|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Odświeżam temat
![]() Ogólnie nie gram w gry od kilku lat. Jednak chętnie pograłbym sobie w nową Fifę. I teraz pytania: - Czy warto kupić konsolę aby pograć głównie w jedną grę? - Jeśli warto, to lepiej używaną czy nową? - Kiedyś grałem w Fifę w trybie kariery chyba (grało się jednym graczem tylko) i bardzo mi się to podobało. Czy w nowej Fifie jest ten tryb? Zaznaczam, że w temacie konsol jestem zupełnym laikiem...nigdy nie miałem, grałem może z 2 razy na konsoli, a tak głównie na PC. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dokladnie rok temu wpadlem na ten sam pomysl wiec opisze Ci swoje doswiadczenia. Podobnie jak Ty, wczesniej za duzo nie grywalem na konsoli w Fife, jak juz to w PESa 6 na PS2
![]() Przeskok okrutny. Zero myslenia tylko napierdalac trzeba na tej konsoli jak szalony, u mnie skonczylo sie tym, ze dostalem jakiejs kontuzji lewego kciuka Sprzedalem FIFE wraz z PS4. Tyle.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
No bo fifa taka jest. Totalna zręcznościowka i tyle. Na pc jest tak samo. Chcesz pograć w realistyczna piłkę weź pesa i tyle. Graj online i zobacz jak to jest bo tam nie ma napierdalania na pale. Liczy się taktyka i umiejętności. Ogólnie jak nie siedzisz w konsolach to odpuść sobie kupowanie jej dla jednej gry bo to bez sensu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ta bo w fifie umiejętności się nie liczą...
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Licza sie az za bardzo. Tylko, ze to umiejetnosci napierdzielania w przyciski i ruszania galka. Mi to osobiscie zabiera cala przyjemnosc z gry. Wszystko jest za schematyczne. Chyba jestem za stary. W Pesa jak sie kiedys grywalo to bylo jak w szachach, planowalem cala swoja akcje od samego poczatku. W FIFie to tylko trzeba miec mega zreczne rece zeby wcisnac przycisk w odpowiednim momencie.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Jak nie ogarniacie szybkości,to zmieńcie sobie poziom trudności.Jak już pogracie kilka dni na takim poziomie,to zmieniacie na właściwy.Wtedy łatwiej ogarnąć (wiem z własnego doświadczenia) Nie wiem tylko czy w obecnych wersjach jest taka możliwość (dawno nie grałem)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Konsole mam ale grywam praktycznie w ogole stąd moje pytanie. Chciałem kupić FIFA 19 albo PES19 i na allegro widzę np za 14 zł jakąś wersję cyfrową. Wie ktoś co to jest? Interesuje mnie pograć sobie raz na tydzień więc szkoda mi ponad 200 zł. Jest w tym jakiś haczyk?
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Gra z jakiegoś chińskiego kradzionego konta, minus taki że może zniknąć
Mam xbox one s 500gb nówka sztuka nie wyciągany z pudełka. Nie chce ktoś? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A jak to jest z tym konsolami? Jak kupię powiedzmy teraz konsolę jakąś nówkę to czy będę mógł grać na niej w Fifę np 2020 czy 2021? Czy raczej już nie pójdzie?
Bo na Fifie np widzę napis: PS4, tzn. że na PS3 nie pójdzie? Jeszcze pytanie odnośnie przecen: Czy prawdą jest że warto czekać na świąteczne czy też poświąteczne przeceny konsol ? Czy raczej w stosunku do dzisiejszych cen nie ma co się spodziewać dużych zmian? Ile chcesz MatMario za tę konsolę? ![]() Powód: pytanko
Ostatnio edytowane przez Proud : 26.10.2018 o godz. 09:49.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
z drugiej strony akurat Fifa to taka specyficzna gra, ze na PC (klawiatura) to nie da sie połowy rzeczy zrobic. Mowie to jako gosc który pada miał w reku kilka razy w zyciu. Sam chcialbym grac na klawiaturze, no ale po prostu sie nie da.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Black Friday lubi poszaleć z cenami konsol, warto pewnie zaczekać na nówkę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
750 zł
Konsola nowa, nie otwiera, nie włączana. Dokładny opis z naklejki na pudełku: XBOX ONE S 500 GB FORZA/H3 EN/NL/FR/ sądzę że będziew srodku kod na forze horizon 3 ale tego nie jestem pewien. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Dodatkowo obie konsole ,,dostały" swoje nowsze ulepszone wersje w 2016 r. (Playstation 4 Pro) oraz w 2017 i 2018 (xBox One S oraz One X) - tak więc zaopatrując się coś z tego na 99% zagrasz w 3 następne Fify. 1% zostawiam bo wiadomo jak teraz producenci działają (oczywiście nie tylko konsolowi), gdy wychodzi coś nowego to zaczynają ograniczać wsparcie dla poprzednich modeli albo nawet utrudniają ich działanie. (typu nieprzystosowane aktualizacje oprogramowań itp.) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Znów odświeżam temat
![]() Pytanie do znawców Fify. Gram sobie tryb kariery. Jestem zawodnikiem Wisły. W zasadzie osiągnąłem już wszystko: Mistrzostwo, Najlepszy zawodnik, najlepszy strzelec, gracz roku itd. Wartość umiejętności to 85. Czy jest szansa, że w ogóle mnie ktoś będzie chciał kupić? Wartość mojego zawodnika to kilkadziesiąt mln Euro. Pomimo tych wszystkich osiągnięć nie miałem jak dotąd oferty z innego klubu. Pamiętam, że w Fifie bodajże 2015 w tym trybie po roku już miałem oferty z klubów zagranicznych. A w tej 2019 na razie nic...Już mnie trochę nudzi młócenie wszystkich w lidze polskiej. ![]()
Zlekceważą twój głos
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Panowie i Panie, żona sobie zażyczyła konsole. Co polecacie?
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Plystation 4. W Polsce najpopularniejsza, duży rynek gier itd.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|