The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Putin2000
Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2019, 14:35
Ja to za bardzo nie widzę sensu rozważań nad intencjami dziennikarzy. Co to wnosi do dyskusji, czy ktoś kogoś lubi, czy nie? Co to zmienia w sytuacji Wisły? Może pozostańmy w sferze faktów, a te zostały ujawnione przez dziennikarzy. Zatajane zaś były przez były zarząd TS. Kwestia tego, kto ponosi winę za powstałą sytuację jest chyba jasna.

Gdyby dziennikarze manipulowali faktami lub wręcz kłamali, to byłoby oczywiste, że działają na szkodę Wisły. Jednak mam wrażenie, że dla niektórych na tym forum samo opisywanie pewnych działań bądź zaniechań poprzedniego zarządu jest szkodliwe dla klubu. Pozbądźmy się tego rodzaju knajackiego myślenia.
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.02.2019, 14:43
Przybyszewski napisał(a):Wyświetl post
Tylko ze to możesz odnieść do każdej usługi za jaka Wisła nie płaciła. Dlaczego z tych wszystkich faktur (piłkarze trenerzy etc) Wisla na czas opłacała działalność wydawnicza ? Nie ma co tego wybielać.

Taka logikę można by zastosować do siłowni. Ile za wynajem płacił do tego czasu Mr Misiek a ile będzie płaciło teraz Platinum ?
Kurna, a całą moją wypowiedź przeczytał? O żadne wybielanie nie chodzi, a o sposób podania tego przez dziennikarzy, który obok rzetelności dziennikarskiej nawet nie stał. Nie twierdzę, że w tej kwestii wszystko było w porządku, a jedynie, że do pełnej i rzetelnej oceny to jednak wypadało by znać więcej faktów. Natomiast sposób podania tego może sugerować, jakoby były to po prostu pieniądze w całości wyprowadzone z klubu.
Odpowiedz cytując
Aalcman
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 04.02.2019, 14:54
Co do materiału SzJ, to trzeba też pamiętać, że reportaż emitowany w telewizji ma określoną formułę i ograniczenia. W dodatku nie był realizowany tylko dla kibiców Wisły, ale szerszej publiczności. Wszystkie pokazane rzeczy musiały być potwierdzone i w miarę udokumentowane aby w przypadku pozwów, stacja miała jak się bronić. A przy okazji, te pozwy MS i DD poszły na Berdyczów chyba.

I nie uważam, że Jadczak to Man of the year, ale jego materiał na pewno wielu osobom otworzył oczy i ograniczył możliwość utrzymania patologicznego układu na dłuższą metę.
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 04.02.2019, 14:57
Adasss napisał(a):Wyświetl post
Kurna, a całą moją wypowiedź przeczytał? O żadne wybielanie nie chodzi, a o sposób podania tego przez dziennikarzy, który obok rzetelności dziennikarskiej nawet nie stał. Nie twierdzę, że w tej kwestii wszystko było w porządku, a jedynie, że do pełnej i rzetelnej oceny to jednak wypadało by znać więcej faktów. Natomiast sposób podania tego może sugerować, jakoby były to po prostu pieniądze w całości wyprowadzone z klubu.
Przeczytał. Niestety poza tym ze w ostatnim akapicie piszesz ze nie wybielasz to cala wypowiedz do tego się sprowadza. Nie mnie oceniać rzetelność dziennikarska bo jak okazuje się wiele rozliczeń w klubie odbywało się poprzez reklamówki z gotówką a Ty się pytasz o analizę czy klub zarabiał na magazynie R22. I ze od tego zależy czy to sytuacja naganna czy nie. Chodzi o to ze przez to ze był partnerem MS czerpał korzyści (miał płacone a inni nie). Oczywiście ciekawe czy świadczył usługi w cenie rynkowej czy nie ale to już tylko wątek dodatkowy.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 04.02.2019, 15:58
Cytat:
Piszesz o innych okolicznościach i ludziach... Tylko, że tych ludzi nie było. Myślisz, że Kwaśniewski czy Michlowicz też by ogarnęli sytuację? O Czerwińskim nawet nie wspominam...

