|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Dopisz proszę jeszcze ekologów,masonów i koniecznie cyklistów...a ja się później dziwię że rodzice nie szczepią swoich dzieci albo głosują na PiS...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
kto ? Stowarzyszenie Kilku Kibiców Wisły? oni od dawna już nie istnieją i nikt się nie liczy z nimi
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
jak to kilka , przecież tak pięknie działają ( mikołaj , oprawy , zbiórki ) , a jak chodzi o przyszłość Wisły to nic...
![]()
Tylko Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
CBŚ powinno wjechać do piggy i to już
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Oni o 6:00 wjeżdżają. Marzenko idź wcześniej spać, bo rano przyjdą cię panowie obudzić.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ale jak to? Przecież klubem rządzili prawdziwi kibice Wisły, więc jak mogli ją skrzywdzić?
![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.12.2018 o godz. 23:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jeśliby.
Jeśliby środki nie wpłynęły w terminie wg umowy, nie wyobrażam sobie, żeby Zarząd TS nie powrócił do kontynuacji rozmów z tymi, z którymi te rozmowy prowadził a już nie prowadzi. No ale mogę mieć zbyt wielką wyobraźnię. I może rozważyć sprzedaż spółki akcyjnej kilkudziesięciu zainteresowanym - naraz. Z tym, że przy tej drugiej opcji Wisła Kraków SA moze bardzo łatwo trafić do rąk środowoska, z którego rąk jest aktualnie wydobywana. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Niech piłkarze zaczną uciekać, to skończą się te kretyńskie gierki i cała szopka.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To był(a) tylko pionek, udający królową
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Podobno kasa z biletów za mecz z lechem poszła dla pracowników. Mój kolega od 4 miesięcy nie dostaje pensji od Wisły i wciąż żadnego przelewu nie dostał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]() ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...ml#s=BoxOpLink
Na dziś to tyle. Pewnie więcej informacji jutro podadzą po telefonie do p. o. prezesa, a on je będzie miał popołudniu lub w poniedziałek po konsultacji z Ly Vanna. Oby to była kwestia banku przewalutowania czy czegoś podobnego. Wiara nie umiera!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Wygląda na to że to już koniec kambodżańskiej przygody. Cholera naprawdę do samego końca wierzyłem że to może wypalić. Niestety po raz kolejny w ciągu kilku miesięcy jestem mega rozczarowany.To nigdy nie miało się wydarzyć a jednak się wydarzyło.
Nie wiem tylko co było celem tej całej maskarady. To wszystko się kupy nie trzyma.Nikt przy zdrowych zmysłach nie robił by takiej maskarady bez jakiegoś powodu. Nie wierzę że to była ( na szczęście) pani prezes znalazła takich magików aby próbowali kupić Wiśle. W tym szaleństwie musi być metoda ale ja jej nie widzę. Niestety po raz pierwszy Wisła w swojej historii spadnie na 4 poziom rozgrywkowy i szlag mnie trafia że do tego przyczynili się ludzie mieniący się kibicami Wisły. Opowiadający jakie to bagno nie zostawił Cupial, który sprzedał klub oszustowi. Nie mieści mi się w głowie że można być aż tak dwulicowym.Oby karma wrocila do tych ludzi którzy w tak haniebny sposób przyczynili się do upadku klubu który znaczył znaczy i będzie znaczył dla tak wielkiej rzeszy kibiców. MAKE WISLA GREAT AGAIN!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[QUOTE=Jam55;1525077](...)
Niestety po raz pierwszy Wisła w swojej historii spadnie na 4 poziom rozgrywkowy (...)/QUOTE] Rozumiem Twoje emocje, ale proszę, żebyś walczył również z takim myśleniem. Nie mówię o zaklinaniu rzeczywistości ale ekstraklasa sie dla Wisły nie skończyła. W życiu możliwe są rzeczy wydajace się absolutnie już niemożliwymi. Jeśli przy tym, nie wiem, ale jerśli wierzysz, że istnieje Bóg - Jezus, to ufaj, że On może wszystko.Jeśli taka jest Jego wola. Jak by to nie zabrzmiało dewocyjniie ,ale jeśli potrafisz się modlić, po prostu prosić - zrób to. Tymczasem, Wisla gra nadal w Ekstraklasie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie skąd info,ze Wojkowski został spłacony?
W jaki celu?Czyżby opłacało się spłacić wypłaty zawodnikom na których można zarobić,sprzedając Ich w nadchodzącym okienku jako tymczasowy właściciel zarabiając na tym być może "x 10"? ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
[QUOTE=yarow;1525078]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miga pisze że przelew ma wpłynąć do 29.12 godz 23:59
Chce likes dorobić czy o co mu chodzi... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Trzeba się już powoli ostatecznie pogodzić z sytuacją, szkoda tylko straconego czasu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sobotę......? raczej nie księgują przelewów,chyba ,że z tego samego banku....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
4 liga to piąty poziom rozgrywek..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czekam na wieści od p. o. Prezesa
Ostatnio edytowane przez gizmo : 28.12.2018 o godz. 23:38.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
- przelew nie został zrealizowany z powodów technicznych i dojdzie z opóźnieniem -Ly się nagle rozmyślił (ot taka fanaberia, np Jadczak się do niego dodzwonił ect) I ewentualnie 3 opcja ukartowana akcja przez Sarapata aby wziąć kasę i grzecznie uciec |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|