The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2019, 18:01
Wehrmacht napisał(a):Wyświetl post
podbijam.

10 znaków.
Dla mnie najważniejsze zdania, których niektórzy nie mogą albo nie są w stanie pojąć i zrozumieć:

Ostatnio edytowane przez heoij : 04.03.2019 o godz. 18:11.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 04.03.2019, 18:01
Dariook,
od kiedy usłyszałem hasło 'Wisla to My' wiedziałem ze bajka nie może się dobrze skończyć. Mierzenie siły na zamiary nie dotyczy tylko jednej strony sporu. Jakie ma znaczenie kilka flag w kontekście tego gdzie chcemy być za kilka lat.

Nie widzę aby ruch kibicowski miał jakiś dobry, nowoczesny pomysł na siebie. Za to jest beton.

Czekam z na dzień wprowadzenia na stadiony obowiązkowych kamer z opcją śledzenia i rozpoznawania twarzy oraz wejścia na stadion opartego na biometrii. Od tego się nie ucieknie, przykaz przyjdzie z góry.

Jeśli komuś wydaje się że w perspektywie czasu da się pogodzić kibolstwo z ekstraklasą moim zdaniem jest w dużym błędzie. Albo się ruch kibicowski będzie zmieniał na tyle by wraz z przyszłym Majchrowskim i januszami mógł współtworzyć dobry medialny produkt na zasadach większości (czyli nie swoich) albo pociągnie klub na dno by tam sobie przedłużyć agonie - stworzyć miejsce gdzie 'diabeł mówi dobranoc'.

To samo dotyczy klubu - albo wygra i przetrwa albo przegra i popadnie w zapomnienie.

Dziś jest czas na zmiany, jutro niestety będzie za późno.

OT:/
Kamson napisał(a):Wyświetl post
(..)
I najważniejsze. Kibice nie chcą rządzić klubem, nie chcą go wykorzystywać. Chcą żeby nie wchodzić sobie w drogę. Klub to klub, a trybuny dla kibiców.
Nie to takie bardzo trudne słowo.
Gdy mówisz: 'nie bój się', najpierw nasz umysł podświadomie wyobraza sobie strach, lęk a potem swiadomosc próbuje temu zaprzeczyć. Dlatego nie powinno się mówić do córki, żony: nie bój się, tylko: bądź spokojna. Tak malo i tak wiele jednocześnie.
Z drugiej strony celowe użycie zaprzeczenia jest przeważnie groźbą - nie uderzę, nie zbije, nie wykorzystam, nie rozniosę.

W Twym zdaniu jest jedynie groźba. Groźba wykorzystania, rozkazywania, ustawienia w koncie jednych przez drugich. Tak nie pójdziemy na przód, przecież dobrze wiesz.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 04.03.2019 o godz. 18:04.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
raf2
Junior Member

Od: 08.2016

Stary 04.03.2019, 18:14
przed nami decydujący moment w całej operacji ratowania Wisły jeśli teraz nie uda się pogonić ze stadionu gangusów to wszystko pojdzie na marne a klub wyladuje pod ich skrzydlami w 4 lidze

nie ma trzeciej drogi
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.03.2019, 18:25
Z tym że w ekstraklasie nic nie pomoże - ani medialność, ani Królewski, ani Majchrowski (przyszły, bo ten to by nas najchętniej zakopał), bo poziom jest chujowy.
Teraz był ratowanie klubu sporo osób kupiło karnetu. Ale już widać że z meczu na mecz ludzi ubywa.
Wiadomo teraz będą derby, potem Legia, to ludzi będzie sporo. Zobaczymy ile będzie na następnym meczu po Legii.
A jak jeszcze zarząd zarżnie ultrasów, to nie będzie niczego.
Z meczu na mecz będzie bardziej chujowo na stadionie. I z meczu na mecz będzie mniej ludzi.
Można zaklinać rzeczywistość ale niestety tak jest w naszej wspaniałej lidze.

@raf2: gangusów niech pogoni - przynajmniej te resztki które ew. zostały. Z Ultra Wisła musi się dogadać.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 04.03.2019 o godz. 19:13.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 04.03.2019, 18:28
heoij napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie najważniejsze zdania, których niektórzy nie mogą albo nie są w stanie pojąć i zrozumieć:

Właśnie to pokazuje, że te wasze argumenty, że wszyscy są tacy sami, że wszyscy są źli, że wszyscy ciągną kasę, są idiotyczne

Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Dobry Doping na Wisle umarł wraz z Gulim i ciagle sie zastanawiam sie jak przez tyle lat nie znaleziono z ekip goscia choc w 50% jak on.Serio ani jeden ?
A od paru lat to my mruczymy a nie kibicujemy,takze tez nie tesknie za obecnym gniazdowym czy jego poprzednikami.
Nie twórzcie mitów. Guli był zajebisty, potrafił siąść na ambicję z klasą z żartem na luzie, ale też były mecze gdzie się dwoił i troił a doping to była pyta.

A po drugie porównywanie tego co było 10 lat temu z tamtym stadionem do warunków jakie mamy teraz z tym stadionem, trochę mija się z celem
Ostatnio edytowane przez regan : 04.03.2019 o godz. 18:33.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
max TS
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 04.03.2019, 18:53
Regan,
Czy wplaciles pieniadze na akedemie Wisly? Pamietam jak zakladales sie, ze przejma nas chinczycy. Chcialbym zobaczyc dowod wplaty.
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 04.03.2019, 19:01
regan napisał(a):Wyświetl post
Właśnie to pokazuje, że te wasze argumenty, że wszyscy są tacy sami, że wszyscy są źli, że wszyscy ciągną kasę, są idiotyczne
Idiotyczne to jest zachowanie Ultra Wisły, która nie chce napisać wprost, że brak dopingu jest spowodowany zakazem wieszania flagi Wisła Sharks na stadionie i tylko rozkręcają gównoburzę, która uderza w klub i jej kibiców kiedy powoli wychodzimy na prostą i takie problemy nie są nam potrzebne.

Widać, kto gra do jakiej bramki. Znowu własne interesy są ważniejsze niż dobro klubu, ale wcześniej czy później można było się tego spodziewać, że rekiny tak łatwo nie odpuszczą i szybko to nastąpiło.
Odpowiedz cytując
sokrates
Junior Member

Od: 05.2012

Stary 04.03.2019, 19:09
Fajnie że nie jestem sam w opinii o tym że doping na R22 się uwstecznił. Jest nudny, wykrzyczany i jeszcze raz nudny. Z zazdrością oglądam filmiki z innych europejskich stadionów i nie trzeba patrzeć na południowców, bliżsi nam Szwedzi, Niemcy czy Holendrzy potrafią śpiewać, my nie potrafimy. To się generalnie tyczy każdego polskiego stadionu, może to specyfika niemelodyjnego języka?

sory za offtop
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 04.03.2019, 19:21
max TS napisał(a):Wyświetl post
Regan,
Czy wplaciles pieniadze na akedemie Wisly? Pamietam jak zakladales sie, ze przejma nas chinczycy. Chcialbym zobaczyc dowod wplaty.
Nie! Póki gangusy mają wpływ na kase to żadnego przelewu nie będzie!
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 04.03.2019, 19:22
Ile razy można pisać, że tutaj nie chodzi o jedną flagę WS tylko kilkanaście ? Tak chodzi o każdą, na której jest rekin - od Qrdwanowa, Płaszów aż po Bochnię.