Myślę że Królewski nie wskoczył do Wisły się topić, a artykuł KS to festiwal pychy i braku szacunku dla tych co dalej walczą za Wisłę.Róbcie sobie z niego bożka, rydzyka, całujcie po stopach, doceniam go za pewne sprawy, ale nie ufam i tyle.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.02.2019, 16:04
Ktoś się orientuje kto jest tym pracownikiem, który pobił drugiego pracownika klubu i dalej pracuje? I dlaczego dalej pracuje? Stanowski przed chwilą w radio podał inicjały chyba MK
Ostatnio edytowane przez ciacho : 04.02.2019 o godz. 21:31.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 04.02.2019, 16:08
Jadczak tak podkoloryzował, że potem w wywiadach Dukat i Sarapata potwierdzili 90% z tych rzeczy . Dodatkowo do dzisiaj żadnej wytoczonej sprawy przeciwko niemu(czy stacji, która to wyemitowała) nie ma, a przecież od czasu materiału to dołączył kolejne ciężkie zarzuty(w wywiadach, na twitterze, itd.).

A co do Stanowskiego to opisał rzeczywistość. Gdyby nie Leśny(jego ludzie) i pożyczka(warto to podkreślać..., ale to Kwiecień tak naprawdę utrzymał nas wcześniej w ekstraklasie) to już dzisiaj byłaby IV liga. Tak mamy jeszcze czas do końca marca na uratowanie się(w kwestii licencji na Ekstraklasę, I ligę, II ligę w kolejnym sezonie), ale na razie to i tak bardzo mglista perspektywa.
Odpowiedz cytując
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 04.02.2019, 16:13
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Myślę że Królewski nie wskoczył do Wisły się topić, a artykuł KS to festiwal pychy i braku szacunku dla tych co dalej walczą za Wisłę.Róbcie sobie z niego bożka, rydzyka, całujcie po stopach, doceniam go za pewne sprawy, ale nie ufam i tyle.
Ale tu nie ma co ufać - Stanowski jest dziennikarzem ze stolicy. W większości po Nas jechał i będzie jechał dopóki nie będziemy seryjnie zdobywać MP tak jak ostatnio Legia i nie będzie miał wyjścia. Tu chodzi bardziej o kontekst pomocy - pomógł on i BL czyli osoby z zewnątrz które nic nie musiały a "coś" zrobiły. Z drugiej strony mamy MS i DD którzy mogli być mierni ale mieli być wierni i uczciwi a okazali się zwykłymi ....ami. Przy nich Stanowski to "bohater" ostatnich tygodni...

Pozdrawiam

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Odpowiedz cytując
Valencia
Member

Od: 12.2018

Stary 04.02.2019, 16:19
TommyTSW napisał(a):
Nie wiesz do czego piję czy tylko udajesz?
Nasza sytuacja na tyle się poprawiła że ogarnięto syf po Wanni jeśli chodzi o samą licencję, reszta to angaż ludzi takich jak Kuba, Królewski, kibice a sporo przed nami żeby wyjść na jakąś prostą
@Tommy

Moim zdaniem przynosisz wstyd kibiciom Wisły. Nie jestem wielkim fanem Stanowskiego ale szanuje go za to co zrobił nawet jeśli podkoloryzował swój tekst. Gość zrobił dobra robotę. Sam przelał pieniążki, pomógł zjednoczyć środowisko kibiców. Pomógł wypromować takich ludzi jak Jarosław Królewski bo to przecież między innymi dzięki jego programowi mogliśmy go poznać. Poświęcał czas swoimi tekstami na twtierze, promował akcje sprzedaży wiślackiej koszulki. Brakuje tylko abyś napisał że jest kibicem Legii. Mam nadzieje że kiedyś dojrzejmy do tej świadomości, że jeden klub potrzebuje drugiego do tego aby w ogóle te rozgrywki miały jakiś sens. Nie przeczytałem Twoich postów wnikliwie bo uznałem ze nie ma to sensu, to że napisał sobie o jakimś śniegu, czy to ma znaczenie czy nie w obliczu tego co zrobił i co robi dla uratowani klubu ?

To tak jakby ktoś uratował Cie przed pędzącym na Ciebie tirem a Ty miałbyś do niego pretensje, że wepchnął Cie do rowu.

