The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2018, 15:43
I to jezeli prawdziwa (bo w nic juz nie wierze) jest zajebista informacja.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 31.12.2018, 15:44
A tu plottwist rodem z Black Mirror: Okazuje się, że Marzenka postawiła się w ostatniej chwili Szarakanom i bez ich zgody puściła klub legitnym biznesmenom z luksemburga, po czym od razu dała nogę w obawie przed swoim życiem. Do klubu miał wjechać Ly z Hartlingiem i zrobić porządek, ale dostali 4x zły numer konta bankowego przez co pieniądze ciągle wracały na konto Vanny a on nie wiedział czemu.

Punktem kulminacyjnym było zaatakowanie przez jednego z wysłanników Szarksów Vanny w samolocie i dosypanie mu czegoś do drinka. Pietrowski w obawie przed swoim życiem zawija się do niemiec a Hartling w szafie sklepowej z cygarami w której ma drugie dno.

W TS nastepuję kolejne przejęcie przez ekipę miśka, tym razem wybiera do tego nowych ludzi. W międzyczasie do mediów wylatywały non stop kompromitujące materiały żeby odwrócić uwagę ludzi od TSu i skupić na nowych właścicielach.

Sukces odbębnić można było 31 grudnia kiedy to oficjalnie TS podważył słuszność umowy
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 31.12.2018, 15:47
Miałem tu już nic nie pisać, bo zaraz zacznie się jazgot "hej, broniłeś zarządu, klub przez ciebie upadł". Napiszę swoje i nie będę się nikomu narzucał.

Z jednej strony, trudno mi było uwierzyć, że katastrofa, która właśnie spotkała Wisłę to plan osób, które rządziły nią dotychczas (kilka teorii tu przedstawiono). O ofercie z Wielkiej Brytanii wiadomo było już w listopadzie i od początku mówiono o tym jako o czymś podejrzanym i niepewnym. Ofertę tę przyjęto dopiero, gdy nie wypaliły negocjacje z przedsiębiorcami z Krakowa i na horyzoncie nie było żadnego innego ratunku. Plus kilka innych argumentów.

Z drugiej strony, nic mnie tu już nie zdziwi. Nawet gdy na jaw zaczęły wychodzić kolejne afery, wydawało mi się, że formalnie i nieformalnie rządzący Wisłą nie są tak głupi, aby zarżnąć organizację, która ich karmi i instytucjonalnie osłania. Jak widać, przeliczyłem się.

Na pierwszy rzut oka Ly-Hartling-Pietrowski to jakiś mix Stecherta i Meresińskiego-Citki, ale z lepszym rozegraniem środowiska wiślackiego (zamiast do Migi, uderzono do kogoś związanego z Wisłą/piłkarzami i plotka się niosła przez osoby zasłużone na boisku/w klubie, ale przez to wcale nie bardziej rozważne, patrz casus Żurawskiego/Żurawskiej i Meresińskiego). Nawinęli się Sarapacie, do której dotarło, co zrobiła i co ją czeka i która chciała stąd jak najszybciej uciec, a TS potraktowało Wisłę jak Cupiał, sprzedając klub Meresińskiemu. Byle pozbyć się problemu.

Trudno mi uwierzyć, że jakikolwiek radca prawny sprzedaje klub, zawierając umowę na obcym prawie i z właściwością obcych sądów i to kontrahentowi, o którym nikt nigdy nic nie słyszał, którego ciężko wylegitymować i którego biznes nie ma siedziby. Nie potrafię tego wytłumaczyć.

Co więcej, z tego skanu Jadczaka wcale nie wynika koniecznie, że warunkiem przeniesienia własności akcji jest zapłata złotówki (gotówką!) i udzielenie spółce pożyczki. Równie dobrze, i to chyba nawet trochę bardziej pasuje do tego, jak to jest napisane, w umowie mogli zawrzeć postanowienia: sprzedaż za złotówkę, a obok tego zobowiązanie do udzielenia pożyczki. Nawet jeśli tak nie uczyniono, to i tak istnieje duże prawodopodobieństwo, że powstanie spór, co do tego, kto jest teraz akcjonariuszem Wisły.

Nie zdziwiłbym się, gdyby ten cały mec. Ostrowski tej umowy nie widział na oczy, a o jego zaangażowaniu niosła plotka. Prawnik z Legii, prawnik z PZPN - to brzmi jak uwiarygadnianie czegoś podejrzanego.
Edit: jednak wiedział, link: https://mobile.twitter.com/SzJadczak...50644813176839

Niezależnie od funkcji całego tego zamieszania (jeżeli nie widać, na czym ma polegać korzyść, to korzyść polega pewnie na tym, że wykreowano zamieszanie) i intencji osób, które po stronie TS chciały zawrzeć tę umowę (umyślność/nieumyślność), jest dla mnie oczywiste, że winna tej sytuacji jest, jako prezes spółki, Sarapata. Podawano zresztą informację, że rzutem na taśmę to ona przekonała wszystkich nieprzekonanych, żeby sprzedać spółkę Ly-Hartlingowi.

Wszystko zależy teraz od tego, o co chodziło temu trio. Nawet jeśli odpuszczą Wisłę TS, to ratowanie klubu rozpocznie się na powrót ok. 7 stycznia. Tyle tygodni straconych.

Wszystkim odpowiedzialnym, ktokolwiek by to nie był, życzę w Nowym Roku sprawiedliwości.
Ostatnio edytowane przez czaro : 31.12.2018 o godz. 16:22.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 31.12.2018, 15:54
czaro napisał(a):Wyświetl post
Nie zdziwiłbym się, gdyby ten cały mec. Ostrowski tej umowy nie widział na oczy, a o jego zaangażowaniu niosła plotka.
W rozmowie z Jadczakiem potwierdził, że był "Pełnomocnikiem NCP".

https://twitter.com/SzJadczak/status...50644813176839

Cyrk trwa dalej, nikt nic nie wie, czeski film.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 31.12.2018, 15:57
X-Ray napisał(a):Wyświetl post
W rozmowie z Jadczakiem potwierdził, że był "Pełnomocnikiem NCP".

https://twitter.com/SzJadczak/status...50644813176839

Cyrk trwa dalej, nikt nic nie wie, czeski film.
Tak, dodałem do swojego posta. Coś niesamowitego. Aż mi trudno uwierzyć.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
petred
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Stary 31.12.2018, 15:58
filipski napisał(a):Wyświetl post
Reszcie chyba oszczędzę ryzyka przegrzania zwojów, zwłaszcza, że dziś Sylwester.
Wcześniej zakładałeś, że do końca dzisiejszego dnia wszystko się wyjaśni. Coś się zmieniło w tym temacie?

a tak na luzie, to sposób w jaki konstruujesz zdania przypomina mi pewną osobę która robi podobnie, więc zapytam:

- Wujku Józku, to ty?
Odpowiedz cytując
jarecki
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 31.12.2018, 16:01
trudno uwierzyć że taki kmiot ukończył prawo :/
żadne zwycięstwo, nie przychodzi bez ceny
Odpowiedz cytując
JacekFan
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 31.12.2018, 16:01
A ja bardzo liczę na wpakowanie się policji i prokuratury do TS i rozpiepszenie tego towarzystwa. Zarząd komisaryczny i może jakoś uratujemt ten klub kibice i normalni ludzie. Przecież to są debile, połorzą sekcje koszykówki kobiet bo tak ,zaraz Canpak wyda oświadczenie że przestaje sponsorować to bydło (moje przypuszczenia). Ja uwarzam że powinien zareagować samorząd i organy państwa to jest farsa. Dość już pisania o kibolach układach i działaczach moim zdaniem jak w odpowiedni sposób wkroczyć władza to nawet nie pierdną. Przekroczyli granice moim zdaniem i nie powinno być już litości dla tej błazenady.
Ostatnio edytowane przez JacekFan : 31.12.2018 o godz. 16:04.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 31.12.2018, 16:02
czaro

Juz myślałem, że zrezygnowałeś. Dobrze jednak, że wróciłeś.

Co do wypowiedzi Ziobry... o tym, że wejdą do wyjaśnienia wydarzeń mocniejsi od dziennikarzy, już coś wczoraj TIR ZE (DO?) SLUBIC prorokował Za głośno się zrobiło, żeby winnych zabrakło... teraz pytanie na kogo padnie, bo panika zacznie narastać w tempie ekspresowym wśród umoczonych.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
burki
Member

Od: 05.2017

Stary 31.12.2018, 16:04
Pierwszy raz w swoim zyciu stracilem zaufanie do TS Wisla. Za Miette dalbym sie do tej pory pokroic ale tereaz nie rozumiem jego udzialu w tej kompromitacji. Wzywam pana prezesa honorowego Wisy Krakow TS do powiadomienia prokuratury i bezwzglednego oczyszczenia Wisly ze wszelkich zarzutow lub posadzen . Mozna upadac a nawet umierac ale najlepiej w prawdzie lub jak kto woli po spowiedzi. Wisla potrzebuje teraz prawdy o sobie jak nigdy dotad. Kibice powinni znac kazdy szczegol zadluzenia klubu poczawszy od Wisly Cupiala a potem Meresinskiego az po dzis dzien. To jedyny sposob na ratowanie klubu lub jego tradycji albo nadal w ekstraklasie albo startujac od 4 ligi. W Wisle na dzis nie ma juz miejsca dla SKWK a na stadionie dla gangsterow i bandytow. TS wymaga odnowy.
Odpowiedz cytując
kurczakpopoekinsku
Junior Member

Od: 12.2009

Stary 31.12.2018, 16:05
W tym wszystkim zastanawia mnie jedna sprawa... Z tego co teraz wychodzi prawdopodobnie zadłużenie klubu zaczęło gwałtownie wzrastać w ciągu ostatnich kilku miesięcy. Według tego co mówi Boniek, wcześniej sytuacja wyglądała na w miarę stabilną.

To oczwiście czyste domysły, nie ma na to żadnych dowodów rzecz jasna ale może być tak, że po reportażu TVN-u prezes Sarapata postanowiła iść na całość i wyprowadzić możliwie jak najwięcej kasy z klubu. Wcześniej nie dopuszczałem do siebie myśli, że osoba prowadząca własną kancelarię chciałaby w głupi sposób zszargać swoją reputację. Przecież musiała się liczyć z tym, że kiedyś przestanie być prezesem Wisły i będzie musiałą wrócić do zawodu. Teraz realnie rzecz biorąc jest zawodowo skończona w Krakowie bo przecież nikt przy zdrowych zmysłach nie skorzysta z usług prawnika z taką przeszłością.

Nie wiem czy dobrze kojarzę fakty ale wydaje mi się, że wcześniej pisało się o jej ślubie we wrześniu (na Zanzibarze ponoć . Czy została przy swoim nazwisku? Ostatnia zmiana danych w KRS spółki Wisła SA była zarejestrowana w sądzie 11.9 i tam nadal widnieje nazwisko Marzena Sarapata. Może jest tak, że zmieniła nazwisko i chce się zwinąć z KRK licząc na to, że będzie mogła w innym miejscu żyć z czystą kartą?

Jeśli nie to może co najwyżej próbować iść drogą Saula Goodmana z filmu Breaking Bad
Odpowiedz cytując
jarecki
Senior Member

Stary 31.12.2018, 16:06
Wisła powinna zostać znacjonalizowana skoro banki zostały to czemu nie my ;*/
Odpowiedz cytując
petred
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Stary 31.12.2018, 16:10
Vinci napisał(a):Wyświetl post
czaro

Co do wypowiedzi Ziobry... o tym, że wejdą do wyjaśnienia wydarzeń mocniejsi od dziennikarzy, już coś wczoraj TIR ZE (DO?) SLUBIC prorokował Za głośno się zrobiło, żeby winnych zabrakło... teraz pytanie na kogo padnie, bo panika zacznie narastać w tempie ekspresowym wśród umoczonych.
Jak wejdzie prokuratura, i znajdą haka na jednego to dalej poleci lawinowo. Ja mam nadzieje, że jeżeli do tego dojdzie a Sarapata i Dukat są rzeczywiście winni, to że to właśnie oni dostaną najmocniej po dupach. Za wycieranie sobie swojej złodziejskiej mordy miłością do Wisły
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Stary 31.12.2018, 16:11
Vinci napisał(a):Wyświetl post
czaro

Do, Przyjacielu. Ze Słubic już nie będzie mi po co tutaj wracać.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 31.12.2018, 16:14
Piekne bajki wypisuje Jadczak. Jakis wymyslony dialog z Ostrowskim. Ciekawe tylko czy Ostrowski o tym wie...
Najpierw pan Abel, za chwile Alaba. A za moment bedzie Alibaba. Gosc wymysla rozmowy, tworzy swoja rzeczywistosc a ludzie to lykaja. tak jak debile, ktorzy lekneli ten scan przelewu wierzac, ze byl autentyczny. ....a, dziennikarze robia wam wode z mozgow bo niestety ludzie maja tendencje do chodzenia na latwizne i zbytniego nie wysilania sie (nawet umyslowego). I pojawiaja sie Jadczaki i na tym zeruja wymyslajac glupoty i mącąc ludziom w glowach i robia to zupelnie bezkarnie. Bo dzis dziennikarz moze napisac co chce i rzadko go za to konsekwencje spotkaja.
Ostatnio edytowane przez River : 31.12.2018 o godz. 16:16.
Odpowiedz cytując
wisniaTSW666
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 31.12.2018, 16:14
petred napisał(a):Wyświetl post
Jak wejdzie prokuratura, i znajdą haka na jednego to dalej poleci lawinowo. Ja mam nadzieje, że jeżeli do tego dojdzie a Sarapata i Dukat są rzeczywiście winni, to że to właśnie oni dostaną najmocniej po dupach. Za wycieranie sobie swojej złodziejskiej mordy miłością do Wisły
Nie wydaje mi się że w ogole ktokolwiek dostanie po dupie... chyba ze walili przekręty na vat i państwo na tym straciło, bo jeśli nie to wątpię w siłę pana Ziobro
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 31.12.2018, 16:17
Jak nikt nie chciał kupić Wisły od Ts to kto kupi ją od TS który zbrał ją Vannie na podstawie owarunkowanej umowy podpisanej w Szwajcarii?

Serio mozna zrobić takie bagno przypadkiem?

Hartling już dał do zrozumienia że TS nie spełnił warunków, to samo sugeruje jego wysłannik na forum. Wyglada na to że na lajcie ktoś teraz weźmie i znów kupi :/
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 31.12.2018 o godz. 16:20.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
jarecki
Senior Member

Stary 31.12.2018, 16:21
jakie TS miał spełnić warunki ? przeciez to oni mieli warunek 12 mln albo umowa nie ważna
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 31.12.2018, 16:22
River napisał(a):Wyświetl post
Piekne bajki wypisuje Jadczak. Jakis wymyslony dialog z Ostrowskim. Ciekawe tylko czy Ostrowski o tym wie...
Najpierw pan Abel, za chwile Alaba. A za moment bedzie Alibaba. .
Pochwili napsial, ze to literówka, Nie zaklinaj rzeczywistosci magia. Calkiem mozliwe, ze tak jest bo to jakis teatr absurdu
Odpowiedz cytując
Jery
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.12.2018, 16:22
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
Jak nikt nie chciał kupić Wisły od Ts to kto kupi ją od TS który zbrał ją Vannie na podstawie owarunkowanej umowy podpisanej w Szwajcarii?

Hartling już dał do zrozumienia że TS nie spełnił warunków, to samo sugeruje jego wysłannik na forum. Wyglada na to że na lajcie ktoś teraz weźmie i znów kupi :/
10/10 . Mogą iść do sądu w Szwajcarii/Luksemburgu i procesować się z TSem. Kto kupi od TS SA w takiej sytuacji? Mamy przejebane chyba, że Pan Ly przeleje hajs .
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 31.12.2018, 16:23
ale w jakim temacie
tym starym flagowo-szarksowo-psychofanowo
czy działałaniu na szkodę spółki w wykonaniu zarządu Wisła Kraków SA

bo njus jest w rodzaju tych "click bajtowych"
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio.
Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios.
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 31.12.2018, 16:25

Przez 2 lata rządów TS spokojnie mogli znaleźć kupca tylko, że oni nie chcieli tego zrobić bo to by krzyżowało ich plany. Wg mnie na tą chwilę trzeba ogarnąć ten burdel z kimś miejscowym, spłacić co się da, dograć do końca sezon byleby się utrzymać, do końca marca albo znaleźć środki, żeby dostać licencje i spokojnie szukać poważnego właściciela lub znaleźć do 31 marca kogoś poważniejszego co jest raczej wątpliwe przy tej medialnej burzy.
Odpowiedz cytując
Blixa
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 31.12.2018, 16:26
Najpierw pan Abel, za chwile Alaba. A za moment bedzie Alibaba. Gosc wymysla rozmowy, tworzy swoja rzeczywistosc a ludzie to lykaja. tak jak debile, ktorzy lekneli ten scan przelewu wierzac, ze byl autentyczny. ....a, dziennikarze robia wam wode z mozgow bo niestety ludzie maja tendencje do chodzenia na latwizne i zbytniego nie wysilania sie (nawet umyslowego). I pojawiaja sie Jadczaki i na tym zeruja wymyslajac glupoty i mącąc ludziom w glowach i robia to zupelnie bezkarnie. Bo dzis dziennikarz moze napisac co chce i rzadko go za to konsekwencje spotkaja.
Dokladnie tak. Wszystko co sie teraz wydarza w klubie jest piekna bajka wymyslona przez Jadczaka i Stanowskiego.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 31.12.2018, 16:28
jarecki napisał(a):Wyświetl post
jakie TS miał spełnić warunki ? przeciez to oni mieli warunek 12 mln albo umowa nie ważna
no już w tym wycinku od Jadczaka masz
Załączone obrazki
Typ pliku: jpg Przechwytywanie.JPG (15,5 KB, 94 wyświetleń)
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
burki
Member

