The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.08.2015, 12:34
Czy w przypadku wyrabiania karty dla dziecka poniżej 13 lat, obecność rodziców jest konieczna czy da się to "załatwić", ewentualnie czy jakieś upoważnienie wystarczy?

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
17wojownik
Member

Od: 10.2015

Stary 25.08.2016, 14:02
Może ktoś wie - jak przedłużam kartę kibica przez internet i daję opcję dostawy "wysyłka", to jak ją mogę aktywować? Czy to robi pracownik Klubu czy ja w jakiś sposób i muszę jechać na stadion po to?

Póki nie jest aktywowana, nie mogę kupić biletu przez sieć.
Załączone obrazki
Typ pliku: jpg Przechwytywanie.JPG (16,0 KB, 9 wyświetleń)
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 25.08.2016, 14:06
17wojownik napisał(a):Wyświetl post
Może ktoś wie - jak przedłużam kartę kibica przez internet i daję opcję dostawy "wysyłka", to jak ją mogę aktywować? Czy to robi pracownik Klubu czy ja w jakiś sposób i muszę jechać na stadion po to?

Póki nie jest aktywowana, nie mogę kupić biletu przez sieć.

Karta jest aktywowana przez klub. Wtedy można już na nią kupić bilet, jednak nie dojdzie ona do Ciebie do jutrzejszego meczu. Standardowo wysyłka trwa do 5 dni roboczych.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 25.08.2016, 19:43
Zawsze mogłeś spróbować aktywować kk i w momencie gdy była już aktywna kupić bilet nawet jeśli karta nie ma szans dojść do Cb do jutra. Drukujesz potwierdzenie zakupu, przy wchodzeniu mówisz ze ją zgubiłeś, albo, że jesteś z daleka i nie dojechała na czas, a bardzo chciałeś być na meczu. Spokojnie byś wszedł.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.08.2016, 20:38
Cytat:
Zawsze mogłeś spróbować aktywować kk i w momencie gdy była już aktywna kupić bilet nawet jeśli karta nie ma szans dojść do Cb do jutra. Drukujesz potwierdzenie zakupu, przy wchodzeniu mówisz ze ją zgubiłeś, albo, że jesteś z daleka i nie dojechała na czas, a bardzo chciałeś być na meczu. Spokojnie byś wszedł.
A co jeśli by kupić bilet, mieć go nabitego na kartę, karty nie posiadać bo własnie nie doszła lub się ją zgubiło i sobie pójść do strefy w dniu meczu i powiedzieć, że karta zgubiona a bilet na niej był? Może wyrobią nową i przeniosą na nią bilet?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 25.08.2016, 21:58
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A co jeśli by kupić bilet, mieć go nabitego na kartę, karty nie posiadać bo własnie nie doszła lub się ją zgubiło i sobie pójść do strefy w dniu meczu i powiedzieć, że karta zgubiona a bilet na niej był? Może wyrobią nową i przeniosą na nią bilet?
Nie mam pojęcia jak wtedy wygląda procedura,ale wydaje mi się, że dostał byś nową kk ale biletu ze starej na nową nie przeniosą więc i tak wchodził, byś na potwierdzenie zakupu. Jednak tak jak mówię, nie mam pojęcia jak wygląda to od strony formalnej- WISŁAZWE na pewno lepiej orientuje się w tej kwestii.
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 21.09.2016, 10:54
Zlozylem wniosek online o nowa karte kibica w poniedzialek rano. Od wczoraj karta jest juz aktywna ale Wisla miala mi przyslac maila o odbiorze:

Witaj.

Dziękujemy za złożenie wniosku o Kartę Kibica w sklepie www.bilety.wisla.krakow.pl. Procedura wyrobienia Karty Kibica zajmuje do 5 dni roboczych. O możliwości odbioru karty poinformujemy Cię kolejnym mailem.

Pozdrawiamy!

Przysylaja oni faktycznie tego maila? Mam ten problem ze dopiero przed meczem bede mogl odebrac KK. A specjalnie do Krakowa nie bede jechal ponad 200km.
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 21.09.2016, 10:59
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Bilet jest nabity na KK, nawet jak ją zgubisz, wyrobisz nową to na niej i tak będzie bilet nie trzeba iść i "przebijać" biletu na KK system bierze to z systemu podczas wchodzenia przez kołowrotki, że dany użytkownik (o danym nr pesel) ma bilet.

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 21.09.2016, 19:03
wislakrakow124 napisał(a):Wyświetl post
Zlozylem wniosek online o nowa karte kibica w poniedzialek rano. Od wczoraj karta jest juz aktywna ale Wisla miala mi przyslac maila o odbiorze:

Witaj.

Dziękujemy za złożenie wniosku o Kartę Kibica w sklepie www.bilety.wisla.krakow.pl. Procedura wyrobienia Karty Kibica zajmuje do 5 dni roboczych. O możliwości odbioru karty poinformujemy Cię kolejnym mailem.

Pozdrawiamy!

Przysylaja oni faktycznie tego maila? Mam ten problem ze dopiero przed meczem bede mogl odebrac KK. A specjalnie do Krakowa nie bede jechal ponad 200km.

