|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
krysztal napisał(a):
CZY TY TO NAPRAWDĘ NAPISAŁEŚ Ahahahahahhahahahahaha. No kolego to dałeś w czambo konkretnie. Nie przystąpię do stowarzyszenia, bo nie lubię dwóch z 1600 ludzi, którzy w nim są Nie no samozaoranie poziom over 9000 Szczerze, ja wiem, że nie przystąpiłeś bo : - szkoda Ci kasy - nie wystarczająco Ci zależy I tyle. Cała reszta wymówek jest po prostu żenująca. Chociaż czytałem tu już dużo lepsze niż to co napisałeś w tym cytacie. Rozjebałeś tym cytatem system, rozbiłeś bank, .......nąłeś jak łysy grzywką o kant kuli. Oddałeś skok ze spadochronu bez spadochronu. Generalnie zasłużyłeś, żeby twoją wypowiedź sobie zachować. Nie wiem, może nowa stopka |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ja .......ę, czekam na dzień w którym przestaniecie się wzajemnie rzucać do gardeł z byle gównianego powodu... Jak już chcecie dyskutować to powstrzymajcie się od wyśmiewania i wycieczek personalnych?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Teraz czas na zapełnienie klatki w Lubinie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
To nie ma nic wspolnego z rzucaniem sie do gardel. Zwyczajna zdrowa dyskusja tylko, ze ludzie uzywaja takich argumentow ktore rozumieja. Czasami to wyglada jak dyskusja Iwana z Krolewskim, ale taki urok zycia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Online |
|
|
Tak naprawdę to napisałem.Nie nie przeszkadzają mi ani Królewski ani Gowin lewaki czy prawaki nie przeszkadza mi nawet Dariook.Nie mam nic do Ekielskiego dla mnie jest wiarygodny.Ale nie trawię tych cwaniaków którzy chyba nie są szeregowymi członkami Socios a robili ludziom wodę z mózgu jak Wisła się wykrwawiała.Zmartwię cię s1mone.Pieniądze nie są żadnym problemem proszę bardzo mogę wpłacic coś incognito .Jak mi zależy na Wiśle to wiem tylko ja sam no i może moja rodzina bo ta miłość do Białej Gwiazdy niestety tez na nich się odbija.Samo Socios teraz po czasie tez uważam za szlachetna inicjatywę kłaniam sie w pas i dziękuję za to co robicie .Tylko z mojej perspektywy zarząd Socios to wygląda jak obrazek z tej słynnej juz konferencji gdzie obok Wisłockiego siedzieli Michlowicz i Kwaśniewski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
biorac pod uwage ile bylo o te bilety jadu, spodizewam sie ze bilety rozejdą sie jak świeże pączki
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Zaspokoje wasza ciekawosc juz teraz zebyscie przez ponad miesiac mogli spokojniej spać. Nie bedzie pelnego sektora gosci (o ile do wyjazdu w ogole dojdzie).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Ja nawet wiem co napiszesz dzień po tym meczu - "kto miał być to był" "Wyjazd Rzecz Święta" "lepsze 50 ekipy niż 1k przypadkowych pikników".
Jeśli JK się weźmie za nakręcanie frekwencji to będzie dobrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Bawi mnie to ujadanie o wyjazdy w dobie wszystkich meczow w TV i sytuacji w jakiej znalazla sie Wisla.
Dla niektorych wazniejsze niz istnieje klubu jest to zeby mogli sobie pojechac do Lubina czy Sosnowca. starzy bywalcy... czuja sie kopsnieci w dupsko, ze nie chce sie z nimi klub spotkac... i bardzo dobrze. Powiem wiecej - dla waszego srodowiska, srodowiska pdw, ktore drenowalo klub z kasy, z czego byc moze tez mieliscie korzysci, nie ma na Wisle miejsca i mam nadzieje ze juz nigdy nie bedzie. Chcecie chodzic na stadion - prosze bardzo. Ale dajcie sobie spokoj z jakakolwiek dzialalnoscia, takze pseudo charytatywna. To jest zalosne jak piszecie o 60 dzieciakach, ktore teraz nie przyjda na stadion, bo was nie stac na zakup biletow dla nich (15 zl jesli mnie pamiec nie myli?). W krotkim czasie stworzono organizacje, ktora rocznie generuje grubo ponad 1 milion zlotych srodkow na rzecz Wisly. Sama Wisla, Krolewski, przekazali kasy na wiecej karnetow calosezonowych dla wlasnie biednych i potrzebujacych niz wy przez rok z pomoca finansowa klubu przyprowadziliscie na stadion. I zrobili to w pare tygodni a nie caly sezon. Widze, ze zal dupe sciska ze zrodelko sie skonczylo i probujecie utrudnic zycie tak bardzo jak tylko to mozliwe. To tak juz na koniec. Jako bardzo zasluzona (haha) organizacja dla Wisly, powiedzcie co zrobiliscie, aby pomoc w ratowaniu Wisly? Czy jako organizacja kupiliscie okreslona ilosc karnetow zrzucajac sie na nie SAMI bez finansowania klubu? Czy kupiliscie jako organizacja choc 10 koszulek dla dzieci z domow dziecka? COKOLWIEK ZROBILISCIE, ZE ATAKUJECIE POKAZUJAC JEDNOCZESNIE POSTAWE ROSZCZENIOWA? COKOLWIEK? Wszyscy wiemy, ze zrobiliscie tyle samo co wsh, skwk. Bo zescie sa po jednych i tych samych nomen omen pieniadzach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Dobre jest to, że jak coś zarzucamy WSH to jest odpowiedź że co wy wiecie, przecież WSH to dużo więcej osób, tylko paru cwaniaków korzystało, jak śmiemy wrzucać wszystkich do jednego worka...
Ale do drugiego stowarzyszenia się nie zapisze, mimo jego transparentności, bo nie lubi paru osób z zarządu. Mindfuck. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dokładnie, te wszystkie stowarzyszenia i grupy niech pokażą przysłowiowe "cyce", co zrobili w momencie gdy klub popadał w niebyt, co zrobiło Socios to widać jak na dłoni.
Pokarzcie liczby jak wsparliście ukochany klub w momencie totalnej padaki wtedy pogadamy, jeśli nie macie co pokazać to sugeruję milczeć i się nie ośmieszać zamiast publikować jakieś żale i roszczenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Online |
|
|
Przepraszam to juz nie wolno mieć własnego zdania?Jak to kogoś zaspokoi to proszę powiedzieć tylko jak można wpłacać składkę nie zapisując się do stowarzyszenia.Wpłacę .Tyle jeśli chodzi o Socios i pewne osoby.
To natomiast co obserwujemy teraz wokół klubu to subtelne podkopywanie pozycji BKJ . |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
||
Cytat:
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
||
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kurz po bitwie opad i znowu zaczoł się jad
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że najbardziej zacietrzewieni i rzucający jadem są fanatyczni zwolennicy obecnego zarządu. Co widać np. po wpisach powyżej. Wystarczy napisać byle pierdółkę nie po binarnej linii i już chcą zagryźć człowieka.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Nic nie napiszę bo mam to gdzieś ile osób pojedzie, ale choćby nawet te 50 osób chciało jechać to wypadałoby im dać taką możliwość, obojętnie czy to przypadkowe pikniki, ekipa, kobiety, rodziny z dziećmi czy ufoludki. Cieszy, że klub poszedł po rozum do głowy. Widać nie mieli " tylu ważniejszych spraw żeby zajmować się takimi .......ami ".
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Ja, jak i wielu moich znajomych byliśmy początkiem roku pogodzeni z końcem Wisły. Ba, nie znałem osoby która widziała ratunek Docencie to, naprawdę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Rozwiń proszę .
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie karm trolla.
Nie chce się zapisywać do Socios - nie musi. Jeszcze by się pojawił kiedyś na walnym i robił zament jego chorymi teoriami. Każdy TRZEŹWO myślący człowiek który obserwuje co to stowarzyszenie robi ma wyrobioną dobrą opinie na temat zarządu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
"Taa, jak brali kasę z klubu to mają, żeby teraz dawać. Pewnie i tak im na drobne wydatki zostało, a ze swojej kieszeni nic!" Gwarantuje Ci, że tak by było. Poza tym ludzie z SKWK są w Socios. Coglin ma rację. Widać jak na dłoni jak niektórzy są zaslepieni tym całym syfem przez który przeszliśmy. Ludziom odbija. Rzucamy się na siebie jak wrogowie. Po prostu jakbym widział debaty o polityce w Polsce. Tyle że, w jakiś sposób ludzie, którzy czasem zauważą że coś mógłby funkcjonować lepiej mówią cywilizownie i podają argumenty. Strona, która uważa że cała chuliganka i całe SKWK jest umoczone właśnie inne mają argumenty (nie wszyscy, ale Ci najbardziej zagorzali!). Byłeś w SKWK to się nie wtrącaj bo wszyscy robiliście to wspólnie. Latales za żydami po Prokocimiu to pewnie masz nowe Audi za pieniądze kibiców! Ludzie, tu się na prawdę ciężko wchodzi i cokolwiek czyta. Osoby, które mówiły że mecz ze Śląskiem będzie porażka, mimo tego że było spoko (chociaż dla mnie brak jakichkolwiek flag to już swoiste ukorzenie się, i próba nie siania fementu) teraz mówią że znów będzie bajzel. "Znów się upominają o kase jak tylko sie spokoj zrobil!" Normalnie najebany wujek Marian na imieninach o PO czy innym PISie. Po co to? Żyjcie i dajcie żyć. Wszyscy jesteśmy zbulwersowani tym co się stało. Każdy z nas przeszedł osobisty dramat. Ludzie się modlili o żywot dla Wisly. I z SKWK i z Vipow i ze wszystkich sektorów jadąc alfabetycznie. Wy się tu na forum zajmujecie WSH jakbyście mieli wielka wiedzę co się tam teraz dzieje. A zapewne dzieje się źle, więc nie traccie czasu na marnowanie go na sprawy drugorzędne. Wróci flaga? Pewnie wróci. I co? Zabije kogoś? No nie. Za nią nie będą stały osoby które doily klub (tak przypuszczam). Zluzujcie. Cieszcie się tym co mamy. Tym że można iść na mecz z Legia a nie z jakimś wypryskiem z wioski 20 km od Krakowa. Tym, że mamy dobrych ludzi za sterami, którzy ewidentnie nie chcą Wiśle zrobić krzywdy. Że mamy Kubę. Zacznijcie się cieszyć tym co jest i będzie zamiast cały czas obrzucać wszystko kupą. Ci, którzy są typowo za piłką niech rozmawiają na przykład o transferach i tym dlaczego Peszko powinien zmieniać się z Kubą na skrzydłach, a Ci dla których sola kibicowania jest pojechać na wyjazd i przeżyć przygodę tym, żeby jak najwięcej osób pojechało. Niech każdy robi swoje i nie próbuje przewidywać przyszłości, ale nie udawać że wie co tak na prawdę się stało i kto brał pieniądze. Bo tutaj raczej osoby, które to wiedzą się nie udzielają. Hej Wisła Gol! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Czyli sądzisz że lepiej narzekać na brak wyjazdów (pomijam ich przydatność dla klubu szczególnie w tym momencie) niż zrobić jakąś zbiórkę, akcję, trochę dobrego PR cokolwiek aby pozyskać fundusze i pokazać że wydatnie pomagasz klubowi, myślisz że ludzie by to skrytykowali ?
Ja się bardzo cieszę że mamy klub w ekstraklasie i obecnych ludzi za kierownicą. Bulwersuje mnie jedynie gdy jakaś grupa wyskakuje z oświadczeniem że coś im się należy. Jak by byli ogarnięci to by się sami na wyjazd zorganizowali i może pomogli jeszcze innym kibicom. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
2. Wspomagają klub na różne sposoby, nie muszą się tym oficjalnie chwalić. Gdyby przeprowadzali jakieś zbiórki to odrazu tobie podobni by się na nich rzucili że chcą ich okraść, kolejny przykład hipokryzji co poniektórych. W dodatku poświęcają swój prywatny czas i prowadzą działalność charytatywną, ostatni turniej w Kalwarii chociazby. 3. Nie, nie mogliby się sami zorganizować na wyjazd bo klub nie zamawia biletów na mecze wyjazdowe, więc jedyną możliwością pojechać na wyjazd do tej pory jest a) bez barw b) incognito c) w nie zorganizowanej grupie na sektory gospodarzy gdzie trzeba cały mecz przesiedzieć cicho i udawać że nie jest się kibicem Wisły. Gilbert AZORY - świetny post, mądrego i rozsądnego to i dobrze poczytać, szkoda że nie wielu takich tutaj.
Ostatnio edytowane przez Flinston : 01.03.2019 o godz. 14:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Flinston, po ciezkim wypadku przychodzi do Ciebie lekarz i mowi, mam dobre wiadomosci po dluzszej rehabilitacji bedzie Pan chodzil, a ty sie na niego fo.....sz bo za tydzien masz wyjazd na upragnione narty.
W tym wszystkim chodzi o umiar, dawanie czassu na dzialania i okreslenie priorytetow. Tylko tyle. |
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
flinston po twoich wywodach czekam na opis i wrażenia z wyjazdu na mecz na który zakupisz bilet w kasie klubu
Ostatnio edytowane przez ital : 01.03.2019 o godz. 14:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Gilbert Azory - parafrazując klasyka:
Z chuja spadłeś? Czy z ojcem Mateuszem na wegańskim rowerze w wielkie czwartki zapierdalasz po plebanii Chcesz mi powiedzieć, że SKWK nie wsparło klubu finansowo i nie ogłosiło tego.... bo i tak by była na nich nagonka? Gdyby się zachowali jak trzeba i to ujawnili pewnie nikt by teraz nie wytykał ich palcami. Sam przelewałem kasę jak były zbiórki na pomoc Wiśle (na cele statutowe) - ciekaw jestem czy ta kasa w ogóle dotarła wtedy do Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ile osób znacie z wsh, czy skwk ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Każda organizacja ma możliwość selekcji członków którzy do niej przystępują. A każdy członek powinien myśleć, czy organizacja w której się udziela zmierza w dobrym kierunku. Jeśli nie - staramy się zmienić organizację, lub po prostu z niej rezygnujemy. Jeśli tego nie robimy - to nie dziwmy się że ludzie będą nas postrzegać w złym świetle.
Rozumiem że nikt nie mówi że Straż Miejska przypierdala się o byle gówno, PiS nas rujnuje, a Amber Gold to złodzieje? No bo halo, przecież nie znamy ludzi stamtąd osobiście ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|