|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Śmiesznie będzie jak ten Pietrowski w ogóle nie jest powiązany z tym inwestorem i robi sobie z wszystkich jaja.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Przecież klauzula poufności przestała obowiązywać po zakończeniu negocjacji i podpisaniu umowy.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
@Arked- a znasz zapisy tej umowy? Umowa weszła w życie?
Ostatnio edytowane przez heoij : 19.12.2018 o godz. 15:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Wklejam linki z komentarza po tym artykułem:
https://rejestr.io/krs/721973/capital-city-markets https://www.forexpeacearmy.com/forex...-forex-brokers ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Nie znam ale wiem, że ostała podpisana bo poinformował o tym oficjalnie TS. Skoro wszelkie nazwy i personalia zostały ujawnione to oczywiste jest, że żadna klauzula już nie obowiązuje.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Przychodza goście ktorzy chca wpompować 130mln nie chcąc nic w zamian.
Bajki o 130 mln wcześniej 200 i Lidze Europy czy Lidze Mistrzów jednoaznacznie pokazują że mamy do czynienia z Meresińskim 2.0 Mozna wciskać taki kit ale nie kibicom Wisły którzy przez ostatnie lata przezyli swoje w temacie zmiany właściciela. Ten gość jakoś dziwnie mi pasuje do oferty Stecherta. Z wywiadu wynika że to jakiś amator. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Myślę, że nie stracimy na tym. Najwyżej możemy być drugim Dynamem Zagrzeb. Inwestowanie w akademie, szkolenie na zachodni rynek i sprzedaż zawodników za pare baniek która wpadnie do kieszeni właściciela plus ewentualnie ustawianie wynikow.
W każdym razie wierzę, że zbudujemy zespół na tyle, żeby niszczyć ligę i grać w LM. Wtedy kasa leci do kieszeni właścieila i zarabia. Inaczej nie widze sensu żeby mieli władować 30 baniek i się wycofać. Jeśli ktoś się przypierniczy do naszego kambodżańskiego bohatera to myślę, że będzie nie do ruszenia. Chłop jest poza zasięgiem Jadczaka itp. W każdym razie lepsze to niż IV liga. Polska liga dla kogoś takiego możę być atrakcyjna. Nie trzeba duzo pieniedzy by ją zdominować. Za 6mln euro to się kupuję gościa na ławe w zachodnich klubach. A tutaj wyszkolisz jakiegoś małolata i sprzedaż za tyle. już masz równowartość klubu. Polska liga to dno ;d
Ostatnio edytowane przez Skawa Wadowice : 19.12.2018 o godz. 15:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Spokojnie pan Pietrowski wydaję się, że tylko pomógł jedynie kupić komuś klub. Tak jak kolega zacytował wyżej przelanie 12 baniek będzie świadczyło o tym czy ktoś jest poważy czy nie.
![]()
FC CHOLERZYN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co z tego, że została podpisana jak na obecną chwilę nie ma przelewu z drugiej strony, który był warunkiem i wymogiem sprzedaży klubu?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() czyli prawde mówiać maja chłopaki proformę na stole.... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
a Ty skąd taki PEWNY, że Pietrowski tu tylko w czymś pośredniczy? Już patrząc na jego insta można odnieść wrażenie, że niezły typek z niego.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 19.12.2018 o godz. 15:22.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Jak nie dojda to tym lepiej. Hochsztaplerzy zostana zdemaskowani, a my pod wodza TSu zawojujemy 4 lige
Czemu mieliby podpisywac umowe skoro nie maja ochoty przelac srodkow? Chodzilo im o lunch i alkohol za kase Marzeny? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie wiem ....a o co im chodzi. Zasada ograniczonego zaufania - mówi Ci to coś? Polscy korespondenci z Londynu docierają do info, że pod adresem siedziby naszego nowego udziałowca jest sklep z cygarami - ma mnie to uspokoic?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nikt nie wie, wszyscy bazujemy na informacjach które każdy gdzieś wygrzebał i tylko na ich podstawie dywagujemy co będzie jeżeli przeleją hajs na długi a co będzie jeżeli nie przeleją. Tyle i aż tyle...gowno wiemy i gowno wiedzieć będziemy dopóki łaskawcy nie zrobią przelewu.
![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Albo 28 kasa jest na koncie, albo najpóźniej 15 stycznia nie ma drużyny seniorskiej. A gdzieś w marcu nie mamy licencji na e-klapę. A tak dla uspokojenia, to z dziwnych krajów przelewy idą kilka dni. I to najczęściej przez USA. Więc biorąc poprawkę na Boże Narodzenie 28 grudnia to jest dość realistyczna data. Zakładając podpisanie umowy we wtorek, wysłanie pieniędzy w środę-czwartek, to gdzieś się może przelew przytkać. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Przeleja kase (uratuja klub) , nie przeleja (bedziemy tam gdzie jestesmy , czyli w d...). |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Mnie najbardziej niepokoi to spotkanie z Majchrowskim i jakaś ogólna wizja dla miasta. Oby tą wizją nie były "legendarne" grunty i to jest ten haczyk czemu ktoś chce dać 100 mln niby za nic.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na rozluźnienie atmosfery
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
Z drugiej jednak strony, jesli klub ma na tym zarobic , to nie mam nic przeciwko - to i tak tylko nieuzytki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Grunty są własnością TS u a nie miasta...
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Chyba juz mozna przyjmowac zaklady o przelewach a'la Król, który je wysyłał a one 2 miesiące szły i nikt ich nie widział. I potem ta piłeczka w mediach - przelew wyszedł! - zadne pieniądze nie wpłyneły.
Cos mi sie widzi, ze ten przyklad przejmowania klubu trafi do podrecznikow i nie raz bedzie przypominany jak encyklopedyczny przykład oszustwa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Apeluję o cierpliwość i wstrzemiezliwosc od spekulacji. Wygląda to skrajnie chujowo.
1) konferencja 2) przelew Potem można dalej dyskutować. Teraz to nie ma sensu. ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
No to chyba wiele wyjąsnia
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ponieważ ryzykujemy utratę herbu, zdobytych pucharów, mistrzostw, czyli 112 lat piłkarskiej sekcji Wisły. Gdyby doszło do najgorszego gdzie będziemy się sądzić, i czy stać nas na to będzie? Mam nadzieje, że w TS-ie przewidzieli taką możliwość i odpowiednio się zabezpieczyli, że w razie upadku SA wszystkie prawa z automatu wracają do TS.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
"Ly Vanna jest członkiem rodziny królewskiej z Kambodży. Mieszka w Szwajcarii i posiada francuski paszport. Poza tym ma udziały w âManchester City Groupâ, a także w 10 innych klubach na całym świecie." - Piotrowski
Nie ufam mu ani troche (jak Bednarzowi), ale jesli jego slowa okaza sie prawda to jednak parchy mialy racje i maja lepszych sledczych ni na naszym forum |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W świetle tego, co wiemy do tej pory trudno o większy optymizm.
Nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na ten przelew - choć tak naprawdę, jeżeli ta konferencja prasowa w piątek ma mieć jakikolwiek sens to powinna nastąpić już po jego zrealizowaniu. Wszystko co wcześniej to zwykłe pieprzenie. Paradoksalnie - dla mnie optymistyczny jest tylko i wyłącznie brak logicznej odpowiedzi na pytanie, po co ktoś miałby zawierać warunkową umowę zakupu Wisły nie planując wypełnić tego warunku? Bo w spiskową teorię dotyczącą zrzucenia odpowiedzialności z barków TS-u czy może bardziej PMS nie wierzę, to nie ma sensu. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Goście już jutro mają się pojawić w mieście. Także najwcześniej jutro będzie coś wiadomo.
A w przerwie piątkowego meczu parada smoków, pokaz tresury tygrysów bengalskich. W cateringu ryż jaśminowy, kaczka pekin, ciasteczka z wróżbami. ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|