|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
odnośnie Sarapaty,
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ek...rapaty/qhrqnzf powinna stracić możliwość wykonywania zawodu |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Jakiś debil zwyzywał Korta na parkingu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Cały temat bardzo ciekawie czyta się od począku
dla mnie póki co wygrywa Delgado ![]() https://wislakrakow.com/forum/showpo...&postcount=401 ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
nvm.......................................
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wszyscy piłkarze byli na treningu?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Wlasnie dlatego pozostaną nic niewartymi teoriami spiskowymi. Dokładnie tak.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
nie, brakuje m.in. Bashy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
w czwartek chyba coś ma się zbierać jakaś komisja gdzie mają być ludzie z Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wywiad z Lesnodorskim live o 16 na Weszlo FM.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a ciekawe jak to wszystko odbierają CI ktorzy malowali sektorówke z Jadaczką i Stanowskim.
Ci którzy malowali, CI ktorzy rozkładali itd. Uderzyli się w pierś czy może twardo i sztywniutko przy swoim stoją? p.s. od siebie dodam (a CI co znaja to wiedzą) ze nigdy nie pozdrowiłem Polonii Przemyśl i sie nie złamałem do dziś. Mimo iż w samym mieście Przemyślu mam wielu znajomych. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Stanowski daje 80%...ehh..sinusoida..juz sie boje cieszyc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ten gość "rozmawia" z TS-em przez media. Ciekawe dlaczego osobiście nie przyjedzie do Krakowa na rozmowę? Ly już zawinął wrotki i słuch po nim zaginął. Z Pietrowskim jest podobnie, ostatni raz odezwał się 3 czy 4 stycznia i cisza.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Ja Stanometr dzielę przez 10 i już mam spokój
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
@ szprotson
no dla mnie zerwanie zgody z Lechią i Sląskiem też było dosyć bolesne, ale na stadionie jedynie ewentualnie śpiewam - nie wyzywam ani nie pozdrawiam innych klubów.... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ten koleś jest psychiczny, nim się powinien lekarz zająć zaraz po tym jak skośnookiego odratują
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Jak Hartling znalazł inwestora w Anglii, to może po to jutro tam Królewski leci?
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
Zapominasz o jednym. Zobacz jaką rolę odgrywają w naszej sytuacji social media. Ogomną! Wymienione przez Ciebie kluby nie miały takiego wsparcia. Chodź zgadzam się z Tobą, że podobnie jak Legia jesteśmy najwięksi i najbardziej medialni w kraju. A CTSK ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeżeli komuś udało się wejść na tę audycję WeszłoFM to piszcie jak coś ciekawego. Ja nie mogę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A czy w Ruchu, Polonii, ŁKS czy Widzewie w czasie upadku kibice walczyli o swój klub regularnie wspierając go swoimi akcjami, zbiórkami i pomysłami
Kibice Wisły (nie mylić z kibolami) to spory walor klubu. Powstało socios, które w tej chwili licząc 720 członków może dać dodatkowe przychody klubowi prawi 1 mln zł rocznie...... to jest nasz wkład w odrodzenie klubu..... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lesny nazwal Hartlinga pajacem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Niewiele, mówi że nie może odpowiedzieć na pytania. Generalnie Wisła bez kasy do końca stycznia to brak Wisły w ekstraklasie. W ciągu tygodnia-dwóch powinni zacząć spłacać piłkarzy, ale to stwierdzenie, a nie potwierdzenie tego, że kasa jest i te spłaty pójdą.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|