|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ja tam będę za miesiąc z okładem
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...zy/ar/13752016 jest tylko po innym linkiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Miga:
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Tonamini : 18.12.2018 o godz. 21:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Wg wikileaks różnie to może być
Ale lepsi zagraniczni niż amatorzy rekiny A tak ogólnie to jaram się bardziej niż Żydom dupy z zazdrości |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Skoro Baszczu i Kosa się cieszyli w ostatnich dniach to liczę, że plotka, iż sztab zostaje się sprawdzi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Facet po naszej prawej stronie na zdjęciu to Adam Pietrowski. Zresztą to zdjęcie jest z jego instagrama. To agent piłkarski, z popularnych piłkarzy miał w swojej stajni Chinyamę i Matusiaka https://www.transfermarkt.pl/abp-spo...a/berater/2031. Jest prezesem zarządu Capital City Markets Sp. z.o.o., więc może tutaj ktoś to podłapał
Ostatnio edytowane przez Virusman : 18.12.2018 o godz. 22:05.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No ekipa piękna...wygląda na pierwszy rzut oka na grubą pralkę
Niech ktoś kumaty przybliży dla laika tych dżentelmenów. |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Powód: zły link
Ostatnio edytowane przez simo23 : 18.12.2018 o godz. 22:05.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
no dwie torby wkładu do pralki mają nawet przy sobie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2018
Offline |
|
|
Nie wiem o czym myślała Marzena ! O tych niby mln € włożonych w Wiśle czy o tych kopertach pod stołem 😥!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Franeklowcabramek : 18.12.2018 o godz. 22:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
grillowana łeptowina z ryżem. Me gusta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Powód: Zły link
Ostatnio edytowane przez simo23 : 19.12.2018 o godz. 10:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Czyli jednak słupy?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
dementował zdjęcie ze wspolnikami, potem pytałem go o coś innego
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
To pośrednicy, przynajmniej tak to wygląda. Skoro już Majcher mówił o Kambodży to wątpię, aby było inaczej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Rozwiązanie jest diabelnie proste - czekamy na oficjalny wpis na stronie www.wisla.krakow.pl.
Proste? Prześcigacie się jedni z drugimi odnośnie różnego rodzaju informacji, a każdego z takich informatorów news polega na przecieku kontrolowanym. Jakby Tarapata potrafiła choćby w 1 promilu wykazać się taką kreatywnością jak w różnorodności wypuszczanych w głuchym telefonie rewelacji, TS nie musiałby sprzedawać Wisły, bo sam by ją wyciągnął na prosto. A teraz starajcie się pomyśleć chłodną głową - czy tak niekompetentny zarząd potrafiłby ściągnąć najbogatszego gościa w Kambodży, na dodatek specjalistę od restrukturyzacji spółek i Szweda, z 2 na świecie firmą re-ubezpieczeniową, czy raczej alejaja, alleluja, allegro w połączeniu z jedyną ofertą (oprócz 4 jedynych ogarniętych biznesmenów), którą dostali od chvj-wie-jakiego herbatopijce? Odpowiedź jest jasna i klarowna. PS: Tak, wiem Dariook - jak to będzie opcja hegemona wzorem 1 odcinka black mirror zrobię streama live z całowania cyców Marzeny ![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Rozwiązanie jest diabelnie proste - czekamy na oficjalny wpis na stronie www.wisla.krakow.pl.
Sensowne? Prześcigacie się jedni z drugimi odnośnie różnego rodzaju informacji, a każdego z takich informatorów news polega na przecieku kontrolowanym. Jakby Tarapata potrafiła choćby w 1 promilu wykazać się taką kreatywnością jak w różnorodności wypuszczanych w głuchym telefonie rewelacji, TS nie musiałby sprzedawać Wisły, bo sam by ją wyciągnął na prostą. A teraz starajcie się pomyśleć chłodną głową - czy tak niekompetentny zarząd potrafiłby ściągnąć najbogatszego gościa w Kambodży, na dodatek specjalistę od restrukturyzacji spółek i Szweda, z 2 na świecie firmą re-ubezpieczeniową, czy raczej alejaja, alleluja, allegro w połączeniu z jedyną ofertą (oprócz 4 jedynych ogarniętych biznesmenów), którą dostali od chvj-wie-jakiego herbatopijce? Odpowiedź jest jasna i klarowna. PS: Tak, wiem Dariook - jak to będzie opcja hegemona wzorem 1 odcinka black mirror zrobię streama live z całowania cyców Marzeny ![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Poza tym właśnie Sarapata prowadziła w klubie dość kreatywna księgowość , więc czy mnie to dziwi ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Przegrzebałem. Nie znalazłem nigdzie informacji, jakoby NCP miało pośredniczyć w inwestycji Chińczyków w Slavię.
Wygląda to tak, że TS został pod ścianą i NCP było jedynym podmiotem nadal chcącym kupić Wisłę. Wóz albo przewóz. Towarzystwo nie było w stanie niczego więcej wymyślić, pozbyli się problemu ze ślepą nadzieją... Tak wygląda to zupełnie z boku na ten moment.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 18.12.2018 o godz. 23:17.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|