Najwyżej wyrób drugą przed meczem z legią w piątek i po problemie . Jak masz bilet kupiony, to i tak to już jest w systemie, więc wejdziesz
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.10.2016, 10:19
Ktoś wie ile trzeba czekać, aż ktoś w klubie łaskawie ruszy dupsko i aktywuje kartę? Transakcja ma status 'opłacono' od wczoraj rano, a karta ojca nadal nie jest aktywna i ku.rwa nie mogę kupić zasranego biletu.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 20.10.2016, 10:34
Najlepiej zadzwoń tam do strefy kibica, powinni zrobić to od ręki.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 20.10.2016, 10:52
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
Ktoś wie ile trzeba czekać, aż ktoś w klubie łaskawie ruszy dupsko i aktywuje kartę? Transakcja ma status 'opłacono' od wczoraj rano, a karta ojca nadal nie jest aktywna i ku.rwa nie mogę kupić zasranego biletu.

Do pięciu dni roboczych.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 20.10.2016, 13:09
Po interwencji przez email już jest aktywna
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 14.01.2017, 13:36
http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/

Cytat:
Od 10 stycznia 2017 roku zmianie uległy zasady wyrabiania Kart Kibica. Dotychczasowa karta, istniejąca od 2011 nie będzie już wydawana. Wszystkie Karty Kibica wydane do 10.01.2017 będą mogły być używane do końca daty ważności.
Czyli rozumiem, że nowej karty nie trzeba już wyrabiać i ogólnie teraz tylko te Lyoness wchodzą?
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 14.01.2017, 15:40
Przecież masz wszystko wyjaśnione, nie wiem czego nie rozumiesz. Nie wyrobisz już innej Karty Kibica niż Lyoness a stare będą działałby dokąd mają datę ważności.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 14.01.2017, 16:51
Bardziej pisałem dla upewnienia.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 07.02.2017, 21:55
głupie pytanie, ale wole sie upewnic. znajomy ma karte kibica ważną do 20 marca. w przypadku zakupienia teraz karnetu nie będzie potem żadnych problemów z wejściem na stadion z nową KK?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
mgl
Junior Member

Od: 12.2015

Stary 07.02.2017, 23:06
Kamson napisał(a):Wyświetl post
głupie pytanie, ale wole sie upewnic. znajomy ma karte kibica ważną do 20 marca. w przypadku zakupienia teraz karnetu nie będzie potem żadnych problemów z wejściem na stadion z nową KK?
Nie będzie, ja teraz wyrabiałem kartę Cashback, to starą po prostu dezaktywowali a karnet przerzucili na nową.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 10.02.2017, 12:42
No i czemu za zakup karnetu nie dostalem zadnego cashbacku?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 30.08.2018, 10:32
Można przyjść z czyimś wnioskiem o Kartę Kibica czy koniecznie trzeba osobiście? Jak to wygląda w praktyce?
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 30.08.2018, 23:00
gris napisał(a):Wyświetl post
Można przyjść z czyimś wnioskiem o Kartę Kibica czy koniecznie trzeba osobiście? Jak to wygląda w praktyce?
można przyjść tylko wypelnionym i podpisanym przez wlasciciela karty
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Stary 18.09.2018, 17:48
Witam. Czy karta kibica jest bez zdjęcia?
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 18.09.2018, 19:04
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Witam. Czy karta kibica jest bez zdjęcia?
Tak jest bez zdjęcia
Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 21.01.2019, 13:05
Nie widzę opcji przedłużenia KK z poziomu strony. Mogę tylko zrobić duplikat.A gdzies czytalem ze online mozna przedluzyc KK. Karte mam ważną do połowy lutego i już teraz chciałbym ja przedłużyć, przed zakupem karnetu. Pomoże ktos?
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 21.01.2019, 13:42
laurence napisał(a):Wyświetl post
Nie widzę opcji przedłużenia KK z poziomu strony. Mogę tylko zrobić duplikat.A gdzies czytalem ze online mozna przedluzyc KK. Karte mam ważną do połowy lutego i już teraz chciałbym ja przedłużyć, przed zakupem karnetu. Pomoże ktos?
Musisz wyrobic duplikat, innej opcji nie ma.
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 21.01.2019, 13:45
@laurence kiedyś to było możliwe, zresztą ten opis to potwierdza:
https://bilety.wisla.krakow.pl/aktua...kibica,12.html
ostatni akapit
Odpowiedz cytując
laurence
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 21.01.2019, 17:38
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Musisz wyrobic duplikat, innej opcji nie ma.
A czy przypadkiem duplikat nie będzie miał takiej samej daty ważności co obecną KK?
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 21.01.2019, 17:49
A czy przypadkiem duplikat nie będzie miał takiej samej daty ważności co obecną KK?
Nie, sam w taki sposob przedłuzałem KK, obecna karta zostaje zablokowana a nowa zostaje wydana na kolejne 2 lata. Mozna potem zaznaczyc czy chce sie aby klub wysłał ja na podany adres albo wybrac odbior osobisty.
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 25.01.2019, 14:57
Duplikat to jest to samo co przedłużenie karty kibica, możesz to zrobić przez neta, sam tak robiłem dwa razy, obecnie czekam na wysyłkę.
Odpowiedz cytując
Brozinho_23
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 05.02.2019, 18:39
Jako, że informacje na stronie nie zawsze są aktualne to zapytam czy KK można przedłużyć komuś bez posiadania karty tej osoby przy sobie?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów