|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
W przyszłym tygodniu pojawią sie reklamy na miescie (ul Pawia) z Błaszczykowskim
Ostatnio edytowane przez Machor303 : 04.02.2019 o godz. 10:57.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W niedziele Jarosław Królewski na kasach sprzedaje karnety do tego pewnie i Kuba amoze jeszcze oficjalne podpisanie kontraktu przez Kubę w niedzielę - niezła motywacja i zachęta dla kibiców
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Hah
Z twittera Jarka ![]() Cytat:
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Gość niesamowicie ogarnął nasz burdel.
Szacun na zawsze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ogarnął (bo mam nadzieję, że nie jest złodziejem i kombinatorem) bo po prostu chce dobrze. I nie jest ani szmatą Sarapatą złodziejką, ani Dukatem, który był wtyką WSH. Nie robi tego dla kasy tylko dla idei, z chęcią. I to jest ta rożnica, że kombinatorzy i oszuści nie pracują dla klubu tylko dla siebie na swoje machlojki, a ten człowiek pracuje z pasji.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I to jest wlasnie smutne.To ile lludzi kreci machlojki,byle nakraśc,nachapać sie ,byle miec jak najwiecej.2 lata kradli w zywe oczy.Okradli nawet na sam koniec z Lechem ,jakby nic sobie z tego nie robiac .
Moze dożyje widoku tego blond czegoś w kajdankach. Gdzie Wisla byla by z takimi ludzmi jak JEDEN Krolewski.Boguś czemus zes w 2016 tak zniszczyl sytuacje i nie sprzedal Wisly w jak nie bogate to przynajmniej uczciwe ręce.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 01.02.2019 o godz. 21:18.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jaka decyzje?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Czytam ten temat z wypiekami na twarzy. Dawniej wstydu, teraz dumy, ale to mnie bardzo zmartwiło. Nie jestem specjalistą od fanklubów, ale czy to oznacza, że one stoją z boku tej całej akcji która teraz się dzieje? Na co teraz można czekać?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jaka decyzje?
Jak chyba widać Prezes Wisłocki chce poznać wszystkich z którymi ma współpracować i tak samo jest z fan clubami. Wtedy pewnie zadecyduje jak widzi tą współpracę na najbliższe miesiąc czy jej nie widzi po prostu..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...ego-w-wis.html
serio to przeszło bez echa na forum ? i teraz pytanie: czy to że znaczy że sytuacja jest: a. uratowana b. nie do uratowania a moźe tertium datur ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Oglądałem ten odcinek Prawy Futbolu.
Leśniodorski jasno powiedział, że to co zalecał w dużej mierze udało się wprowadzić w życie, i że jego misja w związku z tym dobiega końca. Nie ma co siać defetyzmu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Widać, że czeka na podobną sytuacje na Legii. Aby go odzyskać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Przecież uczciwie przyznał że pomógł ile mógł. Nikt nie oczekiwał że będzie pracował pro bono do końca życia
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2018
Offline |
|
|
W sumie nie wiem o co Ci chodzi.
Zaangażował się (w czasie urlopu), wyznaczył krótkoterminowe cele, wyprostował to co było konieczne i na tym JEGO misja się skończyła jako KIBICA LEGII. Teraz niech pomigają KIBICE WISŁY. A jakbyś nie czytał tylko jakiś krótkich artykulików a obejrzał wywiad to głupot nie pisałbyś. Jego kancelaria dalej pomaga Wiśle. Bezpłatnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jego pomoc skończy się tak naprawdę za 1-2 tygodnie gdy będzie już pełna dokumentacja dla nowych inwestorów. W wywiadzie to wyraźnie mówi.
Poza tym dla klubu pracuje w formie niejako prokurenta bodajże Piotr Obidzinski, nie wiem czy jest z jego polecenia czy jest jego pracownikiem , ale słyszałem że ogarnia wszystko w klubie i rozmawia wraz z Wislockim i Królewskim że wszystkimi inwestorami. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Awizowany był ten koleś jako specjalista od restrukturyzacji spółek, czyli ktoś bardzo na miejscu teraz. Mam nadzieję, że się uda na jakimś meczu podziękować Leśnodorskiemu za pomoc. Bez wchodzenia w dupę i przytulanek, ale tak po prostu: dzięki chłopie, respekt.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kochani wiem, że wielu jest zrażonych do Wisły po tym co wyrabiał poprzedni zarząd i jak rozpływała się kasa ze zbiórek. Powiem tak zaufajcie jeszcze raz ale Wisłockiemu chłop chce dobrze. Kupcie karnet bądź Bon by go komuś sprezentować naprawdę warto chyba nie chcemy Wisły pałętającej się po niższych ligach nasze miejsce jest w EKSTRAKLASIE. Ci co mają wątpliwości powiem jedno nie dajcie kibicom Cracovii tej satysfakcji, że oni rządzą w Krakowie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli zostały postawione jakieś warunki i od nich uzależnione jest wsparcie przez Was klubu? Po tych dwóch latach? Po tym co okazało się w grudniu i styczniu? Nie będzie dobrze :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Czyli janusze, pikniki mają płacić 210 czy ileś tam za karnet, Słomniczanki, Gliniki, Dziecanowie itp.zbierają kasę dls Wisły żeby spłaciła długi i dostała licencję na nowy sezon, a fc negocjują ile (upustu) jest wart ich doping i obecność?
Jeśli się mylę to proszę, popraw mnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
||
|
http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...ml#MT_1Zdjecie
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kolorowy świat jest zza krat wyczuli sytuację to doili krowę, a nam sprzedawali info,że jest ładnie i kolorowo
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Skąd macie informacje, że FC negocjują jakieś upusty ? W obecnej sytuacji każdy wie, że nie czas na takie coś i nawet same FC przelewały kasę na Socios. Dlatego zalecam 3 kroki w bok od FC, bo nie jeden mecz wymaga u nich więcej poświęceń i kasy niż osoby mieszkające w Krakowie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak to skąd - jeden puści jakiś farmazon na forum i reszta mędrców już wszystko wie.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Mnie by to jakoś szczególnie nie zdziwiło...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Zwróć uwagę co za ananasy piszą negatywnie o FC.
Stawiam dolary przeciw orzechom, że jebie od nich czosnkiem. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|