The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kryst
Junior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.12.2018, 14:12
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Czy moderator zrobił porządek z trollami typu: Dobcio, Filipski, Revenger(czy jakoś tak?)? Sami, jak wiemy to nie usuną kont, więc przydałoby się im pomóc.

Ktoś zapytał już Wołosika gdzie przelew? Ktoś zapytał o to samo pana Pola ? Tak się k*rwa skompromitować... bardziej się nie da. Ci ludzie też powinni zniknąć, bo próbowali zaistnieć, a zostali wystawieni przez jakiegoś gościa(a może przez ten fejkowy screen potwierdzenia ). Aaa i jaką rolę w tym interesie odegrał niejaki Kruk? Komentator Eleven, który uwiarygadniał tych oszustów(duży kapitał za nimi) i gołodupców.
Ja pytałem Wołosika, ale oczywiście ten pijak nic nie odpowiedział. Dla niego tematu nie ma, bo to taki debil (jak inni dziennikarze sportowi), że non stop .......i jakieś bzdury, dzień w dzień. Zero honoru, zero przyzwoitości, zwykłe "przepraszam, pomyliłem się" nie występuje w słowniku tych idiotów pismaków. Oni wszyscy po jednych pieniądzach, banda idiotów liżących się po fiutach i wmawiających sobie, ze są zajebiści i się na czymś znają.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.12.2018, 14:13
Cytat:
Ktoś zapytał już Wołosika gdzie przelew? Ktoś zapytał o to samo pana Pola ? Tak się k*rwa skompromitować... bardziej się nie da. Ci ludzie też powinni zniknąć, bo próbowali zaistnieć, a zostali wystawieni przez jakiegoś gościa(a może przez ten fejkowy screen potwierdzenia ). Aaa i jaką rolę w tym interesie odegrał niejaki Kruk? Komentator Eleven, który uwiarygadniał tych oszustów(duży kapitał za nimi) i gołodupców.
Ja myślę, że część osób po prostu uległa ułudzie, ktoś ich naoszukiwał, oni zobaczyli niby dowody na te bogactwa Ly i inne sprawy i po prostu dlaczego mieli nie wierzyć jeśli widzieli? No i wyszło, że swoją twarzą firmują gówno. Na pewno nie jest tak, ze każdy siedzi w jakimś ukłądzie i chce tylko xle. Jest dużo dobrych osób ale naiwnych lub oszukanych perfidnie albo przy okazji oszukanych.
Nikogo nie bronię bo w tej układance nie wiadomo kogo bronić ale na pewno i część dziennikarzy chciała dobrze i ktoś z WSH, SKWK, TS itd i ci informatorzy wszyscy też pewnie po części mają dobre intencje.

Ale problem w tym, ze to jest taka machina i taka skala oszustwa, że zwykły człowiek tu może zostać jedynie pionkiem czy to TS czy WSH czy Vanny. Dlatego lepiej nie grać eksperta, celebryty, informatora, a może nawet nie warto byc Pietrowskim, który też został wkręcony? Bo np Baszyczyński myślę, że miał dobre intencje i to swój chłop ale też go ładnie wkręcili. Tez już wywiady dawał z bananem na buzi. A chyba tutaj nikt tego człowieka za złego nie ma.

Mafia, półświatek oszuści, długi, wałki itd tu nie ma miejsca dla dobrych a tym bardziej naiwnych ludzi.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Kamil
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 31.12.2018, 14:16
messu1906 napisał(a):Wyświetl post
jeśli to prawda z tą pożyczką (brzmi tak absurdalnie że aż nie chce się wierzyć) to można chyba stracic nadzieje i mamy ostateczny dowod na to ze rola Ly miala sprowadzac sie do wyprania kasy i nie ma to nic wspolnego z ratowaniem Wisly

tydzien temu dawalem nam 20% na to ze uda sie dograc sezon i uratowac Wiselke, teraz chyba czas gasic swiatlo :(
ale przeciez gdy pojawil sie pierwszy raz ten caly szwed, to od razu mowil o pozyczce, dlatego mnie to caly czas dziwilo, czemu w wywiadach nikt go nie zapytal skad nagle taka zmiana
TYLKO WISŁA
Odpowiedz cytując
Kryst
Junior Member

