|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
W przypadku Jadczaka czy kogokolwiek bardziej medialnego dużo ważniejszy jest pozytywny PR akcji niż 100 czy 1000 zł. Czy myślisz, że Jadczaka stać tylko na jedną akcję? Czy myślisz, że jeżeli Jadczak nie kupi 100 to 99 akcji nie znajdzie kupca? |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Skup się na tym ile Ty wpłaciłeś a jeżeli nie masz takich możliwości finansowych to mobilizuj znajomych.
![]()
Pierwszy mecz na którym byłem:
1997/98 I liga Wisła Kraków 0:0 Stomil Olsztyn Najlepszy mecz na którym byłem: 14.12.2011 Wisła Kraków 2:1 Twente Enschede Najlepszy wyjazd na którym byłem: 18.09.2008 Tottenham Hotspur 2:1 Wisła Kraków |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
mam gdzieś co ile jadczak kupuje, pewien użytkownik napisał że kupił akcję by wspomóc klub, ja stwierdziłem że miał zupełnie inne pobudki, możesz się zgadzać lub nie, nie musisz mi tutaj matkować jeden z drugim, kto ile wpłaca a ile ja (to akurat wiem dobrze)
jak widać niektórzy traktują jadczaka jak bożka, o którym coś źle się napiszę to zaraz jest problem.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 06.02.2019 o godz. 10:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ja mam pytanie z innej beczki. Dług licencyjny ponad 12 mln ma zostać spłacony do końca marca, a co z pozostałym długiem ? Jaki jest termin ? Jeszcze jedno z miastem coś się dogadali w ostatnim czasie odnośnie stadionu ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Chociaż byli członkowie RN jak wynika z poniższego artykułu swojej części się wspaniałomyślnie zrzekną ![]() https://dziennikpolski24.pl/byli-czl...ch/ar/13862476 Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez pikey : 05.02.2019 o godz. 20:31.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ktoś powinien zmienić nazwę tamatu na "TS Wisła oraz Kibice Wisły współwłaścicielami Wisły Kraków SA"
kierwa... jesteśmy niesamowici!! ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A ja bym założył temat „Kibicowska Grupa Ratunkowa właścicielem Wisły” bo w sumie od momentu rozpoczęcia akcji 50kforWK to TS faktycznie nie sprawuje władzy Prezes Wisłocki słucha doradców zdecydowanie lepszych niż MS czy DD.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
Współwłaściciel, współsponsor
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
kurde, że też za późno się wziąłem za to wrrrrr
a nie da się jeszcze ze 100tys akcji dodrukować? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak dla informacji, bo trochę osób pyta:
Limit emisji bez prospektu ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Scenariusz jak z kiepskiego filmu
Koniecznie trzeba na pierwszym meczu głośno skandować nazwisko Pana Królewskiego. Ze względu na czary, które odwala ksywka Harry Potter zdecydowanie mu pasuje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Patrząc po wydarzeniach ostatnich tygodni, tym co było pisane o potencjalnym zarabianiu na klubie, pospolitym ruszeniu kibiców widać konkretnie jaki potencjał kryje się za klubem, jego marką i kibicami.
Wszystko wskazuje na to, że wystarczyło okiełznać chciwość, chwilę popracować nad poukładaniem tego jakoś ładnie biznesowo kosztem niższych zarobków w krótkiej perspektywie żeby potem całkiem legalnie i uczciwie zarobić na zarządzaniu dużo więcej niż te osławione 900k PLN. A tak to teraz trzeba zmieniać nazwisko na Srebrnik. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...594.1538224014
Cytat:
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jak pójdą pozdrowienia do więzienia i było ich sześciu to po Wiśle, przykre :(
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co masz do "było ich sześciu..".?
Jedna z lepszych przyśpiewek na derby i spotkania ze zgodami żydków. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dobrze że można jeszcze "spiewaja miasta"
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ja nic, ale z wywiadu powyżej wynika, że los Wisły zależy od tego co będzie śpiewane. Dziwne.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wisłocki po porstu chciałby normalnego dopingu bez PDW i włażenia w 3 litery gangsterom niestety dla niektórych to tak wielka ujma na honorze, że nie dadzą rady przełknąć tej gorzkiej pigułki, no może jak ktoś przyjdzie z reklamówką pełną kasy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Trzeba przyznać ze sprzedaż akcji Wisły w 24 godziny to jest coś co nie mieściło się w głowach największym nawet optymistom. Sprzedaż akcji oprócz 4 milionów, które są nam potrzebne jak woda zwiększa szanse na znalezienie nowego właściciela. Nikt nie wie jacy to inwestorzy zgłosili się do Wisły i czy w ogóle to któryś z nich przejmie stery. Istniej przecież możliwość, że po takim narodowym ruszeniu zgłoszą się inni, którzy będą chcieli przejąc klub. Ta akcja oprócz walorów finansowych ma niesamowite znaczenie marketingowe. Niestety do tej beczki miodu trzeba wrzucić łyżkę dziegciu. Nikt nie pomyślał o ludziach z zagranicy, którzy nie posiadają w Polsce konta. Musiałem się mega natrudzić aby moc kupić akcje. Na szczęście mi się udało ale wielu z nas przebywających na obczyźnie nie było dane dostąpić kupna akcji. Mam nadzieje, że w następnej emisji a podobno się nad nią pewne mądre głowy zastanawiają będzie dopuszczona możliwość kupna akcji ludziom bez konta w Polsce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nowa ochrona nie powinna pozwolić na wniesienie flag Wisła Sharks i Misiek trzymaj się bracie, a jeżeli któraś zostanie wywieszona to Kuba Błaszczykowski z Panem Królewskim powinni wziąć mikrofon od spikera i poprosić o ich zdjęcie, jeżeli prośby nie pomogą to ochrona wchodzi na sektor.
Wtedy zobaczymy komu zależy na dobru Wisły i ma ją naprawdę w sercu, a kto ma to w głębokim poważaniu.
Ostatnio edytowane przez heoij : 06.02.2019 o godz. 15:14.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Wie ktoś może, jak to wygląda od strony prawnej? Czy ochrona może się nie zgodzić na takie flagi? Oczywiście mam nadzieję, że nic takiego się nie pojawi. Czy ochrona może uznać, że nie wpuści flag PDW itp?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Prokuratura Rejonowa dla Krakowa Podgórza uznała, że bojówka Wisła Sharks spełnia kodeksowe kryteria zorganizowanej grupy przestępczej.
Czytaj więcej: https://gazetakrakowska.pl/sledczy-i...ow/ar/13001644 Może miasto Kraków jako właściciel stadionu powinno zająć stanowisko w tej sprawie i pomóc klubowi, że jako właściciel nie zgadza się na promowanie takich treści i jeżeli problem nie zostanie rozwiązany to np. wypowiedzą umowę najmu?
Ostatnio edytowane przez heoij : 26.02.2019 o godz. 22:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Na Miasto to bym nie liczył - bo chyba za wynajmem stadionu za lech jeszcze nie jest zapłacone. Juz dosc klub naruszykl cierpliwosci - niby jakies rozmowy prezesa z włdzami były teraz ale pzrede wszystkim kasa sie musi zgadzac. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdaje się to nie do końca tak, że takiej możliwości (przynajmniej teoretycznie) całkiem nie było. Problem był z brakiem płatności natychmiastowych typu PayPal i płatność kartą. I, z tego co Beesfund podaje, można o nich zapomnieć, ze względu na możliwość wycofania transakcji jaką dają płacącym. Sam też nie widzę powodu dla którego mieliby to robić.
Poza tym widzę tam coś takiego jak Sepa Euro Payments, co zdaje się teoretycznie dawało możliwość zapłaty ludziom z EU. Tyle, że z tego, co ci ludzie pisali, nie są to przelewy natychmiastowe. A Beesfund najwyraźniej nie stosuje zasady rezerwacji akcji, tylko zasadę "ten kto pierwszy zapłaci ten lepszy". Też o tyle chyba słusznie, że np. np ich operator płatności dopuszcza wpłaty na poczcie. Czyli w przypadku rezerwacji istniałoby ryzyko, że ktoś się po drodze rozmyśli. Koniec końców płatności z zagranicy położył fakt, że akcje tak szybko poszły i te przelewy nie miały czasu dojść. W sumie jak się zastanowić, to ciekawe, czy jest jakaś inna platforma, która nie miałaby tych ograniczeń. Trochę wątpię, bo w końcu w takich akcjach chodzi o to, żeby w pierwszym rzędzie jak najszybciej zgarnąć pieniądze z rynku. Czemu więc preferować tych, którzy potrzebują czasu by zapłacić lub mogą się jeszcze wycofać, kosztem tych, którzy płacą żywą gotówką? Ciekawe zagadnienie. Zna ktoś inne tego typu platformy i ich zasady? ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|