowym, mogę się tylko domyślać, że zarówno Głowa jak i Kuźba, pewnie pracujący ostanie rok za free liczyli na inne traktowanie. A tego zapewne zabrakło, jak ww. sprawach. Ale oczywiście wszystko można obrócić o 180 stopni, Głowa odchodzi bo jest zajebiście, a Kuźba to niewielka strata.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę tak samo. Wiedziałem, że za jakiś czas pojawi się polskie piekiełko, ale naprawdę nie sądziłem, że tak szybko. Jestem coraz większym pesymistą, odnośnie przyszłości Wisły i sądzę, że pierwszy mocny cios padnie na derbach.
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Dziwne, że nikt jeszcze nie wrzucił tego wywiadu z trenerem Stolarczykiem o braku dopingu
http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...-czas-gdy.html Cytat:
Święte słowa! Brawa za odwagę dla trenera! Nie podoba Ci się coś? Wolisz flagę Wisła Sharks zamiast wspierać dopingiem swój klub to lepiej zostań w domu ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 06.03.2019 o godz. 21:42.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Niestety nadal jest dużo takich osób, wystarczy wejść poczytać Shoutboxa czy Twittera. Jeżeli nie czujesz się adresatem tego pytania to lepiej zostawić go tym, którzy tu wchodzą poczytać ten temat, niech się zastanowią nad swoim postępowaniem. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|