|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Może bez przesady, że uratował, ale na pewno gdyby nie on i kilka innych osób to klub nie dostałby szansy na uratowanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Co takiego zrobił Stanowski ? Konkrety, bo inni ludzie owszem razem z Leśnym, ale Stanowski ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Idź lepiej kleknij przed cela Miska.
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A jak mieli pisac skoro sie dzialo to co teraz mozesz przeczytac?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Mówię o tekstach Stanowskiego od lat. Zawsze źle pisał aż do grudnia 2018
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak tylko się dowiedziałem że Królewski będzie dzisiaj w SK, zwlokłem się z wyra i na R22.
Mam dużą satysfakcję że udało mi się go spotkać przed stadionem i osobiście podziękować za jego wysiłek i pomoc. Fajny gosciu.
Ostatnio edytowane przez Tomy : 03.02.2019 o godz. 23:29.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak słyszę wypowiedź Królewskiego że on za 3 tygodnie odchodzi w cień bo to jest niedobrze postrzegane w jego środowisku to mi się serce kraje. Tak szybko? Nie pozwólmy
Ostatnio edytowane przez donecki : 03.02.2019 o godz. 23:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Kiedy/gdzie tak mowil? Nie pomylilo Ci się z ludźmi Lesniodorskiego?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wiedząc to co wiemy teraz to niby jak miał pisać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Napiszę krótko, przeczytałem artykuł Stanowskiego i zrobiło mi się naprawdę smutno. Jak bliski był koniec tego klubu, można powiedzieć, że przypadek sprawił, że teraz tu jesteśmy, a mogło już nas nie być....
Tym bardziej należy podziękować osobom, które wymienił Stanowski, każda z nich włożyła swoją cegiełkę, żeby Wisła przetrwała i zagrała w Ekstraklasie. Do końca życia zapamiętajmy też kto doprowadził do takiego stanu rzeczy. 113 lat historii poszłoby w niebyt. Takich rzeczy się nie wybacza! http://weszlo.com/2019/02/03/okradan...-wisle-krakow/
Ostatnio edytowane przez heoij : 04.02.2019 o godz. 00:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak to jadczak i stanowski dali po 2 bańki potrzebne na teraz, nie dopuścili do rozpadu całego składu, nakręcili Kubę i Peszke, weźcie wytrzeźwiejcie bo te sępy będą kręcić aferę przy każdej okazji, chociażby za bluzgi na derbach
czemu ci goście nie zabiorą się za inne kluby?
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 04.02.2019 o godz. 00:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
TommyTSW idź pod cele Miska.
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na szczęście sam Krolewski już prostuje na TT że mu wypowiedź obcieli i wycofuje się ale tylko z wywiadów, okładek i video
Ostatnio edytowane przez donecki : 04.02.2019 o godz. 00:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Atak na forum na Stanowskim został podobno przeprowadzony. Co za brednie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kiedy historia jest skomplikowana to zazwyczaj tworzą się teorie spiskowe i tak też było. Splot wydarzeń doprowadził do dnia dzisiejszego gdzie w innej sytuacji, pewnie grupa Socios zbierałaby kasę na IV ligę (ale to chyba nie na ambicje Wiślaków ? ), zostawiając za sobą wstyd że dużo osób wiedziało jak wygląda życie klubu za ostanie półtora roku ale żyło się teraźniejszością, wyjazdami itp. mówiąc że pewnych rzeczy nie da się zmienić.
Chyba warto wracać do tego typu artykułów, ku pamięci - łaska kibica na pstrym koniu jeździ. ![]()
Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Pytacie czy bez Stanowskiego nie byłoby dzisiaj Wisły?
Ciężko odpowiedzieć na to pytanie. Na pewno zaangażował się w nasz sprawę, poświęcając swój czas i znajomości, które jednak ma duże. Niektórzy tutaj myślą, że bez jego znajomości dałoby się to samo zrealizować. Niestety nie dałoby się. Wszędzie gdzie w tak krotkim czasie chcecie coś załatwić jest potrzebna kasa albo znajomości, bez tego nic nie załatwicie, a tym bardziej tak szybko jak miało to miejsce w naszym przypadku. Niektórzy pytają czy Stanowskiemu należy się szacunek i podziękowania za uratowanie Wisły? Według mnie tak. Czasami wyolbrzymiał niektóre rzeczy związane ze sprawami kibicowskimi, ale do ratowania naszego kluby dołożył swoją cegiełkę i za to należy mu się uznanie.
Ostatnio edytowane przez heoij : 04.02.2019 o godz. 00:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Jak czytam poplecznikow Miska ,Sarapaty i calej tej drapieznej bandy to mi sie chce zygac.Gdzie byli Mietta z TS i SKWK gdy Wisla byla rozkradana?.Gdzie byli gdy skazywano ja na smierc z Wanna Ly? Co wtedy robili ? Mietta podpisywal premie dla Sarapaty i Dukata broniac ich przed Jadczakiem i Stanowskim a SKWK wyslalo emisariuszy w krotkich spodenkach po 40 tys w keszu.To byly ich czyny na rzecz Wisly.A co robili Jadczak ze Stanowskim? Ci niby wrogowie Wisly wzywali wszystkich na ratunek klubowi i odsuniecie drapieznych szumowin od Wisly wraz z Wanna Ly.To ich czyny medialne zaowocowaly spotkaniem bogatych na tyle darczyncow i ratownikow klubu,aby ten klub przetrwal do dzis.Ale jad wsceklych poplecznikow drapieznikow nadal saczy sie na tym forum i na Wisle.Dopoki oni sa na Wisle,dopoty Wisla nadal jest zagrozona.Honorowe miejsca na Wisle naleza sie takim obcym Jadczakom i Stanowskim a pseudo Wislackie zarloczne szumowiny powinny zniknac z tego klubu na zawsze.
Ostatnio edytowane przez burki : 04.02.2019 o godz. 01:46.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
![]() A teraz, przeczytaj swoją wypowiedź i zobacz jak bez sensu ona jest. Rozumiesz że tych 4 milionów by nie było gdyby nie pewien zbieg wydarzeń w którym Stanowski także miał swój udział ? Nie to nie jest nasz wybawca ale umożliwił on rozpoczęcie pewnego rodzaju cykl następujących po sobie przypadkowych spotkań / rozmów / decyzji dzięki którym mogło się wydarzyć wiele dalszych rzeczy. Każda z nich ma równie ważną wartość. Naprawdę ludzie tak ciężko to zrozumieć że ktoś pisał o Wiśle źle bo wiedział jak to wygląda w środku ? Naprawdę nadal będziecie patrzeć jak zaślepione betony czekające na przelew od Vanna Ly ? Wiem że czasy mamy słabe i w narodzie jest sporo bezmyślności ale to akurat są bardzo oczywiste rzeczy i zarazem fakty ciężkie do obalenia. Myślenie naprawdę nie boli. ![]()
Pierwszy mecz na którym byłem:
1997/98 I liga Wisła Kraków 0:0 Stomil Olsztyn Najlepszy mecz na którym byłem: 14.12.2011 Wisła Kraków 2:1 Twente Enschede Najlepszy wyjazd na którym byłem: 18.09.2008 Tottenham Hotspur 2:1 Wisła Kraków |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Rozkradziono nasz klub, nasze pieniądze z biletow, karnetow, ze składek. Złodzieje. Po prostu złodzieje. Na inne określenie nie zasluguja i powinni mieć to wyryte na czole do końca życia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niech zgadne. Czytales tylkoo Wisle.A na weszlo wysmiewal iwszystko Tak, nawet Legie.
I jak widac texty wysmiewajace Wisle w ciagu ostatnich 2 lat to moze byly zbyt malo wysmiewajace polityke Sarapaty-Czekaj. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Połączył, bo przekazał namiary, czy wydzwaniał i mówił "słuchaj Wiśle trzeba pomóc, Pana X już wstępnie namówiłem, a teraz czas na Ciebie" ?
Prawda jest taka, że nawet po reportażu SJ niewiele się zmieniło, a dopiero poleciało wszystko z hukiem jak brakło kasy, a do tego musiało w końcu dojść. Dlatego nie róbcie z nich bohaterów, bo oni działali we własnym interesie. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|