|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jaki jest sens robienia sygnatury? Przy Socios to faktycznie, rodzaj promocji wraz z odnośnikiem do strony na której można się zapisywać.
Ale karnetu? Po jaki ....? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Obrazisz się na klub bo ktoś zaśpiewa piosenkę która Ci się nie podoba?
No to idź tam i im powiedz żeby nie śpiewali... ehh... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
[URL="http://tutaj link do strony"][IMG]http://tutaj link do obrazu[/IMG][/URL] czyli konkretnie: [URL="https://bilety.wisla.krakow.pl/"][IMG]https://i.imgur.com/KepvuCS.png[/IMG][/URL] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
masz chore jazdy, nie jesteś się w stanie poświęcić w tym trudnym momencie, uważasz że lepiej jest ogon podkulić i uciec, pytanie tylko co tym ugrywasz? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Online |
|
|
Ferie, przed "pierwszym", problemy z kartami kibica... na tę chwilę jeszcze bym nie bił na alarm, chociaż też jestem troszkę zawiedziony skalą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Krzysio prowokuje...spokojnie...mysle,ze te prawie 6 tys to na razie dobry wynik,do pierwszego meczu u siebie mamy 19 dni !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ludzie przywykli do olewania meczow na tzw "slabego przeciwnika" to jest juz od dawien dawna.
Dlatego na Lechu ,Lechii mamy 24 tys zeby potem na Miedzi bylo 9. Obecna sytuacja wymaga kupna karnetu ,narazie jest 5500 ,mysle ze dobijemy do 8 tys a to napewno nie jest malo,wiec zle tez nie jest a napewno jeszcze sporo osob karnet kupi. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Stanowski nie pisze o jednym. Kibice zrzucają się na Wisłę już od kilku dobrych miesięcy. Cały czas jest jakaś zbiórka. Dużo ludzi wstąpiło do socios - to też koszt. Zaraz wyjdą koszulki które też trzeba będzie kupić. Sprzedaż karnetów nie powala, ale nie ma tragedii. On sam pisał parę tygodni temu, że zejdzie max 7-8 tysięcy. Ja już mogę iść z nim o zakład że zejdzie ponad 10000. Jak wejdzie jakaś lepsza akcja marketingowa ( nie wiem jak to wygląda teraz na mieście czy są plakaty itd ale słyszałem, że raczej kiepsko) Jak do niezdecydowanych zacznie docierać, że zaraz będą musieli oglądać mecze z G lub C to ruszą dupy. Jestem pewny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Nędzna prowokacja
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Też jestem prawie pewien że suma summarum padnie 10k. A ja osobiście jestem .. zadowolony z tempa sprzedaży. Do meczu prawie 3 tygodnie, w międzyczasie dużo pozytywnych wydarzeń Rozczarowani mogą być Ci którzy bujali w obłokach nie znając realiów krakowskich i kibiców Wisły, gdzie zresztą nawet przy hitowych meczach najlepszą sprzedaż jest na 1-2 dni przed a nie na 4 tygodnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez lucas8 : 29.01.2019 o godz. 18:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Zobaczymy jak pojdzie. na razie jakby przyspiesza (ok 500 dziennie jak widze).
10k to granica przyzwoitosci. Zostalo ok 3 tyg do meczu siebie. przy tym tempie bedzie ok 15k. Ale jak wiadome kazdy zostawia na ostatnia chwile. Obysmy pobili rekord bo to marketingowo sie bedzie prezentowac ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Liczę ze przed meczem z Śląskiem pojawi się tekst â A jednak się udało - rekord Polski w ilości sprzedanych karnetów pobity!!!â
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No i trzeba pamietac o tym co pisal tez Petred,ludzie od grudnia przesylają pieniadze,czy to darowizny na konto Socios albo biora udzial w licytacjach,jak ktos jest dlzuej Socios i oplaca skladki miesiaczne to 200zl juz wydal na same skladki i pewnie przelal 50,100 zl jako darowizne. Takze sa wydatki,ale do pierwszego meczu jeszce troche ,najwiecej ludzi kupuje bilety na sam koniec bo Polak wszytsko zawsze zostawia sobie na sam koniec, wiec w lutym po wyplatach (hah) sprzedaz karnetow napewno ruszy i byc moze dobijemy do 10 tys,co bylo by swietnym wynikiem.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 29.01.2019 o godz. 19:35.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Prowokacja - tak. Czy nędzna? Taka sobie, może skuteczna. Tak samo jak pisał "Jak nie pójdzie 10 tys. koszulek z Błaszczykowskim to nie było warto" czy coś takiego. Gościu próbuje wjechać na ambicję i jeśli choć jedną osobę to zmobilizuje do kupna biletu to dla mnie na plus. Przecież słowa "Widocznie to nie taki ważny klub" to ewidentna przynęta, żeby kilkaset osób powiedziało "Że co? Potrzymaj mi piwo!" i poszło po karnet.
Ogólnie uważam że obecnie Stanowski dobrze życzy Wiśle. Nie że z dobrego serca czy miłości do Białej Gwiazdy. Po prostu od kiedy się w to zaangażowali jego kumple to chce móc z satysfakcją i pewną wyższością móc powiedzieć "Widzicie? Da się? Da się!" i w jakiś sposób się pod ten sukces podpiąć i móc wysmażyć jeszcze z 10 artykułów, że Stano i Leśny to debeściaki. Jak dla mnie, dopóki z tego wynika coś dobrego dla Wisły, to nie mam nic przeciwko. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 05.2016
Offline |
|
|
do kiedy trwa sprzedaz karnetow?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na miejscu naszego marketingu to bym się posunął do tego, żeby codziennie wypuszczać kolejne fake newsy, kilka propozycji: Majchrowski: Ja swój karnet już kupiłem, jak co roku. Carlitos: Kto to niby jest ten Kuba Błaszczykowski? Probierz: Naszym celem jest sprzedanie 455 karnetów, ale zrobimy to szybciej i w lepszym stylu. Mąka: Pomidor. Plus kilka pozytywnych treści, np. od Mauro, Marcelo, Nicoli i .......niemy 20 tys jak nic |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A to już była oficjalna informacja, że podpisał kontrakt? Bo mi chyba gdzieś to umknęło..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
koszulki powinny być w formie gadżetu z karnetem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak przy okazji... zauważyliście jak coś ucichli wszyscy "grudniowi" forumowicze tak zatroskani o nasze losy? ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
I ide o zakład, że 90% osób które w tych zbiórkach brały udział to maja juz karnet. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
stowarzyszenie ponoć okrada a sprzedają fajnie wykonane koszulki już nawet za 19zł, hurtowo przy dużym nakładzie musi być taniej.
Zakładając że w hurcie taka koszulka wyjdzie 15zł za sztukę to 10 normalnych karnetów odrabia 140 koszulek, wystarczy że gadżet przyciągnie te 10 osób.karnetów na pewno więcej by zeszło a koszulki się odrobią. osobna koszulka z KB dostępna dla wszystkich to swoją drogą. można też robić okazjonalne promocje co kilka dni, jakieś gadżety powiedzmy dla pierwszych 100 osób itp, chociaż uważam że jakaś unikatowa koszulka, czapka dla posiadacza karnetu zrobiłaby swoje.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 30.01.2019 o godz. 14:11.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|