Tak samo mam szacunek do Szymona Jadczaka za to, że poruszył temat o którym na forum bano się nawet pisać. Facet zrobił materiał o ludziach którzy trafili do paki i kto wie czy jakiemuś szaleńcowi za chwile nie odbije i nie będzie mu chcial przez to zrobić krzywdę.
Ostatnio edytowane przez Valencia : 04.02.2019 o godz. 16:29.
SKAWINA
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Stary 04.02.2019, 16:31
Przybyszewski napisał(a):Wyświetl post
Przeczytał. Niestety poza tym ze w ostatnim akapicie piszesz ze nie wybielasz to cala wypowiedz do tego się sprowadza. Nie mnie oceniać rzetelność dziennikarska bo jak okazuje się wiele rozliczeń w klubie odbywało się poprzez reklamówki z gotówką a Ty się pytasz o analizę czy klub zarabiał na magazynie R22. I ze od tego zależy czy to sytuacja naganna czy nie. Chodzi o to ze przez to ze był partnerem MS czerpał korzyści (miał płacone a inni nie). Oczywiście ciekawe czy świadczył usługi w cenie rynkowej czy nie ale to już tylko wątek dodatkowy.
Ok, czyli wg ciebie jedna z podstawowych zasad prawa, czyli "in dubio pro reo" to "wybielanie"?
W naszym przypadku na podstawie tych artykułów nie dowiesz się czy klub zarabiał czy tracił na wydawaniu tego magazynu.
Nie wiemy również, czy gdyby za niego nie płacono, to czy w ogóle byłby wydawany.
Ale niech to nam nie przeszkodzi jednoznacznie twierdzić, że to było co najmniej naganne, a może wręcz nielegalne.

Niestety takie myślenie jak Twoje jest bardzo popularne. Stąd potem wielkie zdziwienie, że sądy jakoś nie potwierdzają rzucanych na prawo i lewo "mocnych oskarżeń".
Ostatnio edytowane przez Adasss : 04.02.2019 o godz. 16:33.
Odpowiedz cytując
Aalcman
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 04.02.2019, 16:40
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze, przypominam, że za syf nie jest odpowiedzialny Vanna Ly, ale ekipa, która Wisłę temu człowiekowi prawie opchnęła. Do tego się ni odniosłeś.

Nigdzie, w żadnym punkcie mojego posta, nie ma cienia kreacji Stanowskiego na bożka, któremu należy całować stopy.

Wyraźnie napisałem, że brakuje w tekście opisu działań Socios (chociaż, jak się można z niego dowiedzieć, jeden z naszych ratowników, zupełnie niezależnie spotkał się z zarządem i o tym opowiedział). Z drugiej strony, jestem w stanie to wybaczyć, bo tekst mocno ukierunkowany jest na to, jak szybko doszło do uporządkowania spraw w Wiśle na tyle, żeby odzyskać licencję. Bez zaangażowania poważnych ludzi, zapewne nie dałoby się tego w tak krótkim okresie zrobić. A to był/jest klucz do tego aby cokolwiek zrobić w przyszłości.
I niestety przypuszczam, że nawet Socios miałoby problem z udźwignięciem takiego bajzlu.

Festiwal pychy i braku szacunku, to faktury od DD i MS.
Geniusz w swej istocie może napotkać przeszkody. Niestety, głupota nie jest tak upośledzona....
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 04.02.2019, 16:55
Przeczytałem własnie artykuł, w którym wypowiada się mąż tego świńskiego osobnika co doprowadził do obecnej sytuacji i jestem bardziej w....iony niż po przeczytaniu tego co napisał wczoraj Stanowski. Co za gnój. Jeśli ten koleś ma żal z powodu hejtu jaki się wylał na tego osobnika i uważa, że mnóstwo informacji jest nie sprawdzonych to polecam mu niezwłocznie stawić się na Babińskiego w celu sprawdzenia swojej poczytalności.

To, że mnóstwo informacji jest nie sprawdzonych raczej działa na jej korzyść, bo w różnych środowiskach można dowiedzieć się mniej lub bardziej intrygujących opowieści na tematy jakie razem z ze swoimi koleżkami prowadziła.

Koleś ma pretensje, że przez nawoływanie o uprzykrzaniu jej życia kancelaria na siebie nie zarabia. No ....a rzeczywiście.. Sama sobie na to wszystko zapracowała. Już widzę jak tłumy osób walą do drzwi tej toalety publicznej po to żeby skorzystać z usług totalnie skompromitowanej osoby w Krakowie i jeszcze dalej. Tak to wina Wisły.

Zrzuca gość winę na Jadczaka, ale jak do tej pory widać efekty tego straszenia sądami i rozprawami o przekazywaniu nieprawdy. Przypuszczam, że było by to im nie na rękę bo przy okazji próby bronienia się mogły wyjść na jaw różne inne sytuacje, które jeszcze bardziej pogrzebały by poprzedni zarząd.

Ten fragment jest najlepszy:
Można było też zamknąć spółkę, ale wtedy nie byłoby światełka w tunelu, które ostatnio się pojawiło. Choć proszę pamiętać, że to wciąż są tylko pożyczki, a nie wejście nowego inwestora – tak więc sposób zarządzania klubem wiele się nie zmienił.

brakuje mi słów do niego bo jakbym miał napisać mój komentarz do tej kwestii bez używania przekleństw to nic bym nie napisał.

Mam nadzieje, że osobom zamieszanym w cały ten chory interes mocno się to odbije na psychice. Jestem też ciekaw kiedy światło dzienne ujrzą inne kwiatki z tego okresu, bo trochę więcej się spodziewałem po tekście Stanowskiego, np. jak to było z transferem jednego z naszych zawodników do L(kwestia ustalania kwoty transferowej), jak funkcjonował pośrednik pośredników (menadżerów) i ile kasy przez to wyparowało.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 04.02.2019, 17:25
Ten wywiad to jest szczyt szczytow,takiego bełkotu to jeszcze nie czytalem/
Gnój ma jeszcze czelnosc mowic ze Wisla zalega pieniadze jego żonie.to jest poza jakmis ramami normalnosci ,wstydu nie maja,ale mam nadzieje ze prokuratura wezmie sie i za niego.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 04.02.2019, 17:40
Cytat:
Moim zdaniem przynosisz wstyd kibiciom Wisły.
kto przynosi, to przynosi i przy tym zostańmy
Odpowiedz cytując
TonyWiślak
Member

Od: 05.2011

Stary 04.02.2019, 17:40
Mnie zastanawia jaki udział miał w tym wszystkim Junco,czy też kręcił kasę na tych prowizjach, w jakim stopniu był zamieszany w to całe g.... .
A co do wywiadu to coś niesamowitego,ludzie którzy okradali Wisłę i spuścili ją praktycznie na dno mają jeszcze czelność przedstawiać się w roli ofiar.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 04.02.2019, 17:47
Widzi mi się, że państwo Czekajowie są w Krakowie zawodowo spaleni po wsze czasy. Nazwę firmy można zmienić, z nazwiskiem już trudniej.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.02.2019, 17:55
crux.a napisał(a):Wyświetl post
Widzi mi się, że państwo Czekajowie są w Krakowie zawodowo spaleni po wsze czasy. Nazwę firmy można zmienić, z nazwiskiem już trudniej.
Nazwisko też można zmienić ale świńskiej mordy i natury już nie.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 04.02.2019, 18:02
Mnie najbardziej wku.wia poczucie urazonej godności u tego bubka.
Odpowiedz cytując
masada
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 04.02.2019, 18:09
@TonyWiślak,

Jeśli Cię to naprawdę zaskakuje, to jakiś mało spostrzegawczy jesteś
Ja powiem więcej, nie zdziwiłbym się, gdyby on w to, co mówi po prostu święcie wierzył. Ludzie potrafią iść na przeróżne kompromisy ze swoim sumieniem i zachować naprawdę doskonałe samopoczucie..
(przykład: firma, kierowana przez moją żonę daje mi zlecenia powyżej (?) wartości rynkowej. Jak sobie to wytłumaczyć? Może tak: Komuś innemu też by przecież zapłacili. Wykonałem dobrą pracę. Zaoszczędzili na szukaniu i wyborze wykonawcy. Przecież udzielałem im rabatów.. )
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 04.02.2019, 18:11
szprotson jaki interes ? Jest dziennikarzem i miał bliskie źródło informacji i jednak jego informacje były wiarygodne i składne niż innych dziennikarskich tytanów typu Miga. Dorwał dobry temat, w którym mógł dobrze działać i to robił, więc tak moim zdaniem miał w tym swój interes. Nie mam zamiaru cisnąć mu od ujów itp. ale nie mam zamiaru nosić go jako bohatera i wybawce i tyle.

Kto tutaj popiera jeszcze blondynę i Damianka ? Nie widziałem tutaj żadnego takiego wpisu, a niektórzy bredzą jakby się komitet obrony złodziei zawiązał.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 04.02.2019, 19:02
Przeczytalem wywiad z mezam bylej prezes i to jest przegiecie.
Ja sie zgadzam z tym, ze trzeba jej uprzykrzac zycie. Niekt nie mowi o przemocy. Ale takie ocenianie kancelrai w google to juz czytsa przyjemnosc. trudno jak ktos firmuje swoim nazwiskiem kancelarie a nazwisko zeszmacil to do kogo pretensje? A zeszmacila marzenka i dobrze o tym wie bo uzywa nagle nazwiska meza.
Kancelaria nie zarabia na siebie? Chyba normalne jak wlasciciel jest zamiesznay w gruby przekret. Dziwne jakby ludzie ludzie przychodzili.
"Ostatni przelew pokrywał jedynie VAT od wystawionych Wiśle faktur. Jestem pewien, że w grudniu nie wzięłaby żadnych pieniędzy" I on tak na serio? Mowa o grudniu ostatnim z 30 miesiecy? Dobra kobieta. 29 miesiecy kradla ale w ostatnim juz mniej. Jakos zapomina dodac ze zlozyla rezygnacje w grudniu.
Brednie o gazetce i jej kosztach. Nikt nie mowi ze to bylo drogo (moze bylo a moze nie). Zarzut dotyczy tego ze placila mezowi przed pilkarzami.
Najpierw trzeba bylo splacac pilkarzy (np Arsenica) i go sprzedac. A potem z zyskow splacac reszte pilkarzy. Oczywiscie przy normalnym zarzadzaniu bo znajac Sarapate-Czekaj to pewnie te pieniadze sie rozeszly

Wniosek z wywiadu jest jeden: idealnie sie dobrali z mezem. Wiecej takich wywiadow i wiecej niech przypominaja o sobie.
Odpowiedz cytując
Adasss
Senior Member

Stary 04.02.2019, 19:20
No i mamy odpowiedź p. Czekaja na zarzuty wobec jego firmy. Która zresztą tak samo mnie nie przekonuje, jak i forma owych zarzutów. Na takim poziomie merytoryki to mamy zwykłą pyskówkę.

Primo stwierdzenie o "robieniu po kosztach" to tylko słowa. A zresztą nawet gdyby było prawdziwe, to i tak w każdej branży bywa tak, że opłaca się brać i takie zlecenia. Np. jeśli mamy wolne moce przerobowe, lub zlecenie jest prestiżowe i może nam przynieść długofalowe korzyści.

A wciąż nie mamy odpowiedzi na najważniejsze pytanie: czy (i w jakim stopniu) wydawanie magazynu (i programów meczowych) spinało się finansowo po stronie klubu. Biorąc pod uwagę jedyny obiektywny fakt z tej wypowiedzi, czyli nakład magazynu rzędu 7-10 tysięcy, można mieć wątpliwości.
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Stary 04.02.2019, 20:15
Ok, czyli wg ciebie jedna z podstawowych zasad prawa, czyli "in dubio pro reo" to "wybielanie"?
W naszym przypadku na podstawie tych artykułów nie dowiesz się czy klub zarabiał czy tracił na wydawaniu tego magazynu.
Nie wiemy również, czy gdyby za niego nie płacono, to czy w ogóle byłby wydawany.
Ale niech to nam nie przeszkodzi jednoznacznie twierdzić, że to było co najmniej naganne, a może wręcz nielegalne.

Niestety takie myślenie jak Twoje jest bardzo popularne. Stąd potem wielkie zdziwienie, że sądy jakoś nie potwierdzają rzucanych na prawo i lewo "mocnych oskarżeń".
Zamiast tego prawniczego belkotu moze odniesiesz sie do tego o czym pisze od poczatku. Czy za naganne uwazasz ze Wisla placila za wydawanie gazetki a nie placila zawodnikom ?

Niech sobie sady i prokuratury ustalaja czy to bylo robione po kosztach czy nie (tego sie nie dowiesz z gazety bo potrzebna jest analiza dokumentow) i czy bylo dzialanie na szkode spolki. Mnie chodzi tylko o nagana ocene tej sytuacji gdzie jako wykonawce bierze sie konkubenta i traktuje na preferencyjnych warunkach niz innych wykonawców.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 04.02.2019, 20:54
Cytat:
Przestępcy pracowali na kasie, klub zawierał umowy ze wskazanymi przez przestępców firmami. Ale żebyśmy mieli jasność co do skali patologii, to trzeba wspomnieć o zdarzeniu, o którym na korytarzach będzie się jeszcze długo mówiło. Jeden z pracowników działu sportowego- młody chłopak- w pewnym momencie nie wytrzyma i wygarnie Manuelowi Junco, że ten okrada klub. Ów pracownik najwidoczniej uważa (czy słusznie- nie wiem), że transfery służą głównie napychaniu własnej kieszeni, a sposób przeprowadzania transakcji jest jednym wielkim szwindlem. Nazywa więc Junco złodziejem, a będący tego świadkiem inny pracownik działu brutalnie uderza chłopaka w twarz, doprowadzając do bardzo ciężkich obrażeń (liczne złamania). Jaki będzie finał tej historii? Otóż taki, że pobity człowiek nie pracuje już w Wiśle, natomiast sprawca ataku wciąż tak. I to pokazuje, ile jeszcze drogi przed klubem, żeby naprawdę było normalnie (bo na normalność w TS Wisła nikt za bardzo już nie liczy, ale Wisła SA ma być inna).

Czy ktoś potrafi sobie wyobrazić inny klub, w którym jeden z pracowników wysyła drugiego do szpitala i w efekcie nie traci pracy?
Stanowski ujawnił inicjały tego gościa, który pobił niewinnego chłopaka i wciąż pracuje w klubie w dzisiejszej audycji na weszlo.fm --> M. K.

"Stanowski odpowiada na pytania kibiców Wisły", minuta: 12:30 https://soundcloud.com/weszlofm?_ga=...917.1546886858
Ostatnio edytowane przez heoij : 04.02.2019 o godz. 21:05.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 04.02.2019, 21:35
I odpowiedz na wywiad z panem Czekajem

http://weszlo.com/2019/02/04/sarapat...ana-biedactwo/
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 04.02.2019, 21:46
Po części z tematem - wie ktoś jakie jest oficjalne stanowisko dlaczego zamknęli White Stara?
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 04.02.2019, 21:48
azor napisał(a):Wyświetl post
Po części z tematem - wie ktoś jakie jest oficjalne stanowisko dlaczego zamknęli White Stara?
Platinum przejęło siłownie
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Stary 04.02.2019, 21:53
heoij napisał(a):Wyświetl post
Stanowski ujawnił inicjały tego gościa, który pobił niewinnego chłopaka i wciąż pracuje w klubie w dzisiejszej audycji na weszlo.fm --> M. K.

"Stanowski odpowiada na pytania kibiców Wisły", minuta: 12:30 https://soundcloud.com/weszlofm?_ga=...917.1546886858
To chodzi o Marcina naszego bylego napastnika
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.02.2019, 21:54
Nie nie nie
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 04.02.2019, 22:04
No i mamy odpowiedź p. Czekaja na zarzuty wobec jego firmy. Która zresztą tak samo mnie nie przekonuje, jak i forma owych zarzutów. Na takim poziomie merytoryki to mamy zwykłą pyskówkę.

Primo stwierdzenie o "robieniu po kosztach" to tylko słowa. A zresztą nawet gdyby było prawdziwe, to i tak w każdej branży bywa tak, że opłaca się brać i takie zlecenia. Np. jeśli mamy wolne moce przerobowe, lub zlecenie jest prestiżowe i może nam przynieść długofalowe korzyści.

A wciąż nie mamy odpowiedzi na najważniejsze pytanie: czy (i w jakim stopniu) wydawanie magazynu (i programów meczowych) spinało się finansowo po stronie klubu. Biorąc pod uwagę jedyny obiektywny fakt z tej wypowiedzi, czyli nakład magazynu rzędu 7-10 tysięcy, można mieć wątpliwości.
To co napisałeś o drukowaniu po kosztach wstaw sobie do swojego pytania o spinaniu finansowo wydawania gazety przez Wisłe.
Obronią się... wydawali ja w celach reklamowych, miała przyciągnąć nowych kibiców oraz bardziej zaangażować obecnych kibiców. Strategia była nastawiona na zwrot długofalowy, trudny do przeliczenia czy korzyści wynikają z wydawania gazetki czy z innych działań marketingowych.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów