|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jaka my biedni przygotujemy oprawę bez SKWK aby podziękować Kubie i Jarkowi?
![]()
rotfl lol2 buhahahahha
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Oprawy robi Ultra Wisła
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Ja myślę, że staromodna owacja na stojąco i darcie ryja wystarczy
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Podejrzewam ze kibice są w stanie bez SKWK przygotować oprawę na poczartek rundy dla Kuby
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wszyscy piszą o pożyczce kto potwierdził że ją wzięliśmy
Kto nam ją dał i na jakiś warunkach? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pozytywne, że świat nam chce pożyczać. Trochę gorzej, że pożyczka oznacza długi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Raczej żadnego poważnego inwestora. Bo wielu chętnych jest tylko oni nie chcą wybierać ,,zbawcy'' ze względu na to że goni nas czas. Dlatego dali nam tą pożyczkę. Kupili sobie czas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Mi sie podobal fragment Krolwekiego o tym, zaby nie nazywac mafi bo mafia jest zorganizowana i poukladana. A wyciaganie 40 tys z reklamowki z Biedronki to Al Capone by sobie nie pozwolil
![]() I podziekowal kibica za wsparcie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
W programie wyraźnie padło zdanie, ze jeden z potencjalnych inwestorów był z trzema różnymi kancelariami prawnymi na R22 i badał tamta umowę. Chętni są, tylko na to trzeba czasu, którego jest ekstremalnie malo
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Po oglądnięciu Stanu Futbolu powiem:
nie nie nie i jeszcze raz nie.To się nie może udać. tacy ludzie jak Królewski nie zdarzają się w Polsce. Może na zachodzie , pewnie w USA ale nie w Polsce gdzie każdy chce każdego "wyruchać"... mam jednak cichą nadzieję że Mu się uda !!! ![]()
każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Tutaj chodzi o to, ze jak KRS wpisze Wisłockiego to uznane będzie że TS jest właścicielem Wisła SA ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale kasę zbierali SKWK do puszek na oprawy
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Kasę do puszek zbiera UW, a nie SKWK
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tak tak
a potem SKWK poszedł z TSem na piwo po czym SKWK przybł TSowi piąte ![]() ...Dalej widze trwa zmowa milczenia i ukrywanie realnego problemu robiąc nagonke na nieożywione organizacje. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
bo jaki to miałoby sens? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
tez tak pomyślałem od ponad mesiaca ,dzis po raz pierwszy wchodzac na forum czy inne newsy czlowiek wreszczie ma troche radośći,wsczesniej wszedzie tylko kraść,kraśc i kraść bo widac ze sa ludzie ktorzy naprawde chcą pomóc,chwala panu Krolewskiemu i Kubie,co byśmy bez was zrobili.Kuba staje sie i zapisuje jako ten ktory pomogł Wisle keidy tego najbardziej potrzebuje,żywa legenda.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 12.01.2019 o godz. 19:22.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
patrząc na obecną sytuację Wisły przypomina mi się sytuacja z mojego życia którą w pewnym sensie można porównać do tego co się w tym momencie odbywa. Byłem na trzecim roku studiów i całkowicie zawaliłem sesje. Do tego z poprzedniej sesji miałem trzy przedmioty do zdania co łącznie dawało 46 zaległych punktów kredytowych (każdy przedmiot miał określoną liczbę punktów, łącznie 30 punktów w sesji). Gdy poszedłem do dziekana prosić o warunek ten już zaczął pisać na prośbie odmowę. Kiedy miałem nóż na gardle postawiłem wszystko na jedną kartę i obiecałem dziekanowi że jeśli da mi jeszcze jedną szansę to będę u niego codziennie z raportem o postępach I że każdego dnia postaram się zdawać jakiś przedmiot. Dostałem warunkowe przedłużenie sesji na tydzień. Harowalem jak wół, nie śpiąc po nocach ale dzięki temu w pierwszym tygodniu zmniejszyłem liczbę punktów do 32. Odwiedzałem dziekana co drugi dzień z informacjami o postępach. Po dwóch tygodniach i zmniejszeniu długu do 15 punktów dostałem długoterminowe przedłużenie. Studia ostatecznie skończyłem.
Nietrudno się domyślić że w tej analogi ja byłem Wisłą a dziekan komisją licencyjną. Mój sukces był efektem dwóch czynników. Mojej ciężkiej pracy i dobrej woli dziekana bo gdyby nie ona już dawno nie byłoby mnie na studiach. jeśli w tym momencie komisja ligi nie wyciągnie do nas pomocnej dłoni to nawet przy olbrzymim zaangażowaniu wszystkich zainteresowanych nic nie wskóramy. Dlatego tak ważne jest żeby obecne działania zarządu i wszystkich ludzi zostały nagrodzone przez komisję ligi kredytem zaufania. dzisiejsze wydarzenia dają do tego podstawę ale tak naprawdę nadal nie ma prognozy finansowania klubu na drugą część sezonu i tylko od komisji licencyjnej zależy to jak zinterpretują te działania i czy będą mieli chęci do pomocy Wiśle. Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez PrecelTSW : 12.01.2019 o godz. 19:48.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Rafal Wisłocki podkreślał, że ogromną rolę odegra 1 mecz u siebie ze Śląskim. Jestem pełen obaw odnośnie tego spotkania. Nie będzie to niestety mecz przyjaźni, a flaga WSH będzie pewnie wisiała na eksponowanym miejscu :(
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Najlepszym wyjściem dla Wisły w tym momencie by było, gdyby skwk zarządziło bojkot
. A tak poważnie - powinna powstać nowa organizacja , mająca poparcie trybun. Nie jakaś w internecie, tylko w realu. Jak coś takiego się nie wydarzy, dalej będzie ......a. |
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
dopingiem powinniśmy się skupić na naszej drużynie i imiennie na Ludziach dzięki którym ten mecz się odbędzie a jeżeli chodzi o flagę to nie koniecznie inne muszą wisieć obok tej miejsca na stadionie jest dużo
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
@qubu
A propos meczu ze Śląskiem, to mam podobne obawy jak Ty. Ale z drugiej strony w bodaj 2017 roku Śląsk wywiesił przecież to: ![]() Tak więc oni dobrze sobie zdają sprawę dlaczego do pewnych rzeczy doszło i wiedzą też, że nie wszyscy po stronie Wisły się na to zgadzali. Więc może ze względu na stare czasy i "oddzielenie się grubą kreską" od ostatnich 2-3 lat, wszystko przebiegnie pokojowo i bez ekscesów. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Niby dlaczego ta szmata miałaby wisieć i drażnić ludzi. Wystarczy nie pozwolić na wniesienie jej na stadion i po kłopocie. Może nie znajdzie się kolejny dukat........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dzisiaj Wisłocki potwierdził trochę moją wersję o tym , że drużyna i sztab tez wierzyły w transakcję w Gangiem Olsena . Musieli mieć jakieś zapewnienia co do tego . Obstawiam , że to poszło od menadżerów przez kontakty z Pietrowskim .
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jeśli flaga zawiśnie, będzie to dla nas porażka. Będzie to świadczyło, że kibice Wisły nie mają jaj...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
Dopóki na stadionie królować będzie argument siły a nie siła argumentu, będzie niestety po staremu.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|