|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jakub Bartkowski o Wiśle: Czasami było jak na stypie
http://sportdziennik.pl/jakub-bartko...jak-na-stypie/ |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Wobec jakich byłych zawodników/trenerów Wisła posiada jakieś zaległości i w jakich kwotach.
Kiko i Carlitos? Czy ktoś jeszcze? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Carrillo i Wdowczyk
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Coll i Czuczi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Brlek ponoć dawno spłacony, Było info.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zoran Arsenic w Jagiellonii umowa na 3.5 roku dziękujemy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dzieki Marzenko za s.......enie tego tak mocno, moglismy na nim dobrze zarobic a teraz nie mamy nic.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No i skończyła się kariera Krzysia Mączyńskiego w Legii
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
lada dzień go pewnie Nawałka weźmie do Lecha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
A Runje nie miał odchodzić przypadkiem? Ale i bez tego uważam, że Arsenić podjął dobrą decyzję. Nie tylko z Legii i Lecha da się odejść, żeby zarabiać większe pieniądze. Również Jaga świetny ruch, wiadome. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ek...zynski/kmhyf1h
"Na pytanie o Sa Pinto odpowiada krótko: Nie był godzien podania ręki" Toście się idealnie dobrali. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
No żeby Krzysiu parafrazował Reymana....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Byłem jednym z większych hejterów Mączyńskiego (mimo, że nie mam pretensji do Cierzniaka czy Carlitosa), tak teraz mam mieszane uczucia. Wychodzą takie kwiatki z czasów panowania Dukata i spółki (pisze o nim bo on odpowiadał bardziej za sprawy sportowe niż Sarapata), że nie zdziwi mnie jak został zmuszony do transferu przez "krótkie spodenki". To by wyjaśniało czemu do końca (sparing z Rakowem Częstochowa kilka dni przed dopięciem transferu) twierdził, że tematu transferu do Legii nie ma.
Może tylko niepotrzebnie doszukuje się drugiego dna, ale teraz mam wątpliwości, których pół roku temu nie miałem. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
@mr_kwolf
Akurat KM to raczej przez nikogo nie był zmuszany do odejścia. Rozmawiałem z nim przed meczem z Lechią w rundzie finałowej w 2017 roku (było to po fajnym meczu z Legią na Łazienkowskiej) a ewentualna wygrana z Lechią była ostatnią szansą na marzenia o pucharach..... KM był wówczas bardzo zniechęcony, wręcz miałem wrażenie, że nie za bardzo chciało mu się już grać i z rozmarzeniem opowiadał o marzeniu grania w LM. Już wówczas byłem pewien, że jak tylko pojawi się oferta z mocniejszego klubu to nie będzie miał żadnych wątpliwości co do skorzystania z tej oferty. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Środek Basha Halilović Mączyński brzmi świetnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
@Szneka
Chciałbyś wrócić na 30 tysięczny stadion, który krzyczał "ch.. ci na imie" ? Nie ma na to szans, pomijam fakt czy odszedł z własnej woli czy nie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Właśnie sobie wyobraziłem Mączyńskiego czytającego oświadczenie na konferencji prasowej jak Kasperczak swego czasu
![]() Tak poważniej, to jego powrót to science-fiction. Nawet jeżeli został do tego zmuszony (a tylko to by usprawiedliwiało jego powrót) to wiadomo, że nie wyjdzie i nie opowie o tym, bo będzie się po prostu bał. Piłkarsko się broni, jasna sprawa, ale mimo wszystko szanujmy się. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Jeżeli Mączyński chciałby wrócić to jest jasne,że nie wróci dla pieniędzy,bo praktycznie w każdym innym klubie dostanie lepszy kontrakt.Moim zdaniem powinniśmy zaakceptować jego powrót (zakładając,że będzie taki temat) Jesteśmy w sytuacji,że każdy piłkarz o takich umiejętnościach jest dla nas na wagę złota.
Kiedyś klub zachował się kiepsko wobec Mączyńskiego ( nie chcieli podać mu po mocnej ręki gdy potrzebował pomocy) a mimo tego jak wracał z Chin to przyszedł grać do nas i jeszcze zarobiliśmy na nim. Moim zdaniem jak wróci i będzie oddawał serce na boisku,to odkupi winy. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|