|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
7egia chce się pozbyć Jose Kante. jeśli jutro wpłynie kasa i za dużo za niego nie będą chcieli brałbym go.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pazdana,Jędrzejczyka i Kucharczyka do tego
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
||
Zresztą on już wcześniej chciał wyjechać z Polski, mocno go do tego żona namawiała i teraz pewnie to zrobią. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
To że on zarabia jakos 2 razy tyle co Zdenek - mający najwyższą pensje u nas?
L przepłaca strasznie na pensjach, zawodników takiej klasy można znaleźć dużo taniej ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|||
Cytat:
![]()
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Kończąc offtop - nie ma z tych zawodników w Legii których chcą się pozbyć nikogo, kogo bym tu widział. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
28 lat, leń, 2 bramki w tym sezonie, pensja (jak na nasze warunki) pewnie z kosmosu. Po co nam ktoś taki?
![]() ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
na Ondraszka po zeszłym sezonie tez narzekaliśmy a w tym noszony był na rękach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jeśli nie będzie kasy to IV liga...
Jeśli będzie zapowiadana kasa w ilościach, które się przewijały w prasie - to na co nam jakiś odpad z Legii? Do tego drogi w utrzymaniu? Jeśli tylko będzie kasa to klub na pewno znajdzie odpowiednich piłkarzy. Ja mam dobre zdanie o naszym obecnym scoutingu.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 27.12.2018 o godz. 19:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
W Polsce ciężko będzie w tym oknie przekonać kogokolwiek do gry w Wiśle, zapewne (jeśli Vanna zapłaci )czeka nas zagraniczny zaciąg kilku piłkarzy .
Fama o półrocznym niepłaceniu i przewrotach wlascicielskich nie daje zaufania na rynku ... Może w lecie by się to zmieniło, ale to wszystko może , może ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Może na bramkę Malarza skoro i tak w klubie kokosa siedzi ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Malarz ? na co nam ten dziadek, chyba tylko zeby miec jakies plecy u redaktorow C+
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
dziadek nie dziadek z tego co się słyszy to Buchal chce odejść a Lis wiemy jaki jest broni ale za pewien to On niestety nie jest :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Malarz xD No to może zafundujmy obóz kondycyjny dla Ronaldinho? Może Paolo Maldini chciałby wrócić z emerytury?
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Member
Od: 05.2018
Offline |
|
|
Może od razu ściągnijmy Majdana z emerytury, bronił będzie, a Małgosia papiery posprząta, to i audyt będzie niepotrzebny.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przestań już - jak widze pysk cwelitosa to mi niedobrze. Zreszta taki niby skład a urodził ledwie 6 miejsce. I co lepiej wiele było niz obecny skład? A pensje niezłe ciagneli hiszpanie. 6 budżet płacowy mielismy w lidze dzieki "tanim" Hiszpanom. Tak że nie koloryzuj.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Gdzie się niby tak słyszy?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Online |
||
|
A jak patrzysz na Mączyńskiego to co czujesz? Skoro takie obrzydzenie Cie złapało do Hiszpanów po Carlitosie?
A skąd wiesz co tamten skład ugrałby z trenerem Stolarczykiem? Nie widzisz, że te wyniki to ogromna jego zasługa? Cytat:
Tyle dobrych piłkarzy wyciągnąć z Hiszpanii za drobniaki i jeszcze narzekać na tamte rejony. Dawaj 100 milionów, to może jakiegoś Dybale kupimy. Przeprosić się z Kiko Ramirezem i z nim współpracować, niech podsyła Imazów, Carlitosów, bo kto ma pojęcie, wie, że jest tam takich w cholere - za słabi na La Lige, dobrzy na Ekstraklase.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 27.12.2018 o godz. 22:38.
![]()
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja wole obecny zespół - tańszy i o zgrozo dla ciebie z jednym Hiszpanem. Tańszy i lepszy. Poza cwelitosem i Imazem reszta to zwykłe przecinaki były. Trzeba było sprowadzic 2 wagony iberyjców żeby kilku sie znalazło co nadawało sie do gry, a to juz tanie nie było. Prowizje od "darmowych" piłkarzy tez kosztują. Nie mamy 100 mln a mamy nie gorszy zespół. Da się? Da. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Velez, Ivan >=Sadlok, Wasilewski
Llonch>>> Halilović Carlitos>>>Ondrasek Cuesta>=Lis Tak jest pan Ogryzek, pluta na hiszpanów, tylko by kupony odcinali. ![]()
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Lloncha nie da sie porównać z Halilovicem ale Bashą jesli juz, nie ta pozycja Cuesta nie lepszy od Lisa Tak jest pan aschkeczup chciał coś napisać ale sam nie wie właściwie co. Tylko pobulgotał z "kuponami" i tyle. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
![]() Sadlok w tym sezonie jest tragiczny<<< Velez. Wasyl wygrywa w powietrzu, zupełnie jak Ivan, ale ma dużo gorsze wyprowadzanie piłki. Postawmy między nimi znak równości. Cuesta nie lepszy od Lisa? Lis zagrał dla nas 3 dobre mecze, na początku sezonu Pawełkował na potęgę. Tylu klopsów Julian nie popełnił, a i kilka niemożliwych piłek wyciągnął. Dużo solidniejszy od Mateusza. Panie Oryzgzeg, wiem, com chciał napisać. Bul bul bulbulator ![]()
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|