|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Nono za niedługo to się jeszcze dowiemy że Ly Vanna walczył pod monte Cassino
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Muszę przyznać, że dawno nie czytałem takich rewelacji na tym forum, jak potrzeba rozbudowy stadionu Wisły z myślą o przyszłych występach w pucharach
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A ty myslisz ze Bayern, Barcelona, Real czy ManCity beda przyjezdzaly grac na takie zadupie ze stadionikiem na 30kola? Toz to bysmy Slaski musieli wynajmowac albo Narodowy w Wawie...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
.... ze walczył
on tam wygrał sam ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Może uda się jeszcze złożyć tę tymczasową trybunę gości, która była zmontowana przy przebudowie stadionu na początku XXI wieku i umieścić ją za linią boczną. Wtedy pojemność wzrosłaby o tysiąc miejsc.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Zanosi się że na Dalin Myślenice czy Jutrzenkę Giebułtów stadion wystarczy,to bardziej prawdopodobne niż przyjazd Borussii Dortmund czy PSG..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
https://twitter.com/maciej_kruk/stat...86105617956866
twitter napisał(a):
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Tu niektórzy sprzedają takie fake newsy, że głowa mała(liczę, że jakiś moderator się zajmie tymi praw.....ami). Już wiemy, że Telefonika nie brała w tym udziału i nie ma żadnego pojęcia o tych panach. Chcę też link do informacji(oficjalnej, a nie od zbymaka i innych trolli), że to AON(dobrze napisałem?) zrobiła audyt.
Tak się zastanawiam. Zawsze taki milioner ma koło siebie sztab ludzi(doradców finansowych, prawników, ludzi od PR, itd.). Gdzie oni są? Po podpisaniu dokumentów logiczne było, że tacy ludzie pojawiają się od razu w Krakowie i reprezentują tego Pana(też w mediach). A tutaj jakiś książę przyleci sam Ryanairem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ten gość z wywiadu to jakiś bajkopisarz,
Ly jest katolikiem, znał Wojtyłę, lubi Kraków, 5 transferów, inwestycje, po nowym roku będzie niespodzianka. Chyba już nikt nie ma wątpliwości że to wałek! Ta kasa do 28 wpłynie i wtedy będzie w czarnej kambodżańskiej na lata, i będzie niespodzianka po nowym roku w postaci zamieszania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() I da z miejsca 200 dużych melonów ![]() ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Czy Meresiński nie spotykał się z Piłkarzami i nie gościł w sektorze VIP? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Dzisiaj widzimy tych Panów pierwszy i ostatni raz.. Ten balon zaraz .......nie i tyle z tego bedzie. Wszytko jest uzależnione od rozmów z miastem. Majchrowski na nic się nie zgodzi w pięć minut. Jestem w....iony na maksa tą sytuacją zafundowała na PMS huśtawkę emocjonalną i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
To jeszcze nic, Kruk na twitterze napisał, że on nie tylko znał Wojtyłę ale wybierał go na konklawe.
![]()
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku -JM---- nieświadomie, albo odruchowo.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
znał papieża osobiście, katolik, wizjoner... ....a mać
żenada i tyle wielkie G. z tego będzie, a ten cały Pietrowski jest tak wiarygodny jak żul, który mówi że chce na chleb. ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Pytanie czy Pietrowski to bajkopisarz czy może pelikan, który łyka wszystko co mu jaśnie wielożmy książę Vanna podrzuci.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wg Pietrowskiego, Vanna Ly przyjacielem Karola Wojtyły. Uczy się chłopak. Już się nie powołuje na żyjące osoby, bo to można zweryfikować.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wg Wlodarczyka dzis konferencji nie bedzie.... heheheh nadal rozwazamy rozne pozytywne warianty âa jesli....â?
Powód: Literowka
Ostatnio edytowane przez Wehrmacht : 21.12.2018 o godz. 14:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
nie było mnie dwa dni , i widzę że podrzucający najoptymistyczniejsze njusy DOBCIO , został zbanowany , czy coś mnie ominęło ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Cytat:
On wszystkich zna, a jego nikt nie zna...
Ostatnio edytowane przez heoij : 21.12.2018 o godz. 15:14.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie jestem obeznany w temacie ale nie sądze, że od rozmowy z Majchrowskim zależy ich inwestycja. Oni mają termin na przelew do 28. Ktos naprawdę myśli, że wydanie pozwolenia na jakiekolwiek budowy i inwestycje w Krakowie są do załatwienia od ręki? Nie dość że okres świąteczny to jeszcze tylko parę dni zostało. Z prawnego punktu widzenia to jest nie do ogarnięcia. Z drugiej strony jak piłkarze dziś nie dostali kasy to coraz mniej wierzę w powodzenie planu kambodżańskiego. Jak oni chcą tu wjechać niby z górą złota na taczkach, a nie są w stanie zrobić ,,drobnego'' przelewu jak na ich możliwości to słabo to widzę niestety. Chyba że król jak przyleci to wręczy po sztabce złota każdemu piłkarzowi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
WOJTYŁA był z Wadowic... Wiec Pan Pietrowski powinien uświadomić Pana Ly, iż ten powinien zainwestować w Skawe Wadowice. Haha
To jest jakiś kabaret. Tyle, że tu bardziej płakać się chce niż śmiać. ![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ja sobie nie wyobrażam, że dzisiaj Ci właściciele będą siedzieć na VIPie i oglądać piłkarzy, jak grają kolejny mecz za darmo... Potem jeszcze jakaś konferencja i brednie o inwestycjach, kiedy nie potrafią zrobić szybkiego przelewu, żeby Ci ludzie(ogólnie wszyscy pracownicy klubu) w spokoju spędzili Święta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Pietrowski mówi w tym wywiadzie, że rok temu Wisła była za droga. Rozumiem więc, że TS żądał więcej niż 12 mln. które teraz trzeba wyłożyć na start?
Przecież to się kupy nie trzyma. O Papieżu nie wspomnę. |
|
|
|
Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|

|