The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.01.2019, 12:02
Otóż to. Nikt nikogo nie chce wywalać ze stadionu. Jeśli klub naprawdę chce wyplenić patologię, to:
a. zatrudnia prawdziwą ochronę, która
b. nie zezwala na wniesienie flag WSH, PDWi itd. oraz
c. dzięki monitoringowi identyfikuje wszystkich łamiących prawo na C, E, H i w skyboxach, zaś klub
d. nakłada na nich zakazy stadionowe oraz
e. ewentualnie powiadamia policję.

Starczy. Na stadionie jest miejsce dla wszystkich, nawet wielbicieli Tuska, o ile nie łamią reguł.
Odpowiedz cytując
avitus
Member

Od: 09.2005

Stary 13.01.2019, 12:07
Prezesa i wiceprezesa trudno nie wpuścić..
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 13.01.2019, 12:08
Skończcie już pierydolić
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 13.01.2019, 12:14
i tak jak zawsze kończy się na forumowym pdoleniu a w najgorszym wypadku znów ktoś tam zacznie gwizdać, na tym można zakończyć te wszystkie pierdoły
Odpowiedz cytując
Yggdrasil
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 13.01.2019, 12:16
To jest niewiarygodna jakaś..jak to ująć..dziecinada.
Przeniesienie zasad panujących w podstawówce na świat ludzi dorosłych..karykatura.

W świecie dorosłych są troszke inne problemy..np rodzina i praca. Dorośli ludzie nie napadają na siebie na ulicy, dlatego że komuś nie podoba się, że ten drugi ma inne hobby.

Jeżeli ktoś na kogoś napada na ulicy, to jest to pieprzone PRZESTĘPSTWO i powinny się tym zająć odpowiednie organy, jako że (stety lub niestety) w krajach cywilizowanych, to właśnie państwo ma monopol na przemoc.

Natomiast te reguły w świecie kibicowskim wyglądają często tak, jakby ludzie byli mentalnie w wieku 12-16 lat i nieodpowiedzialnie biegali po korytarzu szkolnym, myśląc jakiego leszcza by tu zlać dla zabawy, komu zabrać drugie śniadanie, komu wyrzucić plecak przez okno...tyle śmiechu będzie a jak rośnie prestiż.

Niedojrzałość wielu, wykorzystuje grupa bardzo sprytnych ludzi, bardzo "dorosłych", którzy pod płaszczem tego kabaretu szkolnego, zarabia bardzo realne pieniądze. Ale to wszyscy wiecie co i jak.

Więc podsumowując..jeżeli po szkole biega dzieciak, który na przerwie bije innych i spycha koleżanki ze schodów, to od poradzenia sobie z nim nie jest bojówka z klasy równoległej, tylko nauczyciel/policja/kurator.
Odpowiedz cytując
toomo
Member

Od: 12.2018

Stary 13.01.2019, 12:31
Do obrońców wsh i innych bandytów. Wytłumaczcie mi dlaczego mogę na mecz w niemczech iść sobie w barwach np. VFL bez żadnego problemu. Ba mogę sobie rozwiesić szalik w samochodzie i tak sobie jeździć cały czas i żaden matoł nie porysuje mi auta ani nie poprzebija opon. To jest prosta sprawa, jest to społecznie nieakceptowalne. Jak ktoś jest agresywny to wzywa się policję, która reaguje tak jak takie służby powinny reagować. Żeby móc spokojnie chodzić po Krakowie nie trzeba jednych bandytów zwalczać za pomocą drugich bandytów, tylko zwalczać wszystkich bandytów za pomocą policji bo do tego ta formacja służy między innymi. Wszyscy zwolennicy bandyckich ekip powinni się zastanowić czy naprawdę chcą żeby nasze miasto, nasze osiedla były polem walki dla zwalczających się bandziorów.
Tytułem podsumowania. Nie spotkałem się od nastu lat z żadnym zagrożeniem ze strony kiboli cracovii za to miałem niemiłe sytuacje na stadionie z udziałem bandytów swojego klubu.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez toomo : 13.01.2019 o godz. 12:32.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 13.01.2019, 12:33
TommyTSW napisał(a):Wyświetl post
i tak jak zawsze kończy się na forumowym pdoleniu a w najgorszym wypadku znów ktoś tam zacznie gwizdać, na tym można zakończyć te wszystkie pierdoły
Czyli rozumiem, że jesteś za tym, żeby szmaty WHS i PDW wisiały na C do końca sezonu?

Co masz w głowie że kawałek szmaty, który w naszej sytuacji jest najzwyczajniej groźny dla przetrwania klubu znaczy tak wiele. Nie wiem pogadaj z kumatymi kolegami i wytłumacz, że te flagi do końca sezonu muszą zniknąć z trybun. Bo jest to ważne dla przetrwania tego klubu i szukania inwestora. Ale coś mi się zdaje, że dla tych wspaniałych i bezinteresownych obrońców kawałek szmaty dalej będzie najważniejszy.

Tak Janusze nie ściągnął tych flag sami bo się boją WSH tacy to wspaniali dobroczyńcy na białych koniach, że boją się ich nawet "bracia po szalu".

Dobrze handlujcie sobie dragami, bijcie się po mordach ile wlezie, okłamujcie się, że tylko dzięki wam można na mecz pójść, tylko po prostu nie starajcie się już do końca zatopić klubu - zostawcie nam niegodnym Januszom chociaż walkę o utrzymanie do końca sezony a potem może jak dobrze pójdzie 2 ligę.

Wiem, że brzydzicie się Januszy to może Ty i twoi idole zrobią to z szacunku do Błaszczykowskiego czy wieszanie szmat na płocie też jest dla was ważniejsze niż jego gest?
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Ajax : 13.01.2019 o godz. 12:38.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.01.2019, 12:37
kowalkowskij napisał(a):Wyświetl post
Trzeba zrobić porządek z obiema bandami i nie będzie żadnych problemów. To jest sport, a nie manewry wojskowe.
To proszę bardzo, ekipa craxy lubi chodzić na siłkę przy Bonarce, podejdz tam kiedys i im powiedz, ze muszą się rozwiązać i zająć swoim życiem, żeby na Wiśle też nie było chuliganki.

Czy się to komuś podoba, czy nie, pewien element męskiej części społeczeństwa zawsze będzie agresywny i wojowniczo usposobiony. Że akurat sporo z takich osób wybrało sobie trzymanie się pod barwami różnych klubów piłkarskich, to już się tego nie zmieni. Pewnie, nie są to lata 90', JG lata świetności ma dawno za sobą, ale dalej są i istnieją i chętnie z barw będą kroić i poszerzać swoje wpływy.

Może kiedyś w Polsce będzie piłka bez chuliganki... za dwa albo trzy pokolenia. Nie teraz.
Odpowiedz cytując
Yggdrasil
Senior Member

Stary 13.01.2019, 12:47
Elendil napisał(a):Wyświetl post
To proszę bardzo, ekipa craxy lubi chodzić na siłkę przy Bonarce, podejdz tam kiedys i im powiedz, ze muszą się rozwiązać i zająć swoim życiem, żeby na Wiśle też nie było chuliganki.

Czy się to komuś podoba, czy nie, pewien element męskiej części społeczeństwa zawsze będzie agresywny i wojowniczo usposobiony. Że akurat sporo z takich osób wybrało sobie trzymanie się pod barwami różnych klubów piłkarskich, to już się tego nie zmieni. Pewnie, nie są to lata 90', JG lata świetności ma dawno za sobą, ale dalej są i istnieją i chętnie z barw będą kroić i poszerzać swoje wpływy.

Może kiedyś w Polsce będzie piłka bez chuliganki... za dwa albo trzy pokolenia. Nie teraz.
Fenomenalnie że jest jeszcze grupa mężczyzn, która nie została zniewieściałymi lalusiami, ale mylisz pojęcia.

Popatrz na społeczności od początku historii cywilizacji - jaka jest rola prawdziwego mężczyzny?
Myśliwy, żołnierz, nauczyciel, mędrzec, władca

Nie zaś rabuś, bandyta, rzeziemieszek, złodziej.
Rabusiów, bandytów, rzezimieszków i złodziei prawdziwi mężczyźni wieszają na gałęzi, albo się takowych przepędza ze społeczności.

Powiesz pewnie - to niech kozak przyjdzie i przepędzi kiboli craxy również, czy nawet sam zdejmie flagi WSH.
Otóż powstało coś takiego jak podział ról w społeczeństwie.
Tzn żebyś nie musiał sam siać żyta, hodować krów i kurczaków, są ludzie którzy tylko się tym zajmują.
Tak samo jak idzie o walke - tu mamy wojsko i policje.

A jeżeli ktoś nadal czuje nadmiar testosteronu - bomba! Sporty walki, sporty ekstremalne, albo niech idzie do służby zawodowej i jedzie się strzelać z Talibami.

A prawda jest taka - o czym wszyscy wiecie - że 90% tych co lata po ulicy i napada na innych, to nie są żadni samce alfa, tylko ludzie słabi, wybierający to, bo jest to dla nich prostsze niż uczciwe życie.
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Stary 13.01.2019, 12:52
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Czyli rozumiem, że jesteś za tym, żeby szmaty WHS i PDW wisiały na C do końca sezonu?

Co masz w głowie że kawałek szmaty, który w naszej sytuacji jest najzwyczajniej groźny dla przetrwania klubu znaczy tak wiele. Nie wiem pogadaj z kumatymi kolegami i wytłumacz, że te flagi do końca sezonu muszą zniknąć z trybun. Bo jest to ważne dla przetrwania tego klubu i szukania inwestora. Ale coś mi się zdaje, że dla tych wspaniałych i bezinteresownych obrońców kawałek szmaty dalej będzie najważniejszy.

Tak Janusze nie ściągnął tych flag sami bo się boją WSH tacy to wspaniali dobroczyńcy na białych koniach, że boją się ich nawet "bracia po szalu".

Dobrze handlujcie sobie dragami, bijcie się po mordach ile wlezie, okłamujcie się, że tylko dzięki wam można na mecz pójść, tylko po prostu nie starajcie się już do końca zatopić klubu - zostawcie nam niegodnym Januszom chociaż walkę o utrzymanie do końca sezony a potem może jak dobrze pójdzie 2 ligę.

Wiem, że brzydzicie się Januszy to może Ty i twoi idole zrobią to z szacunku do Błaszczykowskiego czy wieszanie szmat na płocie też jest dla was ważniejsze niż jego gest?
Mam gdzieś co będzie wisieć, dla mnie jest ważne żeby po wszystkim wszystko szło w dobrym kierunku pod każdym aspektem.Pikole nich chodzą licznie na mecze, Ultrasi zajmą dopingiem i oprawami a ekipa swoimi sprawami, oby najdalej od spraw klubowych.A co będzie wisieć nie ma większego znaczenia bo to tylko kawałek płótna, podobno zarząd się odciął od tego, a jak ma to wrócić (choć wątpię) to nie wiem jaką widzisz różnicę czy będzie Wisła Sharks czy Wisła Smile
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 13.01.2019 o godz. 12:55.
Odpowiedz cytując
raf2
Junior Member

Od: 08.2016

Stary 13.01.2019, 12:53
Ja nie zapomnę jak kilka lat temu jako nastolatek urodzony i wychowany całe życie w Krakowie pojechałem na wycieczkę do Madrytu i akurat był tam mecz derbowy na stadionie Atletico, dla mnie szokiem było, ze ludzie tam normalnie siedzieli między sobą w różnych szalikach w pubach i oglądali mecz, jechali razem metrem, autobusami, nikt nikogo nie ganiał z maczetą ani nie bił, wtedy dopiero sobie uświadomiłem jaka patologia żyje w naszym mieście
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Stary 13.01.2019, 12:59
poziom sportowy kolego, kolosalne dochody z wszystkiego pamiątek itd. tam się nie robi przypału bo z samych pamiątek jest więcej kasy niż z walenia całej ekstraklasy
Odpowiedz cytując
Yggdrasil
Senior Member

Stary 13.01.2019, 13:00
poziom sportowy kolego, kolosalne dochody z wszystkiego pamiątek itd. tam się nie robi przypału bo kasa zbyt duża
To może my też w Kraku zarabiajmy kase zamiast robić przypał ?
Odpowiedz cytując
TommyTSW
Senior Member