Stary 31.12.2018, 14:17
https://twitter.com/SzJadczak/status...23550137815042

Nie wiem czy fake czy prawda, ale jeśli prawda to jest hit! Czyli komedianci mieli POŻYCZYĆ 12 milionów.
Odpowiedz cytując
gambit88
Member

Od: 08.2011

Stary 31.12.2018, 14:18
Podobno ciągle jest opcja z Kwietniem... Nie rozumiem do końca na jakich zasadach... co niby zmieniło się w stosunku do wcześniejszej sytuacji gdy usiedli do stołu. Przecież kasy trzeba wyłożyć tyle samo.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 31.12.2018, 14:20
Posty filipskiego to książkowa socjotechnika, przecież z tego co nabazgrał można obrócić kota ogonem w każdą stronę zależnie jak się sytuacja rozwinie. o czym on .......i? że nie o kasę tutaj chodzi. napiszę tak byłyby eci peci można by było rozkminiać dalej. Podstawcie do jego wywodów, że kasa została przelana i wszystko pospłacane. Wtedy cała jego teoria idzie w ....u. I co myślicie, że zawodnicy, sztab, Pani Kasia od mopa i inni pracownicy wszyscy twierdzili by że kasy nie dostali? A sorry zapomniałem tajemnicze warunki. Jakie ....a tajemnicze warunki? akcje klubu zostały przekazane ( oświadczenie TS i wywiad Pietrowskiego który nie zaprzecza PO prezesa). A tak wiem cała prasa też jest w zmowie i trzyma z TS. Niewiarygodne ....a. Toż to będzie bitwa na naapprraawwdddeeee długie noże nie wiem tylko kto z kim. 4 wojna światowa nam się szykuje.
a teraz fakty:
-brak przelewu brak kasy, nikt nie potwierdził, że dostał kasę
-brak kasy akcje wracają do TS

A teraz rozumowanie filipskiego
wytłumaczę na innym przykładzie. Filipski kupił samochód na który go nie stać!! bez gotówki z odroczonym terminem płatności więc nie dostał dowodu rejestracyjnego. Na wezwania płatności nie odpowiada, ba wynajoł tubę osiedlową która rozgłasza po osiedlu, że filipski nie przeleje kasy bo się boi że jak przleje kasę to i tak dowodu rejestracyjnego nie dostanie.
Wiec przy pomocy socjotechniki na osiedlu (patrz filipski i młode grzybki) chce wymódź że najpierw dostanie dowód rejestracyjny( nie musi wpłacać 12 baniek) a potem zapłaci. No może zapłaci. O.......i części które może z samochodu(zawodnicy)i odda bo powie, że jednak mu się nie spodobałi już go nie stać. I tyle będziemy widzieli naszych trzech amigos i forumowicza filipskiego a i jeszcze kilku piłkarzy których sprzedał.
Ostatnio edytowane przez PAWEŁ : 31.12.2018 o godz. 14:24.
Odpowiedz cytując
qpalz
Junior Member

Stary 31.12.2018, 14:22
Jezu ludzie ! Czemu Wy wciąż oczerniacie inwestorów ?!?!

Pomyślcie przez chwilę o jednej bardzo ważnej kwestii. Mówił o tym Boniek, więc uważam, że jest to jak najbardziej rzetelna wiadomość.

Sarapata okłamywała go kilkukrotnie w żywe oczy ! To nie może jej ujść na sucho. Kłamała w sprawie finansów Wisły (zatajała prawdę).

Dodatkowo jak sam Zibi stwierdził sytuacja finansowa na początku sezonu Wisły wyglądała na prawdę dobrze. Dostali licencję na Eklasę i na Europejskie puchary od UEFA (jeśli ktoś myśli o spisku wraz z Eklasą to tu ma potwierdzenie, że nie).

A następnie w ciągu połowy sezonu (niecałe pół roku) klub zadłużył się na gigantyczne kwoty ! Przed sezonem było to ok. 15 mln a teraz to jest 40 !!! 25 mln zł różnicy w pół roku ! Kur** mać !! Sarapata obecnie milczy i stara się odsunąć od sprawy i się jej to udaje, bo nikt tu nie najeżdza na nią ! A to ona jest wszystkiemu winna ! Jej ostatnie decyzje w klubie tylko to potwierdzają, ale to jest tylko malutki wierzchołek góry lodowej. To wredne babsko wydoiło nasz klub do zera i się ulotniła ! I to ją wraz z resztą zarządu powinno się na tym forum linczować

W zamian za to każdy czeka na przelew od jakiegoś gościa, który jest zainteresowany kupnem klubu. I gdy taki przelew nie przychodzi to się go oczernia, wyśmiewa i kpi a o Sarapacie czasem ktoś gdzieś wspomni, ale gwiazdą przedstawienia jest Francuz.

Nie dziwię się mu, że odpędza się od mediów i udaje chorobę. Chce, aby o nim tyle nie pisano a skupiono się na prawdziwym problemie ! Jakim jest Marzena i reszta jej świty.

Czemu dziennikarze, ani nikt inny nie stara się jej namierzyć ? zadać kilku pytań ? klauzula poufności ? No z tego co piszą wszyscy to obowiązuje inwestorów, dlatego siędzą cicho. Wisły chyba nie, bo co chwilę wypuszczają tylko komunikaty (ultra bezsensowne jak cała ich przygoda z Wisłą).

Obudźcie się i przestańcie się koncentrować na tym czy przelew przyjdzie ! Tu są ważniejsze sprawy do załatwienia.

Wyśle Le kase ? spoko ! niech się bierze za ten syf w Wiśle sam a ja jak tylko będę mógł będę go w tym popierał.
Nie wyśle kasy ? trudno ! zmarnowaliśmy tylko czas na debacie dlaczego się zasłaniał parasolem, lub dlaczego Majchrowski nazwał go skośnookim ...

Trzeba samemu zacząć jakoś działać. Tak wiem, jestem na forum od niedawna i wgl. nie powinienem się odzywać bo panują tu jakieś dziwne zasady, że jak ktoś jest od niedawna to wgl. niech siedzi cicho i czeka 3-4 lata aż jego konto się uprawomocni.

Jak działać ? Nie wiem, ale myślę, że ważną rolę może tu odegrać Socios do którego myślę się przyłączyć w nowym roku. Z góry mówię, że totalnie nie znam się na takich dziedzinach (zajmuje się czymś zupełnie innym) ale coś trzeba zrobić.

Jakaś forma protestu ? Wysyłanie zawiadomień do Państwa o sytuacji. A przynajmniej publiczne potępienie rządów PMS.
Odpowiedz cytując
ronieli
Junior Member

Stary 31.12.2018, 14:23
To co wrzucił ten cały twiterzyna Jadczak jest tak wiarygodne że łohohoh. Niech wrzuci już całą umowę, a nie tak akapitami xDD
Odpowiedz cytując
Martineq
Senior Member

Od: 11.2006

Kryst napisał(a):Wyświetl post
https://twitter.com/SzJadczak/status...23550137815042

Nie wiem czy fake czy prawda, ale jeśli prawda to jest hit! Czyli komedianci mieli POŻYCZYĆ 12 milionów.
No i co z tego? A Cupiał jak finansował Wisłę? Przez pożyczki "wewnętrzne". Tak się robi po prostu. Szukacie dziury w całym.
Odpowiedz cytując
nowak
Member

Od: 12.2008

Skąd Jadczak ma dostęp do umowy ? Niech ją upublicznią
Odpowiedz cytując
Jery
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.12.2018, 14:27
Jadczak ma dobry screen, jest jeszcze jeden, który lata od jakichś 2 dni i jest tam tego trochę więcej, ale w zasadzie tylko o terminy. Jeśli chodzi o pożyczkę to tak się to robi właśnie, jak już ktoś napisał wyżej, więc nie czepiałbym się.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.12.2018, 14:27
gambit88 napisał(a):Wyświetl post
Podobno ciągle jest opcja z Kwietniem... Nie rozumiem do końca na jakich zasadach... co niby zmieniło się w stosunku do wcześniejszej sytuacji gdy usiedli do stołu. Przecież kasy trzeba wyłożyć tyle samo.
No nie do końca tyle samo. Kwiecień jest na 'musiku' w tych rozmowach jeśli chce odzyskać pieniądze.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
JacekFan
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 31.12.2018, 14:28
Tu jest potrzebna policja i prokurator. Mam nadzieję że jak nie dziś to w środę ktoś wreszcie .......nie pięścią w stół i roz.......i to całe towarzystwo w TS. Taki wstyd na całą Polskę a władza patrzy i nic jakiś kabaret. Przecież już powinny być kontrolę z urzędu.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 31.12.2018, 14:28

To by się zgadzało z wcześniejszą ofertą:

Ostatnio edytowane przez heoij : 31.12.2018 o godz. 14:32.
Odpowiedz cytując
gambit88
Member

Stary 31.12.2018, 14:33
A może w tej umowie to chodzi o to, że pieniądze wprowadzone do Klubu byłyby tak na prawdę pożyczką od firmy ewentualnego inwestora.. Chyba tak mniej więcej to wyglądało w przypadku TF i Wisły za Cupiała
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Lukasz napisał(a):Wyświetl post
No nie do końca tyle samo. Kwiecień jest na 'musiku' w tych rozmowach jeśli chce odzyskać pieniądze.
Nie bardzo. To jest błędne myślenie: "za dużo zainwestowałem żeby się wycofać". Biznesmen wie kiedy odciąć straty zanim zbankrutuje.
Jest spora szansa że nic nie odzyska, tylko straci kilkanaście-dziesiąt milionów.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Nie czepialbym sie tego loan w umowie... Z reszta o czym my dyskutujemy nawet jesli czepiamy sie slowa pozyczka to i tak pisze ze maja to wplacic nie później niż do 28 NIE WYWIAZALI SIE Z TEGO.trzeba skonczyx juz ta zenade powiedziec im nara i ratować co sie da.
Odpowiedz cytując
rzodkiewka
Member

Od: 07.2013

Stary 31.12.2018, 14:35
Po nowym roku trzeba zacząć aktywnie wywierać presję na TS. Termin był do 28 grudnia a te głąby niby dalej czekają na przelew ,tracimy cenne dni.Jeżeli po nowym roku nic się nie zmieni to trzeba się zebrać i iść pod siedzibę podczas ich spotkania,wywierać aktywnie presję,pisanie na forum nic nie zmieni.Niech poczują gniew kibica to zaczną poważnie traktować ten klub.
Wydaje się,że jedyna realna nadzieja to szybkie oddanie klubu w ręce Kwietnia ( można zakładać,że jest jeszcze zainteresowany) Dogadać się z piłkarzami i w ciągu kilku godzin wypłacić im chociaż połowę pensji,to powinno powstrzymać lawinę wniosków o wypowiedzenie kontraktów.Następnie sprzedać kogo się da typu Imaz,Asenic.Z uzyskanych pieniędzy wyrównać pozostałe zaległości wobec piłkarzy.Kolejny krok to szukanie kogoś do spółki,zakładając,że Kwiecień sam wejdzie.Rozmowa z miastem i negocjowanie lepszych warunków wynajmu stadionu.Dodatkowo kibice muszą się zmobilizować i wykupić rekordową ilość karnetów.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 31.12.2018, 14:38
rzodkiewka napisał(a):Wyświetl post
Po nowym roku trzeba zacząć aktywnie wywierać presję na TS. Termin był do 28 grudnia a te głąby niby dalej czekają na przelew ,tracimy cenne dni.Jeżeli po nowym roku nic się nie zmieni to trzeba się zebrać i iść pod siedzibę podczas ich spotkania,wywierać aktywnie presję,pisanie na forum nic nie zmieni.Niech poczują gniew kibica to zaczną poważnie traktować ten klub.
Wydaje się,że jedyna realna nadzieja to szybkie oddanie klubu w ręce Kwietnia ( można zakładać,że jest jeszcze zainteresowany) Dogadać się z piłkarzami i w ciągu kilku godzin wypłacić im chociaż połowę pensji,to powinno powstrzymać lawinę wniosków o wypowiedzenie kontraktów.Następnie sprzedać kogo się da typu Imaz,Asenic.Z uzyskanych pieniędzy wyrównać pozostałe zaległości wobec piłkarzy.Kolejny krok to szukanie kogoś do spółki,zakładając,że Kwiecień sam wejdzie.Rozmowa z miastem i negocjowanie lepszych warunków wynajmu stadionu.Dodatkowo kibice muszą się zmobilizować i wykupić rekordową ilość karnetów.
WSH lubi to!
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 31.12.2018, 14:39
Nam obecnie potrzebny jest inwestor który spokojnie odbuduje Wisłę od czwartej ligi .
Ale ten inwestor (potencjalny) musi mieć (o pieniądzach nie wspominam) zdrowie , determinację i po prostu "jaja"
Bo pierwszy, ruchem musi być spotkanie z "kumatymi" którym głosem nieznającym sprzeciwu zakomunikuje :
-ulraska na stadionie , jak najbardziej , popieram i wspieram
-bojówka , no rozumiem że musi być do ochrony ultraski , szczególnie przy występującej w mieście parchovii
-jak bojówka chce się inną bojówką umawiać na ustawki gdzieś w lesie , przyjmuję do wiadomości ale nie oczekujcie ode mnie zrozumienia takiego zachowania
A TERAZ SŁUCHAJCIE !
Kategorycznie nie akceptuję jakiegokolwiek handlu narkotykami , jest to zabronione !
Kategorycznie nie akceptuję jakichkolwiek ataków na życie innych ludzi !
To są moje warunki i proszę je zaakceptować !
---------------------------------------
Hahaha , niewyobrażalna naiwność , nie ma takich osób , to niemożliwe .
Rzeczywiście niemożliwe ?
Odpowiedz cytując
caucus
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2018

Stary 31.12.2018, 14:40
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie bardzo. To jest błędne myślenie: "za dużo zainwestowałem żeby się wycofać". Biznesmen wie kiedy odciąć straty zanim zbankrutuje.
Jest spora szansa że nic nie odzyska, tylko straci kilkanaście-dziesiąt milionów.
To prawda, ale od początku mówimy o gościu, który nie myśli w tej sprawie racjonalnie, tylko jest kierowany emocjami, bo po prostu kibicuje Wiśle.

Ale też, gdzieś oczywiście jest granica. Może nawet sobie przeliczy, że taniej mu wyjdzie kłaść pieniądze na klub od IV ligi i odzyskiwać to z transmisji w Ekstraklasie.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Kwietnia nie bylo stać na przebicie oferty Penara by wziąc Karpaty Krosno a weźmie zadłużoną Wisłe.
A potem przyjedzie Bragiel w wannie i urodzi hulka hogana dzieki ktoremu wjedziemy ursusem do Ligi Mistrzow
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
lider1906
Junior Member

Od: 08.2008

1. Co do pożyczki to standard - tak się po prostu robi ze względów podatkowych i prostszych formalności.
2. Teraz nie problemem jest komu przekazać klub tylko jak odzyskać akcje - bo choćby i miliard na inwestycje się znalazł to dopóki nie odzyskamy akcji to nikt go nie włoży. A zabawa z odzyskiwaniem, zwłaszcza jak urwie się kontakt to będą tygodnie jak nie miesiące... (zakładając że umowa przewiduje ich zwrot)
3. W formie protestu proponuję wysyłanie do odpowiednich służb(prokuratura, CBA, itp.) zawiadomień o możliwości popełnienia przestępstwa - na bazie miedialnych doniesień. Można anonimowo.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Cytat:
Termin był do 28 grudnia a te głąby niby dalej czekają na przelew ,tracimy cenne dni.
A dlaczego twierdzisz, ze tracimy czas?
Z tego co rozumiem to oficjalnie Wisła jest w rękach Vanny i spółki. Co prawda na początku była mowa, że klub zostanie przjęty dopiero jak wpłynie kasa ale od tego momentu to chyba się dużo zmieniło. Bo z tego co widze to Sarapaty już nie ma, p.o. jest Pietrowski, mamy 31 grudnia i nikt nic nie mówi, że dill ze skośnookimi zakończony z powodu braku wywiazania się z umowy. Baa tu ludzie z TS nadal wierzą, że będzie kasa.
Także nie wiem czy my tracimy czas czy już utknęliśmy w tym bagnie azjatycko-TS-WSH.

Miało byc grubo ale chyba nikt sie nie spodziewał, ze aż tak grubo. Wydaję mi się, że do WSh i bandy już na dobre dołączyła Azja i teraz będziemy mieli kolejne epizody w cyrku, bo tak szybko widocznie ta sprawa z Vannami się nie skończy.

A nawet jak się oficjalnie skończy to jeszcze pewnie smród się będzie ciągnąl za nami i nie raz usłyszymy o pokłosiu całego tego zajebistego dillu TS z Vanną.
Wstyd, po prostu już jest wstyd przed samym sobą za to co te ....y zrobiły.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
gambit88
Member

Stary 31.12.2018, 14:43
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Nam obecnie potrzebny jest inwestor który spokojnie odbuduje Wisłę od czwartej ligi .
Ale ten inwestor (potencjalny) musi mieć (o pieniądzach nie wspominam) zdrowie , determinację i po prostu "jaja"
Bo pierwszy, ruchem musi być spotkanie z "kumatymi" którym głosem nieznającym sprzeciwu zakomunikuje :
-bojówka , no rozumiem że musi być do ochrony ultraski , szczególnie przy występującej w mieście parchovii
-jak bojówka chce się inną bojówką umawiać na ustawki gdzieś w lesie , przyjmuję do wiadomości ale nie oczekujcie ode mnie zrozumienia takiego zachowania
A TERAZ SŁUCHAJCIE !
Kategorycznie nie akceptuję jakiegokolwiek handlu narkotykami , jest to zabronione !
mniej więcej po takich słowach zorganizowano zamach na don Vito w Ojcu Chrzestnym
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 31.12.2018, 14:44
Widze, ze jadczak ma coraz wieksze poważanie na forum "fragment umowy" Jest to tak zabawne jak ta pozyczka. Taki fragment umowy to moze spisac i wrzucic kazdy kto zna jezyk angielski.

Te wszystkie Jadczaki co maja informatorow w Kambodzy i Stanowskie co maja inwestorow dla Wisly niech pokaza jakimi sa dziennikarzami i namierza marzenke i ją naciskaja o co tu chodzi i co sie dzialo z klubem przez ostatnie 2 lata. Ale rozumiem, ze dla tych cymbalow jest to za trudne i lepiej tworzyc glupoty na twitterze bo w dzisiejszych czasach na tym polega "nowoczesne" dziennikarstwo.

Obecna sytuacja w klubie jest absurdalna i komiczna i co by niepowiedziec o naszych Trzech Krolach to pierwsze co powinni robic dziennikarze to nękac poprzedni zarzad z marzenka ale wiadomo, ze latwiej i wygodniej jest pisac o wspomnianej trojce bo to latwy cel.
Dziennikarze.... Zrodlo informacji to dla nich twitter i fora internetowe. To tak jakby chirurg operowal za pomoca wideł. Debile.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 31.12.2018, 14:44

No i mamy naszego zbawiciela, niby chory a zapierdala w tym Nowym Jorku.
drozd:
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 31.12.2018, 14:57
A tutaj niektóre praw.....i twierdziły, że przelew został zrobiony i TS ukrywa potwierdzenie . Pietrowski już się ewakuował z Polski(przynajmniej wedle komentarza dla TVN24: "nie ma mnie w kraju").
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.12.2018, 14:58
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
A TERAZ SŁUCHAJCIE !
Nie wiem czego się napiłeś ale ja chcę to samo
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 31.12.2018, 14:58
Ja to do tej pory nie mogę pojąć jak ludzie jeszcze łykają informacje jak pelikany od filipińskiego?
Niech mi ktoś wytłumaczy w jaki sposób tylu ludziom odebrało rozum?
Przecież ta cała trójka nie oszukujmy się podstawionych ludzi od początku wyglądała jak gang olsena. Ludzie potracili rozumy i zawierzali fantastom i innym gnomom pokroju filipinskiego czy uj wie kogo jeszcze.
W głowie mi się to nie mieści
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów