|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja pie..lę... Ale kabaret.Mam nadzieję że między czasie TS szukaninnych inwestorów..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
kurde można było im w pakiecie opchnąć Wisłe Kraków sp zoo (te z 29 listopada)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Wg Migi nasza Wanna już w Krakowie.
Ech, szkodą, że to nie dotyczy innego klubu - łatwiej byłoby toczyć z tego bekę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ale dzisiaj się Panowie nażrą na VIP-ach przynajmniej.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Arkadiusz.Czerepach Jednak ty jesteś głupi
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Powiem tak, 130 milionów.
4 transfery Tereny za 100 milionów Ciekawe co TS podpisał, bo jeszcze się okaże że kupili goście cały TS za 12 milionów Wtedy dopiero będzie śmiesznie ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja bym im profilaktycznie policzyl za bilety
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
TS to stowarzyszenie. Z zasady nie da się go kupić. Chyba że czegoś nie wiem.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ej no chyba oni stawiali w szwajcarii kolacje , wiec raczej Marzena jest do przodu
![]() Brylant chętnie poznam Twój tok myślenia ? podejrzewam że inni forumowicze także ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
dokladnie,trzeba szybko szukać kogoś innego ,wychodzi na to ze wiemy po co chcieli Wisle,i spotkanie z prezydentem zanim przeleją 12 mln,a ja juz z pierwszego wywiadu z Pietrowskim wylapalem ze on o tym mowil i ciekawilo mnie jak to ejst ze goscie chca klub a interesuja sie prezedentem czyli czyms z miasta. czyli wracmy do punktu wyjscia ciekawe ile mamy czasu.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 21.12.2018 o godz. 17:26.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
![]() ![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
A czymże Ci on znów zawinił? Jeśli miałbym postawić Was obok siebie i wskazać głupiego, bynajmniej nie wskazałbym na Czerepacha...
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Jeśli transakcja będzie czysta i przejrzysta i wszystko się ułoży tak jak zapowiadał inwestor to apeluję o banicję dla wszystkich którzy udzielali się w temacie i wypisywali teorie spiskowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Przecież transakcja jest czysta i przejrzysta. Sam sądziłem że to wałek bo niemożliwe żeby książę Kambodży ladował kasę w studnie bez dna jakim jest klub pilkarski, ale tu sytuacja jest prosta, mysleli że zrobią biznes życia i kupią działki warte że 100 baniek za 12 milionów. Nie nazwe ich oszustami, tylko po prostu glupkami.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Krew zalewa jak sie czyta wypisywane tu glupoty. Niektorzy to nawet nie wiedza na czym polega kupno spolki itd.
Myslicie, ze kupujac jakas spolke (niewazne jaka) to nie robi sie zestawienia jakie ta spolka ma aktywa, co wchodzi w sklad spolki, jaki ma majatek itd? Jesli w umowie TS z inwestoramii jest zawarte, ze grunty wchodza w sklad majatku SA i to takzejest przedmiotem sprzedazy i ze inwestor kupuje Wisle z gruntami to za to beknie zarzad TS bo to zarzad wprowdza w blad a wrecz oszukuje nowego wlasciciela. Jakis idiota napisal "wywiad" z Pietrowskim i ze ten sie od dziennikarza dowiaduje, ze ten nie wiedzial, ze grunty do TS naleza... naprawde w az takie bajki wierzycie? Troche rozumu i zdrowego rozsadku. Tyle bzdur i absurdalnych teorii tu wypisano przez ostanie dni ile chyba nie bylo przez cala historie tego forum. Idiotow i paranoikow ty nie brakuje a jedynie garstka uzytkowniku podchodzi do tego "na zimno" i z rozwaga i cierpliwoscia. Reszta wpadla w jakis dziwny amok i lyka kazda bzdure jaka napisze byle dziennikarzyna. Ktos tu dobrze napisal. Na forum ktos wymysla jakies bzdurne teorie, czytaja to dziennikarze, tworza swoje sensacyjne newsy, pozniej ci sami co tworzyli te teorie lykaja te newsy bo zgadzaja sie z ich teoriami i nakrecaja sie jescze bardziej oraz nakrecaja innych i jest jedno wielkie gowno a nie dyskusja na poziomie. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
a jak będzie wałek, to co z tymi, co zapewniali, że jest git?
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|