Stary 13.01.2019, 13:04
no to inwestuj
Odpowiedz cytując
petred
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Stary 13.01.2019, 13:07
Coglin napisał(a):Wyświetl post
Kominy były ogólnodostępne i każdy mógł je kupić. Czyżby wszechwiedzący kibice Wiśle o tym nie wiedzieli?
Bo wiadomo, że każdy przeciętny Janusz idzie na mecz z kominem w kieszeni
Odpowiedz cytując
kowalkowskij
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 13.01.2019, 13:14
O czym ta dyskusja w ogóle. Z bandytami trzeba walczyć, a nie przyzwalać na łamanie prawa. Dość. Tu nie chodzi o to czy Janusz z sąsiadem Mariuszem przyjdzie na mecz i zabierze ze sobą Bożenę. Czasy Sharks minęły i chwała za to.

Jak pojawiło się światełko w tunelu i Wisła najprawdopodobniej przetrwa, to nagle uaktywniły się jednostki, które żądają utrzymania status quo. Po to, żeby za kilka lat znów doprowadzić do tego co teraz?
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 13.01.2019, 13:16
Mam gdzieś co będzie wisieć, dla mnie jest ważne żeby po wszystkim wszystko szło w dobrym kierunku pod każdym aspektem.Pikole nich chodzą licznie na mecze, Ultrasi zajmą dopingiem i oprawami a ekipa swoimi sprawami, oby najdalej od spraw klubowych.A co będzie wisieć nie ma większego znaczenia bo to tylko kawałek płótna, podobno zarząd się odciął od tego, a jak ma to wrócić (choć wątpię) to nie wiem jaką widzisz różnicę czy będzie Wisła Sharks czy Wisła Smile
Z tymi szmatami na płocie szanse by wszystko szło w dobrym kierunku spadają baaardzo mocno bo doskonale zdajesz sobie sprawę, że wszelakie soczewki aparatów jeśli dojdzie do pierwszego meczu na R22 będą skierowane na C. Nie wiem może taka, że delfiny to handlarze dragami, mordercy i gangsterzy? To powieście sobie flagę Wisła Smile i nie wiem zacznijcie handlować suplementami diety....
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.01.2019, 13:17
Ludzie, ....a, od 3 stron dyskutujecie o pierdołach. Dalej nie wiadomo, czy pierwszy mecz na wiosnę się odbędzie, a Wy już dupcycie o tym, że bez WSH to wy na mecz nie pójdziecie, bo Was żydy dojebią. Ferie się ....a zaczęły to lepić bałwana, dzieciaki.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 13.01.2019 o godz. 13:19.
Odpowiedz cytując
lopez71
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2010

Stary 13.01.2019, 13:22
Jak powieszą to swoje płutno to złamią prawo?
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 13.01.2019, 13:24
A jak się całe C obrazi to co z w związku z tym? Może wreszcie warto zauważyć, że 2000 najtańszych biletów które nie zejdą bardzo łatwo zrównoważyć marnymi 500 nowymi na E...
Pomijam stosunek wpływów z biletów na C do kar zapłaconych za "kreatywność". Pomijam pytanie: ilu tam właziło za free bo im się należy.

Szczerze - jeb..... mnie oprawy. To było dla mnie kluczowe jak byłem szczylem. Chcę Wisły w ekstraklasie a nie na pastwiskach. Nie, nie jestem "dzieckiem Cupiała" - pamiętam również II ligę.
Odpowiedz cytując
Yggdrasil
Senior Member

Stary 13.01.2019, 13:25
kowalkowskij napisał(a):Wyświetl post
O czym ta dyskusja w ogóle. Z bandytami trzeba walczyć, a nie przyzwalać na łamanie prawa. Dość. Tu nie chodzi o to czy Janusz z sąsiadem Mariuszem przyjdzie na mecz i zabierze ze sobą Bożenę. Czasy Sharks minęły i chwała za to.

Jak pojawiło się światełko w tunelu i Wisła najprawdopodobniej przetrwa, to nagle uaktywniły się jednostki, które żądają utrzymania status quo. Po to, żeby za kilka lat znów doprowadzić do tego co teraz?
Tyle że w jednym "zwolennicy huliganki" mają racje..
Na forum można sobie krzyczeć..chocby i 1000 postów walnąć, że sharksi są przeszlościa..przyjdzie mecz i stadion i tak w dalszym ciągu będzie ich. I nikt z tym nic nie zrobi.

Gdyby to ode mnie zależało, to wprowadziłbym zasadę grubej kreski i nowego startu.
Bo nie można komuś zakazać z zasady przyjsc na stadion, a i zorganizowana grupa zawsze przekrzyczy i przeforsuje swoją wolę ponad rozproszonymi jednostkami.

Ale kluczem jest tutaj znalezienie zewnętrznej ochrony. Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić. Nikt za 10zł na godzinę nie będzie ryzykował dostania kamieniem w łeb. Może faktycznie trzeba by policje wprowadzić na trybuny (niepopularne, ale skąd wezmiecie profesjonalną ochrore w odpowiedniej liczbie i nie bojącej się sharksów, jednocześnie bez powiązań z nimi? A jeżeli by była, to skąd na to pieniądze, żeby profesjonalistów opłacić godnie?)

Gdyby sektor bezpieczenstwa był uregulowany, dalej będzie już łatwiej. Jakiekolwiek łamanie prawa, jakiekolwiek pobicia, ataki itp to wykluczenie konkretnych jednostek.

Może się udać, gdy na stadionie będzie zrozumienie dla tego postępowania..Jeżeli w przypadku gdy policja będzie wyprowadzać typa ze stadionu, a stadion ryknie "zostaw ty ku..wo kibica!" to lepiej od razu rozwiążmy klub.
Odpowiedz cytując
toomo
Member

Od: 12.2018

Stary 13.01.2019, 13:26
lopez71 napisał(a):Wyświetl post
Jak powieszą to swoje płutno to złamią prawo?
Niestety nie.
Odpowiedz cytując
Yggdrasil
Senior Member

Stary 13.01.2019, 13:31
toomo napisał(a):Wyświetl post
Niestety nie.
Póki ktoś nie zostanie aresztowany, czy inaczej ograniczony przez prawo, niech robi co tylko mógłby robić każdy inny. Jeżeli regulamin stadionu i prawo pozwala wieszać flagi, symbol nie jest zakazany, to niech wieszają rekina.

Ale jeżeli jakis konkretny człowiek złamie prawo, trzeba z pełną surowością i konsekwencją eliminowac.

Tak samo sharksa, jak i byle buraka pijanego z podkrakowskiej wsi, który przyjedzie zrobić bydło i kogoś pobije, bo mu sie tamtego ryj nie spodobał.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.01.2019, 13:39
Dokładnie... Najlepiej niech się nawet do stadionu nie zbliżają.
Odpowiedz cytując
qubu
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 13.01.2019, 13:56
Mam gdzieś co będzie wisieć, dla mnie jest ważne żeby po wszystkim wszystko szło w dobrym kierunku pod każdym aspektem.
Właśnie o to chodzi, że żeby wszystko szło w dobrym kierunku to flagi WSH i PDW nie mogą wisiec.

Ja w sumie mam gdzieś jakim autem jeżdżę ważne żeby było to najnowsze audi q7.
Odpowiedz cytując
VanBasten
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 13.01.2019, 14:18
Ten pierwszy mecz u siebie będzie bardziej kluczowy niż nam się chyba wydaję . Z wczorajszego wywiadu z Królewskim i Wisłockim zrozumiałem , że jest grupa chętnych inwestorów ale na pewno nie przyjdą przed pierwszym meczem . Będą obserwować co się dzieję , głównie na trybunach . Jeśli pojawią się flagi sharks , PDW i misiek trzymaj się prawdopodobnie żaden inwestor nie zdecyduje się zaangażować bo będzie miał jasny sygnał , że nic się nie zmieniło . To będzie taki test dla kumatych czy jeszcze jakieś resztki mózgu i przyzwoitości się w nich tlą czy to już koniec . Osobiście obawiam się , że stanie się to gorsze i te flagi się pojawią bo oni mają w dupie klub , wynik itp . Oni żyją we własnym świecie bandyterki , zadym , pobić i rewanżu . Klub jest im potrzeby tylko do tego że tak jest im łatwiej się grupować . Gdyby klubów piłkarskich nie było to pewnie zabijaliby się w imię barw jakieś dyskoteki . Tak więc jestem pesymistą i obawiam się że to zaszło tak daleko , że nie będą się potrafili wycofać z rozumem i doprowadzą do upadku klubu już definitywnie . Bo jak nie będzie inwestora to taki będzie koniec . Obym się mylił .
A swoją droga co za idiota wprowadził przepis że policja na stadionie nie może działać ? Wisła i Cracovia powinny się porozumieć na szczeblu decyzyjnym i wspólnie wyeliminować to tałatajstwo .

PS. Jak czytam posty obrońców tych "rycerzy walczących o honor " to krew mnie zalewa . Nie wiem ilu z nich ma własne dzieci ale wydaje mi się , że gdyby je mieli to by zrozumieli co czuje rodzic nastolatka w Krakowie w dniu meczu . Jak czytasz , że jakaś banda pół mózgów z maczetami znowu zakatowała jakiegoś chłopaka albo obcięła mu dłoń .
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 13.01.2019, 14:32
Uważam, że wszystko sprowadza się już do absurdu.

Na tą chwilę flaga jest najważniejsza. Jak nie będzie wisieć to znaczy, że WSH upadło i automatycznie inwestor otwiera portfel z milionami. Przecież to absurd. Powieszona flaga lub niepowieszona O NICZYM NIE ŚWIADCZY ! A mówieniu o inwestorze, który z tego powodu zdecyduję się wejść czy nie wejść jest niepoważne.

Każdy inwestor wie z czym będzie się musiał zmierzyć i albo ma jaja i chce w to wejść albo nie. I obraz jednego meczu o niczym nie będzie świadczył. Jak będziemy "grzeczni" to inwestor pomyśli, że problem się rozwiązał i ma czystą Wisłę bez konfliktów? Sami w to nie wierzycie, a ma w to uwierzyć gość z głową na karku (skoro ma miliony złotych).

Druga sprawa, tak wielu zawsze rzuca się gdy odpowiedzialność jest zbiorowa, a tak samo chcecie zrobić teraz i zakazać wejścia wszystkim, którzy mieli chociaż raz vlepkę z rekinem w portfelu.

Ilu z Was należało kiedyś do SKWK? To idąc Waszym tokiem rozumowania, żadnej nie ma wstępu, bo popieraliście bandytów i wyłudzaczy i jeszcze w dodatku wspieraliście ich finansowo ! Macie zakaz wstępu na stadion, trzeba Was wyplewić. Absurdalne? Tak samo absurdalne jak Wasze czyszczenie trybuny C.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
alexx6
Senior Member

Od: 02.2012

Stary 13.01.2019, 14:37
A nie wydaje się Wam że kumaci mają to w dupie w której lidze Wisła będzie grać. Wazne że mają kontrole nad klubem i mogą dalej robić swoje walki
Odpowiedz cytując
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 13.01.2019, 14:46
alexx6 myślę, że udało Ci się tymi dwoma krótkimi zdaniami zwięźle i w punkt podsumować kilka ostatnich stron w tym temacie.
Odpowiedz cytując
Enigmovsky
Member

Od: 04.2018

Stary 13.01.2019, 14:47
Dopóki kluby piłkarskie w Polsce nie zaczną współpracować z Policją i innymi służbami to tego gówna z trybun się nigdy nie pozbędziemy.
Trzeba zauważyć że Wisła to obecnie klub z chyba najbardziej podzielonym środowiskiem kibicowskim w Polsce, bo dużo osób przejrzało teraz na oczy, okazuje sie nagle że układy chuligańskie z Ruchem, złotówka od biletu, kibicowski pajac w zarządzie itd. służyło wyłącznie napełnianiu sakiewki decyzyjnym.
Teraz wszystko w rękach potencjalnego właściciela, żeby znaleźć takowego mamy jeszcze sporo czasu bo wygląda na to rundę wiosenną dogramy.
Natomiast co do zachowania sektora C, tych wspomnianych wcześniej flag to nie miejcie złudzeń że na najbliższym meczu domowym sytuacja sie nie zmieni, WSH jest dobrze zorganizowane i nie pozwolą sobie na jakąkolwiek rewolucję, dlatego nie ma sensu ich ujadać bo to nie przyniesie pożądanego efektu.
Tak jak mówię, to klub musi uruchomić pewne mechanizmy, my nie damy rady bo nie jesteśmy zorganizowani, forumowe dyskusje nie mają przełożenia na rzeczywistość :/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów