|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ten materiał TVN-u powinien być studiowany przez przyszłych studentów dziennikarstwa na polskich uniwersytetach. Russia Today ma wyższe standardy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ktos oglada jeszce tvn,przeciez ta stacja to klamstwo,manipulacja i szukanie wszedzie sensacjii czyli 3 w 1.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W polsacie w wiadomosciach tez mowili o Wisle i tez z pogarda ale to Godlewski i jeden z kabareciarzy (zapomniałem nazwiska). Juz sie nie moge doczekac az ich wszystkich dupa zapiecze
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 23.12.2018 o godz. 20:58.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Pożyjemy zobaczymy, ale po Godlewskim spodziewałem się, że wstrzyma się do czasu, aż się wszystko wyjaśni. Zresztą, gdyby to wypaliło, sądzisz, że któryś z nich przyzna się do błędu? Odpowiedź wszyscy znamy.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Liga od Kuźnik #14 - Wisła Kraków. Materiał o naszej Akademii.
https://www.youtube.com/watch?v=kjBpfTRDhSg ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Felieton Ryszarda Niemca. Raczej niezły.
https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...on/ar/13767009 Cytat:
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Wisła Kraków chce sprowadzić głośne nazwisko
http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...ml#MT_2Zdjecia |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Dzisiejszy wywiad z Tiborem Halilovicem.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez BiałaGwiazda : 28.12.2018 o godz. 13:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zna ktoś autora tego tekstu
https://www.wadowice24.pl/nowe/sport...ydowskiej.html To służalec.. rekinów ,czy sąsiadki? A może Sarapaty?
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 10.01.2019 o godz. 14:14.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Wojtas:
mimo wszystko wole TVN ni z paski na TVP ale co kto lubi ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Masakra! Artykuł jest szokujący. Ostatnie zdanie świadczy o nienawiści do Naszego klubu......a paradoksalnie autor wcześniej grozi paragrafami za szerzenie nienawiści
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Pominąwszy tych wszystkich rekinów, to napis: "Kalwaria bezżydowska" nie jest antysemicki.
Poziom "dziennikarstwa" sięga dna. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
Nadzieje Rysia (no i tych co wierzyli) okazały się płonne a warszawski układ kibicowsko-dziennikarski walczy realnie o to aby nas uratować ! No ja p... rzepraszam . Ale za to trwały i niezmienny jest stosunek do Nas naszej somsiadki . Pozwoliłem sobie zaglądnąć tam na forum , wydzielili nawet temat nam poświęcony i z zaciśniętymi kciukami czekają kiedy padniemy . O , niedoczekanie wasze ![]() Przy okazji to kopalnia beki dla nas , jak czyta się np takiego frajera 2 to myślisz sobie tak - Świadkowie Jechowy przy nim to rozdyskutowana ,liberalna grupa Pytanko - nie założyłby kto u nas takiego tematu , pod tytułem np Z POD KROWIEGO OGONA i tam cytowalibyśmy najciekawsze kwiatuszki z ichniejszego forum . Myślę że zabawa byłaby przednia ! |
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Co nie zmienia faktu, że pewnego rodzaju problem istnieje przed, którym nie można się schować nawet jeśli jest to jedynie metaforyczna dokopywanie Cracovii. Mieliśmy piłkarza o żydowskim pochodzeniu za którego wszyscy trzymali kciuki i do dziś wspominamy go pozytywnie. Przepraszam mieliśmy ich aż dwóch bo Dudu Biton też dobrze sobie radził ! Czyli byliśmy też poniekąd żydowksim klubem i nie wyciągnęliśmy z tego żadnego rodzaju wniosków. To po prostu nie pomaga, a nawet przeszkadza.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
jak chcesz pozbyc sie tego problemu(twojego, oraz tych pseudodziennikarzy) zlikwiduj cracovie ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cracovia ze swoimi problemami musi sobie również poradzić. Mam na myśli pewnego rodzaju podejście wizerunkowe. do tematu. Załóżmy teoretycznie, że na czele dużych korporacji, banków, przedsiębiorstw itd stoją często osoby o żydowskim pochodzeniu. Teraz zdajmy sobie pytanie czy artykuł jakiegoś dziennikarza okraszony tytułem: JŻŚ, Zawsze nad wami itd będzie przyciągał taką osobę do kupienia reklamy, sponsorowania, zainwestowanie w klub itd.
Ostatnio edytowane przez Valencia : 10.01.2019 o godz. 16:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
zachęcam forum brać to obejrzenia wywiadu z trenerem , szczególną uwagę zwracam na trzymadło do mikrofonu (to w okularach)
![]() https://www.youtube.com/watch?v=uWCRKmWhbY0 ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
co autor miał na myśli ? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Może ten Wieczorek to szwagier Sarapaty
A za czyją sprawą doszło do zapaści finansowej klubu ? Półdebil a la tymczasowy prezes Pietrowski ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A tymczasem Cracovia schodzi na psy... wbrew deklaracjom:
Sergiu Hanca z Dinama Bukareszt, który ma zasilić sąsiadkę to "pies". (Dinamo w Rumunii to "psy") ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Valencia napisał(a):
Co nie zmienia faktu, że pewnego rodzaju problem istnieje przed, którym nie można się schować nawet jeśli jest to jedynie metaforyczna dokopywanie Cracovii. Mieliśmy piłkarza o żydowskim pochodzeniu za którego wszyscy trzymali kciuki i do dziś wspominamy go pozytywnie. Przepraszam mieliśmy ich aż dwóch bo Dudu Biton też dobrze sobie radził ! Czyli byliśmy też poniekąd żydowksim klubem i nie wyciągnęliśmy z tego żadnego rodzaju wniosków. To po prostu nie pomaga, a nawet przeszkadza. ------------------------------------- No nie mogę Wyjaśnię łopatologicznie. 'Żydy' z drugiej strony błoń to nie naród żydowski. Jeżeli ktoś źle o nich pisze to nie ma na myśli prawdziwych Żydów jako narodu ale kibiców Cracovii. Analogiczny przykład z czterech liter, tak jakoś mi przyszło na myśl : Czy jeśli jakiś angielski kibic napisze 'hammers must die' czy coś w tym stylu o West Hamie to nawołuje do nienawiści do tych narzędzi? Hmm, pewnie tak. Pewnie jest skrytym młotkofobem i zapalczywym miłośnikiem wkrętaków Z resztą gdyby to brać dosłownie to sam prezydent miasta Krakowa źle się wypowiadał o pewnych zacnych domowych zwierzętach niejako szerząc mowę nienawiści w stosunku do naszych czworonogów. Zaś zdecydowana większość kibiców sąsiadki ociera się pod paragraf o ochronie zwierząt
Ostatnio edytowane przez s1mone : 11.01.2019 o godz. 21:51.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Valencia : 11.01.2019 o godz. 22:22.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Nie . Nie wytłumaczyłeś . Poprostu nie mam siły z tobą dyskutować
Jeśli nie rozróżniasz zydow z kałuży od prawdziwych to twoj problem . ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj w stan futbolu o 12 na tvp sport i youtube gościem będzie Jarosław Królewski
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Valencia napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Tak samo gralismy z syjonistycznym Tottenhamem i tez nie bylo zadnego rasizmu. Mielismy piłkarzy z Izraela ktorych uwielbialismy Meliksona i Bittona i tez nie bylo pod ich adresem żadnego antysemityzmu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez wester : 12.01.2019 o godz. 12:04.
![]()
FC CHOLERZYN
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|