|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czyżby przelewy już poszły? :o
Jest komunikat TS ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Stężenie kretynizmów które się tutaj pojawiały przez kilka ostatnich dni było odrzucające. Co mógł pomyśleć, czytając to wszystko normalny facet, chcący zrobić interes ratując przy okazji klub z tradycjami przed bankructwem. Bankructwem do którego doprowadzili najprawdopodobniej kibice, kibice którzy mienią się najwierniejszymi. Nie ma się co dziwić, że chowa się przed kamerami. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Tytuł tego tematu najwyraźniej już jest nieaktualny:
https://twitter.com/TSWislaKrakow/st...306.1540144087 EDIT: No dobra, chowamy szampany: https://twitter.com/MichalTrelaBlog/...306.1540144087
Ostatnio edytowane przez thechris : 22.12.2018 o godz. 16:58.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No i jak tam?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
NO I CO TAM, KURŁA, PIŹDZIELCE? :d
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zapłacił żeby pozamykać gęby niedowiarkom i co teraz ...
Kombinujcie na czym polega nowy przekręt ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
jeszcze nic nie zapłacił...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Trela twierdzi, że to nic nie oznacza w kontekście przelewu. :(
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Trochę to dziwne, teraz są właścicielami ale jak do 28 nie zrobią przelewu to klub znów będzie należeć do TS. W sumie przez 6 dni będą właścicielami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ale jaja.
Wygląda jakby to był deal między Vanną i Majchrowskim, w którym SA i TS nie mają nic do gadania. Shit just got real. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Prośba do kilku osób na tym forum. Nie schodzcie do poziomu kibiców z drugiej strony błoń.... :(
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
@Krotochwila
Ale jak to? Przecież to spisek Marzeny, żeby uniknąć odpowiedzialności!!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Chyba lepiej, osobiscie w jakimkolwiek kontekscie biznesowym jakos bardziej wierze Majchrowskiemu niz komukolwiek z TSu.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Bardzo mało, przynajmniej tutaj. Ja tu widzę głównie szyderę i niestworzone historie. Optymizmu co kot napłakał. Najlepiej chyba nie pisać nic, co prawdopodobnie większość uskutecznia (i dobrze).
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
szydera to była jak Majchrowski mówił, że to jest umowa miedzy a Wisłą a Ly Vanną. Jeśłi w grę wchodzą inwestycje w miasto to były zarząd Wisły nie miał tu nic do gadania. Według mnie Majchrowski i jego ludzie wiedzieli o przejęciu dużo dużo wcześniej.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Nie zabłysnął Majchrowski nazywając potencjalnego inwestora "skośnookim". No żenada po prostu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
sytuacja sie bedzie zmieniac co kilka godzin - do tego dojda domysly jadaczkow i bialonskich itp - to jeszcze potrwa- dopoki pilkarze w jakis sposob nie potwierdza ze otrzymali zaleglosci to mozemy kolejnych 20 stron snuc na domysly i klotnie .....sytuacja sie bedzie zmieniala jeszcze wiele razy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dla mnie komunikat TS jest całkiem jasny i klarowny. TS nie jest już właścicielem Wisły. Obecnie spółka nie ma też zarządu i rady nadzorczej.
Pewnie w najbliższym czasie zostanie wybrany nowy zarząd już przez nowego właściciela. I moim zdaniem to oznacza, że już nie ma żadnych dalszych warunków np. wpłaty 12 mln itd. Własność już przeszła i do TS z automatu nie wróci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
https://twitter.com/MichalTrelaBlog/...08364853731329
Trela: Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
W obliczu tego co pisze Trela, 28.12 ma dużo sensu. Dziś piątka z Majchrowskim, w przyszłym tyg przelewy. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Jak tu wierzyć temu Treli? Napisał na tt żeby mieć popularny post i tyle. Co on tam takiego mądrego napisał? Ano nic. Jak się go ludzie pytali, by to wyjaśnił skoro twierdzi że nie ma przelewu, to jakoś ten Wasz autorytet medialny nic już nie napisał. Było mówione, że musi zostać wykonany przelew, by doszło do "uprawomocnienia" się umowy. Więc niby dlaczego dziś od 16 TS nie jest właścicielem? To kto nim jest ? A jeśli mimo umowy warunkowej właścicielem zostali inwestorzy zaraz po podpisaniu, to czemu oficjalnie do dziś był nim TS?
Edit: No w sumie po tym kolejnym tweecie coś wyjaśnia jeśli chodzi o tę sytuację. Czyli dalej trzeba czekać na ten osławiony przelew...
Ostatnio edytowane przez lucker : 22.12.2018 o godz. 17:22.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Skawa Wadowice:
Cytat:
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...kac_28494.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Wychodzi na to, że masz Ty rację, gratuluję i pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to pięknie, czyli klub jest bez właściciela aktualnie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Z właścicielami, chyba, że kasa nie dojdzie do 28 to umowa zerwana. Tak to rozumiem.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...uS2AwwNi3EEYu4
Ostatnio edytowane przez konrad123 : 22.12.2018 o godz. 17:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
konrad123 dzięki
![]() Tylko po co rzecznik klubu mówi we wspomnianym wyżej artykule na lovekrakow, że umowa wciąż jest warunkowa? Jakiś szum informacyjny ze strony klubu... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|