The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2019, 01:32
@jedenzero:
"bandytów z lasu" - byłbyś uprzejmy nie wrzucać do tematu meczowego tego typu debilizmów?
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 04.03.2019, 01:37
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
A ty komu?

Pokaż mi duży klub w Polsce gdzie takie "bolszewickie" eksperymenty się powiodły? Nawet ITI skończyło z podkulonym ogonem. Tu nie USA że masz tylko konsumentów na trybunach. Pora żeby to Królikowski zrozumiał.
Ogryzek, ile razy trzeba wam przypominać, że doprowadziliście klub do bankructwa? Na 4 ligę też nie musiało starczyć kasy, zwłaszcza, że trenerzy nie mieli płacone.

Klub bez finansów i stadionu nie musiałby dostać licencji. Miasto miało was dość (i się bało), wiec obstawiam, że bardzo chętnie pozbyło by się problemu. Stadion i tak jest problemem m.in. przez prawa autorskie, których miasto nie ma.
A jeśli liczyłeś, że podobna akcja finansowania udała by się w klubie zarządzanym przez patologię to polecam wizytę na Babińskiego.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2025/26
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 04.03.2019, 03:04
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Problem to był u nas kiedy nie mieliśmy właściciela który pilnowałby spraw klubu i był wstanie wypracować kompromis z kibicami. A jak to mówią na pochyłe drzewo to i koza wskoczy.
No i wyjaśnione. To wszystko to sprawka Cupiała, bo zostawił klub rowerzyście, który wchodził na drzewa. Drzewo się ugięło, koza wskoczyła, a za nią rekiny i bum, katastrofa gotowa.
Dzwońcie do prokuratury, Misiek niewinny - dobrze że Ogryzek wszystko nam wyjaśnił

Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 04.03.2019, 05:51
https://www.facebook.com/StadionowiO...pe=3&sfns=xmwa

Oooo jak rodzinnie i milusio, będziemy z Jareczkiem projekty flag ustalać proponuje, kto ma karnet to jego głos liczony jest za dwa punkty, karnet VIP za 4 punkty.
Na prowadzenie dopingu rozpisali już przetarg? Fajnie, tak nowocześnie na tych trybunach.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
armani199
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.03.2019, 07:34
Mam gdzieś bojkot dopingu ! Mam gdzieś miłosników ryb drapieżnych! Mam gdzies organizacje przestępczą WSH i tym podobnych grabarzy Wisły ! Przychodzę na mecze pilkarskie a nie na ogladanie tego co wisi na płocie. Taki doping spontaniczny jaki był na Pogoni w zupełności mi odpowiada. Jeśli ceną za to że na meczach nie będę musiał oglądać szmat z rybami drapieżnymi oraz im podobnych z miast tekstyliów oraz miasta na "Ch" będzie to że nie będzie także flag Wisły to akceptuję to. Nie dla powrotu tego co było ! Amputacja raka jakim był tez złodziejski ruch pseudokibicowski musi być zdecydowana i bezwzgledna !
Odpowiedz cytując
qubu
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 04.03.2019, 07:47
stank napisał(a):Wyświetl post
Nie przeszkadzało Ci, że WSH przez kilka lat pakowało swoje pieniądze w klub? No chyba, że wierzysz, że będąc w podobnej sytuacji finansowej jak parę miesięcy temu, wówczas udało się pocupiałowy burdel ogarnąć za pieniążki od NC+ i z powietrza. Obudziłeś się z ręką w nocniku w grudniu ubiegłego roku?
!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 04.03.2019, 07:52
nero napisał(a):Wyświetl post
https://www.facebook.com/StadionowiO...pe=3&sfns=xmwa

Oooo jak rodzinnie i milusio, będziemy z Jareczkiem projekty flag ustalać proponuje, kto ma karnet to jego głos liczony jest za dwa punkty, karnet VIP za 4 punkty.
Na prowadzenie dopingu rozpisali już przetarg? Fajnie, tak nowocześnie na tych trybunach.
Poczytaj sobie na jego tt jakie miał intencje i wyjaśnił to skrupulatnie.
Nie będę to tłumaczył bo każdy czytać sam potrafi.
Odpowiedz cytując
maciekkk
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 04.03.2019, 08:04
Nie mogę pojąć, że ktoś ma skrupuły stawiać jakiekolwiek żądania.
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 04.03.2019, 08:11
Tez uwazam, ze wczorajszy protest UW to w ..ch uj.. nie potrzebne robienie syfu i mogliby teraz odpuścić parę flag ale ten tweet królewskiego, ze uszyje flagi to syf jak ..... Co moze jeszcze bedzie je wozil na wyjazdy z oplacanymi kibicami z wuwuzelami a potem będą zdobic ploty innych ekip.Teraz pasowaloby się dogadac odpuscic .ku...a inne flagi. Abg wiernosc flagi osiedli albo fanclubow nie powinny przeszkadzac. Ja rozumiem, ze flaga sharksow po tym co sie dzialo nie ma prawa wisiec(media, potencjalni inwestorzy itd by od razu sie mogli zrazic) ale ....a zeby zaraz sie nie zrobila legia iti. Zeby nie bylo nie jestem zwolennikiem skwk i innych grup ale b3z jaj troche.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.03.2019, 08:35
Chorynatrzykolory napisał(a):Wyświetl post
Tez uwazam, ze wczorajszy protest UW to w ..ch uj.. nie potrzebne robienie syfu i mogliby teraz odpuścić parę flag ale ten tweet królewskiego, ze uszyje flagi to syf jak ..... Co moze jeszcze bedzie je wozil na wyjazdy z oplacanymi kibicami z wuwuzelami a potem będą zdobic ploty innych ekip.Teraz pasowaloby się dogadac odpuscic .ku...a inne flagi. Abg wiernosc flagi osiedli albo fanclubow nie powinny przeszkadzac. Ja rozumiem, ze flaga sharksow po tym co sie dzialo nie ma prawa wisiec(media, potencjalni inwestorzy itd by od razu sie mogli zrazic) ale ....a zeby zaraz sie nie zrobila legia iti. Zeby nie bylo nie jestem zwolennikiem skwk i innych grup ale b3z jaj troche.
Ale z tego co pisał Wisłocki to takie flagi mogły wisieć. UW uparła się że albo WS albo żadna.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Maine_Coon
Senior Member

Od: 05.2013

Stary 04.03.2019, 08:37
W takim razie brak słów jeśli to prawda.
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 04.03.2019, 08:38
stank napisał(a):Wyświetl post
Słowo klucz - Hydrobudowa. Popytaj starszych kolegów, bo być może za młody szczurek jesteś.

A gdzie jest po Osuchu? W okręgówce, budując od najniższej klasy B klub, bez płaczu po ekstraklasie internetowych błaznów.

Nie przeszkadzało Ci, że WSH przez kilka lat pakowało swoje pieniądze w klub? No chyba, że wierzysz, że będąc w podobnej sytuacji finansowej jak parę miesięcy temu, wówczas udało się pocupiałowy burdel ogarnąć za pieniążki od NC+ i z powietrza. Obudziłeś się z ręką w nocniku w grudniu ubiegłego roku?

Ja piszę o pojawieniu się NAZWISKA i NAZWY FIRMY, a nie reklamy bezpośredniej i promocji produktu/usługi. Nie widząc między tym różnicy, nawet nie próbuj podejmować dyskusji w tej sferze bo się najzwyczajniej w świecie kompromitujesz.
WSH pakowało kasę w klub? Gościu o czym Ty piszesz ? .......isz jak potłuczony i nic więcej - skoro oni pakowali kasę w klub to dlaczego długi zwiększyły się dwukrotnie A może chcesz powiedzieć ze pp Targosz, Zietek i Kwiecień to członkowie WSH Jak słyszę tekst, że dopóki Misiek był na wolności to nie było finansowych problemów to nie wiem komu odbiło na łeb ....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Jay jay
Member

Od: 05.2016

Stary 04.03.2019, 08:45
jak mozna cos wygrac w tej lidze jak sie utrzymuje sadlokow i wasilewskich. 35 straconych goli, 10 porazek toz to ludzkie pojecie przechodzi co sie wyrabia w tym klubie i zero zdecydowanej reakcji wyzszych ranga.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 04.03.2019, 08:51
Dla niektorych flag z Biala Giwzda i herbu WIsly moze nie byc. Natomiast niedopuszczalny jest brak symboli WSH. No widac gdzie maja Wisle.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.03.2019, 08:53
Jay jay napisał(a):Wyświetl post
jak mozna cos wygrac w tej lidze jak sie utrzymuje sadlokow i wasilewskich. 35 straconych goli, 10 porazek toz to ludzkie pojecie przechodzi co sie wyrabia w tym klubie i zero zdecydowanej reakcji wyzszych ranga.

To może wyłożysz z własnej kieszeni na jakiegoś solidnego stopera?
Odpowiedz cytując
Jay jay
Member

Od: 05.2016

Stary 04.03.2019, 08:56
Jagul napisał(a):Wyświetl post
To może wyłożysz z własnej kieszeni na jakiegoś solidnego stopera?
ja dostaje powazne pieniadze za utrzymanie na poziomie powaznej firmy jaka jest Wisla Krakow?
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.03.2019, 09:29
Jay jay napisał(a):Wyświetl post
ja dostaje powazne pieniadze za utrzymanie na poziomie powaznej firmy jaka jest Wisla Krakow?

Możesz się zgłosić na dyrektora sportowego i działać. Jest wakat na tym stanowisku.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 04.03.2019, 09:37
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Poczytaj sobie na jego tt jakie miał intencje i wyjaśnił to skrupulatnie.
Nie będę to tłumaczył bo każdy czytać sam potrafi.
No to poczytaj sobie
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 04.03.2019, 09:43
W Kielcach będzie trudniej niż u siebie z Pogonią, od tego zacznijmy.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 04.03.2019, 09:47
Obejrzałem raz jeszcze mecz. Karny Sadloka kryminał jakich mało. Plewki na boisku nie uświadczyłem. Czy jest szansa wyjść na Koronę tak:
Lis Burliga Wasilewski Klemenz Sadlok Basha Savicević Pietrzak Kuba Wojtkowski Balicki?
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 04.03.2019, 09:48
nvm......................
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 04.03.2019, 09:51
nero napisał(a):Wyświetl post
To przykre, że doczekaliśmy czasów w którym zarząd decyduję jakie flagi mogą wieszać kibice :(
Ale kto na to pracował?
otóż my sami kibice. Roszczeniowość kibiców nie ma granic - dzieki nam, kumatym, których hodowaliśmy, klub prawie upadł.
Można oczywiście powiedzieć, że te trzy mendy pożyczyły tylko po 1,3mln dla własnej promocji. Pytanie skad wzięło się kolejne 8mln.?
Wzięło się od nas i kibiców piłki z całej Polski - czy tyle samo klub by uzbierał w karnetach, akcjach i koszulkach gbyby rzadziła dalej Marzena?
Czy tyle samo by klub uzbierał gdyby weszli krakowscy biznesmeni?

No właśnie. Można wyśmiewać Królewskiego, że nie wie o czym pisze chcąc drukować flagi, i słusznie, ale warto zwrócić uwagę na to, że nowi sternicy dali nam jedno:wiarygodność biznesową i niezależność.

Kuba jako istotna część tej układanki dołożył wiarygodność przywiązania do klubu.

Tylko dzięki temu były wszystkie pospolite ruszenia i jest oddech na ratowanie klubu.

Kojarzeniem ze starym układem nasza trójka zarządzająca tą wiarygodność traci. I tyle.
Jako kibice dużo piszemy o honorze wartościach przywiązaniu. O starych rycerskich zasadach. Wiecie co robił honorowy człowiek po takim wałku jak u nas? Strzelał sobie w łeb.
A my roszczeniowo mówimy, no było chujowo, stare czasy, ale flaga musi wisieć bo Cracovia, bo Kraków, bla bla la.

nie - najpierw ....a się zrehabilituj, najpierw pokaż na czym Ci zależy a potem, dłuugo potem, miej nadzieję że będziesz partnerem do rozmów. To jest całkiem honorowe wyjście, dla mniej porywczych i tych którzy jeszcze nie strzelili sobie w łeb patrząc na swoje dzieło.

Pisałem już dawno że to piłkarze mogliby nam zaśpiewać Wisła to my a nie wy i dalej to podtrzymuje.w układance Kibice, właściciele, pion sportowy jesteśmy najniżej w hierarchii.

Akcje, karnety , aukcje i wszystko inne pokazują że jako kibice wracamy do grona ludzi godnych rozmowy, że również dołożyliśmy dużo do uratowania klubu. Ale bez wiarygodności trójki + o zgrozo Leśniodorskiego nasz wkład byłby nieważny.

Jakiekolwiek roszczenia obecnie to po prostu dowód na głupotę i bezczelność.

Możecie cisnąć bekę z Królewskiego i Wisłockiego, pryszczatych spod Gorlic, ale wiedzcie że oni bez Kuby tej decyzji nie podjęli.

jestem przekonany że właścicielom zależy na dogadaniu się, ale wchodząc w układ z WSH tracą wiarygodność, a tylko dzięki niej udało się na razie ten klub uratować.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 04.03.2019, 10:07
Mecz nie był żadnym zaskoczeniem. Przegraliśmy z lepszym zespołem. Nadal liczę, że pod koniec rundy zespół osiągnie optymalną formę fizyczną oraz poziom taktyczny i bez problemów poradzi sobie w grupie spadkowej.

Co do sytuacji na trybunach to szczerze powiedziawszy wolę takie spontaniczne zrywy dopingu jak wczoraj niż monotonny zorganizowany doping i organizowane wyjazdy ale kosztem fochów, przywilejów i układów z pewną grupą osób. Nie warto, po prostu nie warto i niech to się wreszcie skończy. Tyle ode mnie w tym temacie.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member

Od: 02.2015

Stary 04.03.2019, 10:38
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
Ale kto na to pracował?
otóż my sami kibice. Roszczeniowość kibiców nie ma granic - dzieki nam, kumatym, których hodowaliśmy, klub prawie upadł.
Można oczywiście powiedzieć, że te trzy mendy pożyczyły tylko po 1,3mln dla własnej promocji. Pytanie skad wzięło się kolejne 8mln.?
Wzięło się od nas i kibiców piłki z całej Polski - czy tyle samo klub by uzbierał w karnetach, akcjach i koszulkach gbyby rzadziła dalej Marzena?
Czy tyle samo by klub uzbierał gdyby weszli krakowscy biznesmeni?

No właśnie. Można wyśmiewać Królewskiego, że nie wie o czym pisze chcąc drukować flagi, i słusznie, ale warto zwrócić uwagę na to, że nowi sternicy dali nam jedno:wiarygodność biznesową i niezależność.

Kuba jako istotna część tej układanki dołożył wiarygodność przywiązania do klubu.

Tylko dzięki temu były wszystkie pospolite ruszenia i jest oddech na ratowanie klubu.

Kojarzeniem ze starym układem nasza trójka zarządzająca tą wiarygodność traci. I tyle.
Jako kibice dużo piszemy o honorze wartościach przywiązaniu. O starych rycerskich zasadach. Wiecie co robił honorowy człowiek po takim wałku jak u nas? Strzelał sobie w łeb.
A my roszczeniowo mówimy, no było chujowo, stare czasy, ale flaga musi wisieć bo Cracovia, bo Kraków, bla bla la.

nie - najpierw ....a się zrehabilituj, najpierw pokaż na czym Ci zależy a potem, dłuugo potem, miej nadzieję że będziesz partnerem do rozmów. To jest całkiem honorowe wyjście, dla mniej porywczych i tych którzy jeszcze nie strzelili sobie w łeb patrząc na swoje dzieło.

Pisałem już dawno że to piłkarze mogliby nam zaśpiewać Wisła to my a nie wy i dalej to podtrzymuje.w układance Kibice, właściciele, pion sportowy jesteśmy najniżej w hierarchii.

Akcje, karnety , aukcje i wszystko inne pokazują że jako kibice wracamy do grona ludzi godnych rozmowy, że również dołożyliśmy dużo do uratowania klubu. Ale bez wiarygodności trójki + o zgrozo Leśniodorskiego nasz wkład byłby nieważny.

Jakiekolwiek roszczenia obecnie to po prostu dowód na głupotę i bezczelność.

Możecie cisnąć bekę z Królewskiego i Wisłockiego, pryszczatych spod Gorlic, ale wiedzcie że oni bez Kuby tej decyzji nie podjęli.

jestem przekonany że właścicielom zależy na dogadaniu się, ale wchodząc w układ z WSH tracą wiarygodność, a tylko dzięki niej udało się na razie ten klub uratować.
Szkoda, że taki długi post bo nikt "kumaty" go nie przeczyta...a nawet jak przeczyta to i tak nie zrozumie.

Szkoda bo trafia w sedno.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 04.03.2019, 10:42
Pełna aprobata dla powyższych postów (pan_premier i arked).

Dobrze, że większość tutaj piszących myśli jednak logicznie....

Od strony dopingu - jak dla mnie mecze mogą wyglądać tak jak wczorajszy. Nie mam z tym żadnego problemu.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 04.03.2019, 11:00
To ja zacznę tak:
Chodziłem na X, później na C. Zaliczyłem trochę wyjazdów. Uwielbiałem patrzeć.na oflagowany sektor. Broniłem Ultrasów i uczestniczyłem w proteście przeciwko Bednarzowi. Zawsze popierałem szeroko rozumiane grupy kibicowskie.

Teraz:
Przeniosłem się.na D po zmianie zgód (i patrząc po ludziach tam obecnych, nie tylko ja)
Wczorajszy mecz mi pokazał, że można inaczej. Jak mam do wyboru: 1. Klimat angielski albo 2. flagi z rekinem i zorganizowany doping ... wybieram nr 1!

Jakoś na Sląsku Ultrasom nie przeszkadzało brak flag. Wydali przecież.oświadczenie, żę dalej będą.prowadzić.doping. To co się.zmieniło przed 2 tyg? A za kolejne 2 tygodnie to też będą protestować? NA DERBACH?

Czy naprawdę flagi z rekinem są ważniejsze?!?

Królewski jest jaki jest. Totalnie z innej bajki i oczywiście nie ma zielonego pojęcia jak trybuny funkcjonują. Ale to może dobrze? Bo dla części priorytety się.trochę zmieniły. Już nie chodzi o Wisłę tylko o ... flagi. No jaja.

Nie sądziłem, że kiedyś.to powiem. Ale 1906% poparcia dla obecnych władz i mam nadzieje, że będziemy pierwszym klubem w Polsce który rozwiąże problem kiboli.
Odpowiedz cytując
Garret
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 04.03.2019, 11:26
Problem w tym, że nie każdy mecz będzie wyglądał tak jak wczoraj. Pogoń nie bardzo miała ochotę śpiewać. Przyjedzie lepsza ekipa i się piłkarze będą czuć jak na wyjeździe... Nie wspominając o derbach za dwa tygodnie (sąsiadka chyba zakazu nie ma?), nasłuchamy się, oj nasłuchamy...

O ile - co oczywiste - za każdym razem wybieram Wisłę w Ekstraklasie ponad flagami, o tyle mnie wczorajsza atmosfera na meczu kompletnie się nie podobała. Była po prostu strasznie smutna. Doping beznadziejny (swoją drogą ten spontaniczny doping to miał chyba więcej bluzgów niż kilka ostatnich prowadzonych przez gniazdowego), gra piłkarzy słabiutka, wynik dramatyczny (pomijając oczywiście końcówkę). Pełno chwil kompletnej ciszy, w czasie których czułem się jak na jakimś otwartym dla publiczności sparingu.

Mam nadzieję, że obie strony się dogadają i znajdą jakiś sensowny kompromis, bo mecz piłkarski w moim odczuciu sporo jednak traci na atmosferze, gdy wygląda jak wczoraj.

No ale temat piłkarski, więc może warto coś o piłce porozmawiać?

Kibicuję Plewce, ale na tę chwilę to jest większe ryzyko, że chłopak się spali, niż że podniesie swoje umiejętności. Tym bardziej, że w tej chwili mamy 9 pkt przewagi nad strefą spadkową, co niby wygląda na dużo, ale patrząc na naszą wczorajszą grę i ilość meczów do końca sezonu to wcale jednak tak dużo nie jest, więc na tę chwilę potrzebujemy jakości jak tlenu. Savićević po zmianie fajnie się pokazał, rozruszał środek pola i po prostu zasłużył na rozpoczęcie następnego meczu od pierwszej minuty. Nie wiadomo czy będzie się tak samo prezentował na tle przeciwnika w pełni sił, ale chyba jednak warto spróbować.

Inny zawodnik do zmiany to Kolar. Drzazga prezentował się dużo lepiej - był dynamiczny, szukał rozegrania, był częściej pod grą. Nie wiem czy nadaje się on na wysuniętego napastnika, ale Kolar w tej formie na pewno nie. Kolejny mecz powinien zacząć na ławce, z jego gry nie wynika nic sensownego.

Gra obrony wczoraj też raczej kiepska, trzeci gol to jakieś kuriozum. Facet biegnie kilka metrów, wszyscy się cofają i robią mu miejsce do strzału. No i strzelił...

Mam nadzieję, że Stolarczyk coś pomiesza w składzie, bo jedenastka, która wczoraj zaczęła wczoraj mecz, ma spore problemy w konstruowaniu ataków. Po zmianach zaczęło to wyglądać lepiej, może było chaotycznie, ale wreszcie zaczęli napierać na bramkę Pogoni. Mecz z Koroną jest niezwykle ważny - nie chodzi nawet o wejście do ósemki, co o fakt, że scyzory prezentują się bardzo słabo i patrząc po ich formie, to może być jeden z łatwiejszych przeciwników do pokonania w tej rundzie. Choć oczywiście zdaję sobie sprawę, że w Kielcach idzie nam z reguły cholernie ciężko, a Koroniarze będą - jak zwykle - napompowani przed potyczką z nami.

Jeszcze słówko o Marciniaku - ależ ten gość jest irytujący, zrobił się z niego jakiś pieprzony celebryta. Nie uważam, żeby wczoraj wypaczył wynik meczu, ale naprawdę, choćby sytuacja, w której Kuba chciał szybko wznowić grę i został zablokowany przez piłkarza Pogoni, bo stał jakieś pół metra od miejsca wznowienia gry, a ten buc z gwizdkiem rozkłada ręce i każe wyrzucać piłkę z autu doprowadziła mnie do szału. Albo gdy biegł Peszko i wyprowadzał kontrę przez kilkanaście metrów będąc ciągle łapanym, popychanym przez piłkarza Pogoni i oczywiście brak faulu. Ale oczywiście jak się paprykarz w końcówce mecz przewrócił na środku z murawy sam z siebie, to grę przerwał, no bo czemu nie? Nie trawię typa już od jakiegoś czasu, gwizdał w kilka ważniejszych meczach i mu we łbie odwaliło... A jeszcze jakiś czas temu to był całkiem spoko sędzia.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 04.03.2019, 11:31
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
No to poczytaj sobie
Wiedział że popełnił błąd i się tłumaczył że swoich intencji. I skończyło się na propozycji wsparcia inicjatyw co do których nie ma żadnych sporów.
Może wtedy przynajmniej w hali mogły by zagrać dzieciaki bez zapachu spreyyu na meczu?

Jarosław jest zbyt aktywny w social media i w dodatku dyskutuje nawet z anonimami którzy mają konto od 2 dni. To są jego błędy. Potem robi się z tego niepotrzebna dyskusja i analizowanie każdej słowa po 3 razy. Nikt nie jest bez wad, ale tylko wobec niego kazdy ma chore wymagania.

A tak poza tym... Jestem sobie w stanie wyobrazić że klub idzie z inicjatywa np oprawy całego stadionu na mecz z Legią i zbiera na ten cel 50 ochotników którzy to organizują. Mieliśmy taka oprawę z 7 lat temu i pomimo zlotoweczke od biletu nie dało się tego znowu zrobić przez tyle lat?
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 04.03.2019, 11:33
Może warto przypomnieć, że nie chodzi w tym przypadku po prostu o flagi Ultras. Wtedy pewnie nie byłoby problemu. Część Sharksów wchodziła/wchodzi w skład zorganizowanej grupy przestępczej i trudno się spodziewać oraz oczekiwać, że władze klubu, walczące o wiarygodność w świecie dużych pieniędzy oraz potencjalnych inwestorów, będą chciały, aby rekiny pojawiały się na stadionowych flagach.
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 04.03.2019, 11:42
Garret napisał(a):Wyświetl post
Problem w tym, że nie każdy mecz będzie wyglądał tak jak wczoraj. Pogoń nie bardzo miała ochotę śpiewać. Przyjedzie lepsza ekipa i się piłkarze będą czuć jak na wyjeździe... Nie wspominając o derbach za dwa tygodnie (sąsiadka chyba zakazu nie ma?), nasłuchamy się, oj nasłuchamy...
Dobra, napisałem o dwóch opcjach, jest jeszcze trzecia.

Będzie zorganizowany doping i flagi ale z totalnym banem na rekina.
I oby Ultrasi przesuneli swoje priorytety z rekina na Wisłę. Z korzyścią dla nas wszystkich.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów