The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Preclarz
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2018, 01:48
ramzes190 napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że podtrzymujesz retoryke Wolfy'ego? Wszystko git, zarząd super, a teorie spiskowe wystawiają Pasiaki? Już byście się odczepili od tego trupa pijawki.
Skupiasz się na jednej nieścisłości, a nie odnosisz się do najważniejszego zarzutu do srapaty, zarządu, miśka i całej tej ferajny - wyprowadzenie kasy z klubu.
Tak samo jak wasz największy zarzut do Jadczaka był, że nagabywał Dukata pod stadionem. Gdzie jest ten mityczny pozew, który miał udowodnić, że Jadczak to kłamca?
Nie wiem kto to Wolfy.
Niby na czym to podtrzymywanie miałoby polegać? Punktuję jedynie dziennikarza.
Inne kwiatki z tego materiału na szybko:
-Głowacki na Prezesa,
-Kupowanie młodzieżowców jak Żuraw i Kosa to był "fajny projekt" i być może gdyby nie "panowie w krótkich spodenkach" to Cupiał by poszedł w tym kierunku xD xD xD,
-Paplanina o "staniu tam gdzie stoi WSH" .

Do zarzutu o wyprowadzaniu pieniędzy z klubu się nie odnoszę bo plotek nie mam zamiaru komentować. Gdyby po postępowaniu odpowiednich organów okazało się, że doszło do takiej patologii to wtedy się odpowiednio wypowiem.
Ostatnio edytowane przez Preclarz : 15.12.2018 o godz. 01:56.
BENE NATO

Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 15.12.2018, 01:56
Czy Gricuk dał sobie czas do końca grudnia, bo nie pamiętam dokładnie? Edit: ok, do końca listopada.

Jeśli nie chciał wchodzić do spóły z pozostałymi inwestorami, to teraz ma sytuację, w której się może wykazać. Ma wokół pusto.
Oczywiście, jeśli zechce i jeśli na dziś ma w ręku jakieś argumenty w sprawie.
Ostatnio edytowane przez yarow : 15.12.2018 o godz. 02:31.
Odpowiedz cytując
Jam55
Senior Member

Od: 01.2016

Stary 15.12.2018, 02:09
Nie ważne kto przejąłby teraz klub czy Chińczycy czy nawet Żwirek z Muchomorkiem gorzej nie będzie. Jesteśmy w takiej sytuacji ze wybrzydzać nie możemy. Nic nie stracimy a możemy tylko wygrać.
Odpowiedz cytując
Piotr777
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 15.12.2018, 02:25
Piona napisał(a):Wyświetl post
Rozmowa Romana Kołtonia z Michałem Białońskim, polecam posłuchać od 46 minuty gdzie pada pytanie

dlaczego Cupiał się wycofał?

bo odwiedzili go "umięśnieni przedstawiciele SKWK"

https://youtu.be/4ZLheUKkgsA?t=2760
Legijny Kołtoń z pasiastym Białońskim...strach się bać! Czy Białoński był jednym z mięśniaków, czy była z nimi jakaś cipka?
Odpowiedz cytując
ramzes190
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 15.12.2018, 02:27
No krasnoludki nabily 40mln dlugu. Wlasnie przez takie przyzwalanie na okradanie klubu i odwracanie oczu od patologii panoszacej sie w gabinetach prezesow i lozach vip ten klub teraz umiera. Ale co tam, nie ma dowodow, to tlyko pomowienia. Tylko ciekawe czemu tych pomowien nikt nie dementuje ani nie walczy z nimi w sadzie? Odpowiedz Preclarz?
Odpowiedz cytując
Yggdrasil
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 15.12.2018, 03:13
Nie no..nie róbmy już jaj, że Cupiał zrezygnował, bo go kibole/gangusy zastraszyli. Na Cupiała to tacy ludzie są za cieńcy. Nie będe tutaj insynuował, ale wiadomo, kto w większosci przypadków robił fortuny w latach 90tych i z jakimi kręgami był związany.
To troche mocniejsi ludzie niż misiek.
Odpowiedz cytując
caucus
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2018

Stary 15.12.2018, 09:58
Cupiał może i miał plecy w służbach, ale poza tym bardzo się bał czegokolwiek, co mogłoby zagrozić bezpieczeństwu jego i jego rodziny. Wykupił całą ulicę w Myślenicach, żeby mieć spokój. Cała rodzina była wożona z ochroniarzami. Bywało tak, że nauczyciele w szkole, do której chodziła któraś z jego córek, byli trzepani na wejściu przez nadgorliwych goryli.

Chyba któremuś z jego znajomych porwano dziecko i od tego czasu zawsze oglądał się za siebie.
Odpowiedz cytując
Pulpet
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.12.2018, 10:10
caucus napisał(a):Wyświetl post
Cupiał może i miał plecy w służbach, ale poza tym bardzo się bał czegokolwiek, co mogłoby zagrozić bezpieczeństwu jego i jego rodziny. Wykupił całą ulicę w Myślenicach, żeby mieć spokój. Cała rodzina była wożona z ochroniarzami. Bywało tak, że nauczyciele w szkole, do której chodziła któraś z jego córek, byli trzepani na wejściu przez nadgorliwych goryli.
Robił to samo co każdy z najbogatszych Polaków to nie świadczy, że bał się konkretnie WSH, którzy w tamtych czasach mieli może z 30% tej mocy w sprawach miejskich co mieli do tego roku.

Cytat:
Chyba któremuś z jego znajomych porwano dziecko i od tego czasu zawsze oglądał się za siebie.
Zbigniewowi Urbanowi, byłemu wspólnikowi BC i nie chyba.

edit: a w ogóle co do nowe wartościowanie? skoro ktoś uważa migę za szmatę i śmiecia to nagle jest stawiany jako zwolennik zarządu
Miga śmieciem i szmatą jest i będzie niezależnie czy na czele Wisły stać będzie PMS czy xiang xiung czy Włodarski czy jakiś dżon z Anglii.
Powód: jms
Ostatnio edytowane przez Pulpet : 15.12.2018 o godz. 10:13.
Odpowiedz cytując
caucus
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2018

Stary 15.12.2018, 10:13
Pulpet napisał(a):Wyświetl post
Robił to samo co każdy z najbogatszych Polaków to nie świadczy, że bał się konkretnie WSH, którzy w tamtych czasach mieli może z 30% tej mocy w sprawach miejskich co mieli do tego roku.

Zbigniewowi Urbanowi, byłemu wspólnikowi BC i nie chyba.
Masz rację. Nie mówię, że konkretnie WSH miał się bać, ale to jest gość, który jak najbardziej oddala się od wszelkiego zagrożenia.
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 15.12.2018, 10:28
Przeklejam twitta Krzyśka Kiewicza, który zazwyczaj miał sprawdzone info:

Oferta na stole, wygląda bardzo poważnie. Na ile poważnie okaże się poniedziałek-wtorek. Jeśli zostanie klepnięta, będzie grubo, grubiej niż z biznesmenami.. Jest też inna opcja, grana w weekend. Banujcie tych co o Chińczykach piszą, nie mają pojęcia co się dzieje w klubie.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 15.12.2018, 10:30
Dochodzę do siebie po wczorajszym meczu a raczej po tym co się działo po końcowym gwizdku.I tak na chłodno na ile mogę-to wstyd dla małopolskiego biznesu że nie potrafi uratować tego klubu tej drużyny.Ja rozumiem że gangusy że szemrane towarzystwo że śmieszna prezes ale przecież są rzeczy ważne i ważniejsze.Udało się Stolarowi zbudować świetną atmosferę w drużynie widać że szatnia jest jednością i nie ma odważnego który byłby w stanie pomóc temu klubowi?Wstyd!!!Piłkarze mogli by już dawno uciec mogli by odstawiac nogi w meczu a tymczasem nawet wczoraj przynajmniej kilka wejść było na dużym ryzyku kontuzji.Szacunek.Myślę że już nie trzeba będzie za każdym razem wyciągać Reymana z grobu żeby komuś uświadomić co to znaczy grać w Wiśle Kraków
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 15.12.2018, 11:02
Piotr777 napisał(a):Wyświetl post
Legijny Kołtoń z pasiastym Białońskim...strach się bać! Czy Białoński był jednym z mięśniaków, czy była z nimi jakaś cipka?
Pasiaty Białoński? No kazdy kto napisze i powie cos o SKWK zle jest z drugiej strony blon.
I jeszcze konto widze założyłeś w sierpniu 2016. Oczywiście przypadek.

Wdzę, że po 2 dniach przerwy zaczynaja strażnicy SKWK działać i deprecjonować każdego kto, żle napisze o TS i SKWK. Oczywiście nie merytorycznie ale określeniami "pasiasty" itd.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 15.12.2018, 11:07
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Pasiaty Białoński? No kazdy kto napisze i powie cos o SKWK zle jest z drugiej strony blon.
I jeszcze konto widze założyłeś w sierpniu 2016. Oczywiście przypadek.

Wdzę, że po 2 dniach przerwy zaczynaja strażnicy SKWK działać i deprecjonować każdego kto, żle napisze o TS i SKWK. Oczywiście nie merytorycznie ale określeniami "pasiasty" itd.
Towarzystwo wsparcia delfinów się aktywowało, długo to nie trwało, straszne jest to że nawet tak tragiczna sytuacja nie potrafi ich przekonać kto tak naprawdę działa na szkodę klubu.

Jest jeszcze frakcja: Misiek nie wiedział oraz frakcja TS utopił Wisłę przez przypadek.
Odpowiedz cytując
Arek95
Senior Member

Od: 07.2017

Stary 15.12.2018, 11:21
http://www.sport.pl/pilka/7,64946,24...V0Z-nEAHWjmmww

Słuchając tego pajaca J. to aż mdli człowieka... Jakoś dwa dni temu niby było wszystko w porządku i zmierzało we właściwym kierunku. Dzisiaj znów parabola przechyla się na stronę jest źle, chujowo, a będzie gorzej... Jutro od rana będą pewnie trąbić że jest nadzieja, będzie super i wszystko się ułoży. Dali by wszyscy już spokój i najspokojniej przeczekajmy to wszystko w ciszy, bo ci mitomani medialni szukają taniej sensacji odgrzewając stary kotlet co 3 godziny z rzekomo nowymi doniesieniami.

Swoją droga ciekawe gdzie w sytuacji sprzedaży klubu jest Marzenka? Przecież jako dyrektor musi podpisać papiery przejęcia spółki itp? Czysto hipotetycznie jeżeli we czwartek Włodarski, Kwiecień, AnTrans i Dasta zdecydowali by się na zakup i chcieli wszystko załatwić na "już" to jak uzyskali by jej podpisy skoro nie wiadomo czy grzeje ....ę na Zanzibarze czy już ją ktoś dopadł na Krakowie?
Odpowiedz cytując
master17
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.12.2018, 11:23
Nie TS utopił, zrobił krzywdę itp tylko ludzie nim rządzący. Nazywajmy rzeczy po imieniu, bo mam wrażenie, że część osób TS traktuje jak wroga. TS, to masa sekcji, więc tragedią będzie dopiero, jak to wszystko poleci. Wisła, to nie tylko piłka.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 15.12.2018, 12:19
sedonh napisał(a):Wyświetl post
Gdzie jestes wolfy, gdzie jestes czerepach, gdzie sie schowaliscie, gdzie wasze mądrości? Dlaczego nagle zamilkły własciwie wszystkie podnózki tsu?
obecny!

to teraz awansowałem na podnóżek TSu ?

piekna kariera , jeszcze niedawno dostawałem bana za założenie tematu meczowego...

kolego , nie chce mi sie sledzic Twojej aktywności forumowej , ale jak sobie przypomne forumowiczów którzy w 2016 nie rozumieli komu potrzebny był meresiński , to sobie mysle że to słynne 85% to jednak zaniżona wartość

i skup sie bo to co teraz napisałem może być trudne w zrozumieniu dla tych którzy się w ten poczet zaliczają , a może nawet niepojete
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.12.2018, 12:21
Delgado napisał(a):Wyświetl post
Białońskiego należy ignorować. Niby jest za Wisłą, ale to mitoman i po prostu idiota, tak po ludzku. Taki starszy Miga, a precyzyjniej to Miga to młodszy Białoński.
Dokładnie taki sam argument jak o "Iwanie alkoholiku".
Sorry, to żaden argument.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 15.12.2018, 12:25
argument o Iwanie alkoholiku był tak żenujący , że proponuje spuścić na niego zasłonę milczenia , żeby nie kompromitować tak zasłużonego forumowiczą
Odpowiedz cytując
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 15.12.2018, 12:32
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
argument o Iwanie alkoholiku był tak żenujący , że proponuje spuścić na niego zasłonę milczenia , żeby nie kompromitować tak zasłużonego forumowiczą
Nie musimy, przecież powszechnie wiadomo że ten "zasłużony forumowicz" nie .......i się w tańcu i lubi pojechać od alkoholików, garbatych i odesłać na drugą stronę błoń jak tylko ktoś zaburzy jego utopijną wizję świata. Ożesz ....a, dopiero teraz skojarzyłem - Mały czy to Ty?

Ja przepraszam bardzo że psuję stypę wszystkim dookoła, ale czy my już obraliśmy kurs na IV ligę, a do sieci wypłynął audyt w którym stoi że klub ma długi na miliardy bilionów? Bo ja to chyba ostatnie dni pod jakimś kamieniem przesiedziałem. Dajcie sobie na wstrzymanie i poczekajmy aż będziemy wiedzieć na czym stoimy. Tyle gówna co się wylało przez te kilka stron to już dawno nie widziałem, wstyd się tak nawzajem wyzywać i linczować w swoim własnym gronie.

Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 15.12.2018, 12:39
tir_do_słubic napisał(a):Wyświetl post
#caławisłazawszerazem!
#wisłanigdyniezginie!

https://www.captiongenerator.com/121...gdy-nie-zginie
geniusz :d
Odpowiedz cytując
Garret
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 15.12.2018, 12:48
Reserve napisał(a):Wyświetl post
wstyd się tak nawzajem wyzywać i linczować w swoim własnym gronie.
Bo się ludziom ubzdurały jakieś śmieszne frakcje, co jest podsumowaniem myślenia na tym forum. Nie ma nic pośrodku, są tylko dwie skrajne opcje.
Albo jesteś klakierem TSu, albo wyznawcą Jadczaka.
Albo chcesz piknik na trybunach, albo śpisz tuląc się do maczety.
Albo TS winny bankructwa, albo Cupiał.
Albo jesteś za Bednarzem, albo wywrotowcem z SKWK.
Oczywiście SKWK jest tylko złe, przecież w organizacji zrzeszającej setki ludzi nie ma nikogo rozsądnego, są sami troglodyci.

Itd. Itp. Etc.

Po prostu żenada.

Osoby takie jak Hives4 w niczym nie pomagają, przylazł zaczął wyzywać pół forum, a jak się prześledzi jego posty, to gościu zaczął jechać po TSie dopiero jak zwolnili Carillo i Junco - czyli jak już było pozamiatane i człowiek nie zastanawiał się czy, ale kiedy to wszystko pieprznie. Tak od początku wiedział, że wszystko się rozpadnie, że zapomniał o tym wspomnieć przez dwa lata.

I w ogóle sugerowanie o tym, że pisanie na forum doprowadziło do tego, że jesteśmy w dupie, to już w ogóle bawi mnie setnie. Ludzie, w realnym życiu posty na forum znaczą g...uzik! Wielki, ogromny guzik. Nie ma znaczenia, czy ktoś pisał za TSem, czy przeciw TSowi, bo klepanie tutaj nic nie zmienia tam, za oknem.

Tak czy inaczej, ja mogę tylko podpisać się pod apelem kolegi Reserve. Potrzebujemy teraz jedności, nie lżenia siebie nawzajem.
Ostatnio edytowane przez Garret : 15.12.2018 o godz. 13:08.
Odpowiedz cytując
ramzes190
Senior Member

Stary 15.12.2018, 12:52
Garret napisał(a):Wyświetl post
Bo się ludziom ubzdurały jakieś śmieszne frakcje, co jest podsumowaniem myślenia na tym forum. Nie ma nic pośrodku, są tylko dwie skrajne opcje.
Albo jesteś klakierem TSu, albo sharksów.
Oczywiście SKWK jest tylko złe, przecież w organizacji zrzeszającej setki ludzi nie ma nikogo rozsądnego, są sami troglodyci.

Itd. Itp. Etc.

Po prostu żenada.

Osoby takie jak Hives4 w niczym nie pomagają, przylazł zaczął wyzywać pół forum, a jak się prześledzi jego posty, to gościu zaczął jechać po TSie dopiero jak zwolnili Carillo i Junco - czyli jak już było pozamiatane i człowiek nie zastanawiał się czy, ale kiedy to wszystko pieprznie. Tak od początku wiedział, że wszystko się rozpadnie, że zapomniał o tym wspomnieć przez dwa lata.

I w ogóle sugerowanie o tym, że pisanie na forum doprowadziło do tego, że jesteśmy w dupie, to już w ogóle bawi mnie setnie. Ludzie, w realnym życiu posty na forum znaczą g...uzik! Wielki, ogromny guzik. Nie ma znaczenia, czy ktoś pisał za TSem, czy przeciw TSowi, bo klepanie tutaj nic nie zmienia tam, za oknem.

Tak czy inaczej, ja mogę tylko podpisać się pod apelem kolegi Reserve. Potrzebujemy teraz jedności, nie lżenia siebie nawzajem.
Nie potrzebujemy jedności. Potrzebujemy solidnego publicznego audytu, rozliczenia tych którzy potencjalnie wyprowadzili hajsy i świeżego startu z nowym właścicielem w tej lub 4-tej lidze bez całego tego syfu, który zostawili po sobie Sarapata, Misiek i cała ferajna. Na ch*j nam jedność z ludzmi którzy okradli ten klub i doprowadzili go do bankructwa?
Odpowiedz cytując
Garret
Senior Member

Stary 15.12.2018, 12:54
ramzes190 napisał(a):Wyświetl post
Nie potrzebujemy jedności. Potrzebujemy solidnego publicznego audytu, rozliczenia tych którzy potencjalnie wyprowadzili hajsy i świeżego startu z nowym właścicielem w tej lub 4-tej lidze bez całego tego syfu, który zostawili po sobie Sarapata, Misiek i cała ferajna. Na ch*j nam jedność z ludzmi którzy okradli ten klub i doprowadzili go do bankructwa?
Ja o kibicach i wyzywaniu się na forum, Ty o Sarapacie. Co ma jedno z drugim wspólnego?
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 15.12.2018, 12:58
Albo jesteś klakierem TSu, albo sharksów.

Itd. Itp. Etc.

Po prostu żenada.

I w ogóle sugerowanie o tym, że pisanie na forum doprowadziło do tego, że jesteśmy w dupie, to już w ogóle bawi mnie setnie. Ludzie, w realnym życiuposty na forum znaczą g...uzik! Wielki, ogromny guzik. Nie ma znaczenia, czy ktoś pisał za TSem, czy przeciw TSowi, bo klepanie tutaj nic nie zmienia tam, za oknem.

dobry post , z tymże wyboldowałem błąd , jak mniemam , chciałeś napisać coś innego

wszak na tym forum wiadomo że jedno = drugie
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 15.12.2018, 12:58
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie taki sam argument jak o "Iwanie alkoholiku".
Sorry, to żaden argument.
Argumenty że Iwan więcej mówi niż myśli a Białoński ma listę artykułów w których nazmyślał na temat Wisły są słabe? No to wierzcie że drobni gangsterzy mogą sobie wejść grupą do jednego z najbogatszych ludzi w Polsce i go zastraszyć.
Bo oczywiście sprzedaż Wisły nie miała nic wspólnego z warunkami postawionymi przez banki w momencie gdy Tele Fonika miała problemy z płynnością.

Teorie w tym temacie są coraz bardziej zajebiste. Czekam na wielki finał kiedy odkryjecie wreszcie że Cupiał też był słupem Sharksów.

ramzes190 - to idź przeprowadź ten audyt. Tylko nie wracaj z płaczem jak Cię poproszą o pełnomocnictwo.
Kto ma niby ten audyt przeprowadzić? Jeżeli prawdą są zaawansowane rozmowy z kupcem (chcę wierzyć że są - Włodarski coś sugerował w wywiadzie że są większe firmy i większe środki, ale nawet jeśli tak jest to nie musi się zakończyć sukcesem) to on sobie audyt zrobi ale nie licz na upublicznienie. Jeżeli nie to być może ktoś z dłużników wytoczy proces zarządowi i wtedy coś wypłynie.
Nakręcacie się a w rzeczywistości niczego nie zrobicie bo nie możecie. Trzeba czekać. Aktualnie to forum nurza się w oparach absurdu, co chwila nowe teorie...

Edit: mój błąd, myślałem że z dorosłym rozmawiam.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.12.2018 o godz. 13:12.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
ramzes190
Senior Member

Stary 15.12.2018, 12:59
Ja o kibicach i wyzywaniu się na forum, Ty o Sarapacie. Co ma jedno z drugim wspólnego?
To, że niektórzy tutaj ciągle ich bronią. Cały kraj to czyta, dziennikarze, potencjalni inwestorzy a tu jeden dzban z drugim pisze, że klub bez huliganki jest jak kraj bez armii. Jak w tej Wiśle ma być dobrze.
Odpowiedz cytując
ramzes190
Senior Member

Stary 15.12.2018, 13:07
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Zarząd skompromitowany czym? Konkrety proszę..

Wolfy, obrońco zarządu i pogromco wszystkich teorii spiskowych snutych przez pasiatych garbusów, Nie odniosłeś się do przytaczanych Twoich wcześniejszych wypowiedzi, więc nie wypowiadaj się dalej w temacie.
A jeśli życzysz temu klubowi dobrze, to po prostu usuń konto.
Odpowiedz cytując
Garret
Senior Member

Stary 15.12.2018, 13:14
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
wyboldowałem błąd , jak mniemam , chciałeś napisać coś innego
Oczywisty błąd, dzięki. Pozmieniałem to zdanie w trakcie pisania posta i został taki kwiatek.
Cytat:
Cały kraj to czyta, dziennikarze, potencjalni inwestorzy a tu jeden dzban z drugim pisze, że klub bez huliganki jest jak kraj bez armii.
Oczywiście możesz wierzyć w to, że potencjalny inwestor rezygnuje z inwestycji z powodu posta na forum wislakrakow.com, ale ja jednak śmiem w to wątpić.

Może brać ogólną sytuację kibicowską pod uwagę, jasne, bo to może wpłynąć na bilans finansowy, ale post?

A co do dziennikarzy, to się zgodzę, że czytają. Skąd indziej mieliby plotki do smarowania artykułów.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 15.12.2018, 13:15
Lepiej sie do socios zapiszcie zamiast tu bezsensownie sie wykłócać. W zamkniętym pokoju socios naprawdę duzo dobrego sie dzieje. Ludzie piszą merytorycznie i bez chamskich pojazdów. W tym momencie tak możemy pomoc klubowi.
Odpowiedz cytując
adfurle
Senior Member

Od: 09.2018

Stary 15.12.2018, 13:27
Najbardziej jest żenujące, że taki wolfy po tym co tu wypisywał dalej próbuje wybielać zarząd. Trzeba być chyba jakimś beneficjentem tego układu, albo zakochać się bez pamięci w Piggy. Różne są gusta, więc akurat to mogę zrozumieć .
Ten zarząd to najlepsze co mogło spotkać Wisłę

Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej sie do socios zapiszcie zamiast tu bezsensownie sie wykłócać. W zamkniętym pokoju socios naprawdę duzo dobrego sie dzieje. Ludzie piszą merytorycznie i bez chamskich pojazdów. W tym momencie tak możemy pomoc klubowi.
Jak sobie wyobrażasz, że w jednym pokoju mogą usiąść ludzie z których jedni całe miesiące wyzywali drugich od debili za to, że krytykowali zarząd Rozumiem, że trzeba porzucić w kąt animozje, ale nie odcięcie się zdecydowane od ludzi, którzy spowodowali przed laty milionowe straty Wisły, to chyba jest coś podejrzanego i niepewnego, nie?
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez adfurle : 15.12.2018 o godz. 13:38.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów