|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
No to by bylo juz na tyle .....szacun dla tych ktorzy do tej pory naprawde wierzyli i łudzili sie happy endem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
A z drugiej strony ten cały Pietrowski to ....a co kolejny Citko? Przecież jak to mu nie wypali to na polskim rynku już nawet pietruszki nie sprzeda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
"Obyś zyl w ciekawych czasach" jak to mawia Chinskie przyslowie.
![]() ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
||
Cytuję: Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Pietrowski to przypomina tego brodacza z filmu Konsul. Konsul Wisniak dawno s.......ił, a ten dalej urzędował w lipnym konsulacie.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To dla mnie właśnie beletrystyka, a oświadczenie TSu na oficjalnej stronie to fakt.
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pietrowski wszystko na to wskazuje,że będzie kozłem ofiarnym chyba tej smutnej historii.
Ale jeszcze poczekajmy. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Przy 2,5 rocznych przekrętach na miliony zlotych TS -su ,czymze jest sfalszowanie,mataczenie i obecne dziwne zachowania tego pseudo Ts-sowego zarządu?A gdzie obecny milion za mecze z Jaga i Lechem? ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W zasadzie 'klątwa'.
A tak przy okazji - myślałem że Sorina czy Meresińskiego nic nie przebije ale myliłem się. Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi. Jeśli jakiś dziennikarz czyta co piszę - poproszę o złapanie Pana Meresińskiego i prośbę o komentarz do bieżącej sytuacji w formie wywiadu - rehabilitacji. I przeprosiny z mojej strony, kibica. Gdy widziałem jak wchodził na palmę na FB - myślałem: co za klasyczny słup z niego. I nie wpadłem że przecież mógł wchodząc na tą palmę twarz zasłaniać parasolem, czego w łaskawości swej nie zrobił. Bóg mu zapłać za to.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 28.12.2018 o godz. 21:10.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
U babci Maliny się na nich poznali. I zażądali zapłaty gotówką
Brawo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dopóki piłka w grze ... Głowa do góry ![]() Powód: techniczne
Ostatnio edytowane przez yarow : 28.12.2018 o godz. 21:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Czyli po 24 kto będzie właściwie odpowiedzialny za Wisłę? TS nie ma nawet prezesa aktualnie, a nasi inwestorzy zgodnie z umową też już nie będą u władzy. Czyli z kim w razie czego muszą negocjować nowa umowę?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A pewnie, głowa do góry, w życiu wiele trzeba przeżyć.
Co więcej, zmieniłem sobie stopkę gdyż dzień dzisiejszy to (następna) przełomowa chwila. I dlatego też tu dziś jestem. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Mało razy, jeden czy drugi, portal napisał bzdury podpierając się "wypowiedziami"? - interia nie jest wyjątkiem pod tym względem. I jak się zastanowić to każdy scenariusz jest możliwy - zarówno to, że TS sprzedał zadłużoną spółkę byle komu, żeby mieć problem długów z głowy, jak i to, że znalazł się filantrop, który Wisłę uratuję.... Czas pokaże... ![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Dla tych, którzy dalej uważają, że problemem Wisły jest Stanowski, Weszło, Jadczak, a nie TS. Sierpień 2016. Sama prawda, zakrzykiwana przez "najwierniejszych"
http://weszlo.com/2016/08/22/wisla-k...zgasi-swiatlo/ ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jedyne wytłumaczenie to chyba takie, że oni faktycznie wierzyli, że kupując Wisłę nabywają też grunty TSu, później ich uświadomiono i postanowili się grzecznie ulotnić a Piotrowski mógł o niczym nie wiedzieć i tylko go wykorzystali.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli tak, to fakt że im Błoni przy okazji nie sprzedali należy traktować w kategoriach zwykłego 'przeoczenia'.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prezesi nie stanowia samodzielnych władz stowarzyszenia. Prezes nie jest organem stowarzyszenia. Jesli jest zarząd - jest władza.
Jeśli stowarzyszenie nie posiadałoby komisji rewizyjnej, to wtedy byłby problem. Nie może funkcjonować bez organu kontroli wewnętrznej.
Ostatnio edytowane przez yarow : 28.12.2018 o godz. 21:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
TS ma wciąż czteroosobowy zarząd, do dymisji podała się tylko Sarapata.
![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|