|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Jutro rano : - Vanna w amoku spowodowanym chorobą, niestety zgubił wszystkie dokumenty mówiące o wyciągach z kont Wisły Kraków SA za rządów TS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Akurat wyciągi z kont są w banku i można (prokuratura) je w każdej chwili odzyskać.
Gorzej z umowami, porozumieniami, lewymi fakturami itp ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Niech TS szybko ogłosi, że wycofują się z umowy. Koniec. Tu nie ma o czym dyskutować. Zamknąć temat i dziękuję do widzenia.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dramat rozgrywa się teraz w domach piłkarzy, którzy przez pół roku pracują za darmo i pieniędzy na ten okres czasu już nie zobaczą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
@filipski Twoja teoria oczywiśic emoze być prawdą, tylko po co nasz p.o. kompromituje sie raz po raz zamiast przekierować złośc na TS? ![]()
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 30.12.2018 o godz. 22:38.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Pietrowski ręczył za Ly Vanne w wielu wywiadach i opowiadał że obu inwestorów zna od wielu lat,jak również o ich biznesach. Możliwe jednak że Ci biznesmeni i Pietrowski to podstawione słupy przez TS. Mówi o tym Pol w dzisiejszym podsumowaniu od 20 minuty https://www.youtube.com/watch?v=mst2tEsAoXE Sarapata podaje się do dymisji. Następnie biznesmeni wraz z prezesem Pietrowskim znikają. Spółka jest czysta i teraz bez długów może ją przejąć jakiś inwestor. Jak dla mnie trzyma się to kupy.
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 30.12.2018 o godz. 22:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Witam!
Polecam ostatni material Michala Pola na youtube. Daje wiele do myslenia. Pozdrawiam |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Chciałbym jeszcze napisać o naszym prezydencie. Po tym jak został omamiony i osmieszony przez Pana skośnookiego, odnoszę wrażenie że ma demencje starczą.
A niby vana został przeswietlony przez urząd miasta, i miał być wiarygodnym biznesmenem ![]()
Więc dlatego z punktu mając na uwadzę iż ogólna krytyka może być,tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było,tylko aplauz i zaakceptowanie... (Rejs)
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
ooo jest i Dobcia
Przypadek?, nie sądzę. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Faktury też da się "odtworzyć", w końcu jest JPK, a Wisła była zobligowana do jego składania zdaje się, że od stycznia 2017 roku. (lipiec 2016 - największe podmioty, styczeń 2017 - średnie i od 2018 wszyscy VAT-owcy).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Przecież to prześwietlenie było dementowane. Akurat Majchrowski jako jeden z nielicznych szybko wyraził swoje zdanie o tych inwestorach nazywając skośnookiego skośnookim. Co oczywiście zostało odczytane na forum jako przejaw jego "cracoviackości".
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
@Piotr777. To Ty postrzegasz świat w dychotomiczny sposób. Jadczak to dla Ciebie człowiek, który "chce się przyczynić do zagłady naszego klubu". I chcesz mi powiedzieć, że to nie jest czarno-białe postrzeganie świata? Reportaż Jadczaka - bez względu na to jakie miał intencje - mógł być katharsis dla Wisły, bo wtedy jeszcze klub był do uratowania, ale większość kibiców Wisły zamiast się obudzić zaczęła wylewać wiadro pomyj na autorów reportażu, a niektórzy uznali, że to takie nawet "cool" że klubem z tylnych krzeseł sterują bandyci.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Pisałem o tym, że umowa oddana jest prawo szwajcarskiemu i międzynarodowemu z 8 h temu jako pierwszy.
Facet przedstawił Wam tutaj konsekwencje |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
https://twitter.com/chwalamar/status...92102260776960 - IMHO to zaczyna mieć sens.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Miałem nadzieję, że w pierwszym poście tutaj napiszę coś zupełnie innego, ale teraz pozostało mi jedynie stwierdzenie, że to wszystko mi się śni. Bo cokolwiek dzieje się gdzieś tam, za zasłoną, dociera do ludzi w jakiejś dziwacznie powykręcanej, absurdalnej formie, tworząc tu scenariusz już nie thrillera, ale czegoś na kształt Monty Pythona.
I nie dziwię się Polsce, że tarza się ze śmiechu - sam bym się tarzał, gdyby takie coś przytrafiło się, na przykład, Legii. Tyle, że tu idzie o Wisłę, z czym mi kompletnie do śmiechu nie jest. Pozostaje jedynie mieć nadzieję, że jakiekolwiek by nie było zakończenie tej historii, będzie to, w perspektywie, dobre zakończenie. Czego sobie i Wam życzę na Nowy Rok. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jesli kogos ciekawi skad zostal wytrzasniety "inwestor" z Azji, niech ogladnie jeszcze raz reportaz Jadczaka i fragment w ktorym wchodzi do klubowej restauracji i probuje porozmawiac z Miskiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Wygląda na to, że to koniec
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2018
Offline |
|
|
To już jest kooooniec, nie ma już nic, jesteśmy wolni, możemy iść....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|