|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Garbarnia Kraków.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Naprawdę ciężko zrozumieć, że automat w takich rejestrach (generowanych automatycznie dodam), przy imionach kończących się na "A" ustawia w systemie kobietę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wśród nocnej ciszy głos się rozchodzi:
Wstańcie Wiślacy, przelew nadchodzi! Czym prędzej się wybierajcie, Na Reymonta pospieszajcie Przywitać kasę! Poszli, znaleźli prezesa w żłobie Z wszystkimi znaki danymi sobie. Jako Bogu cześć Mu dali, A witając zawołali Z wielkiej radości: Ach, witaj Zbawco z dawna żądany, Wiele miesięcy wyglądany Na Ciebie króle, prorocy Czekali, a Tyś tej nocy Nam się objawił. I my czekamy na Cię, Vanna Ly, A skoro przyjdziesz na głos kiboli, Padniemy na twarz przed Tobą, Wierząc, żeś jest pod osłoną Piwa i wina. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To działa tylko i wyłącznie w języku polskim!
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Ave Wisła!
Offline |
|
|
Dokładnie jest tak jak napisałem.
Oczywiście skrypt ma dużo więcej zmiennych i zastosowanie gdy imię jest z poza bazy imion. Imie Vanna może uchodzić we Francji za damskie.
Ostatnio edytowane przez Snow : 25.12.2018 o godz. 12:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Żeby była jasność: nie widzę absolutnie nic złego z różnych źródeł utrzymania klubu, tylko po prostu z jednej strony wydaje się to tak proste, że aż dziw, że nikt nigdy nie próbował wcielić tych pomysłów w życie, z drugiej strony amortyzacja takiej inwestycji też pewnie trochę potrwa, zanim realna kasa zaczęłaby płynąć do klubu.
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Ave Wisła!
Offline |
||
|
https://en.wikipedia.org/wiki/Vanna
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dokładnie.
Byłem na stadionie. Wchodzi się przez całkiem sporą galerię handlową. Przynajmniej z jednej strony Może to nie jest Bonarka, ale mamy kilkanaście sklepów (w tym klubowy). A że stadion położony jest w stosunkowo młodej dzielnicy to i ruch jest spory. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Już tylko 2-3 dni, niedługo dojdzie przelew i zacznie się nowa Era, era bólu dupy Stanowskiego i jego klakierów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Aż się tam przejdę jutro i zadzwonię domofonem jak będzie takie nazwisko bo właśnie jestem w Paryżu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Sparta Praga ma przy klubie macdonald w srodku w barwach Sparty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Aktualną sytuację oddaje taoto scena zfilmu JerryMaguire: https://youtu.be/TuQC5hhhqkY
Ostatnio edytowane przez Bogdan81 : 25.12.2018 o godz. 14:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Stanowski unaocznił, że nadal dobrze się trzyma poglad mówiący, że im lepiej oznacza: tym gorzej. Nie widać w tym logiki, ale jeśli na ból tylnej części ciała taki materiał działa leczniczo, to podobnych wypowiedzi w najbliższej przyszłosci pojawi się więcej.
Kiedy pieniądze wpłyną - rozpocznie się histeria. https://www.przegladsportowy.pl/pilk...agedia/pbj88pf Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez yarow : 25.12.2018 o godz. 22:30.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
@yarow
Najpierw szydera że nie ma szans że wpłacą kasę, że chodzi im tylko o tereny ts itp a teraz u stano pojawiła się nutka niepewności i tak jak wcześniej pisałem, kiedy przelew dojdzie to zacznie się nowy etap jazdy po Wiśle. Nie ma co czytać głupot. Spokojnie, jeśli splacą długi to albo będą inwestować w klub i tereny albo stwierdzą że jednak lepiej Wisłę odsprzedac dalej. Na 4 ligę zawsze jest czas. A dziennikarzom polecam zajęcie się przeswietleniem działalności zarządu w ciagu ostatnich 2 lat jesli chca pomóc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Widzę, że wracamy do punktu wyjścia i każdy zły głos na temat naszego egzotycznego trio jest atakiem bo "ból tylnej części ciała". ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
@ mr_kwolf problem w tym, że Azjaty nie da się prześwietlić ani medialnie ani finansowo i dziennikarze, oraz my kibice idziemy tylko domysłami, u jednych są to hura optymistyczne poglądy, a u innych sceptycyzm(tą grupę sam reprezentuję).
@ Bohemians Słowa Stanowskiego maja sens i wcale nie wykluczają wcześniejszych twierdzeń. Niestety obecnie znane wszystkim informacje nie dają pozytywnych przesłań, bo huczne zapowiedzi inwestorów nie sa poparte dowodami ani faktyczną kasą, a pojawienie się inwestorów i objęcie władzy w przededniu dochodowego meczu budzi spore niepokoje i żeby się nie okazało, że wyparowała kasa z biletów za mecz z leszkiem. My w sezonie mamy pewnie tylko trzy naprawdę dochodowe mecze tj. Legia, Lech, Derby i właśnie dla oszusta (nie twierdzę , że inwestorzy są oszustami) opłacalne jest zostanie właścicielem na jeden dochodowy mecz by zgarnąć kasę z biletów - nie twiedzę, że tak się stało/stanie, ale tego sie obawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A co zmieni kasa z tego jednego meczu ? Czy za TSu kasa z dnia meczowego również szła na spłatę piłkarzy skoro nie mieli płacone przez 5 miesięcy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dalibyście sobie już siana z tym najeżdżaniem na Stanowskiego. Patrząc z zewnątrz bez wiślackich okularów polewka z sytuacji u nas jest absolutnie uzasadniona. Gdyby analogicznie działo się przy Łazienkowskiej czy po drugiej stronie Błoń, to sami byście szaleli z memami, albo innymi złośliwościami. Stanowski po odejściu Leśnodorskiego i tak nieco się ograniczył w dogryzaniu Wiśle, bo się skupił na dop...niu się do Mioduskiego
Czy jego stwierdzenie, że jak przelew wpłynie, to dopiero zacznie się tragedia Wisły jest racjonalne? Jeżeli się przyjmie założenie, że VL z przyczepkami to słupy, to jak najbardziej. Jeśli nie są podstawieni i kasa wpłynie, to jest to ta 3 najbardziej zastanawiająca wersja, bo nie ma śladu po ich działalności generującej ową kasę. Największą popularnościuą cieszy się jednak wersja, że ta dziwna trzódka rozpłynie się we mgle |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
W sumie to mam takie pytanie dla ludzi, którzy naprawdę wiedzą jak to wygląda(chociaż nie wiem czy są tacy przy takim braku transparentności). Być może ktoś już o tym pisał, ale w tym wątku jest tyle zbędnych postów, że już się pogubiłem.
Co tak naprawdę może obecnie zrobić Pietrowski? Władze Towarzystwa Sportowego Wisła podpisały umowę warunkową na sprzedaż stu procent udziałów, podały się do dymisji. Kto przez te 6 dni w tym okresie przejściowym ma jakąś moc decyzyjną i jakie tak naprawdę ma uprawnienia? Bo ludzie piszą o przelewach, KRS itd. i ciężko się już w tym połapać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
do składania oświadczeń woli w zakresie praw i obowiązków majątkowych i niemajątkowych spółki oraz podpisywania w imieniu spółki upoważnieni są: a)w przypadku zarządu jednoosobowego - samodzielnie prezes zarządu b)w przypadku zarzadu wieloosobowego - dwóch członków zarządu działających łącznie, z których, co najmniej jeden pełni funkcję prezesa zarządu albo wiceprezesa zarządu. Nie za bardzo wiadomo, jaki status ma Pan Pietrowski. Jest co prawda wskazany, jako "tymczasowy prezes", ale równie dobrze może to być tylko figura retoryczna i prezesem formalnie nie jest. Jeżeli była uchwała akcjonariuszy o jego powołaniu, to może działać od podjęcia tej uchwały (nie musi czekać na wpis do KRS). Wiadomo, że Wisła ma długi. Nie mam natomiast wiedzy, czy ma jakieś środki trwale, np. komputery lub inne urządzenia biurowe, niezbędne w funkcjonowaniu, ale które jednak można próbować spieniężyć - oczywiście zakładając skrajnie mroczne scenariusze. Niemniej jeżeli rzeczywiście zachodzą już przesłanki do złożenia wniosku o upadłość, a nowy Pan Prezes nic z tym tematem nie zrobi, to również odpowiada na zasadzie art. 299 ksh. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Wg mnie to jest główny problem dla tych "dziennikarzy", a ja o to nie mam problemu, Cupiał też nikomu się z niczego nie tłumaczył i ja gdybym posiadał taki kapitał też bym się nikomu nie tłumaczył. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|