|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Film z przeszukiwania
https://www.youtube.com/watch?v=XGswVg9ZenE |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Z punktu widzenia WSH lepszego prezesa nie dalo sie zainstalowac. Nie pamietam kto mnie tak ostatnim razem zrobil w wala jak wlasnie ten babsztyl.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Broniła wcześniej Miśka w sądzie. Wiedziała z kim ma do czynienia. Po prostu weszła w ten układ. Kłamała oszukiwala kradła.
Ostatnio edytowane przez gizmo : 08.01.2019 o godz. 18:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"Ziobro: Prokuratura ma podstawy do działania
Minister sprawiedliwości był pytany dziś na konferencji prasowej, czy w zawiązku z tym, że pierwsze informacje na temat sytuacji w Wiśle Kraków zaczęły się pojawiać już kilka miesięcy temu, działania prokuratury nie zostały podjęte zbyt późno. "Prokuratura nie jest organem nadzorczym klubów sportowych i nie ma takich uprawnień, ani uprawnień kontrolnych" - podkreślił Ziobro. Jak zaznaczył, prokuratura działa w stanie ostatecznej konieczności, gdy zachodzi oczywiste podejrzenie popełnienia przestępstwa. Dodał, że prokuratura powinna rozpocząć działania, kiedy właściwe organy powołane do nadzoru sygnalizują w postaci złożonego zawiadomienia, że nieprawidłowości, które są tam stwierdzone, mają już charakter przestępstw. "Czym innym jest bowiem nieprawidłowość związana z niewłaściwym, nieudolnym zarządzaniem, niekompetencją, złą organizacją, konfliktem w zarządzie - to nie jest miejsce dla prokuratury - a czym innym jest sytuacja, kiedy dochodzi do przestępstw kryminalnych a na to powinny być już dowody, czy też skala informacji powinna być już taka, która uprawdopodabnia, że te przestępstwa miały miejsce" - powiedział Ziobro. Jak podkreślił, wiedza pochodząca z postępowań równolegle prowadzanych, wiedza o działaniach grup przestępczych m.in. działających, żerujących na klubie Wisła Kraków, w połączeniu z informacjami medialnymi dała podstawy prokuraturze, że należy to postępowanie uruchomić..." https://niezalezna.pl/253529-wisla-k...-ziobry-i-pzpn |
|
|
|
Banita
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Czy dobrze mi się wydaję że na koniec przeszukania nie wzięli ze sobą zgrzewki napojów energetycznych ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez heoij : 08.01.2019 o godz. 17:16.
|
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Siostry i Bracia po szalu, witam po dłużej przerwie
Ostatnia wizyta: 04.09.2010 o godz. 22:38 - to brzmi poważnie! Ja na krótko, bo skoro po ponad 8 latach się zalogowałem to COŚ SIĘ DZIEJE i niekoniecznie jest to tożsame z tym, co zastałem na forum. Myślę, że nie ma sensu tutaj roztrząsać tematu MS czy DD, bo w tej chwili nie o to chodzi - na to również przyjdzie pora, proszę mi wierzyć. W tej chwili warto po prostu nie drapać ran i nie dosrywać we własne gniazdo. Czasem można się złapać za głowę, nie wiadomo już komu i jakim wersjom wierzyć, tym bardziej, jeśli pewnych ludzi się znało sprzed lat i pewne rzeczy nie wydają się możliwe pamiętając ich przez ten pryzmat... Nie chcę się bawić w pseudo informatora, ale jak widzę nastroje. Chciałbym, jak zwykle, wlać trochę optymizmu, bo pewne ogólniki chyba mogę przekazać. Na dziś wygląda to tak: Mamy tak naprawdę dwie aktualne POLSKIE opcje, z czego jedna jest mocno konkretna i już mogę powiedzieć, że według mnie, po posprzątaniu podstawowego burdelu(jeśli nie wyjdzie nowa ciekawostka, jak np wczorajsza), wypali. Co my możemy teraz zrobić? Czekać. I nie srać we własne gniazdo. Nie jeździe po dziennikarzach, to też nic nie da. Nie będzie żadnych "przecieków kontrolowanych". Żadną z tych opcji nie jest też wymieniany już ZJ. Jednak to na pewno osoba, która podźwignie klub, jeśli się tego rzecz jasna podejmie. Ogólnie rzecz biorąc - myślę, że jak na ostatnie doniesienia - jesteśmy w niezłej sytuacji. A i kilku piłkarzy bardzo mocno zaimponowało - ale na to przyjdzie czas "po wszystkim". W ramach sprawdzenia mnie przez malkontentów - jeśli to wypali(a powinno) będzie jeden dosyć mocno zadziwiający ruch transferowy.![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Dziwne, jak sobie przypomne to zawsze od miesiaca mamy tu wysyp jakiegos informatora,niewiadomo skad,i od kiedy.Co prawda daty dołaczen sa niby stare np 2010 rok,ale takie konta tez mozna jakos poprzejmowac.Jak sobie tak przypomne to zawsze jak była zawierucha to zawsze pojawiała sie tutaj osoba ktora "coś wiedziała" w celu rozmycia nawet na tym forum atmosfery.Tych nikow nigdy nie kojarzylem z wpisów np z tematów typu jakis mecz z kimś tam.
Zastanawiające.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 08.01.2019 o godz. 17:30.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Haha, to samo myslalem.
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Hej Prosze odpowiedz mi na ta prosbe. Zalezy mi na koncie, loginie i hasle na forum Wisly z dosc wczesna data rejestracji. Jesli nie używasz już swojego konta i nie uczestniczysz w zyciu forum nie wymieniłbyś się albo odstąpił mi swojego loginu z haslem, prosze? Mogę na Twoją prośbę poprosić adminów o zmianę nicka, jeśli nie chcesz bym używał Twojego. Pozdrawiam Tadek |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^Czerwiński?
PS - moje nie na sprzedaż. Mimo że piszę pierwszego posta od pewnie dekady ![]()
Nie pozdrawiaj antypolskich ruchów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
czyli teraz Ty to Ty czy Ty to Tadek |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Nie pozdrawiaj antypolskich ruchów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
I trwałoby, gdyby nie trzy wydarzenia sprzed pół roku. Akcja CBŚP, akcja miasta i wymuszona sprzedaż Carlitosa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Z drużyny mistrza Polski, Chorwat brazylijskiego pochodzenia z występami w Premier League.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zaraz to się okaże że Leśny przyszedł prasować dziwne transfery do Legii
Cieżniak, Mąka, Carlitos
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 08.01.2019 o godz. 18:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A co ma Lesny teraz wspolnego z Legia i juz widze jak on ogarnia graczy Miodulskiemu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Cieżniak czy Mączyński to chyba za niego
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Druga mlodosc forum, ja również po latach wrocilem i zaczalem czytac
![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Sarapata i reszta traktowali Wisełke jak swoją własność. Wypłacali kase, podpisywali umowy ze "swoimi" firmami i później mimo średniej frekwencji w granicach 13000 nie było zysku z dnia meczowego.
Dobrze że to koniec ich rządów, ludzi którzy byli tak pazerni że doprowadzili klub do bankructwa |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Mioduski nie rozmawia wogole z Leśnodorskim nie pamiętacie w jakich okolicznościach się rozstawali. I raczej on jeżeli to robi to tylko z tego względu że mu brakuje tego. A nie żeby Legie wzmocnić bo oni że sobą nie rozmawiają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jeśli mamy mieć jakąś szansę uratować ten klub to trzeba porozmawiać z piłkarzami i poprosić zdecydowaną większość kadry I zespołu o rozwiązanie dotychczasowych kontraktów z zrzeknięciem się dalszych pensji,z wyjaśnieniem im,że jeśli rozwiążą w PZPN-ie to i tak już nigdy tej kasy nie zobaczą,bo klub upadnie. Wiem,że brzmi to absurdalnie,ale wszystko jest teraz absurdem. Moim zdaniem jeśli się nie znajdzie przez te kilka dni inwestor gdy Wisła nie ma zobowiązań wobec takich zawodników jak Arsenić na kilka lat to na pewno nie znajdzie się gdy będą zobowiązania na przyszłość wobec kilkunastu. Być może na wiosnę udałoby się zdobyć kilka punktów i udało utrzymać grając juniorami plus kilku starych wyjadaczy typu Brożek, Boguski, Wasyl.
Druga kwestia to posprzątanie wszystkich połączeń z SKWK i WSH co mam nadzieję się właśnie dzieje. Jeśli te warunki zostaną spełnione to kupimy czas do końca marca na poszukiwanie inwestora,co może być zbawienne w obecnej sytuacji. Szanse na inwestora i zastrzyk gotówki w ciągu następnych kilku zapewne są mizerne przez zawirowania z tą zasraną umową o warunkowej sprzedaży akcji,bo być może Ci frajerzy szykują się do sądowych rozstrzygnięć o akcję spółki. PS. Zapomniałem jeszcze,że trzeba lobbować w urzędzie miasta za nowymi, korzystniejszymi zasadami najmu stadionu albo jakimś sponsoringiem o którym pisał chyba Knura
Ostatnio edytowane przez blanco : 08.01.2019 o godz. 18:42.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
![]() ![]()
semprini, klancyk i części niesforne....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|