|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wiadomix, Bernatzky, Ly. ....a jego mać.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jebnij że się w łeb. W życiu to trzeba mieć jakieś zasady, my jesteśmy Wisła Kraków i nie będziemy kupczyc jakimiś licencjami.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
W Szwajcarii to nawet na spotkania międzypaństwowe jadą pociągiem. To tylko samorządowcy w PL rozbijają się biznes klasą. A co do tanich linii to kolejny raz cebula. W biznesie leci się tym na co jest bilet, a jakby q*wa autorytet miał pojęcie o lotach międzynarodowych przed świętami to kupienie biletu do Polski często graniczy z cudem. Jedyne co zastanawia to kiedy się TVN załapał na audiencję. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu jest live n/t sytuacji Wisły:
https://sportdziennik.pl/wisla-krako...-w-piatek-live Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
uj z tym łysym krętaczem wanna już jedzie na dzisiejsze spotkanie
![]() to już chyba okolice błoń, na zdjęciu ewidentnie widać królewskie pochodzenie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Ja pisałem, bo taki był też artykuł na interii z wczoraj. I pisałem to jeszcze przed ukazaniem się publikacji Knury.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
@Pablito @mr_kwolf. Obaj nie potraficie czytać ze zrozumieniem. Jak piszę o reaktywacji klubu to chyba oczywiste, że neguje sens startu SA z 80 mln długu w niższej klasie rozgrywkowej. MZPN ogłosił, że zgodzi się na grę w 4 lidze SA w przypadku jej degradacji, a nie na grę nowego podmiotu. Inna sprawa, że wówczas było wiadome, że długi wynoszą 20 mln, a dziś wiemy, że MZPN nie wiedziało iż są one 4 krotnie wyższe i wmanewrowano w ten sposób MZPN w próbę ratowania klubu przez miasto. Myślę, że po takim zagraniu MZPN trochę inaczej podejdzie do sprawy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Ja nawet nie neguję , że być może jest tam jakieś drugie dno bo zwyczajnie tego nie wiem. Ja mam udowadniać że jest klauzula o przelewie ? Serio ? A czemu ja ? Jak zauważyłeś nie widziałem tej umowy ale Ty też nie . Ja zwyczajnie opieram się na newsach z prasy i osób zbliżonych do klubu . Nie widzę powodu żeby w to nie wierzyć skoro o klauzuli mówią dokładnie wszyscy . A Ty na czym się opierasz ? Na jakiej podstawie z góry zakładasz , że wszyscy kłamią ? Ja nie postawiłem tezy o istnieniu klauzuli tylko dowiedziałem się o tym z prasy tak samo jak dowidziałem się że ktoś kupił Wisłę . Dlaczego miałbym z góry założyć , że info o kupnie klubu jest prawdziwe a o klauzuli już nie ? Bo ani na jedno ani na drugie dowodu nie mam . Widzę , że Twoim celem życiowym jest negowanie z góry wszystkiego i szukanie haków . Twoja wola . Ja zwyczajnie poczekam co czas przyniesie . Wiem że Wisła została kupiona przez nie wiele mi mówiącego inwestora . co nie znaczy z góry że musi być oszustem , wiem że transakacja dojdzie do skutku jak przeleją 12 baniek , wiem że mają się spotkać z Majchrowskim i czekam co będzie dalej . Ryzyka moim zdaniem nie ma bo w najgorszym razie grozi nam upadek co i tak już nam groziło . |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Przyjaciela papieża przecież powinien znać.Widzę, że szykuje się niezła komedia zakończona dramatem. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
@pepe72. Sama rzecznik wczoraj nie wiedziała o spotkaniu. Jednocześnie zapewnia, że spotkanie ma jedynie charakter kurtuazyjny. Majchrowski zapewnie nie chce, żeby go ktoś potem posądzał, że się inwestycja nie powiodła, bo odmówił przywitania z inwestorami.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
ten łysy buc to jest agent taki, że głowa mała
pewnie z Wojtyłą na Ty byli COś niesamowitego. Mój wrodzony optymizm wymaga ode mnie żebym wierzył, że Wanna Ly nie wie o istnieniu tego gośc a Piotrowski znalazł się jak Nikoś.Dyzma w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie i ma swoje 5 min ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Czy wy byście mogli k...a przestać ?!
Po co ta napierdalanka . Trochę cierpliwości i ugryzienia się w język . Przecież najpóźniej do 28 grudnia się wyjaśni . Ja rozumiem , że jak będzie wał to wielu będzie chodzić w glorii proroków "a nie mówiłem" Tylko czy naprawdę kibic Wisły oczekuje porażki w tym temacie ? A jak się to uda to jak czy nie będzie wam trochę wstyd że tak kłapaliście ozorem. Tydzień i wszystko jasne .
Ostatnio edytowane przez stary dziad : 21.12.2018 o godz. 16:45.
![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przecież mówił o nim per pan więc raczej nie byli.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Co się wyjaśni? Nic się nie wyjaśni bo przelew jest prawdopodobny, a wałek może być na większą skale, a jak na razie nasi dobrodzieje wyglądają absurdalnie.
edit: Post do usuniecia bo mi zdublowało, od jakiegoś czasu miałem problem z cytowaniem postów/edycją ich, dopiero teraz w Interfejsie edytora wiadomości zmieniłem z rozszerzonego interfejsu na prosty edytor i działa. Powód: delete
Ostatnio edytowane przez cinekw : 21.12.2018 o godz. 16:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ten Jadczak to jest jeszcze gorszy niz Piotrowski,teraz bedzie cos pisal o Papieżu,chory czlowiek,zreszta jak caly tvn
A pozatym i tak nic nie ryzykujemy,gorzej nie bedzie ,czyli to ze TS reaktywuje druzyne w 4 lidze,ale widzac ostatni tydzien i ten bajzel,takie oczyszczenie i start z czystą kartą moze i bylby lepszy. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Co się wyjaśni? Nic się nie wyjaśni bo przelew jest prawdopodobny, a wałek może być na większą skale, a jak na razie nasi dobrodzieje wyglądają absurdalnie.
Ostatnio edytowane przez cinekw : 21.12.2018 o godz. 16:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
cytując klasyka - niezależnie od tego jak to się skończy to jedno jest pewne.
wspomnień nikt nam nie odbierze |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jedyna nadzieja w tej chwili to ta że władze Krakowa prześwietliły zainteresowanego i przystali na spotkanie w sobotę znaczy koleś musi być konkretny. JEst taka dezinformacja nikt nic nie wie wszyscy spekulują Pietrowski dzisiejszym wywiadem zamiast uspokoić sytuację to jeszcze dolał oliwy do ognia. Wychodzi na to że bedziemy płakać. Pytanie ze smutku czy ze szczęścia?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Cytat:
https://krakow.onet.pl/przejecie-wis...rG_LpZu4D4u5NA Cytat:
Ostatnio edytowane przez Jontek : 21.12.2018 o godz. 16:59.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
Owszem , co będzie za rok czy 2 lata to nie wiadomo , ale podobnie "niewiadomo" dotyczy każdego właściciela Lepiej poczekać tydzień a potem dopiero napierdzielać albo... pić ze szczęścia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i chyba wszystko jasne. Byznesmeni, a takiej rzeczy nie sprawdzili.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
goście planują oszustwo życia, podpisują wielomilionowe umowy i na ostatniej prostej dowiadują się od dziennikarza onetu że nie zrobią przekrętu bo nie ma ziemi. Wcześniej oczywiście tego nie sprawdzili. dziekuje dobranoc skoro wierzysz w takie brednie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przesadzacie z Tym papieżem. Facet nie mówił o przyjaźni tylko z znajomości. A Papieża poznało wiele osób, nie szukając daleko Głowacki
i kilku innych Wiślaków.Piotrowski ma skłonność do przesady i pewnie uczestnictwo w audiencji traktuje jako znajomość. Bardziej mnie to martwi, że nie poznaliśmy nikogo (poza Piotrowskim), kto zna tego Vannę. Co też świadczy o poziomie dziennikarstwa sportowego w Polsce, żaden nawet nie próbował się dowidzieć jak sprawa wyglądała w Genui. Stać ich tylko na głupie dowcipy i przepisywanie za kimś. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Hahahaha XDD czyli to był skok na grunty, problem w tym że nie odróżnili Wisły SA od TS XDD teraz to zobaczymy 12 mln jak świnia niebo.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|