Stary 31.12.2018, 16:29
Pierwszy raz w swoim zyciu stracilem zaufanie do TS Wisla. Za Miette dalbym sie do tej pory pokroic ale tereaz nie rozumiem jego udzialu w tej kompromitacji. Wzywam pana prezesa honorowego Wisy Krakow TS do powiadomienia prokuratury i bezwzglednego oczyszczenia Wisly ze wszelkich zarzutow lub posadzen . Mozna upadac a nawet umierac ale najlepiej w prawdzie lub jak kto woli po spowiedzi. Wisla potrzebuje teraz prawdy o sobie jak nigdy dotad. Kibice powinni znac kazdy szczegol zadluzenia klubu poczawszy od Wisly Cupiala a potem Meresinskiego az po dzis dzien. To jedyny sposob na ratowanie klubu lub jego tradycji albo nadal w ekstraklasie albo startujac od 4 ligi. W Wisle na dzis nie ma juz miejsca dla SKWK a na stadionie dla gangsterow i bandytow. TS wymaga odnowy.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 31.12.2018, 16:34
no już w tym wycinku od Jadczaka masz
Co kuźwa? Sugerujesz, że TS nie przekazał nr konta do przelewu?
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 31.12.2018, 16:37
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Pochwili napsial, ze to literówka, Nie zaklinaj rzeczywistosci magia. Calkiem mozliwe, ze tak jest bo to jakis teatr absurdu
Teatr absurdu to uprawiaja dziennikarze, ktorzy wprowadzaja jeszcze wieksze zamieszanie swoja dezinformacja podajac niesprawdzone informacje czy wymyslajac glupoty. Oczywiscie zaden sie pozniej w piers nie uderzy.
Zadna literowka mnie nie przekonuje. Dialog wyglada tak idiotycznie, ze wyglada jakby to idiota rozmawial z kims nie do konca rozwinietym.
Poza tym Abel a Alaba to nie literowka. Ale Jadczakowi mozna przeciez wierzyc prawda
Blixa napisał(a):Wyświetl post
Dokladnie tak. Wszystko co sie teraz wydarza w klubie jest piekna bajka wymyslona przez Jadczaka i Stanowskiego.
Polecam czytanie ze zrozumieniem. Pomaga w zyciu.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 31.12.2018, 16:42
Ale Jadczakowi mozna przeciez wierzyc prawda
Jadczakowi można teraz tak samo wierzyć jak Sarapacie, Dukatowi, TS-owi czy SKWK prawda?
Ostatnio edytowane przez heoij : 31.12.2018 o godz. 16:45.
Odpowiedz cytując
Piotr777
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 31.12.2018, 16:43
Teatr absurdu to uprawiaja dziennikarze, ktorzy wprowadzaja jeszcze wieksze zamieszanie swoja dezinformacja podajac niesprawdzone informacje czy wymyslajac glupoty. Oczywiscie zaden sie pozniej w piers nie uderzy.
Zadna literowka mnie nie przekonuje. Dialog wyglada tak idiotycznie, ze wyglada jakby to idiota rozmawial z kims nie do konca rozwinietym.
Poza tym Abel a Alaba to nie literowka. Ale Jadczakowi mozna przeciez wierzyc prawda

Polecam czytanie ze zrozumieniem. Pomaga w zyciu.
Jadczak trafił na podatny grunt - niedo.ebanie mózgowe wielu użytkowników forum i Twittera. Miga i Stanowski jadą na tym samym.
Odpowiedz cytując
Smok
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.12.2018, 16:44
Oho, zaraz się okaże, że to dziennikarze zajumali kasę z Wisły...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów