|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
@RIVER
W tej śmiesznej lidze nawet juniorami możnaby te 11 punktów ugrac. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Patrząc jak gra dół tabeli, wydaje mi się całkiem realne.
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Powiedz to Zagłębiu S., które nie juniorami dotychczas uzbierało 12 pkt... ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Wrogie przejęcie- proces uzyskania kontroli nad spółką poprzez nabycie jej akcji w liczbie wystarczającej do kontroli i zarządzania nią.
Meresiński to wszystko przewidział ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 03.01.2019 o godz. 10:31.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Co ja bym zrobił? Scenariusz zarysował ostatnio Boniek i w zasadzie nic mądrzejszego nie można wymyślić... Czyli sprzedanie kogo się da, dogranie juniorami i 4 miesiące na poszukiwanie inwestora. Od upadłości nie ma już odwrotu i naprawdę to ostateczność.. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Bez silnej Wisły nie ma silnej Cracovii, przez dekady byliśmy jak Kargul i Pawlak dlatego z zażenowaniem śledzę tę tragifarsę. W tym momencie jedyną szansą na wyjście z tego klinczu jest opcja zero. Zacząć od nowa, przejść drogę Pogoni czy Widzewa. Musicie się jednak pozbyć nie tylko przestępców kręcących lody pod płaszczykiem miłości do klubu, ale i pasożytujących na nim funkcjonariuszy byłego systemu, których nazwiska świetnie znacie. Bez tego jakakolwiek zmiana nie będzie żadną zmianą, a powtórką z rozrywki.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Niech ktoś poważny zorganizuje zbiórkę na jutro i idziemy na konferencję.Pod urząd miasta chcieliście iść protestować a teraz gdy sytuacja jest gorsza i jest jeszcze cień szansy na ratunek dla klubu, to zero poważnych działań.Oni muszą czuć presję ,pisaniem nic się nie zdziała a czas ucieka.I nie mam na myśli agresywnych działań.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
!!IRIVER!!
ale po co przedłużać tą farse lepiej mieć więcej czasu na ogarnięcie sie w nowej rzeczywistość trzeba załozyć nowy klub piłkarski o jakiejś chwytliwej nazwie :Wisła Kraków Nowa" lub innej zatrudnic trenera wybrać zarząd dogadać juniorów i zdobyć sponsora koszukowego zaprojektowac logo ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Budować wszystko od IV ligi, na spokojnie, transparentnie. Jeśli jednak u boku TS-u to ja podziękuję. Nie chce, żeby Wisła miała już coś wspólnego z nimi, oprócz pięknej ale i ciemnej historii. Tym panom już dziękujemy, trzeba zacząć działać w socios, to nasza przyszłość
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Naprawdę niektórych z was tutaj dziwi działanie PZPN? Popatrzcie na to wszystko chłodną głową a nie gorącym sercem, macie bardzo zadłużony klub, nie jest wiadome kto jest jego właścicielem, jest jeden wielki medialny burdel, piłkarze nie otrzymują wynagrodzenia to co ma PZPN zrobić? Powiedzieć, że wszystko spoko bo macie w swojej gablocie Mistrzostwa Polski? Nikt nie powinien grać za same zasługi. U nas w Szczecinie IV liga wyszła nam na dobre, szybkie awanse, klub jest bardzo dobrze zarządzany, nie ma już długów, wszystko jest jasne. Czasami jeden krok w tył jest przydatny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Moi drodzy koledzy po szalu
jest Nowy Rok zatem nowe rozdania nowe wyzwania i nowe możliwości co nas nie zabije to nas wzmocni innego wyjscia niema ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Ale macie świadomość że nowy klub to już nie będzie "ta" Wisła?
Może uda się kogoś sprzedać teraz. Cała kasa na długi. Dokończyć sezon juniorami, to może nasza czwórka biznesmenów będzie w stanie finansowo to udźwignąć |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
A gdzie tam maja...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
przy dobrych wiatrach nawet 6 pkt może wystarczyć
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
a z troche innej beczki - bo przez kilka postow sie to mniej lub bardziej przewinelo, ale nie chcialo mi sie rozwijac tematu. Zeby za cala sytuacje winic w jakimkolwiek stopniu Cupiala, to naprawde trzeba byc pierd....ym.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Nie nie mają i nie rozumieją. Śmieją się z kuchenkowego Lecha a sami tak chcą. Niestety prawdziwa Wisła tylko z TS ale z innymi ludźmi. Wisła to 113 lat tradycji i w tej chistori były różne dzieje dzisiaj są takie... ja wieże że to napewno nie koniec klubu jako klubu. Niemniej kontynuacja musi być zachowana. Nowy klub to nowy klub nie stary. A ja na zmianę barw nie mam ochoty. Jako dzieciak wolałem kocham GTS byłem dzieckiem i kochałem ten klub i dzisiaj się tego nie wstydzę chociaż poznałem historię. Bo ja .......ę politykę i poprawność dla mnie liczy się tylko Wisła i piłka. Jak wczoraj pisałem raz milicyjna raz bandycka ale tylko Wisła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Aby byla jasnosc. Za obecna sytuacje odpowiadaja badyci ktorzy nie wiedziec czemu mowili o sobie "kibice Wisly". Twarza tej historii jest Sarapata
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Maja taka sama swiadomosc jak wszyscy kibice Amici, Polonii, Widzewa, GKSu KAtowice oszukujacy sie na kazdym kroku, ze kibicuja klubom o jakiejs tam historii. A srednia wieku tych klubow to jakies 10 lat.
To jest po prostu porazajace jak lekka reka wszyscy z tym !zalozmy nowy klub!. Ja pier..... przepraszam bardzo, czym sie rozni z wislackiego punktu widzenia kibicowanie nowemu klubowi od stwierdzenia, ze sie przerzucamy na Garbarnie? Albo fuzji z Garbarnia? Smialismy sie tyle lat z Amici czy Polonii, a teraz co? Zrobimy dokladnie to samo? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Które czerpało z obecnego układu korzyści? Oni nie mają jaj... Powinni zmienić nazwę... Jakie z nich Stowarzyszenie Kibiców? Kibice w innych klubach w podobnej sytuacji zbierali się i chodzili na sesje rady miasta czy organizowali protesty pod siedzibą klubu, ale my jesteśmy na to za słabi... Popiszemy w Internecie i tyle z naszej działalności..
Ostatnio edytowane przez heoij : 03.01.2019 o godz. 10:57.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Idąc tym tokiem myślenia nasz klub ma 22 lata bo od tylu lat jesteśmy spółką akcyjną? Upadnie jedynie spółka a Wisła będzie zawsze i naszych trofeów które są poświadczeniem naszych sukcesów i historii nikt nam nie zabierze.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ehe... taki Pan lub Pani co nazywa się syndyk sobie wie ta historię i trofea a potem to opyli jak dziwek temu kto da więcej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Mnie bardziej zastanawia to, czy po upadku i starcie w IV lidze nagle SKWK, ekipy Miśka i Zielaka będą kibicować Cracovii? Bez działań policji i prokuratury za kilka lat znów będziemy w tym samym punkcie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
Nawet jeśli zgodziła się pełnić rolę pacynki to nie zdejmuje z niej odpowiedzialności ! A już wtrętem o tym że "chciała dobrze" to rozwalasz mnie ponownie . Prowadzenie biznesu polega na osiąganiu celów a nie dobrych chęciach. Chyba że pani prezes osiągnęła cel który zaplanowała |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
I tak długo wytrzymał
![]() Dziękuje dobranoc. |
|
|