|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Plus chciałem zauważyć, że Jacek Bednarz jest do wzięcia jako prezes z doświadczeniem większym niż Miodulski XD XD XD XD
|
|
|
|
Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Czy dziś obchodzimy święto garbatych nosów? Pewnie tak, skoro od kilku dni mamy prawdziwą inwazję na forum.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jedynym inwestorem który powinien wejść do klubu to PROKURATOR !!!!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Oświadczeń w ostatnich 2 latach było akurat sporo. Konferencji też nie brakowało. Ale że ich treść była jaka była, to dziś jest jak jest. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tak, to był skrót myślowy
Miałem na myśli konkrety. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie post Snowa moze znaczyc, ze Sarapata jest pionkiem w tym wszystkim, a nie, ze to wszystko nie jest walem. Mnie to za bardzo nie interesuje, bo wiadomo jaki rak toczy ten Klub. Sarapata jest tylko twarza dla gangsterki i âkumatychâ zerujacych na Wisle. I bedzie tez twarza upadku tego Klubu. Jedyna nadzieja w tym, ze nikt jej nigdy nie pozwoli o tym zapomniec oraz ze i my nie zapomnimy do czego prowadzi kibolstwo/gangsterka w klubie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Doszukując się pozytywów (na siłę) znalazłem jeszcze jeden. Maciej Kruk, dziennikarz eleven, który jako pierwszy podał konkrety o zmianie właścicielskiej podał tak:
"Vanna Ly przylatuje jutro (piątek) z Paryża do Krakowa. W planach spotkanie z kandydatem na prezesa, drużyną, mecz z Lechem i w sobotę przedstawienie wizji rozwoju Wisły Kraków panu Prezydentowi Majchrowskiemu. Plan już jest przygotowany. Słyszałem o bardzo dużym sponsorze strategicznym." To wszystko nie zmienia jednak faktu, że na dzień dzisiejszy oczekujemy świątecznego cudu. |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Po 1 w ogole jej nie usprawiedlwiam.
A o co chodzi mi dokladnie to sie domyslcie, przeczytajac chocby wywiad z Mietta. PS: juz zaluje, ze sie tutaj wpisalem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Snow to chyba podobnie jak Vanna Ly może być kobietą.
- O co chodzi? - Domyśl się... xD |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Apropos spotkania z Majchrowskim, to rzeczniczka prezydenta Monika Chylaszek nic o nim nie wie
Będę szczerze zdziwiony jak do niego dozjdzie, ba jeśli w ogóle mr Vanna sie tutaj pojawi. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tłum będzie teraz szukał jednoznacznie winnego. Myślę, ze to będzie wielu na rękę....
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Ja osobiście pogodziłem się już z upadkiem klubu,wiekszośc jak widze się łudzi,ale mniejsza z tym.Mam w związku z tym pytanie,bo wiem ,że gdzies juz ktos w tym wątku o tym wspominał;zakładając,że do konca roku nie splacimy nikomu ani złotówki i w przerwie zimowej odejdzie 90% piłkarzy to jakie mamy opcje? 1.ogłaszamy upadłośc i nie przystepujemy do rundy wiosennej co oznacza praktycznie koniec Wisły tej którą mamy.2.dogrywamy runde tym kto zostanie + juniorzy i spadamy nie zdobywając wymaganej liczby pkt a w przyszlym sezonie staramy się o licencje na 1lige czy może jeszcze jakaś inna alternatywa istnieje?
I teraz zakładając ten upadek, odradzamy się pod egidą kogo?idziem drogą Pogoni ,Widzewa,Hutnika itd?Nie jestesmy juz Wisła kraków SA z jej historią i osiągnięciami tylko Wisłą Kraków "coś tam,coś tam"? wg prawa,choć w głowach i sercach dalej to ta sama Wisła ukochana.I jeżeli do tego dojdzie ,do tego odrodzenia,z Kwietniem czy Włodarskim czy kimkolwiek innym to gdzie ,bo to mnie nurtuje od jakiegoś czasu,będziemy grać domowe mecze?Chyba prezes socios coś w wywiadzie wspomniał ,że istnieje możliwośc gry na R22 nieodpłatnie?a jak nie to gdzie bo zakładam nawet pesymistycznie,że na tą 4 lige bedzie chodzić min. 3k ludzi i zakładam ze nie na Kałuży Hutnik?.Do zobaczenia dziś na meczu.Miejmy nadzieje nie ostatnim w ekstraklasie w najblizszej przyszłości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...tem_28481.html
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
Dlatego NIE MAMY PRAWA I NIE MOZEMY UPASC. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
https://www.phnompenhpost.com/nation...fficials-posts
Artykuł w którym opisana jest nominacja w rzadzie Kambodży , wymieniona jest osoba Vanna Ly jako wice sekretarz stanu . |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To może faktycznie jest to jakiś królewski bękart, który chce inwestować w Krakowie, a Wisła to dodatek.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A nie boisz się, że za obrazę królewskiego majestatu każe Cie zamknąć w klatce np?
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli nie w jednej z Miśkiem to nie
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Które to są te mistyczne tereny Towarzystwa o które zabiegają deweloperzy, czy to parking przed stadionem, plac przed głównym wejściem na stadion i boisko treningowe ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Tymczasem według LoveKraków jutro o 11 spotkanie Majchrowskiego z jednym z inwestorów.
http://sport.lovekrakow.pl/aktualnos...tem_28481.html |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
||
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Co innego założyć klub od nowa, co innego przemalować inny klub na swoje barwy. Ja osobiście mam to w dupie. Nie liczą się dla mnie formalności tylko to czy za klubem stoją jego kibice. Ale chce zaznaczyć, że to w ogóle nie są podobne sytuacje.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|