|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Było już info ile hajsu zebrano na turnieju Cała Wisła Zawsze Razem? Sporo tam fc było co nie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Ku pokrzepieniu serc...naszych
Fans Liverpool and Dortmund for Wisła https://www.youtube.com/watch?v=j72tBjGNlxI to dla nas ... nie jesteśmy sami !!!!!!! BRAVO ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czekają na kolejnych chętnych z swojego fc aby walnąć konkretną liczbę.
I nie popadajmy w skrajność że wszyscy z "C" to Ci źli itd |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Ty widzisz co napisałeś
Ostatnio edytowane przez ZOLW1449 : 02.02.2019 o godz. 20:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
To są pytania. I to pytania do, jak sprawdziłem, Twojego posta. Ja nie piszę tylko pytam. Co to za decyzje Wisłockiego stoją na przeszkodzie żeby FC zaczęły kupować. Jeśli nie kupują. Ale, że nie kupują zrozumiałem z tego co Ty napisałeś. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
I wypalić FC żywym ogniem, bo przyczyniają się do smogu w Krakowie !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
...........wiem , że to może będzie bardzo kontrowersyjne co napiszę , ale
wśród Sharksów tzw kumatych karków też są prawdziwi kibice Wisły Kraków. Kilku akurat znam osobiście i z Krakowa i Skawiny. Jeden ze Skawiny jest Socios !!!!! Dziwny jest ten świat jak śpiewał Niemen , bardzo dziwny Tacy właśnie jesteśmy : My Kibice Wisły Kraków, nierzadko różniący się między sobą w wielu sprawach..... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Niech data rejestracji Mintokura powie wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wydaje mi się, że lepiej kupować jak najszybciej. Wynik nakręca atmosferę i pomaga niezdecydowanym. Takie moje zdanie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Komu Sarapata-Czekaj dawala pieniedza na koncu i ile zarabiala
http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...i-marzeny.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Spoko byłem na WALNYM nawet miałem przyjemność przed zebraniem zamienić kilka zdań ,
a nawet uścisnąć dłoń Pana Wisłockiego i naszego prezesa Socios Witka choć nie wiedziałem wtedy , że to on jest prezesem .......... nikt się mnie bał bo nie jestem kumatym karkiem Parę lat już na tym świecie żyję i mieszkałem tu i ówdzie dlatego piszę tylko o tym co wiem z osobistych kontaktów z kibicami naszej Wisły , a sam jako kibic i zagorzały sympatyk Wisły od wielu lat przenoszę te informacje dla naszego wspólnego dobra w bezosobowej wersji ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
https://twitter.com/K_Stanowski/stat...07466022834176
Ale moderator dalej będzie kasował tematy dotyczące młyna |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Stanowski, wyrocznia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dzis Krolewski,Gowin w Socios , nawet gdzies tam Fedorowicz mi przelecial, hah Wisla nawet łaczy politycznie
![]()
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 03.02.2019 o godz. 19:26.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Stanowski jak chce robić Barcelonę na trybunach to trzeba zacząć od boiska...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Tylko pytanie, gdzie byli miesiac temu jak klub stał nad przepaścią ? Nie mówie że mieli od razu robic jakies cuda ,ale wystarczyłby jakiś apel, list otwarty itd.. Dzisiaj to fajnie się tak pokazać publicznie przed dziennikarzami i kibicami.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Normalka... niestety. Fedorowicz to już w ogóle dałby sobie siana z pokazywaniem się i "kopaniem piłeczki".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jedyny apel i list to chyba ten Ryszarda Niemca od MPZPN .A tak to nikt, Boniek cos tam,a gdyby nie zaczal Królewski to niczego by dzis byc moze nie bylo.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
South masz rację pamiętam jak dziś mecz gwiazd jak Gowin lansował się na murawie przed wyborami nie chce wchodzić w politykę ale niech oni się raczej odpier..... Od Wisły teraz
Ostatnio edytowane przez efekt : 03.02.2019 o godz. 21:10.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tekst na weszlo o tym jak okradano i jak ratowano Wisle
http://weszlo.com/2019/02/03/okradan...-wisle-krakow/ I jak Krolewski mowi ze solidny to tak pewnie jest ![]() Powód: dodanie tweeta
Ostatnio edytowane przez bódyń : 03.02.2019 o godz. 21:33.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Lektura obowiązkowa dla wszystkich obrońców TS-u, którym jak widać powyżej ciągle nie wstyd.
Zmiana nazwy nic nie da, jeśli będą ci sami ludzie i to samo myślenie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Możecie zakłamywać rzeczywistość ale Stanowski uratował ten klub i zasługuje na szacunek każdego Wiślaka
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|