|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jakie k... odpadam? Wsiadamy na rollercoster zapinamy pasy i jedziemy!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Najnowsze info
http://sportdziennik.pl/wisla-bez-li...uciekaja-live/ ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mocna grupa ? Poważnie ?
Po co ta bajera znowu ? Żeby piłkarze mieli jeszcze złudzenie i przestali odchodzić ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2006
Offline |
|
Kilka osób wcześniej pisało, żeby przyjść pod klub jak będzie konferencja. Popieram to w 100 %. Dajmy sygnał, że jesteśmy nie tylko na forum. Wymyślmy jakieś formy wsparcia - nie wiem np. zbierzmy się w dużej liczbie i idźmy na Rynek w celu odśpiewania Hymnu i się rozejdźmy. To są przykłady tylko. Możemy wymyślić różne rzeczy, ale coś róbmy. Sam ruch Socios popieram i niedługo sam do niego dołączę ale tylko to nie wystarczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Jeżeli prawda jest że przyjęto pomoc Lesnodorskoego to uwierzę że jest szansa coś uratować. To by znaczyło że w końcu przy stole usiedli dorośli. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Sądzisz, że piłkarze kolejny raz dadzą się brać? Większość rzuci/rzuciła papierami i powie - macie 2 tygodnie i na tym bajera się skończy.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
artgal napisał(a):
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Już pisałem , że nie wierzę w organizację jakiegoś marszu czy protestu bo spontanicznie to się nie uda a organizacje kibicowskie które mogły by się tym zająć są umoczone po uszy . Czy SKWK jest w stanie teraz kogoś zachęcić do czegokolwiek ? Po za tym jak już chowają trupa akcje pomocowe są trochę spóźnione . To tez pokazuje jak nas omotali ,że dopiero teraz się orientujemy jak nas ładowali w chu...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mówiłem poważnie. Wisła to jeden z pięciu najlepszych klubów w Polsce. Gdy rozważa się zainwestowanie w jakąś drużynę, to Wisła od razu nasuwa się na myśl. Mam rodzinę z Krakowa, która kibicuje i Wiśle i Cracovii. Wszyscy tak samo emocjonują się problemami Wisły. Ten klub jest na dnie. To ostatni moment żeby odsunąć osoby, które szkodzą klubowi. Po degradacji do IV ligi wszystko wróci tam "normy" On nie jest w stanie na uratować tylko chce pomóc na drodze prawnej jako gość który zna środowisko i który wie że te nasze cymbały z TS nie potrafią nawet pełnomocnictwa napisać nie mówiąc o poważniejszych dokumentach ... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Pan Rafał przy problemach finasnowych to ogarnia AP i to z dobrymi efektami. Plujcie dalej w każdego
![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Cytat:
Żródło: http://www.tswisla.pl/konferencja-pr...EvAANYd5TgWKZg |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Zastanawiam się dlaczego właściwie Wisła umiera w ciszy.. Żadnych protestów kibiców.. żadnych pikiet przed domem tej jebanej świni Sarapaty.., a jak była kwestia złotówki od biletu to walczono jak o niepodlgłość.. Widocznie normalni kibice nie mają takiej siły przebicia jak patologia.. Pusty dzwon najgłośniej bije.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Powtarzasz bzdure za Jadczakiem. Ten "alfa i omega" skłamał na temat tego ile TSW ma głosów na walnym, mają dużo mniej i to nie ich głosy decydują o tym kto zasiądzie w zarządzie, choć podejrzewam że to kłamstwo wzięło się ze zwykłej niekompetencji tego pismaka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Schalke pomogło uratować BVB od bankructwa więc czyn tu jest pomoc byłego właściciela Legii w aspekcie prawnym dla nas. Sarapaty już w klubie nie ma, by ktokolwiek miał odmawiać pomocnej dłoni. Ostatnie dni tylko musiały wyklarować kto w ogóle chce ten wózek ciągnąć w klubie. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Sharksi, wy bandyci i patole, jesteście przeklęci na zawsze!
https://twitter.com/JogiBeru/status/1080910225840861184 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dokładnie o tym samym mówiłem, w pewnych sytuacjach dorośli potrafią schować uprzedzenia do kieszeni. Nie Schalke, tylko Bayern uratował Borussie.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 03.01.2019 o godz. 21:31.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jeśli już to wszystkie kluby Bundesligi które wtedy grały w lidze, wyróżniłem Schalke jako ich "wroga".
Ostatnio edytowane przez Karherop : 03.01.2019 o godz. 21:45.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Boniek w dzisiejszej rozmowie z Wilkowiczem: "I teraz daje Wiśle sygnał: spoważniejcie, siadajmy do rozmów, chcemy zobaczyć waszą wizję najbliższej przyszłości, wasz plan finansowy. Ale jeśli tego nie zobaczymy, to niestety wiosną będą walkowery i po trzecim walkowerze przesunięcie na koniec tabeli, a po sezonie â o dwie ligi w dół."
Więcej: http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...ly-krakow.html Pomyłka czy spadek rzeczywiście o dwie ligi w dół? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
^^dwie ligi w dol
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wislocki grał w piłkę w Targowiance z bratem Stolarskiego. Tego Stolarskiego z Legii, ulubieńca BL.
Wygląda na zakulisowe badanie gruntu (ja tu nic nie chce to tylko pomoc prawna) i budowanie gabinetu cieni (Wislocki). Wcale nie zdziwię się jak BL wjedzie na białym koniu. Boniek jest mu w stanie wiele wybaczyć jeśli chodzi o umowy/licencje (chodzi o kasę nc+ od kibiców Wisły, Bo kto w zamian, Bytomia?). Dodatkowo BL motyw ma - jak chce się odgrywać Miodowemu to w Wiśle ma ku temu największy możliwy potencjał. Chyba że jednak Vamma wysłał przelew... ![]()
rotfl lol2 buhahahahha
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Leśny nie kupi Wisły, nie ma na to nawet 1% szans. Może natomiast pomóc w znalezieniu kogoś ciekawego.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|