Zresztą o jakim dialogu mówicie, skoro klub nie ma na to najmniejszej ochoty, a rzeczy wstępnie ustalone później olewa. UW nawet sami wyszli do klubu z propozycją, że flaga jak np. PDW nie będzie teraz wisieć. Kuba rozumie całą sytuację, ale sam mówił, że wiele nie może zrobić i poza tym chce się skupić na tym co się dzieje na boisku.
W kwestii opraw również jest wola aby się dogadać bez konsekwencji dla klubu (np sytuacja gdzie mieliśmy 50 tyś kary w zawieszeniu). Ogólnie potrzeba woli dwóch stron do rozmów, bo przekrzykiwanie się w internecie wygląda mało poważnie.
PS jak UW również, to bandyci itp, to chyba dobrze, że sami się wycofują prawda ? Więc o co ten lament ?
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 04.03.2019, 19:28
master17 napisał(a):Wyświetl post
PS jak UW również, to bandyci itp, to chyba dobrze, że sami się wycofują prawda ? Więc o co ten lament ?
No przecież lamentują chyba głównie ci którzy zamierzają czy tam się wycofują ... ( ch... im w d.... na drogę) Reszta albo ma to w dupie albo się z tego powodu cieszy.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 04.03.2019, 19:29
@master17: Nie wiem czy jest sens żebyś tu pisał.
Na razie tutaj obowiązuje jedynie objawiona prawda binarna i każdy kto ma inne zdanie jest szarkiem, chce upadku Wisły i niech spierdala.

Jak widać powyżej.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 04.03.2019, 19:29
sokrates napisał(a):Wyświetl post
Fajnie że nie jestem sam w opinii o tym że doping na R22 się uwstecznił. Jest nudny, wykrzyczany i jeszcze raz nudny. Z zazdrością oglądam filmiki z innych europejskich stadionów i nie trzeba patrzeć na południowców, bliżsi nam Szwedzi, Niemcy czy Holendrzy potrafią śpiewać, my nie potrafimy. To się generalnie tyczy każdego polskiego stadionu, może to specyfika niemelodyjnego języka?

sory za offtop
Pogląd na temat naszego dopingu w ostatnich latach mam taki sam. Tyle tylko, że brak jego organizacji sprawy nie polepszy Już wczoraj podczas długich fragmentów śpiewano sobie w najlepsze dwie pieśni naraz.

Ja się ogólnie zastanawiam, czy ludzie w Polsce czasem problemu ze słuchem nie mają, nawet przy prostych przyśpiewkach (nawet ciężko to przyśpiewkami nazwać) nie potrafią utrzymać rytmu, który im bęben wybija...

rafkur napisał(a):Wyświetl post
No przecież lamentują chyba głównie ci którzy zamierzają czy tam się wycofują ... ( ch... im w d.... na drogę) Reszta albo ma to w dupie albo się z tego powodu cieszy.
Ja nie mam w dupie i nie chciałbym, by ruch kibicowski na Wiśle umarł. Nie cieszy mnie nic, co w perspektywie może zaszkodzić Wiśle.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 04.03.2019 o godz. 19:36.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 04.03.2019, 19:32
Coglin napisał(a):Wyświetl post
Wiadomo teraz będą derby, potem Legia, to ludzi będzie sporo. Zobaczymy ile będzie na następnym meczu po Legii.
A jak jeszcze zarząd zarżnie ultrasów, to nie będzie niczego.
@raf2: gangusów niech pogoni - przynajmniej te resztki które ew. zostały. Z Ultra Wisła musi się dogadać.

Tak wcale byc nie musi.W tej lidze tylko jedna rzecz moze skłonic Nowaka do pojscia na mecz ,fajna atrakcyjna gra.Tylko tyle i az tyle.

Przypomnjcie sobie tamta runde ,jak gralismy swietna pilkę,na Gorniku bylo chyba 16 tys ludzi,na Lechii ponad 20 tys.
Potem bylo juz slabiej i Nowak przestal chodzic na R22.

I tak juz jest,tylko mocny zespoł i dobra gra jest furtką do dobrej frekwencji w Polsce .a nie doping,ultra czy inne zabawki.A co pokazuja inne stadiony? ruch fantykow i mlyny zmiejszaja sie ,fajnie to widac ze dzis te mlyny nie sa tak nabite jak chocby 5 lat temu,a i ludzi ktorzy mogli by dać w ryj za obrone klubu jakby coraz mniej.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 04.03.2019 o godz. 19:38.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 04.03.2019, 19:40
I tak juz jest,tylko mocny zespoł i dobra gra jest furtką do dobrej frekwencji w Polsce .a nie doping,ultra czy inne zabawki.
A u nas się zanosi na dobrą grę?
Odpowiedz cytując
Garret
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 04.03.2019, 19:40
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Ja się ogólnie zastanawiam, czy ludzie w Polsce czasem problemu ze słuchem nie mają, nawet przy prostych przyśpiewkach (nawet ciężko to przyśpiewkami nazwać) nie potrafią utrzymać rytmu, który im bęben wybija...
Mnie też to zastanawia, pamiętam jeszcze z 10 lat temu jak chodziłem na C, to strasznie mnie irytowało, jak osoby wokół mnie zaczynały szybciej klaskać, gubić rytm, drzeć się byle jak i byle głośniej. Tak jakby nie mieli muzyki w podstawówce i absolutnie żadnego wyczucia rytmu. Pewnie wpływ na to trochę ma fakt, że w pewnym momencie jedyne na co się zwracało uwagę przy ocenianiu jakości dopingu, to ilość decybeli, ale i tak...

Wracając jeszcze do flag, ciekawi mnie jak władze klubu postąpią za dwa tygodnie na derbach. Wybaczcie, ale jeżeli pozwolą na wniesienie szmat z przekreśloną gwiazdą i jude gangami jednocześnie dopierdzielając się do najmniejszej płetwy na naszych flagach, to będzie to obrzydliwie żenujące. Mam nadzieję, że są tego świadomi. Mówię to jako osoba starająca się spojrzeć na to ich chłodnym okiem, zwracającym uwagę na wizerunek klubu, oderwanym od realiów kibicowskich.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 04.03.2019, 19:46
Tak wcale byc nie musi.W tej lidze tylko jedna rzecz moze skłonic Nowaka do pojscia na mecz ,fajna atrakcyjna gra.Tylko tyle i az tyle.

Przypomnjcie sobie tamta runde ,jak gralismy swietna pilkę,na Gorniku bylo chyba 16 tys ludzi,na Lechii ponad 20 tys.
Potem bylo juz slabiej i Nowak przestal chodzic na R22.

I tak juz jest,tylko mocny zespoł i dobra gra jest furtką do dobrej frekwencji w Polsce .a nie doping,ultra czy inne zabawki.A co pokazuja inne stadiony? ruch fantykow i mlyny zmiejszaja sie ,fajnie to widac ze dzis te mlyny nie sa tak nabite jak chocby 5 lat temu,a i ludzi ktorzy mogli by dać w ryj za obrone klubu jakby coraz mniej.
Ja pamiętam jak jebnęliśmy Legie przy 32 tysiącach 1:0 a potem na Jagiellonie przyszło 11 tys

takie głupie gadanie
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 04.03.2019, 19:52
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
A u nas się zanosi na dobrą grę?
Zanosi sie na walke o utrzymanie.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 04.03.2019, 19:58
heoij napisał(a):Wyświetl post

Tak juz abstrahujac, moze ktos logicznie wytlumaczyc, dlaczego pojawianie sie flag lub ich nie obecnosc jest podnoszone w aspekcie ratowania Wisly ? Jak to ma sie na koncu tego doniesienia z fb profilu?

To bardzo ciekawe.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 04.03.2019 o godz. 20:02.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 04.03.2019, 20:00
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Tak juz abstrahujac, moze ktos logicznie wytlumaczyc, dlaczego pojawianie sie flag lub ich nie obecnosc jest podnoszona w aspekcie ratowania Wisly ? Jak to na koncu tego profilu?

To bardzo ciekawe.
Też mnie nurtuje to pytanie
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 04.03.2019, 20:16
Tak czytając wpisy binarnych bojówek, wygląda na to że jak pojawi się jakikolwiek rekin na fladze, media w postaci jadczaka, stanowskiego, migi i reszty, rzucą się na nas i rozszarpią.
Wtedy wszyscy inwestorzy i sponsorzy uciekną, Królewski się obrazi i odejdzie i nie będzie niczego.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Jery
Senior Member

Stary 04.03.2019, 20:34
Klub postanowił wrzucić wszystkich do jednego wora, kozłem ofiarnym będą kibice z C, wyjazdowicze etc. Ja się nikomu z UW nie dziwię, w obecnej syt. prowadzenie dopingu z gniazda przy założeniu, że na derbach pójdzie "było ich 5ciu..." to przecież murowana szansa na zostanie gwiazdą TVNu, zakaz stadionowy i foto w większych gazetach.

Nawet tu chmara krótkowzrocznych kibiców, która poczuła krew "teraz my" cieszy się, że "patola pokazała prawdziwą twarz" i kolportuje bzdury o "utracie wpływów" etc... Na Twiterze to jest jakaś makabra. Tego wspaniałego dopingu, który może głośny był przez 20 minut i prowadziło go z 5 pijanych gości z D (sam od lat chodzę na D żeby nie było), na dłuższą metę nie da się utrzymać. To, że 30 kibiców z D krzyknęło "C rusz dupę" to nie znaczy, że cały sektor chce na Wiśle nowych, bezsensownych podziałów. Na derbach zrobią z nas miazgę, a 70% dopingu "spontanicznego" to będą bluzgi. Na Legi będzie jeszcze gorzej i na każdy kolejnym meczu także. Zostanie złość i frustracja. Każdy kto uważa, że C, flagi, oprawy i zorganizowany doping jest niepotrzebny żyje w świecie wyobrażeń. Popatrzcie sobie na Legię, gdzie race, oprawy są na każdym meczu, hajs i sponsorzy jest właśnie w takich klubach, z atmosferą i kibicami. To się sprzedaje w mediach, to nakręca frekwencje, piłkarzy etc. Zresztą takie sytuacje były w wielu klubach i zawsze kończyły się tak samo. Przyjdzie kolejny kryzys, euforia ratowania klubu minie i znów 50% frekwencji to będą Ci "patole" z C, którzy chodzą i jeżdżą na mecze zawsze, a którymi tak tu i na tt wszyscy gardzą.

Klub zakazał flag z rekinem, ws wyjazdów zerwał wszelkie rozmowy. Niestety bardzo wątpię, żeby w najbliższym czasie udało się dojść do porozumienia. O WSH i tym co robiono w klubie mam jak najgorsze zdanie, ale cenzurowanie flag (bo rekin...) i obrażanie się na wszystkich fanatyków, uważam za kompletny absurd i hipokryzję, ze strony choćby Wisłockiego. To nie ja w Zurychu sprzedawałem Wisłę oszustom, z Marzeną (i nie tylko) klepałem się po ramionach. 98% kibiców z C miało mniejsze pojęcie o tym co się dzieje w klubie niż udający dziś dziewice krakowscy dziennikarze...

"Cała Wisła zawsze razem", ruch kibicowski pikniki, ultrasi, dziadki etc. Tak to zawsze wyglądało i będzie wyglądać, to nie teatr. Nie dajmy się podzielić i jeśli uważacie, że C jest do niczego nie potrzebne to niestety szybko obudzicie się z ręką w nocniku, ze szkodą dla nas wszystkich. Zresztą spytajcie choćby piłkarzy jak im się gra bez dopingu na wyjazdach i z tym "wspaniałym" dopingiem, który był ostatnio...

Pozrdo
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 04.03.2019, 20:41
Ja szczerze mówiąc tez nie widzę bezpośredniego połączenia ze pojawia się flaga WS = inwestor rezygnuje.Oczywiście rekiny na trybunach wywołają kolejny atak medialny na klub który pewnie nie pomoże (czy ktoś poważny tylko przez rekina zrezygnuje to nie wiem ale raczej wątpię).

Ale musimy tez dopuścić taka możliwość ze nie jesteśmy tutaj najmądrzejsi i może jest ktoś kto ma w tym temacie lepsze wyczucie i skoro uznał ze lepiej być wyjątkowo ostrożnym to może warto ? Przecież Ci z rekinami szukali inwestora przez dłuższy czas i skończyło się na tercecie egzotycznym wiec może warto próbować inaczej.

Ja zadam pytanie odwrotne - dlaczego ktoś nie może kibicować swojej Wiśle (nie raz przecież śpiewał ze na dobre i na złe) dlatego ze nie może być przysłowiowego rekina ? Nie ogarniam ze jak ktoś nie może kibicować na własnych warunkach to nie będzie kibicował wcale.

Kolejny temat to swego rodzaju pokuta przez która wszyscy musimy przejść. Nikt z nas tutaj nie ma w 100% czystego sumienia bo wszyscy daliśmy się oszukać Sarapacie.
Ostatnio edytowane przez Przybyszewski : 04.03.2019 o godz. 20:47.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 04.03.2019, 20:47
Nie no, przeciez spiewali/kibicowali na C, tylko nie prowadzili zorganizowanego dopingu.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 04.03.2019, 20:51
No to jeżeli wszyscy kumaci będą dalej kibicować tylko bez gniazda to nie piszmy bajki ze z czasem frekwencja padnie bo C będzie puste.
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 04.03.2019, 20:54
Dlaczego ludzie z H mogą siedzieć spokojnie na dupie i jest ok, a ludzie na C i UW muszą coś robić ?
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 04.03.2019, 20:55
Przybyszewski napisał(a):Wyświetl post
No to jeżeli wszyscy kumaci będą dalej kibicować tylko bez gniazda to nie piszmy bajki ze z czasem frekwencja padnie bo C będzie puste.
A kto tak pisal ?

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 04.03.2019, 20:57
Przeciez nikt nie protestował ,sektor C dopingowal.
Chodzi o to ze wg mnie Zarzad na razie boi sie Efektu Motyla i stad na razie tak twarde stanowisko,bo to zbyt swieza sprawa .Wislocki w wywiadze mowil ze musza zrobic w 100% wszytsko zeby oddac Wisle w dobre rece ,a kazdy element typu flaga z rekinem na dzis to strzal w kolano i zniweczenie pracy od grudnia az po dziś.Moze po poł roku ale nie po paru tygodniach.
A niestety media i Jadczaki czychają na rekina jak gekon ma muche ,jak sie zrobi ruch za duzo to nas ktoś zje.
Sam uwazam ze jakis kompromis musi zostać wypracowany ale to jest tak swieza sprawa ze trzeba z tym obchodzic sie ostrożnie.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 04.03.2019 o godz. 20:59.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Jery
Senior Member

Stary 04.03.2019, 20:59
Słuszna uwaga, jak byś zwrócił komuś na E uwagę, ze ma śpiewać lub chociaż stać to by potem było wielkie oburzenie, że chuligani zmuszają i afera w TVN. Ale jak C śpiewa za cicho to jest ogólny pocisk, że jak oni śmią warchoły, "ruszyć dupy" ...
Odpowiedz cytując
semion
Junior Member

Od: 03.2017

Stary 04.03.2019, 21:07
Dlaczego w ogóle Królewski/Wisłocki/Kuba itd rozmawia z bandyterką? Pardon, z "grupami kibicowskimi" jak to się ładnie określa? Z nimi powinna rozmawiać li tylko policja/prokuratura.

Doping na Wiśle (jak i na każdym innym stadionie) może być spontaniczny i jest on wielokrotnie lepszy niż synchronizowane ryczenie. Płachty zainteresowani niech sobie wieszają pod swoim blokiem, a nie na stadionie zasłaniając widok na murawę.
Rozmawiając z patolą legitymizuje się jej istnienie! Zarząd powinien się od nich całkowicie odciąć, a nie polemizować!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów