|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dobrze rozumiesz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
15 klocuchów pękło!
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Kumpel kupował, nie zna hasła (nie pamięta, system go zablokował po nieudanych logowaniach) ani nie pamięta jaki adres mailowy podał (ten co mówi że chyba podał to nie działa) Probowałem dzwonić tam na kasy, ale do tej pory cały czas zajęte. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Panowie, chciałbym kupić bilet na mecz dla siebie i dla żony. Ze mną problemu nie będzie bo ja kartę kibica mam (przyszło awizo do obioru na poczcie) ale jak już bym chciał kupić dla żony (ona nie ma karty kibica) to już nie bardzo system puszcza, w ogóle w wyborze nie mam zmiany opcji jest tylko "Normalny z kartą kibica" można to jakoś zmienić czy jakiś bug się wdarł w system?
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Załóż jej osobne konto. Chyba "najprościej".
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masakra jest kupić bilet przez internet :( Nie idzie nic zmienić, zatwierdzić, miejsca wolne, kupić nie można ehh...
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś, czy była podana informacja do kiedy sprzedaz karnetów?
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
W tej cenie to pewnie do poniedziałkowego meczu, potem obniżą i zrobią drugą turę. Podejrzewam, że do III-go meczu u siebie (bo zawsze też były III tury).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mam karnet na rundę na C i dodatkowo wykupiony bon karnetowy, prawdopodobnie jedyny mecz na jakim będę to Derby. Podpowiedzcie jak mogę obejrzeć ten mecz z 7 letnim dzieciakiem na Sektorze Rodzinnym.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Jeśli masz karnet na C na rundę wiosenną to nie możesz zmienić miejsca.
Możesz iść na VIP, to jedyne wyjście by być na meczu z dzieckiem w jednym miejscu |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
@SONNE- kup mu na C i na meczu idźcie na bok sektora C1, gdzie łączy się z narożnikiem, tam zazwyczaj jest mniej osób i spokój, bo wszyscy idą do środka, według mnie to najlepsze wyjście w twojej sytuacji.
Na C też chodzą dzieci ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 16.02.2019 o godz. 23:40.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dzięki panowie za podpowiedzi , chyba faktycznie pójdziemy na C
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co zrobić gdy nie przyszedł link aktywacyjny na bilety? Nie mogę za Chiny aktywowac żonie konta, a co za tym idzie, kupić jej biletu :-(
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A spróbuj się na to konto zalogować. Może nie musi przyjść żaden link. Albo weź wybierz opcje przypomnienia hasla. Może wtedy coś przyjdzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
...i sprawdź czy coś nie wylądowało w spamie. Wiele razy mi się zdarzyło, że czekałem na link aktywacyjny, a on sobie czekał w śmietniku. Programy pocztowe bardzo często automatycznie blokują takie maile.
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przyszło ale zarąbiście opóźnione. Bo w nocy link przyszedł, bilety zamówione więc widzimy się na meczu
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
https://twitter.com/ArturTSW1906/sta...098013696?s=19
Później już nie sprawdzałem bo trzeba było obejrzeć mecz |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Końcówka przedsprzedaży:
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...fBnOLLk1nZexQ8 ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czy działa Wam strona? Ja próbuję od 3 dni kupić bilety i się ....a nie da..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Była możliwość wczoraj w przedsprzedaży ale tylko dla tych co byli na meczu z Pogonią.
Dziś dla reszty od g.11,o 11:05 padły serwery.... ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W jakich godzinach otwarta będzie strefa kibica w dniu meczu z Legią (bo zakładam, że będzie otwarta)? Karta mi się jutro kończy, więc trzeba wyrobić nową. Przez ostatnie 2 tygodnie próbowałem to zrobić przez system, ale bez powodzenia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
wielu osobom się skończyła i klub nie zostawi ich samych sobie, będzie otwarte na pewno ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dzięki. Od 14 by wystarczyło
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Weź gotówkę, nie można kartą zapłacić za przedłużenie KK.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|