|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Radziłbym ostudzić wasze gorące głowy. Kontrolowany przeciek w L+E wcale nie wróży nic dobrego. Według różnych krążących informacji, (tych realnych, a nie z L+E , która powielana była przez cały twitter jak małpki) - żadnego przejęcia nie będzie, a zabieg ten był zrobiony tylko i wyłącznie po to, by wstrzymać jeszcze część piłkarzy od składania wniosków o uregulowanie zaległości.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A co miałoby dać to wstrzymanie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Co niby miałoby dać takie odwleczenie o parę dni tych wypowiedzeń ?
Podaj te realne źródła, to sobie poczytamy...i poznamy tych autorów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
powiedział również ze maja przygotowana listę piłkarzy których wzięli by do grania w IV lidze i ze sa gotowi na taka ewentualność ile ludzi tyle informacji i przecieków.Taki zabieg by dał wielkie "G" bo czy by złożyli pisma jutro czy za 2 tyg to jeden pieron. Właściciela/inwestora nie znajdzie sie w tak krótkim czasie. ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2012
Offline |
|
|
Inweestor czyli sponsor frajer...
trzeba sie wpierw oczyscic z pijawek bo sytuacja sie powtorzy z 5 razy wiekszym problemem |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
https://twitter.com/MiBiBialonski/st...790597632?s=19 ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a to Białoński już jest uznawany za wiarygodnego ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
^ Każdy kto pisze pozytywnie = wiarygodny, każdy kto negatywnie = "hurr durr co Ty wiesz alkoholiku, agencie TVNu" XD
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na pewno bardziej od użytkownika Abes, który sugeruje nowego sponsora.
Dodam, że w nowego sponsora w ogóle nie wierzę bo to bez sensu. Za miejsce na koszulkach dostajemy lekko ponad 1 mln złotych to czemu ktoś miałby rzucić parę baniek za nic? Myślę, że to oczywiście że w grę wchodzi jedynie nowy właściciel albo chociaż współwłaściciel.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 17.12.2018 o godz. 11:37.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Jestem sceptyczny (ale ogolnie taki jestem z natury) i dopoki nie zobacze oficjalnego komunikatu o podspisanym porozumieniu i potwierdzeniu go przez obie strony taki pozostanę.
Mało wiarygodne wydają mi się informacje o spodziewanym kupcu/inwestorze który ma ocalić Wisłę w kontekście rozmów z zeszłęgo tygodnia, które już były same w sobie desperackie. Ich rezultat był wynikiem oceny sytuacji finansowej Wisły a nie braku woli do porozumienia lub jakis konkretnych warunków prawnych bądź biznesowych. Jeszcze pare dni temu nikt o innym potencjalnym zainteresowanym nie slyszał wiec nie sądze by w totalnej tajemnicy zarząd TS równolegle prowadził aktywne negocjacje z innym podmiotem. Za o wiele bardziej prawdopodobne uważam iż to ściema. Może jest jakiś sponsor ktory sypnie pare baniek , ugasi nieco pożar i pozwoli przetrwać może do lata (tylko nie wiem co mialby dostać w zamian ). Tylko że takich altruistów to nawet nie ma na siepomaga.pl ....
Ostatnio edytowane przez DysoN : 17.12.2018 o godz. 11:48.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mam tak samo jak DysoN. Jak będzie oficjalne info, wówczas uwierzę.
Nagle wszyscy strzelają godzinami, datami, każdy coś wie, już ostatnio miało być wszystko pięknie i cudownie, a jak się skończyło wszyscy wiemy... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że to kolejne mydlenie oczu, gra na zwłokę, ściema dla piłkarzy.... Tak mi się zdaje - OBYM SIĘ MYLIŁ.
EDIT: Wygląda to jak ostateczny skok na kase z biletów na meczu z kuchenkami... (zachęta farmazonami na większą frekwencję). Tylko ten Baszczu (wpuszczony w maliny?) nie pasuje do sytuacji.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.12.2018 o godz. 11:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Lepiej być Niewierym Tomaszem niż wierzyć obecnemu Zarządowi.
PMS powinni na taczkach wywieźć... |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2012
Offline |
|
|
mr_kwolf ja sugeruje iz wole zaczac od 4 ligi niz miec obecny uklad wlascicielski w Wisle
co oczywiscie nie zmienia faktu, ze chcialbym, aby wszystko sie dobrze ulozylo, ale z nowym wlascicielem, zadnym wspolwlascicielem jak to mowia: kto raz sie s....il, zawsze ....a pozostanie, takze uwazam iz wszelkie kroplowki odpadaja w obecnym momencie. nie krytyjuje TS jakos organizacji, moze kiedys byli tam ludzie, ktorym zalezalo na Wisle, moze sa caly czas, niestety nie maja obecnie wiele do powiedzenia.
Ostatnio edytowane przez Abes : 17.12.2018 o godz. 11:57.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Są rzeczy niemożliwe , ale ta o której wspominasz do niej nie należy. Kwestia wiarygodności podmiotu to inna sprawa. |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Bo w to, że znajdzie się jakiś frajer, który będzie chciał dalej sponsorować bandyterkę to nie wierzę. A jak widać TS nie chce oddać klubu i woli wydoić ile się da i później pewnie poszukać nowej padliny do żeru. |
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Niektorzy to maja zryte baniaki. Poczytajcie sobie co pisalem o Stechertach. Z natury jestem sceptyczny, ale uwazam, ze teraz bedzie dobrze. Nie jest to zadna sciema. Zreszta dlaczego Baszczynski mialby w tym uczestniczyc?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() Dopoki nie klepną, to nie ma nic ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dopiero co wyszło, że przy frekwencji na poziomie 10k klub traci na meczu zamiast zarabiać, a ty tu wyskakujesz z milionem "lekką ręką". I tak z ciekawości to skąd info, że TS nie chce oddać klubu? ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
W przeciwieństwie do Citki, Baszczu jest z Wisłą mocno związany.
Baszczu z nami z kibicami!!!! Oj tak bardzo chciałoby się uwierzyć, że jeszcze Wisła nie zginęła |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Coraz więcej wskazuje na to że coś z tego będzie. Ale trzeba zachować spokój do końca...
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Sam jestem mocno sceptyczny wobec tych plotek i kompletnie sìę tym wszystkim nie jaram, ale logiki w Twoim poście nie widzę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Jeśli przyjdzie na stadion w piątek więcej ludzi to nie dlatego że pojawi się nowy sponsor ale dlatego że to może być koniec tej drużyny. Ostatni raz może zobaczyć drużynę Stolarczyka w tym kształcie. Na stadionie nie będziesz oglądał sponsorów ale piłkarzy . Poza tym: Nikt nowy do klubu nie wejdzie jeśli zostanie ktokolwiek ze starej władzy w klubie. Także " frajer do sponsorowania bandyterki" się nie znajdzie , ale do wyłożenia kasy i robienia po swojemu już prędzej . TS się pozbędzie Wisły bo już robił do dna. Jak nie teraz to bankructwo SA pociagnie za sobą całe stowarzyszenie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
@semion bandyterkę, zamiast mózgu, masz w głowie
maksymalna frekwencja to nasz obowiązek a jak masz głupio pisać, to lepiej nie pisz wcale liczę, że dzisiaj bajka będzie miała happy end i w piątek będzie olbrzymie święto na R22! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Sam wierzę w to, że będzie dobrze i, jeśli tak będzie, to oficjalnie przeproszę
![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
:] |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Z drugiej strony Baszczu za takiego fejka straciłby wiarygodność na lata.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|