|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Kto by to nie był, to te sekrety i mylenie tropów, to zwykła głupawka. Sensu w tym żadnego nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Już ....a czarnowidztwo bo Bialonski napisał. Ja .......e, poczekajmy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Tam się szerzy nienawiść nie polecam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Albo się obsrała albo dopina super deal Wisła Kraków City budżet miliony monet. Co bardziej prawdopodobne?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
gorzej jak obsrana poszła dopinać...
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Cytat:
Że masz jakieś problemy ze sobą. Bo ja nic złego w tym temacie nie napisałem. Koniec offtopu. |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Umowa jest podpisana. Warunek zastrzeżono w umowie, że jeśli nie przeleją zaległości w ciągu 24h piłkarzom to umowa się rozwiąze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dobcio - dzięki za informacje, ciekaw jestem czy ta firma to nie będzie czasem ta firma krzak z Anglii co to miala kupować Wisłę dwa tygodnie temu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co to za bzdura? Znaczy ktoś kupił Wisłę, ale tak nie do końca, bo jak nie zrobi przelewu w ciągu 24 h to jednak nie kupił? Co to za amatorka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
Czekamy już te ostatnie 24h i będzie wszystko wiadomo. To jest przynajmniej pocieszające. Jak ta opcja nie wejdzie to innej nie ma. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak kupujesz dom/mieszkanie/działkę i nie płacisz u notariusza gotówką tylko przelewem później to też masz takie klauzule
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Przez 2 lata nikogo nie znaleźli, a tu nagle za 5 dwunasta i sami kupcy...
Oprzytomnijcie proszę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No może i macie rację. Oby.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
ale to tylko dla naiwniakow żeby im powiedzieć że przecież wszystko zrobiono by spłacić piłkarzy ale ten inwestor okazał się niepoważny i to nie wina TS ![]() ![]()
DysoN
|
|
|
|
Member
Offline |
|
Ktoś kto tam pisał na twitcie o 200 mln budżetu itd to tego w umowie nie ma. Takie gadanie było wczoraj na zarządzie. TS nie wie czego się do końca spodziewać. Jak jutro piłkarze obudzą się z pensjami na koncie to pewnie pójdzie do mediów i będzie wiadomo, że deal się udał. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|