|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
nie ma czegoś takiego jak dobrze wykonana koszulka za 19pln
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zobacz w galeriach podczas wyprzedaży...Te co kosztowały 70/8 zeta właśnie po tyle chodzą.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Ciekawe dlaczego, mam nadzieje, że to się niedługo stanie i że nie będzie to kontrakt na 6 miesięcy z opcją przedłużenia tylko na 3 lata, symbolicznie.
Oczywiście mam również nadzieje, że gdy przyjdzie inwestor to Kuba podpisze kolejny kontrakt na 3 lata czy ileś tam ale już z porządną pensją itp itd. Wracając do tematu, myślę, że sprzedaż karnetów ruszy już niedługo tak naprawdę - z kopyta, nie dziwmy się, że codziennie nie schodzi po 1000, większość ludzi na koniec miesiąca ma pilniejsze wydatki niż karnet - nie oszukujmy się. Pojutrze bądź za tydzień dużo osób dostanie swoje przelewy i na pewno wielu wtedy kupi karnet. Spokojnie ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
A może tak umowa Kuby na czas nieokreślony?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
2 zwyciestwa ( jakims cudem) w 2 pierwszych meczach ze dojdzie BARDZO DUZO KARNETOWICZOW , pomysl z ogloszeniem ze wjazd na legie i parchow tylko dla karnetowcow jest genialny ....szkoda ze nie realny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Nierealny, ale nie dlatego, że genialny tylko, że kompletnie bez sensu. Przecież takie mecze to jest najlepsza promocja jeśli chodzi o zachęcanie ludzi do chodzenia na mecze. Łatwiej kogoś wyciągnąć wtedy pierwszy raz na mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tak sobie myślę, że zwlekanie z kontraktem Kuby to element planu marketingowego. Kiedy temat uratowania Wisły zacznie przycichać, zagramy kartą Kuby dla podtrzymania rozgłosu i sprzedaży karnetów.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Ale przecież o tym wiadomo. Wisłocki nawet o tym mówił. Ma być to połączone ze sprzedażą koszulek (? - tych okolicznościowych ?) i przy okazji Kuba ma podpisywać. Przy okazji ma to pewnie być powiązane ze sprzedażą karnetów. Przygotowują się pewnie żeby zrobić to z głową na tyle ile maja do tego odpowiednie środki.
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 31.01.2019 o godz. 06:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Wspominał o tym w Radiu Kraków kilka dni temu. Dziennikarz zadał mu pytanie czy klub planuję imprezę z podpisywaniem koszulek przez Błaszczykowskiego a Prezes odpowiedział "pomidor". Mam nadzieję że faktycznie coś się w tym temacie dzieje bo taka akcja ma ogromny potencjał marketingowy jako kolejny etap po oficjalnym podpisaniu umowy przez Kubę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ja bardzo żałuje że wśród Naszych osiedli i FC nie ma akcji motywującej na kupno karnetów, wkońcu to najwieksi fanatycy z trybuny C a wiekszość pewnie nadal bez karnetu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Poza tym przydałoby się obkleić Kraków plakatami.
Na razie Kraków obklejony w żydowskich plakatach - jedne o karnetach, inne o meczach. Naszych nie ma. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przecież podobne akcje to zawsze robiło skwk a wiadomo jak jest, każdy każdego nakręca we własnym gronie więc ty rób to samo
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
nasze będą nad nimi
proste ;-) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Powiedział że to nie jest klub bliski jego sercu a wy tu chcieliście całować go po j... Facet zrobił sobie darmową promocję, wiadomo są wybory szefa PZPN itd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jest kibicem Legii więc jak Wisła miałaby być bliska jego sercu? Przyszedł, zrobił dobra robotę i należy mu za to podziękować.
Czy przy okazji zrobił sobie promocje? Pewnie tak, tylko co cię to w ogóle obchodzi? Dorosnij. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
A czego sie spodziewałeś? Że nagle się przechrzcił?
Pomógł, bo rozumie, że w tej prowincjonalnej lidze brak klubu takiego jak Wisła, to wielka strata dla atrakcyjności rozgrywek. Lepsza ta jego pomoc od tych, którzy "mieli Wisłę w sercu". |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Armin, mam wrażenie, że skończyłeś czytać artykuł po przeczytaniu nagłówka i leadu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Bardzo dobrze że tak powiedział. Bez zbędnego pierd***. No chyba że myślał ktoś że się przerzuci i wykupi Wisłę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak z ciekawości.Na D wszystkie miejsca wykupione, czy zostawiają coś do wolnej sprzedaży?
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 31.01.2019 o godz. 16:44.
|
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Górne D wykupione. Dolne nie były na razie w sprzedaży.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No cóż 38 milionów funtów to ponad 180 mln zł - z tej kwoty 12 mln zł to co mieli włożyć w Wisłę (spłata zobowiązań) do tego kolejne 140 milionów, które mieli wyłożyć na Wisłę - pozostałe 28 milionów to liczba wybuchów śmiechu Matsa Hartlinga od 4 stycznia 2019 roku
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie tak do końca kolego, u Nas w Olkuszu mamy zapisanych już 50 osób na karnety, teraz tylko czekamy na decyzję Prezesa Wisłockiego
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|