|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Tutaj to widzę ze skrajności w skrajność... Od IV ligi do 200 mln w budżecie
To co, kogo pykamy w kolejnej edycji LM? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Aż Twittera założyłem, może ktoś podesłać linki/ nicki osób które coś piszą o Wiśle?
![]() ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Panowie nie ma co pisać o wyimaginowanych budzetach czy o jakiś wirtualnych dominacjach. Najważniejsze żeby ktoś nas przejął i postawił Wiśle na nogi. Wystarczy aby pomału spłacał długi i płacił zawodnikom a ja będę już mega szczęśliwy. Wisła nigdy nie zginie!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Otóż to, oraz z nowym zarządem i ludźmi odciętymi od gangsterki
![]()
Wisła to jest potęga ! Wisła Najlepsza jest ! Wisłę trzeba szanować ! Wisłę ten nasz TS !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
Make Wisla Great Again!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie, nie popadajcie w skrajności...na ten moment Wiśle potrzebna jest stabilizacja i spłata zadłużeń a nie wróżenie o budżetach w wysokości 200mln.
Oczywiście było by fantastycznie ale moim i pewno większości marzeniem jest by ten klub zaczął działać na zdrowych, transparentnych i legalnych zasadach. Życie już nam tyle razy pokazało ze dopóki nie ma oficjalki nie ma co gdybać i jarac się czymś czego (jeszcze?) nie ma. ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 11.2017
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Niech to się wreszcie skończy. Wystarczy mi właściciel który nie będzie dążył do upadku klubu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Nie skończyło się to jakoś Ligą Mistrzów, a spadkiem do 1 ligi, a i finansowym krezusem zabrzanie też nie są. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ło kvrwa widze że niektorzy to tutaj spać nie poszłi
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
U nas to widze standardowo
![]() Albo grubo albo wcale. |
|
|
|
Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Przestańcie robić sobie fałszywe nadzieje, to ewentualny upadek będzie mniej bolesny.
Sny o potędze zachowajcie sobie może na moment, w którym Wisła spłaci zobowiązania i zbytnio się nie osłabi, zaś perspektywy dalszego wzmacniania drużyny będą w jakikolwiek sposób realne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Trzeba czekać i tyle...oby info było pozytywne bo nie wyobrażam sobie by taka marka jak Wisła miała grać w niższych klasach. To był by zbyt duży strzał wizerunkowy dla całej ekstraklasy, zreszta myśle ze Kibice już pokazali ze jeżeli będzie pełna transparentność i działania zarządu będę zmierzały w dobrym kierunku to będzie pełne wsparcie i frekwencja. ![]()
HONDA - THE WAY OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Chyba pół światu gdzie są fani Wisły nie kładło się spać... Ja napewno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Allianz juz sie wycofalo z gornika. A tez niesypali hajsem bo wszystko zalezalo od stadionu. Mial byc na 24k. A dlugo nie byl i cierpliwosc im sie skoczyla
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Powoli powoli ... czekamy. Gornik od samego poczatku nie robił jak dobrze pamietam nic szczególnego jak Allianz przejął - a wywiady były grube, plany ....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
przypomnisz kto był wtedy prezesem Górnika?
sory ze nie w temacie Edyta : pytam bo tez nie pamietam, ale jesli to bym Mazur to nie dziwie sie ze nie wyszło
Ostatnio edytowane przez szprotson : 17.12.2018 o godz. 09:53.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Szczerze po czasie nie pamietam ale nie przypadkiem M.? Pamieci do nazwisk nigdy nie miałem.
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Gdy juz wszystko bedzie klepniete to dziennikarze beda mieli GRUBY material zeby opisac kulisy tej sprzedazy, ktora nieuchronnie zmierza ku pozytywnemu zakonczeniu. Obstawiam, ze do jutra nie bedzie oficjalnego komunikatu, wiec uspokoilbym sie (wiem ciezko). Sprawa wyglada na wielowatkowa, a postacie ktore sie tu przewijaly przez te wszystkie strony faktycznie czesto braly mniejszy lub wiekszy udzial w tym przedwsiezieciu.
Osobiscie obstawiam, ze prawdopodobienstwo ze cos sie zlego wydarzy jest rowne mniej wiecej katastrofie lotniczej. Doslownie i w przenosni ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Życzyłbym sobie i innym przede wszystkim inwestora, który wprowadzi na tyle solidną stabilność, żebyśmy nie musieli znowu co pół roku słuchać o gigantycznym kryzysie. Inwestora, który sprawi, że będziemy relatywnie spokojnie patrzeć w przyszłość. I tyle mi wystarczy. Bajki o 200mln budżetu mało mnie interesują.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
@S z c z e p a N
Ja bym radził sie Kocurem nie sugerował xd |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Baszczynski mógł się opanować w nc+ , ale widocznie dostał przeciek który miał przekazać na antenie...
Tak naprawdę gdyby nie on to nocka byłaby spokojniejsza, bo dotychczasowi anonimowi informatorzy z tt mają wiarygodność na poziomie Marzeny Sarapata, czyli chciało by się uwierzyć , ale w zasadzie przesłanek histirycznych do tego jest mało. Jedno co mnie zastanawia - jeśli miałby wejść do nas duży podmiot (albo po prostu jakikolwiek konkretny) to wypada aby ogłoszenie c to uroczyście na konferencji prasowej, a nie po cichaczu jak z Rowerzysta). Wniosek z tego: nic nie zostało jeszcze podpisane i zaklepane |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ani dziś ani jutro nic się nie wydarzy. Takich informacji puszczonych przez niby zorientowanych lub tłiterowców było tak dużo, że się Wam dziwię, ze jeszcze się tym podniecacie. Baszczu że dziś, inna mądra głowa z tłitera że jednak jutro.
Dajcie spokój. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Podobno z powodu zimna, dla każdego kto idze na Lecha, będzie darmowa flaszka do biletu... od nowego sponsora/inwestora...tak na przywitanie.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|